Hvala javim odmah čim dobijem rezultate
I današnji dan je pri kraju, još sutra..... sva sam na iglicama
Pozdrav svim curama još jedan dan je iza nas![]()
Hvala javim odmah čim dobijem rezultate
I današnji dan je pri kraju, još sutra..... sva sam na iglicama
Pozdrav svim curama još jedan dan je iza nas![]()
Pozdrav svim curama ! Iako se ne znamo, čitajući vaše postove nekako mi se čini kao da se poznajemo. Tako je teško naći nekoga kome bi se mogao povjeriti jer netko tko nije prošao kroz muke pokušaja potpomognute oplodnje mislim da ne može shvatiti kroz što prolazim. Pa eto odlučih se malo ispričati moju priču...da mi bude lakše. 4 put bila na trafsferu (3 vraćena). Danas je 9. dan a ja osjećam PMS ko luda... Htjela sam pitati da li je itko imao osjećaj kao da te nešto probode u trbuhu. Ja sam to svaki put imala par dana poslje transfera, zadnji put točno 8.dan (jučer) i odmah mi je došlo da plačem, jer mislim da ništa od trudnoće. Iako se ne smijem prestati nadati, ponekad je jako teško. Betu moram vaditi 14.dan..pa sad sljedi čekanje...bar mi je lakše kad tu čitam vaše priče...jer znam da nisam sama i ima tako ljepih priča koje uljevaju nadu. Čestitke svim trudnicama i naravno svim budućim.. da nas je što više![]()
Pozdrav i ~~~~~~~~~~~~~~~ svima čekalicama, koji kod dan nakon transfera bio i naravno za velke bete kao Mayica
Meni danas 8dnt i 28dc povremeno preko dana predmenga bolovi, umor, niski tlak, zatvor i vjetrovi (no ajd jučer kuhala grah), bol u kičmi. Čekam petak i betu, ma začas će to sutra srijeda i prekosutra četvrtak i eto ga
drage cure trebam hitno pomoć....
danas 6dnt - popodne bolovi kao pred mengu onako jači...da sam se preznojila i od muke da oprostite vjerojatno dobila proljev...nakon toga sve u redu malo bolucka ali ok. da bi sad pošla na wc kad na dnevnom kao krv ali smeđkaste ili puderasto roze boje jer je pomješano sa utrogestanom...doživila sam šok!!!! kad sam se pobrisala opet na papiru je bilo malo ali ne prave krvi više vodeno prozirno roskasto...uf ne znam kakoda am bolje predočim sve to...
e sad me zanima da li je sve otišlo k vragu ili postoji mogućnost da su se mrvice implantirale pa da je od toga?????
I sad me bole leđa u donjem dijelu i probada lagano u stomku....
molim hitno bar nečiji odgovor je ludim......
chiara, ako je tako smeđe, moguće da je implantacija....dobro zvuci...![]()
zedra hvala na utjesi...grozno se bojim...ne znam da li je pozitivno to što mi se od jučer stalno podriguje i bila mi je muka cijeli dan...ili je i to pripisano glupim utrićima....joooj
Posljednje uređivanje od chiara : 14.12.2010. at 23:16
chiara,to kod tebe super zvuci ,moglo bi tu 99% biti trudnoca!
ne znam što se događa ali najradije bi svaki minut skidala gaće da provjerim što se događa...i dalje ima trag doduše smeđi...
ako je implantacijsko koliko to traje i jel toga bude puno ili u tragovima? da znam što me čeka da se opet ne prestravim....
sad sam popila normabel i nadam se da ujutro toga neće biti.....o Bože da izdržim do te bete...mislila sam je vaditi u subotu to će biti 10dnt ili 16dnp što mislite jel rano?
sto se tice bete ,mozes vaditi 10-i dan i zbog tog sto se pojavilo ,da znas nacisto na cemu si,mada to mirise na trudnocu!
vjerovatno ce ti se do jutra smiriti ,a i ako se ne smiri samo da nije jako i crvena krv
chiara ,zanimljivo poznam jos jednu curu koja je bila u mariboru ,juce joj bio sesti dan i isto pocela po malo da krvari
joj sad sam se mao smirila...svakako se javim ujutro sa novim vijestima...da li to krvarenje znaći opet strogo mirovanje ili mogu normalno nastaviti dalje?
onda ću vaditi betu u subotu.- znaći bitno je da je poviše 5 ili?
nadam se da je to dobar znak...da će i meni i njoj biti zitivna teta beta.....uf koji optimizam a najradije bi od straha plakala...
hvala ti...
chiara,,pratim i ovu curu ,pa cu ti javiti sta je s njom.
cini mi se da su
isti siptomi kao i kod nje
evo i ja muku muci ,glava me boli i cini mi se da cu brzo i dobiti ,beta mi u petak ,a ja jutros radila test i negativan!
sta da se radi i ako ne budeidemo dalje!
laku noc i budi bez brige sve ce biti ok.
Jutro cure, evo ranoranilac koji nemože spavati.
Danas mi je 13 dnt. sutra dan D
Više ni uvećer nema pms bolova osjećam se super jeli to dobar znak?
Chiara i meni to dobro zvući.
Evo i mene, dobro jutro i, nadam se da smijemo mi trudnice bar jednu laganu laganu kavicu
Biti će velikih beta jeeee
Ja po starom jučer popodne trebala dobiti, točna ko vurica, no dobro znamo zašto je nema
Jako rijetko predmenga bolovi, sise me ubijaju, čak i kada mirujem nekaj me probada u njima oko bradavica. Glad velika, glavobolja, nizak tlak
Jedino me sada ujutro dost jako prerezalo onako poprijeko trbuha i zategao desni jajnik, no ja imam prerezan trbuh od operacija mioma tak da ak se nutra kaj širi možda rez steže
pusa svima, danas idem još malo raditi
chiara draga po ovome što si napisala meni to zvuči jaaaako dobrokao pravo implantacijsko krvarenje
pogotovo ako danas prestane, dakle ključno je što će se događati danas
pokušaj se smiriti i javljaj novosti!!!!
zedra danas sam okali dan je tek počeo
što se više bliži dan D manje šizim a više me strah
kako se ti držiš??
Što se tiče tih bolova, meni su probadanja krenila 4. dan nakon transfera i nisu prestala do danas(16. dan)
Probode me doli oko pubične kosti i imalo iznad, ne jajnici. Posumnjala sam na PMS ali sad iz ove perspektive, nije baš isto. Kod PMS-a ta bol zna potrajati duže, ovo bi trajalo po minutu do 10 minuta. Jučer, 15. dan nakon et-pravi menstrualni bolovi, plinovi, proliv SVE!! Svaki čas sam gledala ima li krvi...Da nemam 7 testova i 3 bete ne bi virovala da sam trudna!!!
A ta krv oko 6. dana-mnoge trudnice su o tome pričale i prerano je za engu tada![]()
Tigrical,Nadam se da će nam Cito donijeti više sreće!
Kinki, molim te, prestani trošiti testove, ostavi za mene koji kad budem u Splitu. Tebi ionako više ne trebaju![]()
![]()
gabi 25-tak je i meni danas..full cool...danas nam je 7dnt...još malo....misliš čekati do pon ili subotu????ja još ne znam....
evo me...hvala svima...
jutros nema ništa na ulošku i kad sam se obrisala ništa...odahnula sam, sad se nadam da je to ipak bilo impla. krvarenje....joj što bi bez vas...
7dnt joj brojimo sitno...he he naravno ako padne beta u subotu...
[B]Tigrical[B] jako mi je žao zbog tebe...ali ja uvijek idem za onim sutra je novi dan....pusa
meni danas 12 dan ,a 14. beta ,ali moram cekati do 23,12, jer su me ovdje tako narucili. mislim da cu poluditi ako ne dobijem do tad ,a i muci me taj test sto sam juce radila ,pa je neg.
sinoc sam imala osjecaj da cu dobiti ,mada mene inace nista ne boli kad trebam da dobijem ,tek kad dobijem nastanu bolovi.
sad vise nemam pojma kako se osjecam, sinoc sam imala glavobolju ,ali mislim sa je to sveod pritiska
tgrice ,jako mi zao i imam osjecaj da cu ti se uskoro pridruziti
Tigrical, žao mi je..
chiara, i meni to zvuči kao implantacijsko, sretno!
gaga76, dobro nam došla! puno srećice ti želim!
drage čekalice, držite mi se, a ja vam svima od reda želim pozitivnu betu!
meni danas 5dnt3d...
meni je danas 5dnt3d, do sada ništa, a od danas jako osjećam oba jajnika...
jako mi je žao, tigrical ;-(
izgleda da smo iste sudbine - i meni sad počelo smeđe mrljanje. ;-(
Pošto je meni ovo prvi postupak i stvarno malo toga znam, postavit ću par glupih pitanja - ima li šanse da se unatoč dolasku m možda jedan embrij ipak zadržao (pošto su mi vratili 2)? tj, ima li smisla da ipak vadim betu unatoč m? s utrićima prestajem čim se pojavi m (čak i ovo brljanje)?
tnx i svima puno sreće
uh evo me opet...znam da sam dosadna ali nemam koga iskusnijeg od vas pitati...
oko 13 sati mi je opet bilo smeđeg na dnevnom...to je više kao iscjedak nego menga i sad sam opet pošla isto malo smeđeg...količinski toga nema uopće puno ali me brine zašto još traje...?
i dalje podrigivam i kao mučno mi je čim pojedem ili popjem kavu ali prođe brzo, leđa u dnu i stomak još boli...
pitanja:
-da li je to normalno tj. koliko bi trebalo trajati to krvarenje?
-da se javim doktoru ili ne treba?
- i da li zbog toga moram strogo mirovati?
chiara, hm, obično bi to trebalo stati brzo, negdje par stranica prije je Kadauna pisala da krvarenje koje stane je dobar znak o ono koje se nastavi baš i nije.
Ja bi na tvom mjestu u horizintalu i ne bi se dizala, tj. više bi mirovala. Doktoru se nemoj javljati jer će ti vjerojatno reći da nastaviš sa utrićima i miruješ.
Ja držim fige da je to ipak još uvijek implantacijsko i da se te bebe lijepo gnijezde![]()
Gabi, Chiara, zar nije vama sutra 9dnt5d tj 28 dan ciklusa, zar ne bi Chiara trebala već teoretski moći izvaditi betu i vidjeti kakva je situacija s obzirom na to brljavljenje?
Za nas ostale mislim da trebamo vaditi betu onaj dan koji nam je doktor rekao, izdržati neizvjesno čekanje, ali u slučaju brljavljenja mi se čini da se to i ranije može izvaditi i bar okvirno vidjeti kakva je situacija jer ćeš izluditi do 21.12.
...a možda sam malo zabrijala, nisam baš iskusna, znam da sam ja zadnji put išla vaditi betu kad je počelo brljavljenje i to je bilo dosta ranije, da znam na čemu sam...
ne nama je sutra 8dnt...
sad sam skroz u bedu iako ovo ne liči mojoj mengi uopće...
a čitala sam na internetu da impla.krvarenje može trajati od par minuta do par dana....što mislite o tome?
mislim da je sutra prerano za betu priekat ću subotu to će biti 10dnt
chiara, a da probaš stavljati 3x3 Utrogestana? Znam da su neki tako uzimali koji su imali to brljanje, mislim iz Vg bolnice, a možda se netko od cura još sjeti tko je to bio...i miruj pa u subotu po betu....
~~~~~~~da bude lijepa velika....
Posljednje uređivanje od zedra : 15.12.2010. at 17:45
chiara znam da ti je koma ali nemoj paničariti, ne mora sve biti gotovo niti ovo mora biti menga
svima nam je koma čekati ali nažalost ništa nam drugo ne preostaje...
Chiara, sve će biti u redu, ne brini, baci se u horizontalu i odmaraj, ako ne liči mengi onda valjda i nije menga. Osim toga, pa prerano je još za mengu
...ja sam malo zabrijala da smo mi bile s dva dana razlike na punkcijama i transferima, sorry, očito da sam pogubljena u vremenu i prostoru, zna mi se desiti....
chiara, Utrogestan možeš uzeti 3x3 caps., iskljucivo vaginalno. U slucaju nuspojava koje bi se mogle dogoditi zbog pojacane doze ( vrtoglavica, pretjerana pospanost, mucnina), treba smanjiti dozu...ponekad se daje i takva doza kad simptomi ukazuju na insuficijentnu lut. fazu unatoc supstituciji (posebno nakon punkcije, jer se samim postupkom "posaugaju" granuloza stanice koje inace luce progesteron pri spontanoj ovulaciji). Ponavljam iskljucivo vaginalno!
anabanana, imaš pp
chiara, držim fige da je sve ok.
gdje nam je Ivanova? javi se draga da zamo kako si...
svima veliki kiss!
Kinki tako ti je i kod mene isto bilo.... od transfera me probadalo ali nekako drugačije i trajalo bi jako kratko za razliku od prije kad bi dobila.
Moji bolovi često bi se javljali uvećer i trajali bi u par navrata po nekoliko minuta onda bi stali pa bi se javili ponovno, čak bi ponekad osjećala kao da me zateže maternica kao da me nešto štipucka dole. Danas nemam nikakvih simptoma, malo osjećam neku težinu u želucu kao da sam se prejela i to je sve.
Cure moje drage sutra 14 dnt. i vađenje bete..... Koja nervoza.
Kako bi voljela da ti simptomi znaće isto što i tebi Kinki i da sam trudna.
prije svega, MRZIM ovaj komp, taman nekaj napravim, lijepo posložim zagrlajjae, vibrice, lijepe želje i onda mi se sve zblesira i nestane, joj i naravno da mi se neda sada ponovo
Uglavnom, drage moje suborke kak ste mi?? Nadam se da Vam vrijeme prolazi , dani se križaju i beta bliži, da nema brljanja koja ne znače implantaciju...
Meni je već dosta utrića, stalno ih po noći tražim po krevetu ili kopam po busenu u potrazi. Pletem šal, samo kaj sam se zaribala pa će biti malo preširoki pa nikako da završim red, al ajd zabavljam se. Bila prije joj kako gladna, pa si naručila pizzu i onda pojela pola i sada mi pretrpan trbuh, tak svašta-ništa
Tužnicama zagrljaj a čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hakya, puno sreće sutra i da nam javiš veliku betu!
linalena, nadam se da je tvoja glad dobar znak!
Posljednje uređivanje od Pato : 15.12.2010. at 21:24
suborke moje,dobro jutro vam želim...gabi25 i chiara danas nam je još 1 dan manje do bete...8dnt...kako se držite?...mene sinoć tako rasturalo dolje da sam mislila da je gotovo-došla "vještica",kad ono ništa...danas o.k. samo sam još uvijek napuhana ko balon...kad mislite vi vaditi betu?...
e da, imam još jedno pitanje-ukoliko beta bude pozitivna,ima koji pregled prije otkucaja ,npr. da se vidi gestacijska?....ja sam 1. put bila na tome,a sad mi frendica doktorica kaže da ništa prije 6.tjedna kad budu otkucaji?....pliz-odgovorite...
jutro i ovdje, meni sutra beta
Onih predmenga bolova skoro da i nema, možda koju minutu al to mi se čina da nakon pražnjenja crijeve ili piškenja; cice jako bolne i napete; imam nekakav vodeni potpuno bezbojni iscjedak i to tak puno da sam stalno mokra dole, kada mi utrić iscuri to je onak više bijelo i gusto. Paše mi jako ležati jer sam kronikus-umorikus al hmm malo sam se previše opustila a kako inače nisam u nekoj kondi nije ni čudo.
Pusa svima i sretno, i neka bude puno puno pozitivnih beta ovaj mjesec
mala bu- ja ću možda vaditi betu u subotu- ako skupim hrabrosti
kod mene sve po starom, 8dnt5d, simptoma i ima i nema, kako se uzme![]()