Ja osjećam neki pritisak u donjem dijelu trbuha, ko da sam radila trbušnjake, čudno
8dnt5d
Pato, ona infekcija je zaliječena?
Ja osjećam neki pritisak u donjem dijelu trbuha, ko da sam radila trbušnjake, čudno
8dnt5d
Pato, ona infekcija je zaliječena?
Strumpfica, hvala na brizi, evo situacija sa upalom je puno bolja. više nema bolova, ali jako pazim da sam stalno u toplome i pijem puno tekućine.
Ivanova i još netko je pisao da su imale kao muskulfiber trbušnih mišića i to se na kraju pokazao kao dobar simptom...
chiara čestitam
ivanova čestitke i tebi, i puno vibricada se što prije riješi ta hs!
Haykadrž se!
vibr vibr svim čekalicama bete!!!![]()
Posljednje uređivanje od bebach : 17.12.2010. at 10:45
Naravno da moram brinuti za betu, ja bi najradije da uspije ovo sad, da ne moramo uskoro opet u MB, da ne moram opet žicati bolovanje, da se ne moram opet šopati lijekovima, da ne moram opet prolaziti ovo čekanje i iščekivanje.....
Djevojke,meni je danas 9. dan od ET i radila sam jutos test koji je pokazao jedva,jedva vidljivu 2. crtu
Da li to moze biti od stimulacije ili necega drugog ili je to trudnoca???
Da li je imala neka takvo iskustvo?
druga crta na testu 9.dnt meni zvuči jako dobro... držim fige!
05.12. je bila punkcija,a 08. 12. ET
evo, samo da javim, danas vadila betu - 0.100![]()
jecaneca-mislim da je to TO...nema kaj drugo biti...čestitam!!!
ranga-baš mi je žaoooo....
čekalice bete,gdje ste???javite se....dotad,šaljem vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
meni danas 9dnt5d....još malo....
ranga, žao mi je...držite se
![]()
Poslije transfera nisam nista primala (koliko ja znam) samo utrogestan vaginalno 3x2
Jecaneca, to je to, kinki ti je imqala poz. test 9. dnt i trudna je, ona je i betu vadila isti dan, mislim da je bila 76..
sretno!!!!!!!!!!!!!
curkeeee,gdje ste više s tim betama???mi čakamo s vama....
još malo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
gabi 25-jel skupljaš hrabrost za sutra?
ja se spremam polako...pa šta bude...
![]()
hvala,zedra, sad sam iscitala o kinki...super...
Moja beta 11dnt 0.8 i sada čekamo da prođu praznici pa po smrznute
pusa svima
drage moje evo da se i ja javim malo
naravno opet neke muke
danas mi je 7dnt 3-dnevnih zametaka(2) i imam neko smeđe do lagano krvavo brljavljenje (sorryte na opisu)
betu vadim 23.12, punkcija je bila 17dc,
osim što se nadam da se radi o implataciji, moja redovna M bi trebala biti u nedjelju ali se nadam da je sve nekako pomaknuto zbog kasne punkcije.
Što mislit, jel imao netko nešto slično...?
2hope, nisam imala takvo iskustvo, ali ~~~~~~~~do neba da je implantacija!!chiara je imala to smeđe brljanje od 6dnt 5 dan pa je 8 dnt vadila betu koja je oko 180 ili tako nekako..Znaci njoj je pocelo 1 dan kasnije nakon punkcije nego tebi. Nadam se istom scenariju i kod tebe...i nekako je rano za mengu 10 dnp.
Posljednje uređivanje od zedra : 17.12.2010. at 17:33
2hope ja sam imala punkciju 17 dan i počelo mi je brljavljenje 9dnt (transfer bio 3 dan) i svi su rekli da to nije dobro, da je prekasno za implantaciju. Nakon 2 dana je prestalo i u tom postupku ostala sam trudna, tako da se nemoj uzrujavati, idi dan po dan, jer sve smo mi različite u simptomima i mislim da nitko iz njih ne može isčitati trudnoću, već se strpi do bete!
Ranga žao mi je
Neznam tako su mi rekle cure koje su bile samnom da mogu tek za 6 mjeseci ponovno jer sam primala menopure i decapeptil.
Šta vi cure mislite kad bi mogla najranije ići u proces ponovno?
Još mi nema menge... dali da se zabrinjavam ili ne?
Jućer sam prestala s utrogestanima, za koliko dana bi trebala dobiti i šta da radim ako nedobijem u roku od tjedan dana?
meni obično prođe 2-3 dana od zadnjeg utrogestana do menge. ako ne dođe, a doći će, ginekologu!
QUOTE=Hakya;1772039]Ranga žao mi je
Neznam tako su mi rekle cure koje su bile samnom da mogu tek za 6 mjeseci ponovno jer sam primala menopure i decapeptil.
Šta vi cure mislite kad bi mogla najranije ići u proces ponovno?
Još mi nema menge... dali da se zabrinjavam ili ne?
Jućer sam prestala s utrogestanima, za koliko dana bi trebala dobiti i šta da radim ako nedobijem u roku od tjedan dana?[/QUOTE]
linalena....žao mi je da nije uspjelo draga ovaj put....držim ti fige za smrznute js.....pa šta bude...nemoj očajavati...jednom ćemo već uspjeti...![]()
hvala na odgovoru
nekako sam bila mirna do danas, a sada![]()
draga chiara čestitam od![]()
joj ne zelim te plasiti ali tako je i moja muka pocela!
evo danas nije bilo druge nego su mi radili punkciju te vode iz trbusnje supljine i izvadili skoro 2 litre.
al sad mi je kao malo bolje,mada mi nije trbuh puno splasnuo.al rekli su mi da mi je beta jucer 9dnt bila 194!!!!!!!!
Ivanova beta je prekrasna!
vjerujem da se uz takvu betu lakše podnose ove peripetije sa HS...
[QUOTE=zedra;1772114]ivanova, imaš pp[/QUOTE
i ti
hvala ti patek moj i ne odustaj!!!![]()
Draga moja Ivanova, javljaj nam se da znamo kako si i koliko vas je!
ja, naravno navijam za dvojke
želim vam da sve bude u najboljem redu i da uživate u zasluženoj srećici!
šaljem ti veliki![]()
ivanova ja se nadam da neću doći u HS (iako HS=trudnoća...).
srećom još uvijek uspijevam višak tekućine pomokriti i i dalje puno pijem (nadam se) i vjerujem da će mi to koristiti, a trbuh tj donje trbušnjake osjećam nakon što sam malo duže na nogama (sat-dva). kad ležim mi se čini da sam oK
U kojoj bolnici si završila?
Ma to bu ti sve OK, beta ti je super, drš se, nadam se da će ti brzo prestati bolovi!
u petrovoj. meni ne daju puno piti bas zato sto mi se sve zadrzava. jucer su mi osim te punkcije dali i inekciju za izmokravanje. betu ponavljam tek u pon. do tad lezim i do wc-a,ne mogu se uopce uspraviti dok hodam. als vi kazu da ce to sve biti ok,jedva cekam da prođe.
Curice, samo da vas pozdravim.
Uživajte u zimskoj idili i mazite bušice.
Betalicama želim puno sreće i nek nas razvesele velikim brojčicama!
![]()
9dnt5d
danas su me opet počeli boliti jajnici...grr...točno kak je doktorica predvidjela da će se napuniti s krvi
odustajem od bilo kakvih šetajućih egzibicija i vraćam se u horizontalu, kad ležim mi je OK
drage moje nisam vas zaboravila...nego sam napokon išla kući...pa sam bila u gužvi zadnja dva dana...
sada sam mirna jer moja beta 10dnt iznosi visokih 479,60.....sada mogu reći da vjerujem da sam trudna...
svim ostalim čekalicama jako držim fige i želim svu sreću...
a ovima koje nisu uspjele želim da se drže napune energijom i u nove pobjede...
ja se super osjećam ono brljavljene je prestalo napokon još jučer...ali mučninu imam već dva dana po cijeli dan čak i ponoći me probudi ali ne povraćam nego me tako mući...ma slatke su to muke proći će....sada jedva čekam prvi ultrazvuk da vidim jel kuca jedno ili dva mamina srca....
ajde cure javljajte bete...jedva čekam
p.s. kada se po pravilu ide na prvi ultrazvuk?
brine me temperatura 37 sa 5 i braon iscijedak koji je krenuo sinoc...
Linalena žao mi je
Chiara čestitam na beti
Svim čekalicama želim velike lijepe trocifrene bete![]()