12dnt5d
beta=760,7
![]()
strumpfica jesi ti imala normalan rad crijeva sve do bete...
ja u petak vadim betu...a isto mi je tako s crijevima citav postupak...nikakve druge simptome nemam osim sto me bradavice svrbe. ostalo pripisujem utrogestanima.vratili su mi 2 embrija. jedan je 8-stanicni i jedan 10-stanicni. biolog mi daje velike sanse jer sam mlada. ali ja vjerujem samo velikoj beti....
strumpica bravo........jako sam sretna i za tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ajmo cure javljajte nam bete....
Loks ~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!!!
Bebach ~~~~~~~~~~~~~~~~ za trocifrenu betuuuuurinu!!!
Svim tužnicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~za bolju 2011.!
Svim sretnicama i novopečenim mamicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~prekrasne blagdane!
Pozz iz zaleđa!
evo da se i ja javima...potpis sve govori...
ova dva dana sam napuhana i sve me boli da jedva dođem do WC-a...crni mi se pred očima tako da baš moram oprezno...
doktor je rekao da obavezno mirujem i nisam primila onu drugu inekciju...nadam se da to neće utjecati na daljnje razvijanje u stomaku...
vidim da ima dosta pozitivnih beta....čestitke svima
a za one kojima ovaj puta nije uspjelovelike puse
![]()
čestitke odsvim novim trudničicama - chiara, štrumfica,mala bu,jecaneca i svim ostalima koje nisam nabrojila!!!
svim tužnicama velikii
Snekici dragoj veeeeliki
svim čekalicama bete puuuno ~~~~~~~~~~ za velike tete bete!!!
Strumpfica čestitam !!!
Meni su vratili 2 embrija, jedan 8-stanicni i 10-stanicni 3.dan. sto se crijeva tice nemogu se pozalit,bitno da nema zatvora.pa sam se bojala da ako nema zatvora da mi je menga zagarantirana. u petak vadim betu 11dnt
evo i mene na ovoj temi,jučer bio transfer a beta 05.01.
~~~~~~~~~~ svim čekalicama bete
i posebne ~~~~~~~~~~~~ novim trudnicama
koje grozno kisno jutro na jugu. moj drugi IVF zavrsava neslavno10dnt3d test negativan
, prestajem s utrogestanom i cekam M
svim cekalicama bete zelim veeelike brojeve
btw jeste li vidjeli ovaj link sa slobodne, cool
http://www.slobodnadalmacija.hr/Spli...7/Default.aspx
Legal alien,nemoj još prestat sa Utrogestanima..meni je test bio 11.dan jedva pozitivan..na kraju i beta pozitivna..tako da ti je sigurno prerano za bilo kakve zaključke-jel,negativne zaključke!!!
Malo se još strpi....
Legal alien, nikako ne prestajati s utrogestanima prije nego što napraviš betu iz krvi. testovi mogu dati lažne rezultate, pogotovo ako se rade tako rano
hvala vam cure. sad jurim kuci s posla i stavljam utrogestan sto prije. mozda jos ima nade
mozda je moje tijelo jednostavno u slow motionu pa sve to malo sporije... nada umire posljednja!
previse sam nestrpljiva. grozna osobina. vidim tako visoke bete i onda pomislim pa meni mora biti vise od 20 10dnt3d i zato napravim test i padnem u crnjak. aaa luda glava
jos jednom hvala mayica01, strumfica, mia74
Pozdrav svima,danas mi je 9.dt (blastice),stomak me boli kao da ću dobiti...ubija me ova neizvjesnost.Šta mislite kad bi mogla napraviti test?Beta mi je tek 30.12.
inna 28 drzim fige za veliku betu, i ja u pon idem vadit a bit ce mi 9dpt blastica! (znam da je rano ali ja ne znam ni kako cu pon docekat!!!)
isto me boli trbuh kao da cu svaki tren dobiti mengu,tako vec od 2dpt!
inna28, može test i sutra (ili prekosutra), a beta u ponedjeljak, radi se o blasticama pa može tako rano, a trudnice kažu da ih je tako bolilo, sretno!
Držim ti fige.......ja ću prvo napraviti test,što se tiče bete probat ću izdržati još koji dan...pa kolikom uspijemsreeetno svima!
Bebach,Znala sam da ćeš ti ostat trudna...još onog dana dok smo ležale nakon transfera,vjerovala ti to ili ne!!!! I nek ti i trudnoća bude lipa baš kao ova beta!!!
sretan vam svima Božić i da nova godina bude prepuna velikih beta i malih bebicaja sam u isčekivanju svoje bete koju bi trebala vaditi 1.1 ,, to će mi biti 12dnt4d valda ću se moći strpiti do 3.1 ako ne procurim prije,, (vraćeno1 8st,1 6st,1 cc) ima svega tako da se iskreno nadam da će se bar 1 čvrsto primiti.. 3dt mi se stomak napuhao kao balon ,,bolovi su bili posvuda u trbuhu nisam mogla hodati uspravno mislim da je bio hs .. sutradan tj jučer malo lakše al sam bila kao na drogama nekim glava mi sama padala ,,prikovana za krevet,samo bi spavala ,, danas 5dan jutros neki lagani bolovi kao kod menze vrlo kratko trajali..1min i evo sad odmaram pijem kavu .. drugih simptoma nemam,,osim (.) (.) tvrde su kao kamen i bolne ,,i dotući će me utrogestani nemogu nikako na wc ,užas! eto moje priče
)
dragim forumašicama sretan i blagoslovljen Božić!!!
želim Vam što više pozitivnih beta i uspješnih trudnoća!!!
pusa svima!!!
Sretan Božić svima!!!
Danas sam napravila test-10dnt i negativan je ,ne moram vam reći u kakvom sam stanju...jesam možda rano napravila?Svakako planiram čekati betu(30.12.)u komi sam....![]()
ina to ne mora ništa značiti...meni bi dr.L. rekao da test nikad nije mjerilo..samo krv...zato glavu gore i nadaj se najboljem...
ja ni ne pomišljam raditi test, premda nisam primila ni danas inekciju...meni je stomak toliko napuhan da se ne mogu ispraviti...nikako da malo splasne...zakovana sam za krevet...jedino pozitivno u tome svemu je redovna stolica svaki dan , točna kao švicarski sat!!!
kerolajn5 mene tako trbuh boli od 2dpt i evo sutra je 10dpt jos nisam dobilaa svaki dan sam mislila evo vjestica stize jer me boli identicno kao pred menstruaciju, sutra vadim betu ne mogu vise cekat..... a i zelim izvaditi betu prije nego vjestica dodje (ako ce uopce doci) jer nemam snage vise izdrzati onaj osjecaj kad ugledam crveno.... fuj!!! drzite fige.....
Cure samo pozitivno razmisljajte!! I ja sam imala osjecaj kao da cu svaki dan dobiti, a u potpisu se vidi ....Puno tecnosti, kompot od sljiva za probavu.
Svima ~~~~~~~ i Sretan Bozic
Ajme draga, žao mi je. Obzirom da ti je et bio 5. dan od punkcije, teško da ti test ne bi sad pokazao bar blijedu crtu-ali moguće je!!!Meni je pokazao 9. dan nakon transfera 3. dan. Al znam dosta žena kojima test ne pokaže a beta bude pozitivna, nadam se da je kod tebe taj slučaj!!!
beta 26,9..... jako sam zabrinuta....evo ne mogu da se ne rasplacem jer je to jako malo. danas mi je 10dnt blastica.....
vjerovatno je bila kasnija implatacija ,,, znam da si zabrinuta jer i ja bi bila al postoji puno sretnih priča koje su započele sa niskim betama i lijepo završile evo i tebi jedna molitvica ako želiš probaj..http://http://www.molitve.info/index...nemoguaeg.html![]()
Ma znam,ali budući da mi je transfer bio 5.dan,mislim da bi trebalo već pokazati..vidjet ćemo
Jesi ti onda primila samo jednu injekciju?Bit će to sve ok.i meni je bio napuhan pa se sve smirilo...samo miruj
aslan, nema plakanja dok je ne ponoviš za 48 sati!!
~~~~~~~vibram da bude velika....
Aslan, mislim da se 6.dan nakon uzimanja brevactida 1500, beta više ne može detektirati na testu jer padne sigurno na ispod 25. Da li ti je današnja crtica na testu mrvicu tamnija od jučerašnje???
ma joj ne znam ni ja vise, imam test od prosle nazalost neuspjele trudnoce koji nisam bacila a radila sam ga na 12dnt i tad mi je beta bila 88,9 e sad kad usporedim ta dva testa kao da mi je crtica ista na oba, a ovaj jucer koji sam radila je mrvicu blijedji plusic od ovog jutros. ili si ja to umisljam ne znam vise ni sama... test koji sam jutros napravila je GraviGnost Mini i pise da reagira na 25 milijedinica. inace to je neki jeftiniji. a ovaj od jucer je skuplji i nije trakica nego bas stapic (intimplus) ali je blijedja crtica. a joj sta ja filozofiram i zamaram vas....sorrry
Zanemari test od prošle trudnoće (i baci ga u smeće). Pitam te za jučerašnji i današnji - ali moraju biti od istog proizvođača. Ako si jutros radila s Gravignost mini testom (koji je inače sasvim ok test, nema veze što je jeftin) kupi još jedan gravignost mini pa vidi je li crtica tamni... ali ionako sutra vadiš novu betu, pa ćeš točnije znati.
aslan šaljem pozitivne vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo da vam se malo i ja javim, ovo mi se čini prikladno mjesto i za moje brige
meni je transfer bio 13.12. ( od 3 dana ) betu vadim tek 03.01. ali danas sam sa prvim jutarnjim urinom napravila test sa baby chekom i nema crtice nikakve (osim kontrolne) imam probadanja po donjem dijelu trbuha i druge nikakve simptome pa mislim da je moja priča i ovaj put završilada li to znači da betu netreba ni vadit jer će vjerojatno bit negativna ako čak prije ne dobijem menzis, da li bi do sad već test pokazao trudnoću da ona postoji?
nazalost lose vijesti.... beta 22,48. opada. dr kaze u petak ponovit ali ja nemam snage vise ovoga puta. molim se za sve cekalice i puno srece vam zelim!!!