Stranica 35 od 73 PrviPrvi ... 25333435363745 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,701 do 1,750 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

12dnt5d
    beta=760,7

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Strumpfica prvotno napisa Vidi poruku
    12dnt5d
    beta=760,7
    Čestitaaaaaaaaaaaaaam....

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

strumpfica jesi ti imala normalan rad crijeva sve do bete...

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj mei prvotno napisa Vidi poruku
    strumpfica jesi ti imala normalan rad crijeva sve do bete...
    pa baš i ne, malo je u redu, malo nije u redu, sve bolove koje sam osjećala i još uvijek osjećam pripisujem crijevima, do sad se ispostavilo da su ona svaki put bila problematična....

rekla je sestra da jedemo suhe šljive i da ne pijemo čaj od sene za crijeva

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja u petak vadim betu...a isto mi je tako s crijevima citav postupak...nikakve druge simptome nemam osim sto me bradavice svrbe. ostalo pripisujem utrogestanima.vratili su mi 2 embrija. jedan je 8-stanicni i jedan 10-stanicni. biolog mi daje velike sanse jer sam mlada. ali ja vjerujem samo velikoj beti....

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

strumfice, imaš pp

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

strumpica bravo........jako sam sretna i za tebe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ajmo cure javljajte nam bete....

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Strumfica bravo!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Loks ~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!!!
    Bebach ~~~~~~~~~~~~~~~~ za trocifrenu betuuuuurinu!!!
    Svim tužnicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~za bolju 2011.!
    Svim sretnicama i novopečenim mamicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~prekrasne blagdane!
    Pozz iz zaleđa!

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

evo da se i ja javima...potpis sve govori...

ova dva dana sam napuhana i sve me boli da jedva dođem do WC-a...crni mi se pred očima tako da baš moram oprezno...
    doktor je rekao da obavezno mirujem i nisam primila onu drugu inekciju...nadam se da to neće utjecati na daljnje razvijanje u stomaku...
    vidim da ima dosta pozitivnih beta....čestitke svima
    a za one kojima ovaj puta nije uspjelo velike puse

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Čestitke svim trudnicama

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

čestitke od svim novim trudničicama - chiara, štrumfica,mala bu,jecaneca i svim ostalima koje nisam nabrojila!!!
    svim tužnicama veliki i
    Snekici dragoj veeeeliki
    svim čekalicama bete puuuno ~~~~~~~~~~ za velike tete bete!!!

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Strumpfica čestitam !!!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Meni su vratili 2 embrija, jedan 8-stanicni i 10-stanicni 3.dan. sto se crijeva tice nemogu se pozalit,bitno da nema zatvora.pa sam se bojala da ako nema zatvora da mi je menga zagarantirana. u petak vadim betu 11dnt

dani39 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

evo i mene na ovoj temi ,jučer bio transfer a beta 05.01.

~~~~~~~~~~ svim čekalicama bete

i posebne ~~~~~~~~~~~~ novim trudnicama

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

koje grozno kisno jutro na jugu. moj drugi IVF zavrsava neslavno 10dnt3d test negativan , prestajem s utrogestanom i cekam M

svim cekalicama bete zelim veeelike brojeve

btw jeste li vidjeli ovaj link sa slobodne, cool
    http://www.slobodnadalmacija.hr/Spli...7/Default.aspx

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    koje grozno kisno jutro na jugu. moj drugi IVF zavrsava neslavno 10dnt3d test negativan , prestajem s utrogestanom i cekam M

svim cekalicama bete zelim veeelike brojeve

btw jeste li vidjeli ovaj link sa slobodne, cool
    http://www.slobodnadalmacija.hr/Spli...7/Default.aspx
    ne prestaj sa utrogestanima..radila sam test 10dnt 5d i bio je negativan,tj dana nakon toga beta itekako pozitivna..zato samo nastavi..

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Legal alien,nemoj još prestat sa Utrogestanima..meni je test bio 11.dan jedva pozitivan..na kraju i beta pozitivna..tako da ti je sigurno prerano za bilo kakve zaključke-jel,negativne zaključke!!!
    Malo se još strpi....

Strumpfica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Legal alien, nikako ne prestajati s utrogestanima prije nego što napraviš betu iz krvi. testovi mogu dati lažne rezultate, pogotovo ako se rade tako rano

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hvala vam cure. sad jurim kuci s posla i stavljam utrogestan sto prije. mozda jos ima nade mozda je moje tijelo jednostavno u slow motionu pa sve to malo sporije... nada umire posljednja!

previse sam nestrpljiva. grozna osobina. vidim tako visoke bete i onda pomislim pa meni mora biti vise od 20 10dnt3d i zato napravim test i padnem u crnjak. aaa luda glava

jos jednom hvala mayica01, strumfica, mia74

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Pozdrav svima,danas mi je 9.dt (blastice),stomak me boli kao da ću dobiti...ubija me ova neizvjesnost.Šta mislite kad bi mogla napraviti test?Beta mi je tek 30.12.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

inna 28 drzim fige za veliku betu, i ja u pon idem vadit a bit ce mi 9dpt blastica! (znam da je rano ali ja ne znam ni kako cu pon docekat!!!)
    isto me boli trbuh kao da cu svaki tren dobiti mengu,tako vec od 2dpt!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

inna28, može test i sutra (ili prekosutra), a beta u ponedjeljak, radi se o blasticama pa može tako rano, a trudnice kažu da ih je tako bolilo, sretno!

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Strumpfetice cestitam!!!!
    Svim cekalicama ~~~~

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Držim ti fige.......ja ću prvo napraviti test,što se tiče bete probat ću izdržati još koji dan...pa kolikom uspijemsreeetno svima!

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

12dnt 5d beta= 254,2

Huljica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Bebach,Znala sam da ćeš ti ostat trudna...još onog dana dok smo ležale nakon transfera,vjerovala ti to ili ne!!!! I nek ti i trudnoća bude lipa baš kao ova beta!!!

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sretan vam svima Božić i da nova godina bude prepuna velikih beta i malih bebica ja sam u isčekivanju svoje bete koju bi trebala vaditi 1.1 ,, to će mi biti 12dnt4d valda ću se moći strpiti do 3.1 ako ne procurim prije,, (vraćeno1 8st,1 6st,1 cc) ima svega tako da se iskreno nadam da će se bar 1 čvrsto primiti.. 3dt mi se stomak napuhao kao balon ,,bolovi su bili posvuda u trbuhu nisam mogla hodati uspravno mislim da je bio hs .. sutradan tj jučer malo lakše al sam bila kao na drogama nekim glava mi sama padala ,,prikovana za krevet,samo bi spavala ,, danas 5dan jutros neki lagani bolovi kao kod menze vrlo kratko trajali..1min i evo sad odmaram pijem kavu .. drugih simptoma nemam,,osim (.) (.) tvrde su kao kamen i bolne ,,i dotući će me utrogestani nemogu nikako na wc ,užas! eto moje priče )

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

dragim forumašicama sretan i blagoslovljen Božić!!!

želim Vam što više pozitivnih beta i uspješnih trudnoća!!!

pusa svima!!!

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Sretan Božić svima!!!
    Danas sam napravila test-10dnt i negativan je ,ne moram vam reći u kakvom sam stanju...jesam možda rano napravila?Svakako planiram čekati betu(30.12.)u komi sam....

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj inna28 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretan Božić svima!!!
    Danas sam napravila test-10dnt i negativan je ,ne moram vam reći u kakvom sam stanju...jesam možda rano napravila?Svakako planiram čekati betu(30.12.)u komi sam....
    ina to ne mora ništa značiti...meni bi dr.L. rekao da test nikad nije mjerilo..samo krv...zato glavu gore i nadaj se najboljem...

ja ni ne pomišljam raditi test, premda nisam primila ni danas inekciju...meni je stomak toliko napuhan da se ne mogu ispraviti...nikako da malo splasne...zakovana sam za krevet...jedino pozitivno u tome svemu je redovna stolica svaki dan , točna kao švicarski sat!!!

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    ina to ne mora ništa značiti...meni bi dr.L. rekao da test nikad nije mjerilo..samo krv...zato glavu gore i nadaj se najboljem...

ja ni ne pomišljam raditi test, premda nisam primila ni danas inekciju...meni je stomak toliko napuhan da se ne mogu ispraviti...nikako da malo splasne...zakovana sam za krevet...jedino pozitivno u tome svemu je redovna stolica svaki dan , točna kao švicarski sat!!!
    i meni je 4 i 5 dpt stomak bio toliko napuhan tvrd i bolan posvuda užas.. .. pij puno vode meni je pomoglo .. danas 6dpt cijelo prije podne i noćas me malo boluckao kao da trebam dobiti m al onako blago ..nadam se da neće doći ,,

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kerolajn5 mene tako trbuh boli od 2dpt i evo sutra je 10dpt jos nisam dobila a svaki dan sam mislila evo vjestica stize jer me boli identicno kao pred menstruaciju, sutra vadim betu ne mogu vise cekat..... a i zelim izvaditi betu prije nego vjestica dodje (ako ce uopce doci) jer nemam snage vise izdrzati onaj osjecaj kad ugledam crveno.... fuj!!! drzite fige.....

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure samo pozitivno razmisljajte!! I ja sam imala osjecaj kao da cu svaki dan dobiti, a u potpisu se vidi ....Puno tecnosti, kompot od sljiva za probavu.
    Svima ~~~~~~~ i Sretan Bozic

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj inna28 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretan Božić svima!!!
    Ajme draga, žao mi je. Obzirom da ti je et bio 5. dan od punkcije, teško da ti test ne bi sad pokazao bar blijedu crtu-ali moguće je!!!Meni je pokazao 9. dan nakon transfera 3. dan. Al znam dosta žena kojima test ne pokaže a beta bude pozitivna, nadam se da je kod tebe taj slučaj!!!

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

aslan .... beta?????????????????

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

beta 26,9..... jako sam zabrinuta....evo ne mogu da se ne rasplacem jer je to jako malo. danas mi je 10dnt blastica.....

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
    beta 26,9..... jako sam zabrinuta....evo ne mogu da se ne rasplacem jer je to jako malo. danas mi je 10dnt blastica.....
    vjerovatno je bila kasnija implatacija ,,, znam da si zabrinuta jer i ja bi bila al postoji puno sretnih priča koje su započele sa niskim betama i lijepo završile evo i tebi jedna molitvica ako želiš probaj..http://http://www.molitve.info/index...nemoguaeg.html

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Ma znam,ali budući da mi je transfer bio 5.dan,mislim da bi trebalo već pokazati..vidjet ćemo
    Jesi ti onda primila samo jednu injekciju?Bit će to sve ok.i meni je bio napuhan pa se sve smirilo...samo miruj

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

aslan, nema plakanja dok je ne ponoviš za 48 sati!!
    ~~~~~~~vibram da bude velika....

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Aslan, mislim da se 6.dan nakon uzimanja brevactida 1500, beta više ne može detektirati na testu jer padne sigurno na ispod 25. Da li ti je današnja crtica na testu mrvicu tamnija od jučerašnje???

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ma joj ne znam ni ja vise, imam test od prosle nazalost neuspjele trudnoce koji nisam bacila a radila sam ga na 12dnt i tad mi je beta bila 88,9 e sad kad usporedim ta dva testa kao da mi je crtica ista na oba, a ovaj jucer koji sam radila je mrvicu blijedji plusic od ovog jutros. ili si ja to umisljam ne znam vise ni sama... test koji sam jutros napravila je GraviGnost Mini i pise da reagira na 25 milijedinica. inace to je neki jeftiniji. a ovaj od jucer je skuplji i nije trakica nego bas stapic (intimplus) ali je blijedja crtica. a joj sta ja filozofiram i zamaram vas....sorrry

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zanemari test od prošle trudnoće (i baci ga u smeće). Pitam te za jučerašnji i današnji - ali moraju biti od istog proizvođača. Ako si jutros radila s Gravignost mini testom (koji je inače sasvim ok test, nema veze što je jeftin) kupi još jedan gravignost mini pa vidi je li crtica tamni... ali ionako sutra vadiš novu betu, pa ćeš točnije znati.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Zanemari test od prošle trudnoće (i baci ga u smeće). Pitam te za jučerašnji i današnji - ali moraju biti od istog proizvođača. Ako si jutros radila s Gravignost mini testom (koji je inače sasvim ok test, nema veze što je jeftin) kupi još jedan gravignost mini pa vidi je li crtica tamni... ali ionako sutra vadiš novu betu, pa ćeš točnije znati.
    poslije rucka idem po novi test pa cu probat jos jednom.... ova danas je malo tamnija ali nije isti proizvodjac pa cu napravit jos jednom s istim testom. ...

Malena72 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

aslan šaljem pozitivne vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

evo da vam se malo i ja javim, ovo mi se čini prikladno mjesto i za moje brige

meni je transfer bio 13.12. ( od 3 dana ) betu vadim tek 03.01. ali danas sam sa prvim jutarnjim urinom napravila test sa baby chekom i nema crtice nikakve (osim kontrolne) imam probadanja po donjem dijelu trbuha i druge nikakve simptome pa mislim da je moja priča i ovaj put završila da li to znači da betu netreba ni vadit jer će vjerojatno bit negativna ako čak prije ne dobijem menzis, da li bi do sad već test pokazao trudnoću da ona postoji?

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Malena72 prvotno napisa Vidi poruku

meni je transfer bio 13.12. ( od 3 dana ) betu vadim tek 03.01. ali danas sam sa prvim jutarnjim urinom napravila test sa baby chekom i nema crtice nikakve (osim kontrolne) imam probadanja po donjem dijelu trbuha i druge nikakve simptome pa mislim da je moja priča i ovaj put završila da li to znači da betu netreba ni vadit jer će vjerojatno bit negativna ako čak prije ne dobijem menzis, da li bi do sad već test pokazao trudnoću da ona postoji?
    ako ti je transfer bio 13.12 danas ti je 18dnt čemu beta tako kasno??

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj Malena72 prvotno napisa Vidi poruku

Malena72,obavezno vadi betu...kod mene je slična situacija,nakon 10 dana radila test i NIŠTA,imam iste simptome kao i ti..sutra vadim betu pa ćemo vidjet......držim ti fige

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja bih vadila betu, obavezno

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

aslan jesii ponovila betu?

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

nazalost lose vijesti.... beta 22,48. opada. dr kaze u petak ponovit ali ja nemam snage vise ovoga puta. molim se za sve cekalice i puno srece vam zelim!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •