Držim ti fige.......ja ću prvo napraviti test,što se tiče bete probat ću izdržati još koji dan...pa kolikom uspijemsreeetno svima!
Držim ti fige.......ja ću prvo napraviti test,što se tiče bete probat ću izdržati još koji dan...pa kolikom uspijemsreeetno svima!
Bebach,Znala sam da ćeš ti ostat trudna...još onog dana dok smo ležale nakon transfera,vjerovala ti to ili ne!!!! I nek ti i trudnoća bude lipa baš kao ova beta!!!
sretan vam svima Božić i da nova godina bude prepuna velikih beta i malih bebicaja sam u isčekivanju svoje bete koju bi trebala vaditi 1.1 ,, to će mi biti 12dnt4d valda ću se moći strpiti do 3.1 ako ne procurim prije,, (vraćeno1 8st,1 6st,1 cc) ima svega tako da se iskreno nadam da će se bar 1 čvrsto primiti.. 3dt mi se stomak napuhao kao balon ,,bolovi su bili posvuda u trbuhu nisam mogla hodati uspravno mislim da je bio hs .. sutradan tj jučer malo lakše al sam bila kao na drogama nekim glava mi sama padala ,,prikovana za krevet,samo bi spavala ,, danas 5dan jutros neki lagani bolovi kao kod menze vrlo kratko trajali..1min i evo sad odmaram pijem kavu .. drugih simptoma nemam,,osim (.) (.) tvrde su kao kamen i bolne ,,i dotući će me utrogestani nemogu nikako na wc ,užas! eto moje priče
)
dragim forumašicama sretan i blagoslovljen Božić!!!
želim Vam što više pozitivnih beta i uspješnih trudnoća!!!
pusa svima!!!
Sretan Božić svima!!!
Danas sam napravila test-10dnt i negativan je ,ne moram vam reći u kakvom sam stanju...jesam možda rano napravila?Svakako planiram čekati betu(30.12.)u komi sam....![]()
ina to ne mora ništa značiti...meni bi dr.L. rekao da test nikad nije mjerilo..samo krv...zato glavu gore i nadaj se najboljem...
ja ni ne pomišljam raditi test, premda nisam primila ni danas inekciju...meni je stomak toliko napuhan da se ne mogu ispraviti...nikako da malo splasne...zakovana sam za krevet...jedino pozitivno u tome svemu je redovna stolica svaki dan , točna kao švicarski sat!!!
Ma znam,ali budući da mi je transfer bio 5.dan,mislim da bi trebalo već pokazati..vidjet ćemo
Jesi ti onda primila samo jednu injekciju?Bit će to sve ok.i meni je bio napuhan pa se sve smirilo...samo miruj
kerolajn5 mene tako trbuh boli od 2dpt i evo sutra je 10dpt jos nisam dobilaa svaki dan sam mislila evo vjestica stize jer me boli identicno kao pred menstruaciju, sutra vadim betu ne mogu vise cekat..... a i zelim izvaditi betu prije nego vjestica dodje (ako ce uopce doci) jer nemam snage vise izdrzati onaj osjecaj kad ugledam crveno.... fuj!!! drzite fige.....
Cure samo pozitivno razmisljajte!! I ja sam imala osjecaj kao da cu svaki dan dobiti, a u potpisu se vidi ....Puno tecnosti, kompot od sljiva za probavu.
Svima ~~~~~~~ i Sretan Bozic
aslan držim fige za veliku betu !!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ baš sam maloprije na f od sv duha napisala da mi je teško povjerovati u taj osjećaj da boli slično kao kad trebaš dobiti,,, željana hvala što si me malo utješila ipak mislim da je vještici prerano da dođe
Ajme draga, žao mi je. Obzirom da ti je et bio 5. dan od punkcije, teško da ti test ne bi sad pokazao bar blijedu crtu-ali moguće je!!!Meni je pokazao 9. dan nakon transfera 3. dan. Al znam dosta žena kojima test ne pokaže a beta bude pozitivna, nadam se da je kod tebe taj slučaj!!!
beta 26,9..... jako sam zabrinuta....evo ne mogu da se ne rasplacem jer je to jako malo. danas mi je 10dnt blastica.....
aslan, nema plakanja dok je ne ponoviš za 48 sati!!
~~~~~~~vibram da bude velika....
vjerovatno je bila kasnija implatacija ,,, znam da si zabrinuta jer i ja bi bila al postoji puno sretnih priča koje su započele sa niskim betama i lijepo završile evo i tebi jedna molitvica ako želiš probaj..http://http://www.molitve.info/index...nemoguaeg.html![]()
cure hvala vam na podrsci, test na trudnocu je pozitivan, blijeda crta ali je tu. ponavljam betu hcg u srijedu. dr kaze da mi sad ne moze nista reci jer moguce da je i od injekcija a i moguce da je trudnoca....o Boze! brevactid sam primila prije punih pet dana pa sam mislila da je "ispario" inace je bio od 1500. grudi me jako bole i jos uvijek mi se tokom dana u par navrata pojavljuju predmenstrualni grcevi. jedva cekam srijedu... mada se ne nadam puno jer ipak su blastice bile pa sam mislila da bi zbog toga i razina bete trebala biti malo veca a ona je manja nego normalno.
sutra ujutro cu ponovit test na jutarnji urin pa ako je od injekcije k vragu ne bi sutra valjda trebo biti pozitivan...ako bude ima nade....
test ponovljen-dvije crtice,doduse jedna blijeda blijeda....,zbunjena i nestrpljiva.samo da docekam sutra da idem vaditi betu...
et bio 18.12. znaci jucer je bio 10dnt 3 blastice a beta 26,99. znam da je mala beta ali hvatam se za slamku spasa pa jos sutra idem ponovit betu.
ma i ja sam trebala u petak vaditi betu ali neki vrag mi nije dao mira jer se osjecam vec danima kao da cu na momente dobit mengu. drzim fige i javim se sutra...
primala sam ju 23.12. znaci prije 6 dana, brevactid 1500. mislite da je od nje?...
sad sam nasla clanak o beti hcg gdje pise da je prosjecna vrijednost bete 10 dana nakon oplodnje 25, 12 dana nakon oplodnje 50 a 14 dana nakon oplodnje beta je 100. postoji tracak nade.... Bozic je pa se dogodi mozda neko cudo!
Aslan ne znam jesi ti to dobro sebi protumačila 10. dan poslije oplodnje je beta 25, to bi značilo ko da si 5 dan nakon transfera vadila betu ako ti je transfer bio 5.dan nakon oplodnje, može ti bit da ta vrijednost i od brevitacida njemu treba nekih 5 dana da se izluči, ali da mi tu ne nagađamo izvadi ti betu ponovo i do tad ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se ipak desi čudo
Aslan, mislim da se 6.dan nakon uzimanja brevactida 1500, beta više ne može detektirati na testu jer padne sigurno na ispod 25. Da li ti je današnja crtica na testu mrvicu tamnija od jučerašnje???
ma joj ne znam ni ja vise, imam test od prosle nazalost neuspjele trudnoce koji nisam bacila a radila sam ga na 12dnt i tad mi je beta bila 88,9 e sad kad usporedim ta dva testa kao da mi je crtica ista na oba, a ovaj jucer koji sam radila je mrvicu blijedji plusic od ovog jutros. ili si ja to umisljam ne znam vise ni sama... test koji sam jutros napravila je GraviGnost Mini i pise da reagira na 25 milijedinica. inace to je neki jeftiniji. a ovaj od jucer je skuplji i nije trakica nego bas stapic (intimplus) ali je blijedja crtica. a joj sta ja filozofiram i zamaram vas....sorrry
Zanemari test od prošle trudnoće (i baci ga u smeće). Pitam te za jučerašnji i današnji - ali moraju biti od istog proizvođača. Ako si jutros radila s Gravignost mini testom (koji je inače sasvim ok test, nema veze što je jeftin) kupi još jedan gravignost mini pa vidi je li crtica tamni... ali ionako sutra vadiš novu betu, pa ćeš točnije znati.
aslan šaljem pozitivne vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo da vam se malo i ja javim, ovo mi se čini prikladno mjesto i za moje brige
meni je transfer bio 13.12. ( od 3 dana ) betu vadim tek 03.01. ali danas sam sa prvim jutarnjim urinom napravila test sa baby chekom i nema crtice nikakve (osim kontrolne) imam probadanja po donjem dijelu trbuha i druge nikakve simptome pa mislim da je moja priča i ovaj put završilada li to znači da betu netreba ni vadit jer će vjerojatno bit negativna ako čak prije ne dobijem menzis, da li bi do sad već test pokazao trudnoću da ona postoji?
nazalost lose vijesti.... beta 22,48. opada. dr kaze u petak ponovit ali ja nemam snage vise ovoga puta. molim se za sve cekalice i puno srece vam zelim!!!
bas mi je žao...
znam kako ti je ali brzo ćeš krenuti u nove pobjede!
aleksandraj hvala, napravit ću i betu iako vjerojatno ništa
kerolajn5 beta je 21 dan od transfera kod mene uvijek jer tako jednostavno dr. kaže...neznam zašto.
inna28 hvala na vibricama i ja držim fige i rukama i nogama da ti bude pozitivna beta sutra
aslan još nije sve gotovoznam da te užasno umara to sve, i sama sam u koma situaciji znam da je teško...ali možda na kraju sve ispadne super
![]()
Aslan napravi kako ti je dr. rekao, beta bi trebala padati i doći do nule, nažalost mislim da ti nije to rekao zato što vjeruje u pozitivan ishod te trudnoće nego se tijelo mora do kraja očistiti, iako je tebi beta mala pa će to vjerojatno otići bez kiretaže.
Tebida sve prođe što prije i bez komplikacija
meni danas 10dnt počeo lagani svijtlosmeđi iscjedak ,, sutra ću otići izvaditi betu ,,jel ima netko nekakvo pozitivno iskustvo,,dal da se nadam ?
sutra ponovno vadim betu i prvi put bi htjela ugledat nulu jer ne znam kako bi prezivjela jos jednu kiretazu. nadam se da ce sve otici prirodno i da onda mogu nastvit dalje. ovaj test GraviGnost mini nije normalan-beta jucer bila 22 a on i jutros pokazuje dvije crtice.
kerolajn5 naravno da to moze biti pozitivno, razmislaj o najboljem i nadaj se uvijek, nema odustajanja! drzimo ti fige za veliku betu!!!
inna28 jesi radila betu? držim figice da nam javiš super vijesti![]()