Hvala vam cure. Strpit ću se pa što bude. Neću se više uopće opterečivati, idem si nać nekog super posla i ne mislit ni na što.... Moš mislit! Betu ću vadit u ponedjeljak - to je 9. dan nakon Brevactida pa ću barem biti sigurna.
Hvala vam cure. Strpit ću se pa što bude. Neću se više uopće opterečivati, idem si nać nekog super posla i ne mislit ni na što.... Moš mislit! Betu ću vadit u ponedjeljak - to je 9. dan nakon Brevactida pa ću barem biti sigurna.
ma pišaj draga moja, i ti, i muž, i susjedi ako triba, to je to
inače mrzim blide crtice, ali ako je blida 9dpt onda je to super!!!
katastrofa je ako je blida 14dpt ko što je meni dvaput bila
Kinki tvoje su priče stvarno nevjerovatne, samo~~~~~~~~~~~~~~~ da se crta deblja
Meni je danas 10dnt5d i ja se doslovno ne usudim vaditi betu ni raditi test, izdržat ću do petka pa kako god bilo, osim, ako ne procurim ranije.
Prije par dana sam imala užasna grčenja maternice, negdje oko 6dnt, i mislila da je sve gotovo, ali vještice još nema. Ti grčevi su još prisutni, ali nekako laganiji, ma ne znam više uopće šta s čim uspoređujem, uff, uff![]()
I da znaš da jesam, danas 11dnt3st......i pokazao je +
Nije taman kao kontrolna crta, ali je definitivno +..... sutra idem vadit betu... gorim od srećeali ipak sam oprezna...a radujem se kao malo dijete... to je takav feeling, nakon skoro 3 godine negativnih testova, nadanja i strahovanja, ovo je prvi plus kojeg sam u životu ugledala....zahvalna sam dragom Bogu što mi je dao da doživim + na testu.
AAAaaaaajme!!!! E morala sam se javiti daod sreče!!! Super draga moja, super!!! Napokon!! Ljubim te i javi se sutra, možemo i kavu popiti ako dolaziš raditi betu južnije!! BRAVOOOOOOOOOO!!!!
Još nek nam beta potvrdi test i dolazim kod vulkan popiti jednu dobru žesticu za tvoju bebolinu ili beboline!!!
Mi iz selendre to ne hvatamo, javi šta je ovaj put prepametno rekao.
ma da i ja došla kada je taman završavao s objašnjavanjem da je krivi izraz umjetna jer da nema niš umjetno u tome!!!
A kak se tek na kraju pohvalio svojom klinikom, jojj zašto nisam ranije vrtila programe, kada mi se neda sjediti pred TVom, ja rađe ležim u krevetu i tipkam ili štrikam
Šumsko jeeeeesssssssssssssssss![]()
potpisujemŠumsko jeeeeesssssssssssss
Posljednje uređivanje od ivanova : 08.12.2010. at 12:06
Šumsko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JE TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ČESTITAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Cure meni danas 13dnt po datumu mi je danas i red na vjesticukoja je izgleda stigla,ma nece ona kasnit ni preko utrica
ne znam dali da nastavim stavljat utrogestane jer to je nako roskasto na wc papiru
![]()
ja sam zvala mog dpktora jer sam jučer dobila mengu,rekao je da mogu prestat stavljat utrogestane samo ako je" prava menga" odnosno ako je baš procurilo....zato stavljaj još....nadam se da ti neće procurit kao i meniiiiiiii al rekao je betu obavezno uradit da budemo sigurni 100% ....sretnoooooooooooooooooo
Šumsko SUPPPPPPPERR !!!!!!!!!!!!
Ej, voćkice, koja si ti škrtica, da te nisam pitala ne bi ni podijelija tu informaciju s nama
Ali s obzirom da si ti naša draga trudnica sve ti je oprošteno. Ma bravo curo, tako sam sretna zbog tebe.![]()
Voćkice, da i ovdje čestitam i poskočim za + i sutrašnju veeliiiku ß![]()
Sumsko cestitamza sutrasnju veliiiiiiiku betu
![]()
Sumsko čestitam od srca i ~~~~~~~~~~~~~~~sutra za super betu!!!!!!
Hvala svima odna čestitkama!!!! Javim sutrašnju betu
![]()
Kinki ja držim fige da je to to... pratim tvoji priču još od wannabea i stvarno si zaslužila!!
Sumska tebi sam već čestitala ali evo da poskočim još jednom
aneri meni to grčenje maternice miriši na implantaciju
Kod mene danas 11dpt i dan kada bi trebala dobit stvari... i izgleda da je odlučila doći na vrijeme jer od jutros brljavi na mom dnevnom ulošku.
Šumsko voće![]()
![]()
Moram se nadovezat na temu o laboratorijima: u ponedjeljak sam u Breyeru vadila betu u 7.30 ujutro, a nalaz su mi poslali tek u 12.00. A drugo, rade 1. i 3.subotu u mjesecu, ali nalazi budu tek u ponedjeljak - tako da betu nema smisla vaditi subotom u Breyeru.
Šumsko voće čestitam!!! Valjda će i moj plus bit vidljiviji do sutra!!
dani82kiss
btw, temeratura mi se opet popela na 37.5![]()
Meni su izdali nalaz u subotu. Ne znam za tuđa iskustva ali sami su još rekli da kad je betahCG u pitanju da se trude izdati nalaz za 2 sata. 4x sam vadila kod njih, jednom im je samo trebalo 3.5 h za poslati.
Kinki, da nisi više mjerila temperaturu. Stvarno ću te nać i dobit ćeš jednu po guzici.
Vockice moja!!!!!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnju ogromnu betu!
Kinki, mani se tog toplomjera!!! Izluditi ćeš i sebe i nas! I TM!
I ~~~~~~~~~~~~~~za tvoju betu!
Kinki, za ime Bozje, baci taj toplomjer u smeće....ne mogu to vise citati.......TRUDNA SI ŽENO, OPUSTI SE I UŽIVAJ !!!!!![]()
![]()
![]()
Kinki bravo čestitami držim fige za betu
Sumskovoce čestitam od srca
Bravo cure to nam treba![]()
Ja dobilanisam ni radila test,skupljam snage,sutra cu zvat doktora P u cita pa ce mo vidjet idemo dalje,svim curama od srca sve cestitke
![]()
Izvadila betu sinoć na onkologiji, tamo mi kuma radi, nalazi bili oko 22h-BETA 71 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
obzirom da je to 9. dan bio od transfera 3. dan, to je ludilo beta)
Jutros test malo deblji![]()