Stranica 30 od 75 PrviPrvi ... 20282930313240 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 3728

Tema: Nakon transfera

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Gabi, si sigurna da to nisu bila crijeva?
    Inače, nas su prije transfera upozorili da nekih tjedan dana nakon transfera može doći do jačih bolova, čak i gore nego ono nakon punkcije, da je to normalno i da se ne brinemo previše, samo da nastavim piti jako puno tekućine.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Strumpfice nemoraš baš ležati nakon utrića, možeš i sjediti, ili popij kad si na poslu ako ti je sve to nezgodno ali onda bi bilo dobro da si uzmeš na dan transfera brevitacid (štopericu) to ti je kao dodatna pomoć utrogestanima za slučaj ako malo iscure ili ako ih piješ.
    Inače meni dr. opće prakse nije radila probleme oko otvaranja bolovanja nakon transfera samo sam je nazvala tel. i objasnila gdje sam bila i otvorila je bez problema, donesem joj samo kopiju da ima za svoju dokumentaciju, ali nisu svi doktori isti.
    mali mimi, nitko brevatcide ne uzima na svoju ruku. osobe koje su sklone hs ga ne smiju ni uzimati, a strumpfica je imala dosta folikula. i nije dodatna pomoć utrogestanima, već se uzima kao potpora žutom tijelu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ puno pluseva vam želim!

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Thanks Pinky, nisam niti planirala uzimati neke lijekove na svoju ruku, jer želim da mi ovo ovaj put uspije!
    A valjda bu sve OK, za sad mogu ostati doma do kraja idućeg tjedna na konto prošlotjedne uple mjehura koja je, nadam se, sad zaliječena, u slučaju da mi ginekolog sutra ne da bolovanje...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Strumpfice nemoraš baš ležati nakon utrića, možeš i sjediti, ili popij kad si na poslu ako ti je sve to nezgodno ali onda bi bilo dobro da si uzmeš na dan transfera brevitacid (štopericu) to ti je kao dodatna pomoć utrogestanima za slučaj ako malo iscure ili ako ih piješ.
    Inače meni dr. opće prakse nije radila probleme oko otvaranja bolovanja nakon transfera samo sam je nazvala tel. i objasnila gdje sam bila i otvorila je bez problema, donesem joj samo kopiju da ima za svoju dokumentaciju, ali nisu svi doktori isti.
    Strumfice, polako s brectavidom, mislim da je Strumpfica imala laganu hiperstimulaciju koja bi mogla biti gora od HCG-a, bilo izvana ili od trudnoće, stoga oprez................. Brijem da su ti zato i rekli da puno piješ.

Ja sam radila nakon ET-a, ali to kako tko može, želi, hoće, no sigurna sam da ćeš dobiti bolovanje, btw. meni bi bez po frke napisala i dr. opće prakse bolovanje za neku drugu bolest, samo da joj dođem reći.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

vidim da je i Pinky već napisala za brectavid

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Zadnji put je dr Reš rekao da mogu ići raditi pa sam i išla raditi. Ovaj put su mi napisali da ostanem doma do bete pa si mislim kak je najbolje slušati što je doktor pripisao, vjerojatno je to napisao s nekim razlogom.
    Mislim da sam se spasila od bolova nakon punkcije a prije ETa jer sam poslušala doktoricu i fakat pila jako, jako puno tekućine, iskreno već mi je zlo od čaja, ali se odlično osjećam!

Imala sam nekih problema sa hzzo ginekologom i sad svaki put imam kamen u trbuhu kad trebam ići do njega i nešto ga tražiti, katastrofa...znam da bi mi bilo najpametnije da ga promijenim ali jako je teško naći ginekologa koji uopće prima pacijente i za kojeg se zna da je dobar i normalan. Koje god ime pretražim na googleu samo nalazim na negativne komentare

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nisam znala da se ne smije uzimati uz HS, ali dobro da ga Strumpfica ni nema, znam da su nama na VV masovno davali štopericu nakon transfera, a utrogestani su isto za žuto tijelo

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

šaljem PP, Strumpfice

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mislima da je Strumpfica ipak imala blagu HS s 23 j.s. i s uputama koje je dobivala u Mb...... stoga oprez svakako.. )

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Strumpfica prvotno napisa Vidi poruku
    Gabi, si sigurna da to nisu bila crijeva?
    Inače, nas su prije transfera upozorili da nekih tjedan dana nakon transfera može doći do jačih bolova, čak i gore nego ono nakon punkcije, da je to normalno i da se ne brinemo previše, samo da nastavim piti jako puno tekućine.
    Ko zna, možda su bila i crijeva, više ne znam prepoznati kad što boli.
    To su vas upozorili vjerojatno zbog toga ako dođe do trudnoće- tada se simptomi hiperstimulacije pojačavaju.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Srtumpfica, mi ko da imamo istog ginekologa, i ja bi svog mijenjala.

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

gabi 25...tak je i meni jučer bilo-tavo neko probadanje da nisam ni sama znala kaj je-crijeva,jajnici,želudac??...ali evo danas sam ok...
    ujutro sam si rekla-još jedan dan manje...danas sam 4dnt5d,što znači još 5 dana do bete(na računajući danas)...ne,uopće nisam opterećena...haha....

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Prijavljujem transfer 2 blastice danas...beta 24.12.2010.

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Super Zedra! Sad samo lagano!

Gabi, sve cure koje su u četvrtak bile na transferu su rekle da imaju problema sa crijevima tako da smo zaključile da je to od utrogestana. I ja sam noć pred transfer imala strašne grčeve. Sestra je rekla neka papamo suhe šljive...

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Prijavljujem transfer dviju 5 dnevnih mrvica - 11.12.
    Beta 24.12.!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama bete za ooogromnu beturinu!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

bebach, nek ove dvije blastice za 9 mjeseci postanu tvoje dvije bebachice !!!!!!

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

suborkemoje drage,svima vam šaljem dobre~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~u iščekivanju velike tete bete....
    danas skoro pola puta-4dnt5d(bc,cc,cc)....još malo na spavanac pa jedan dan manje....mislim da ću u sub po betku!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zedra, Bebach sada samo treba izdržati ovo ludo čekanje...
    Prolazi moj 8dnt.
    Puse svima!

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

tigrical za ogromnu betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jutro moje čekalice!!!!
    Danas 11 dnt. još samo tri dana i u četvrtak beta... što se bliži taj dan sve nervoznija i sve manje spavam
    Jučer se super osjećala, bez bolova osim uvećer malo žigalo oko jajnika kao kad trebam dobit, sada opet sve ok.
    Dolazim u iskušenje da danas naprvim kućni test ili možda sutra? Jel možda bolje s prvom jutarnjom mokr.?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hakya, svakako ti je test uvijek najbolje raditi s prvim jutarnjim urinom jer je kod trudnica HCG u urinu uvijek najkoncentriraniji upravo tad.

Pišeš da si 11 dnt, koliko dana prije transfera si imala punkciju? Odnosno koji ti je danas dan nakon punkcije? I držim ti fige da nam budeš čini mi se prva trudnica na ovom forumu s KBC Firula.......................

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Dnanas mi je 14 dan nakon punkcije. Znam da bih trebala s prvom jutarnjom mok. pa bi bilo najbolje da to sutra napravim, ili da ipak saćekam do četvrtka?
    Neznam ni sama više. Hvala Kadauna na dobrim željama.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

sutra bi mogla napraviti test s jutarnjim urinom, to bi ti bilo 15. dan nakon punkcije.................... , pa ponovi ali isti u srijedu ili četvrtak.........

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

dobro jutro, eto meni 7dnt5d (4stanične mrve)

jučer navale gladi, malo slano, malo slatko, i navečer konačno prestalo, već sam mislila pa kolik ja to mogu pojesti i da je PMS tu, ali opet nada

a sada ujutro malo grčeva, al to sam nakraju skužila da mi je od zatvora, jedno 3 dana nisam bila al zato vjetrovi ufffff

TwistedQ avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo da se pridružim.
    U nedilju smo vratili dva osmostanična embrija mami..

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

TwistedQ, Zedra i Bebach bravo za malene mrvice, želi vam, kao i svima, da se čvrst rime za svoje mamice!

3dnt3d
    ja sam baš u bedu jer sam dobila nekakvu urino infekcju i strašno me boli i reče kad piškim, a ne znam što da radm i koliko će to naškoditi mojim mrvicama .
    je li netko imao takvih problema?

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pato, a jesi radila pregled uina? Mene isto boli kad piški, onako u jjnicima, ništa ne pece...Od jucer više...ali ne brinem jako...puno tekućine i valjda će biti dobro...

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pato, mene je to čopilo par dana prije punkcije. Stalno mi se išlo na WC, nisam niti 5 min mogla sjediti na miru i onda naravno nema što za popiškiti, pa peče, pa strašno. Uglavnom kako je to bilo navečer završila sam na hitnoj i na antibioticima. Jer inače neće prestati,znam jer sam istih problema imala i ljetos.
    Ono što bih ti ja savjetovala je
    A) odmah odi doktorici i neka ti odmah danas naprave urinokulturu (za tri dana će se znati da li je bakterija u pitanju i koja), a možda te i odmah stave na neke antibiotike koji neće škoditi mrvicama
    b) pij jako, jako, jako puno čaja(do 4 litre dnevno, ne šalim se), pogotovo uvin ili urološlog čaja, jer postoji i mogućnost da se to ispiša
    u svakom slučaju iskoristi što je jutro i odi doktoru da odmah naprave sve analize prije nego kreneš s antibioticima. Ja sad čekam da prođe 10 dana nakon zadnjeg antibiotika da mogu napraviti analizu da vidimo da li je bakterija pokošena tj da li su me liječili pravim lijekom.
    sretno!

Zedra, mene su bolili jajnici par dana nakon punkcije prije nego sam počela piškiti, ono ko da su se trebali razmaknuti da mjehur proradi, ali ta bol je bila drugačija od bola i pečenja kad se ima urinarna infekcija....

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

puno vam hvala cure na brzim odgovorima. meni se to pečenje i iritaciia pojavilo jučer. inače nemam baš problema s time i prilično me iznenadilo da baš sad kad mi je je najbitnije da je sve ok.
    doktorica mi radi poslijepodne pa ću otići po antibiotik.
    pusa!

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

da samo je problem u tome da ti sad ujutro mogu odmah napraviti urinokulturu a ne davati ti antibiotik na pamet (dobit ćeš Novocef, kladim se). Ako naprave urinokulturu prije nego uzmeš antibiotik za tri dana ćeš znati o kojoj bakteriji se radi i ako su krenuli s krivim antibiotikom stignu ga na vrijeme zamijeniti. Ako kreneš s antibioticima prije urinokulture (ko ja) onda ćeš idućih 3 tjedna biti u neizvjesnosti da li su bakterije stvarno otišle ili nisu
    Uglavnom dva sata nakon što popiješ antibiotik ćeš se bolje osjećati (zato ja nisam htjela čekati idući dan da napravim urinokulturu jer sam znala da će mi biti bolje makar i s krivim antibiotikom)

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

žicam net jer nisam doma, al stalno mislim na vas i šaljem vam pregršt duplih vibra!!!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

a može li infekcija naškoditi mrvicama?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

9dnt 5d

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

To nitko živ ne zna. Ako se ne liječi vjerojatno može, no ja znam dosta žena koje su veći dio trudnoće bile na antibioticima i rodile su najnormalnije bebe.
    Za početak počni piti puno tekućine, tekućina se kreće limfom po tijelu i na taj način se tijelo čisti od neželjenih infekata (malo sam proučavala zašto me već dva tjedna tjeraju piti toliko puno tekućine).

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Meni tu nešto nije jasno:
    punkcija 04.12.
    transfer 09.12. = 5dnt
    beta 22.12. = 13dnt5d
    to mi se čini nakako jako dugo za čekanje, zar ne bi betu mogli vaditi negdje već 14 d nakom punkcije a ne 13dnt5d, tj negdje oko 9dnt5d?

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    9dnt 5d
    meni 6dnt pa vec ludim!
    sretno!!

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

punkcija 04.12.
    transfer 09.12. = 5dnt
    beta 22.12. = 13dnt5d
    to mi se čini nakako jako dugo za čekanje, zar ne bi betu mogli vaditi negdje već 14 d nakom punkcije a ne 13dnt5d, tj negdje oko 9dnt5d?
    pa bi,ja vadim u cetvrtak i to mi je 9dnt,tako mi je i dr rekla da mogu ako su blastice.
    Posljednje uređivanje od ivanova : 13.12.2010. at 12:11

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

punkcija 04.12.
    transfer 09.12. = 5dnt
    beta 22.12. = 13dnt5d

dugo za cekanje?? hm.. pa u rijeci kod moje dr. se vadi 21dan nakon transfera ..i to iz razloga da se tocno zna dali je trudnoca ili ne..ako ces vadit 9dana nakon transfera onda ces morat visit svaka 2dana na vađenju krvi da vidis dali ti se beta dupla ili ne..ako je tebi to draze da te pikaju toliko onda..ja sam vadila samo jednom i to je bilo sasvim dovoljno..

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

punkcija 04.12.
    transfer 09.12. = 5dnt
    beta 22.12. = 13dnt5d
    meni su na otpusnom psmu napisali da betu vadim 12dnt, a transfer je bio 3. dan.

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

mozes ti izvadit,ali sta ako ti beta bude 30 aili 50? ..opet moras ici na vađenje zar ne? i bit ces sva na iglama dali je u redu ili nije..ja sam vadila 19dan i bila je preko 8000 i nije bilo potrebe za ponovnim vađenjem ..to je bilo to ..

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj mayica01 prvotno napisa Vidi poruku
    mozes ti izvadit,ali sta ako ti beta bude 30 aili 50? ..opet moras ici na vađenje zar ne? i bit ces sva na iglama dali je u redu ili nije..ja sam vadila 19dan i bila je preko 8000 i nije bilo potrebe za ponovnim vađenjem ..to je bilo to ..
    da ali treba docekati 19.dan
    svatko sebi bira kako mu je lakse i bolje.
    ovako vec 12.dan vidis dali ima nesto pa znas dali ju uopce treba ponavljati ili ne..

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj mayica01 prvotno napisa Vidi poruku
    dugo za cekanje?? hm.. pa u rijeci kod moje dr. se vadi 21dan nakon transfera ..i to iz razloga da se tocno zna dali je trudnoca ili ne..ako ces vadit 9dana nakon transfera onda ces morat visit svaka 2dana na vađenju krvi da vidis dali ti se beta dupla ili ne..ako je tebi to draze da te pikaju toliko onda..ja sam vadila samo jednom i to je bilo sasvim dovoljno..
    Ovisi kako kome odgovara. Meni ovaj puta paše čekanje, draže mi je to nego iščekivanje duplanja. Ali bilo je postupaka u kojima sam ludila i jedva dočekala prvi termin za betu, nije mi nimalo smetalo uzastopno pikanje niti plaćanje nalaza.

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ja sam samo radila kako su mi rekli,ako je tebi dr rekla 12.dan da izvadis betu onda vadi..to je samo moje misljenje..i ja sam htjela prije vaditi ali nisam bas bila u mogucnosti izostajat sa posla toliko..ako slucajno beta bude mala ..onda bi trebala i kod mog ginek cekat red za uputnicu za betu pa cekat red u bolnici za vadit krv pa ici po nalaze,ja si to nisam mogla dozvolit zbog posla..sef bi mi dobio rogove..zato sam bila strpljiva ..

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Zedra, Bebach, Tigrical, Linalena, Stumpfica, Pato, Twisted, Klara, Ivanova ajme koliko čekalica, svima vam želim puuuunooo sreće! I naravno svima onima koje sam slučajno zaboravila.

Moja druga beta 13dnt je 2073 !

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

suzzie cestitam

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

suzzie2 super za duplanje!

mayica01 ja ovaj puta radim suprotno, rekli su mi 13-ti dan (Maribor) a ići ću 18-ti. Za uputnice i čekanje te apsolutno shvaćam, moji na poslu bi imali razumijevanja ali ja dobivam rogove od čekanja uputnica
    P.S. Čestitam na velikoj beti

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

suzzie..cestitke na velikoj beti
    hvala klara..i svima ostalima sretnoooo

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

punkcija 04.12.
    transfer 09.12. = 5dnt
    beta 22.12. = 13dnt5d
    Štrumfice, meni je jucer bio transfer blastica, a betu mi rekli da vadim 27.12. To bio bio 15 dnt, ali ja ću najkasnije 24.12. i to je 12 dnt, za blastice i više nego dosta...

mala bu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

bok,curke!evo i mene-od danas radim...danas mi je 5dnt5d...ali izbjegavam kućanske poslove-peglanje,usisavanje...danas me opet mučili neki grčevi-crijeva???
    linalena-što se tiče vjetrova,potpisujem tvoj uffff.....
    suzzie 2 bravo!!!!
    još malo pozitive svim čekalicama....koječega...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

suzzie2, kakva prekrasna beta! od srca čestitam !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •