Stranica 36 od 75 PrviPrvi ... 26343536373846 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,751 do 1,800 od 3728

Tema: Nakon transfera

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Držim ti fige.......ja ću prvo napraviti test,što se tiče bete probat ću izdržati još koji dan...pa kolikom uspijemsreeetno svima!

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

12dnt 5d beta= 254,2

Huljica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Bebach,Znala sam da ćeš ti ostat trudna...još onog dana dok smo ležale nakon transfera,vjerovala ti to ili ne!!!! I nek ti i trudnoća bude lipa baš kao ova beta!!!

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sretan vam svima Božić i da nova godina bude prepuna velikih beta i malih bebica ja sam u isčekivanju svoje bete koju bi trebala vaditi 1.1 ,, to će mi biti 12dnt4d valda ću se moći strpiti do 3.1 ako ne procurim prije,, (vraćeno1 8st,1 6st,1 cc) ima svega tako da se iskreno nadam da će se bar 1 čvrsto primiti.. 3dt mi se stomak napuhao kao balon ,,bolovi su bili posvuda u trbuhu nisam mogla hodati uspravno mislim da je bio hs .. sutradan tj jučer malo lakše al sam bila kao na drogama nekim glava mi sama padala ,,prikovana za krevet,samo bi spavala ,, danas 5dan jutros neki lagani bolovi kao kod menze vrlo kratko trajali..1min i evo sad odmaram pijem kavu .. drugih simptoma nemam,,osim (.) (.) tvrde su kao kamen i bolne ,,i dotući će me utrogestani nemogu nikako na wc ,užas! eto moje priče )

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

dragim forumašicama sretan i blagoslovljen Božić!!!

želim Vam što više pozitivnih beta i uspješnih trudnoća!!!

pusa svima!!!

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Sretan Božić svima!!!
    Danas sam napravila test-10dnt i negativan je ,ne moram vam reći u kakvom sam stanju...jesam možda rano napravila?Svakako planiram čekati betu(30.12.)u komi sam....

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj inna28 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretan Božić svima!!!
    Danas sam napravila test-10dnt i negativan je ,ne moram vam reći u kakvom sam stanju...jesam možda rano napravila?Svakako planiram čekati betu(30.12.)u komi sam....
    ina to ne mora ništa značiti...meni bi dr.L. rekao da test nikad nije mjerilo..samo krv...zato glavu gore i nadaj se najboljem...

ja ni ne pomišljam raditi test, premda nisam primila ni danas inekciju...meni je stomak toliko napuhan da se ne mogu ispraviti...nikako da malo splasne...zakovana sam za krevet...jedino pozitivno u tome svemu je redovna stolica svaki dan , točna kao švicarski sat!!!

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Ma znam,ali budući da mi je transfer bio 5.dan,mislim da bi trebalo već pokazati..vidjet ćemo
    Jesi ti onda primila samo jednu injekciju?Bit će to sve ok.i meni je bio napuhan pa se sve smirilo...samo miruj

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    ina to ne mora ništa značiti...meni bi dr.L. rekao da test nikad nije mjerilo..samo krv...zato glavu gore i nadaj se najboljem...

ja ni ne pomišljam raditi test, premda nisam primila ni danas inekciju...meni je stomak toliko napuhan da se ne mogu ispraviti...nikako da malo splasne...zakovana sam za krevet...jedino pozitivno u tome svemu je redovna stolica svaki dan , točna kao švicarski sat!!!
    i meni je 4 i 5 dpt stomak bio toliko napuhan tvrd i bolan posvuda užas.. .. pij puno vode meni je pomoglo .. danas 6dpt cijelo prije podne i noćas me malo boluckao kao da trebam dobiti m al onako blago ..nadam se da neće doći ,,

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kerolajn5 mene tako trbuh boli od 2dpt i evo sutra je 10dpt jos nisam dobila a svaki dan sam mislila evo vjestica stize jer me boli identicno kao pred menstruaciju, sutra vadim betu ne mogu vise cekat..... a i zelim izvaditi betu prije nego vjestica dodje (ako ce uopce doci) jer nemam snage vise izdrzati onaj osjecaj kad ugledam crveno.... fuj!!! drzite fige.....

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure samo pozitivno razmisljajte!! I ja sam imala osjecaj kao da cu svaki dan dobiti, a u potpisu se vidi ....Puno tecnosti, kompot od sljiva za probavu.
    Svima ~~~~~~~ i Sretan Bozic

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

aslan držim fige za veliku betu !!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ baš sam maloprije na f od sv duha napisala da mi je teško povjerovati u taj osjećaj da boli slično kao kad trebaš dobiti,,, željana hvala što si me malo utješila ipak mislim da je vještici prerano da dođe

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj inna28 prvotno napisa Vidi poruku
    Sretan Božić svima!!!
    Ajme draga, žao mi je. Obzirom da ti je et bio 5. dan od punkcije, teško da ti test ne bi sad pokazao bar blijedu crtu-ali moguće je!!!Meni je pokazao 9. dan nakon transfera 3. dan. Al znam dosta žena kojima test ne pokaže a beta bude pozitivna, nadam se da je kod tebe taj slučaj!!!

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

aslan .... beta?????????????????

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

beta 26,9..... jako sam zabrinuta....evo ne mogu da se ne rasplacem jer je to jako malo. danas mi je 10dnt blastica.....

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

aslan, nema plakanja dok je ne ponoviš za 48 sati!!
    ~~~~~~~vibram da bude velika....

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
    beta 26,9..... jako sam zabrinuta....evo ne mogu da se ne rasplacem jer je to jako malo. danas mi je 10dnt blastica.....
    vjerovatno je bila kasnija implatacija ,,, znam da si zabrinuta jer i ja bi bila al postoji puno sretnih priča koje su započele sa niskim betama i lijepo završile evo i tebi jedna molitvica ako želiš probaj..http://http://www.molitve.info/index...nemoguaeg.html

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

cure hvala vam na podrsci, test na trudnocu je pozitivan, blijeda crta ali je tu. ponavljam betu hcg u srijedu. dr kaze da mi sad ne moze nista reci jer moguce da je i od injekcija a i moguce da je trudnoca....o Boze! brevactid sam primila prije punih pet dana pa sam mislila da je "ispario" inace je bio od 1500. grudi me jako bole i jos uvijek mi se tokom dana u par navrata pojavljuju predmenstrualni grcevi. jedva cekam srijedu... mada se ne nadam puno jer ipak su blastice bile pa sam mislila da bi zbog toga i razina bete trebala biti malo veca a ona je manja nego normalno.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

cure hvala vam na podrsci, test na trudnocu je pozitivan, blijeda crta ali je tu. ponavljam betu hcg u srijedu. dr kaze da mi sad ne moze nista reci jer moguce da je i od injekcija a i moguce da je trudnoca....o Boze! brevactid sam primila prije punih pet dana pa sam mislila da je "ispario" inace je bio od 1500. grudi me jako bole i jos uvijek mi se tokom dana u par navrata pojavljuju predmenstrualni grcevi. jedva cekam srijedu... mada se ne nadam puno jer ipak su blastice bile pa sam mislila da bi zbog toga i razina bete trebala biti malo veca a ona je manja nego normalno.
    Ali stalno čitam kako test detektira betu tek na 70???Možda su ti krivo nalaz napisali? Jel moguće da test detektira betu 26-mislim da nije. Meni je bila 71 kad se pokazala jako blijeda druga crta!!! Smiri se i vidi preksutra šta će bit, ja virujen da će bit ok!!!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sutra ujutro cu ponovit test na jutarnji urin pa ako je od injekcije k vragu ne bi sutra valjda trebo biti pozitivan...ako bude ima nade....

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    Ali stalno čitam kako test detektira betu tek na 70???Možda su ti krivo nalaz napisali? Jel moguće da test detektira betu 26-mislim da nije. Meni je bila 71 kad se pokazala jako blijeda druga crta!!! Smiri se i vidi preksutra šta će bit, ja virujen da će bit ok!!!
    test detektira betu 25. većina njih. nisam čula za testove koji su "baždareni" na betu 70.
    aslan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    test detektira betu 25. većina njih. nisam čula za testove koji su "baždareni" na betu 70.
    aslan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Pih, onda san mogla pišat test već 8. dan nakon et hihihihi!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

test ponovljen-dvije crtice,doduse jedna blijeda blijeda....,zbunjena i nestrpljiva.samo da docekam sutra da idem vaditi betu...

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

test ponovljen-dvije crtice,doduse jedna blijeda blijeda....,zbunjena i nestrpljiva.samo da docekam sutra da idem vaditi betu...
    Aslan sorry, a kada si imala ET???

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

et bio 18.12. znaci jucer je bio 10dnt 3 blastice a beta 26,99. znam da je mala beta ali hvatam se za slamku spasa pa jos sutra idem ponovit betu.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

et bio 18.12. znaci jucer je bio 10dnt 3 blastice a beta 26,99. znam da je mala beta ali hvatam se za slamku spasa pa jos sutra idem ponovit betu.
    i ja sam imala isto ET 18.12....ja čekam četvrtak pa da vidimo jesmo li ovaj put osvojili božićni bingo...svakako sretno

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ma i ja sam trebala u petak vaditi betu ali neki vrag mi nije dao mira jer se osjecam vec danima kao da cu na momente dobit mengu. drzim fige i javim se sutra...

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

mozda je bila kasna implantacija,zadnji tren se jdena odlucila primiti!
    a jesi primala onu neku inekciju poslije transfera?

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

primala sam ju 23.12. znaci prije 6 dana, brevactid 1500. mislite da je od nje?...

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sad sam nasla clanak o beti hcg gdje pise da je prosjecna vrijednost bete 10 dana nakon oplodnje 25, 12 dana nakon oplodnje 50 a 14 dana nakon oplodnje beta je 100. postoji tracak nade.... Bozic je pa se dogodi mozda neko cudo!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Aslan ne znam jesi ti to dobro sebi protumačila 10. dan poslije oplodnje je beta 25, to bi značilo ko da si 5 dan nakon transfera vadila betu ako ti je transfer bio 5.dan nakon oplodnje, može ti bit da ta vrijednost i od brevitacida njemu treba nekih 5 dana da se izluči, ali da mi tu ne nagađamo izvadi ti betu ponovo i do tad ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se ipak desi čudo

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

primala sam ju 23.12. znaci prije 6 dana, brevactid 1500. mislite da je od nje?...
    ja ti nemam pojma o tome jer to nikad nisam primila al sam citala da cure pisu da treba 5-6 dana da izadje iz organizma.
    drzim ti najvece figice da je ipak bebac ali malo kasni s betom!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Aslan ne znam jesi ti to dobro sebi protumačila 10. dan poslije oplodnje je beta 25, to bi značilo ko da si 5 dan nakon transfera vadila betu ako ti je transfer bio 5.dan nakon oplodnje, može ti bit da ta vrijednost i od brevitacida njemu treba nekih 5 dana da se izluči, ali da mi tu ne nagađamo izvadi ti betu ponovo i do tad ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se ipak desi čudo
    u pravu si, a joj sta je tu je sutra javim a do tad cu izluditi....

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Aslan, mislim da se 6.dan nakon uzimanja brevactida 1500, beta više ne može detektirati na testu jer padne sigurno na ispod 25. Da li ti je današnja crtica na testu mrvicu tamnija od jučerašnje???

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ma joj ne znam ni ja vise, imam test od prosle nazalost neuspjele trudnoce koji nisam bacila a radila sam ga na 12dnt i tad mi je beta bila 88,9 e sad kad usporedim ta dva testa kao da mi je crtica ista na oba, a ovaj jucer koji sam radila je mrvicu blijedji plusic od ovog jutros. ili si ja to umisljam ne znam vise ni sama... test koji sam jutros napravila je GraviGnost Mini i pise da reagira na 25 milijedinica. inace to je neki jeftiniji. a ovaj od jucer je skuplji i nije trakica nego bas stapic (intimplus) ali je blijedja crtica. a joj sta ja filozofiram i zamaram vas....sorrry

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zanemari test od prošle trudnoće (i baci ga u smeće). Pitam te za jučerašnji i današnji - ali moraju biti od istog proizvođača. Ako si jutros radila s Gravignost mini testom (koji je inače sasvim ok test, nema veze što je jeftin) kupi još jedan gravignost mini pa vidi je li crtica tamni... ali ionako sutra vadiš novu betu, pa ćeš točnije znati.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Zanemari test od prošle trudnoće (i baci ga u smeće). Pitam te za jučerašnji i današnji - ali moraju biti od istog proizvođača. Ako si jutros radila s Gravignost mini testom (koji je inače sasvim ok test, nema veze što je jeftin) kupi još jedan gravignost mini pa vidi je li crtica tamni... ali ionako sutra vadiš novu betu, pa ćeš točnije znati.
    poslije rucka idem po novi test pa cu probat jos jednom.... ova danas je malo tamnija ali nije isti proizvodjac pa cu napravit jos jednom s istim testom. ...

Malena72 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

aslan šaljem pozitivne vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

evo da vam se malo i ja javim, ovo mi se čini prikladno mjesto i za moje brige

meni je transfer bio 13.12. ( od 3 dana ) betu vadim tek 03.01. ali danas sam sa prvim jutarnjim urinom napravila test sa baby chekom i nema crtice nikakve (osim kontrolne) imam probadanja po donjem dijelu trbuha i druge nikakve simptome pa mislim da je moja priča i ovaj put završila da li to znači da betu netreba ni vadit jer će vjerojatno bit negativna ako čak prije ne dobijem menzis, da li bi do sad već test pokazao trudnoću da ona postoji?

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja bih vadila betu, obavezno

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Malena72 prvotno napisa Vidi poruku

meni je transfer bio 13.12. ( od 3 dana ) betu vadim tek 03.01. ali danas sam sa prvim jutarnjim urinom napravila test sa baby chekom i nema crtice nikakve (osim kontrolne) imam probadanja po donjem dijelu trbuha i druge nikakve simptome pa mislim da je moja priča i ovaj put završila da li to znači da betu netreba ni vadit jer će vjerojatno bit negativna ako čak prije ne dobijem menzis, da li bi do sad već test pokazao trudnoću da ona postoji?
    ako ti je transfer bio 13.12 danas ti je 18dnt čemu beta tako kasno??

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj Malena72 prvotno napisa Vidi poruku

Malena72,obavezno vadi betu...kod mene je slična situacija,nakon 10 dana radila test i NIŠTA,imam iste simptome kao i ti..sutra vadim betu pa ćemo vidjet......držim ti fige

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

aslan jesii ponovila betu?

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

nazalost lose vijesti.... beta 22,48. opada. dr kaze u petak ponovit ali ja nemam snage vise ovoga puta. molim se za sve cekalice i puno srece vam zelim!!!

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

bas mi je žao...
    znam kako ti je ali brzo ćeš krenuti u nove pobjede!

Malena72 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

aleksandraj hvala, napravit ću i betu iako vjerojatno ništa
    kerolajn5 beta je 21 dan od transfera kod mene uvijek jer tako jednostavno dr. kaže...neznam zašto.
    inna28 hvala na vibricama i ja držim fige i rukama i nogama da ti bude pozitivna beta sutra
    aslan još nije sve gotovo znam da te užasno umara to sve, i sama sam u koma situaciji znam da je teško...ali možda na kraju sve ispadne super

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Aslan napravi kako ti je dr. rekao, beta bi trebala padati i doći do nule, nažalost mislim da ti nije to rekao zato što vjeruje u pozitivan ishod te trudnoće nego se tijelo mora do kraja očistiti, iako je tebi beta mala pa će to vjerojatno otići bez kiretaže.
    Tebi da sve prođe što prije i bez komplikacija

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

meni danas 10dnt počeo lagani svijtlosmeđi iscjedak ,, sutra ću otići izvaditi betu ,,jel ima netko nekakvo pozitivno iskustvo,,dal da se nadam ?

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sutra ponovno vadim betu i prvi put bi htjela ugledat nulu jer ne znam kako bi prezivjela jos jednu kiretazu. nadam se da ce sve otici prirodno i da onda mogu nastvit dalje. ovaj test GraviGnost mini nije normalan-beta jucer bila 22 a on i jutros pokazuje dvije crtice.
    kerolajn5 naravno da to moze biti pozitivno, razmislaj o najboljem i nadaj se uvijek, nema odustajanja! drzimo ti fige za veliku betu!!!

Malena72 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

kerolajn5 bit će sve ok. možda si pahuljica radi mjesta

aslan

Malena72 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

inna28 jesi radila betu? držim figice da nam javiš super vijesti

Pravila pisanja postova