Stranica 37 od 75 PrviPrvi ... 27353637383947 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,801 do 1,850 od 3728

Tema: Nakon transfera

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

hvala vam na podršci,5min sam pozitivna 5min u bedu,, znate već kako to ide. nadam se samo da se neće pretvoriti u pravu krv iako nemam nikakve bolove ni naznake da će doći vještica.malo je neki pritisak dolje,al nije kao m..

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Samo da javim.....BETA 411!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj inna28 prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da javim.....BETA 411!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    uuuuuu divna beta čestitam

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

beta 411, a test neki dan negativan??? stvarno za ovaj mpo moraš imati debele živce i puno strpljenja. nema pravila baš za ništa! čestitam draga!

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Da i ja sam u šoku...stvarno nema pravila.
    Želim vam svima sretnu i plodnu 2011.godinu!!!!!!Velika pusa

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

inna28, čestitam !

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

inna28 cestitam..ali cure stavrno nema pravila i nemojte se vodit za testovima..po ne znam koji put cu napisat da je i meni bio test negativan na 10dt5d a samo 7dana poslje beta je bila 8392...ogromna..

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

evo i mene ...imala blagu HS...od nedjelje sam bila u bolnici...ali najvažnije je da je sve u redu...

beta jučer 160...najbolji poklon za Božić...

zeljana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

inna28 cestitam!!!
    snow.ml, najgore je proslo..sada uzivaj.
    Svima puno pozitivnih beturina u 2011.godini!!!!

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

inna28 i snow.ml čestitke od srca!!!

aslan

karolajn vibram da sve bude ok!!!

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

čestitam ti snow ,,inna28 također i tebi ,,napokon ste dočekali velike bete i želim vam školsku trudnoću ,,neka sve bude uredu .. ja sam svoju betu vadila u petak dobila sam veliku jedinicu ,, nadam se da će ova godina uroditi plodom .. svima ostalima puno sreće u ovoj godini,!!

Malena72 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

inna28 od srca čestitam i snow.ml također, želim vam laganu trudnoću i uživajte u svojim trbušćićima

kerolajn5 jako mi je žao

Ja sam u silvestarskoj noći počela imati smeđi iscjedak
    danas je to svjetlo rozasto..znači krvarim... nažalost očito ništa ni ovaj put...sutra je trebalo vadit betu..ići ću ju izvadit radi formalnosti iako znam da nema smisla i da je nepotrebno...opet dva dana pred betu koju treba ionako čekat 21-22 dana ja prokrvarim..
    al valjda će ova Nova godina biti bolja i uspiješnija i sretnija

mery0908 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bok cure!!!!
    malena,kerolajn-zao mi je!!!!
    ja sam imala et-21.12 beta je trebala biti 7.1 a ja sam danas prokrvarila.nadam se da ce ova 2011 godina biti bolja!!
    lijepi pozdrav svima!!!!!!!!!!!!!!!!

dani39 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

malo sam nestrpljiva pa ću danas otići izvaditi betu
    iako bih trebala 5.1

danas je 13dpt pa bi se već trebalo vidjeti ako ima nešto

držite mi fige....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama i da nas iznenade velikim beturinama u novoj godini

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

malena ,,mery znam kako vam je i žao mi je dany držim fige da te razveseli beta

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

evo cure da javim...danas ponovila betu-1155...dr.kaže da je trebala biti 1600 i da ponovim u srijedu.jel imam razloga za brigu?
    Svim čekalicama držim fige

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

inna28, pravilo duplanja bete je 48-72 sata, a ne svakih 48 sati, neki su imali duplanje od 60% svakih 48 sata i to je normalno, pretpostavljam da će te tražiti da ponoviš preksutra, držim fige i javi.

Malena72 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

mery0908 bit će nam svima bolje u 2011
    dani39 držim fige da bude pozitivno
    inna28 bit će sve u redu

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hej
    nova sam na forumu i prvo svim trudnicama čestitam,a ostalima želim plodnu 2011
    moja iskustav poslije ET i testića su takva da sam nakon 10 dana radila kućni test i bio je +,činilo mi se prelijepo da bi bilo istinito,pa sam ponovila nakon 2 dana i opet je bio +,
    14 dan kad sam vadila betu bila je 0,tako da sam odlučila da se više neću testirat prije vađenja krvi jer je razočarenje bilo strašno

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

i ja sam nova na forumu ali u svojim bolnim i ponosnim postupcima sve vas dulje pratim....i sto se tice testa ipak treba samo gledati betu..i meni neki bljedunjav bio 11dnt..meni je 14 dnt beta bila 1010...
    20dnt 6670....nadam se da je to o.k.............................još dalje čekam .. sva u strahu ....
    vidim da ima dosta novih trudnica od srca cestitam svima.
    .malo sam pratila innu28 i snow.ml i cure kako vase bete i jesu li bili ultrazvuci vec?

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj fochs@29 prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam nova na forumu ali u svojim bolnim i ponosnim postupcima sve vas dulje pratim....i sto se tice testa ipak treba samo gledati betu..i meni neki bljedunjav bio 11dnt..meni je 14 dnt beta bila 1010...
    20dnt 6670....nadam se da je to o.k.............................još dalje čekam .. sva u strahu ....
    vidim da ima dosta novih trudnica od srca cestitam svima.
    .malo sam pratila innu28 i snow.ml i cure kako vase bete i jesu li bili ultrazvuci vec?
    evo mog odgovora...bila sa na UZV u petak i doktor kaže da je sve OK ali je rano za srce tako da me naručio u četvrtak opet...on mislil da će prokucati do tada...sada ne mogu dočekati...a vidi se jedan plod...od hiperstimulacije se vidi još vode ali nije strašno...

ina28 što ima, nisi mi se javila?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

....meni je sutra prvi uzv..fakat mi napeto......

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    evo mog odgovora...bila sa na UZV u petak i doktor kaže da je sve OK ali je rano za srce tako da me naručio u četvrtak opet...on mislil da će prokucati do tada...sada ne mogu dočekati...a vidi se jedan plod...od hiperstimulacije se vidi još vode ali nije strašno...

ina28 što ima, nisi mi se javila?
    Ej,ma nema još ništa novo...čekam,u četvrtak idem za zg pa ćemo vidjet

fochs@29,sretno sutra!!!

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

držim fige

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

stigla sa svog uzv........ sve ok , vidi se 1GV ,nastavak mirovanja s utricima, nema jos otkucaja ali eto tu je bebač mali....sretna ko nova godina...cure drzite se.
    SRETNO SVIMA!!

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

fochs čestitam

Huljica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Cure gdje ste nestale sve? U 12-tom mjesecu nas je bilo puno u očekivanju bete a sad nigdje nikog! Inna28 ni ti nam se ne javljaš,nadam se da je sve ok s betom i bebicom!!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bok da vam se i ja pridružim...danas mi je 3dnt ako ne računamo dan transfer, betu vadim 31.01. i poludit ću od čekanja... simptome sam odlučila ignorirat jer su individualni, ali imam grčeve kao pred M. vidjet ćemo ...doći će i taj 31. Inače ovo mi je prvi postupak IMSI.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Drage ženice meni je danas 7dnt 4d (zamrznute j.s) vraćena 1... 8-stanična mrvica....čekamo petak da izvadimo betu....da vidimo jel se mrvici svidjelo kod mene i želi li zapravo ostati....

Što se tiče simptoma...ja ih baš i nemam...osim bolova u leđima...

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj Huljica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure gdje ste nestale sve? U 12-tom mjesecu nas je bilo puno u očekivanju bete a sad nigdje nikog! Inna28 ni ti nam se ne javljaš,nadam se da je sve ok s betom i bebicom!!
    Joj,nemam baš šta za rećiosim da nije dobro.Ništa od moje bebice,u srijedu idem na kiretažu.Samo molim Boga da sve ovo što prije prođe i da skupim snage za dalje
    Svima vama od srca želim puno sreće

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

inna28, jako mi je žao, drži se!

Huljica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Inna28 tako mi je žao. Bila sam tako uvjerena da će sve biti kako treba....Drži se,doći će i naše vrijeme!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ina28
    Nekako sam se naježila kad si ovih dana pisala o nepravilnoj beti i nesigurnoj cirkulaciji itd- upravo tim je riječima dr.L i mene otpremio na kiretažu pred par mjeseci! Ne daj se preživjet ćeš - kao i ja i mnoge poput nas! Misli na skore nove pobjede- vidi ja sam baš danas prošla ET . Doći će i naše vrijeme!

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Hvala vam na podršci....ne znam više...užas,valjda će i ovo sve proći.
    Miba,koliko si morala praviti pauzu poslije kiretaže?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ina28
    Proći će vidjet ćeš ,samo si treba dati malo vremena! Meni je moj ginić savjetovao da odem na k. već idući dan-da ne produžujem agoniju i mislim da je to dobro. Što se pauze tiće, u bolnici su mi savjetovali
    nekih 6mj ali dr.L je rekao da trebaju 2 ciklusa između i da u trećem
    možemo ponovo , naravno ne u stimulirani.Kod mene je ispalo
    ( zbog onih zavrzlama oko dr) da sam pauzirala 6mj, ali osjetila sam se spremnom baš kao što je dr.L. rekao- nakon nekih 3 mj.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Danas vracen jedan smrzlic.Beta 08.02. Treca sreca mozda

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

sretno alma
    neka taj jedan bude ,ali vrijedan!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nora, Iva Mia, alma_itd ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od za velike bete!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

iz dnevnih novina "Dnevni Avaz", Sarajevo, 18.01.2011.
    Posljednje uređivanje od daddyakBda : 29.01.2011. at 13:22

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Koliko se ja smijem svaki dan trebala bi do sad vrtic djece imati U svakom slucaju stres ima puno uticaja,to vjerujem.Meni je ovo treci transfer i za sad se osjecam bolje nego prva dva puta(psihicki i fizicki).Prvi put je bilo najgore,jer nisam znala sta da ocekujem i sve mi je bilo ''alarmantno''.Sad i ako ne uspije znam sta mi je dalje raditi.Opet transferi dok ima embriona,ako ne uspije opet stimulacija i sve ispocetka.Ali hvala Bogu pa postoji i ovakav nacin da dobijemo bebu.Zivjela medicina)))

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ok, u slijedećem postupku nakon tranfera želim klauna! Može poslužiti doktor, biolog, med. brat, sestra, muž, ma bilo tko! Na sve pristajem!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

inače, zabranjeno je stavljanje sličica na rodin forum, samo linkova

cure, čitam vas i vibram za sve vas
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno Savjeti za povećanje šansi za uspješnu implataciju embrija

(prevod izvadka iz knjige „The Full Embrace™ - IVF Success Program“, autor Diana Farrell M.A.)

Osim zdrave ishrane i uzimanja dodataka sa progesteronom, postoji nekoliko dodatnih elemenata sa kojima možete povećati šanse uspješne implatacije.

Odmor
    Doktori su običavali savjetovati IVF pacijentima strogi odmor u krevetu nakon embriotransfera. Ipak, trenutna istraživanja pokazuju da odmor u krevetu nema efekta na postotak uspješnosti IVF postupka. Nakon što su embriji smješteni u uterus, oni više nisu podložni sili gravitacije. Osim toga, cervix (grlić maternice) djeluje kao „ventil“ koji će spriječiti bilo šta od „ispadanja“ iz uterusa. Studija publicirana u žurnalu „Fertility and Sterility“ bazirala se na istraživanju 406 IVF kojima je ponuđena opcija odmora ili neodmora neposredno poslije embriotransfera. Od tog broja, 167 pacijenata je odlučilo da odmah ustane nakon embriotransfera dok je 239 ostalo u klinici na jednočasovnom odmoru u krevetu. Postotak ostvarenih trudnoća nije varirao između dvije grupe – 41 žena iz prve grupe je ostala trudna (24.55%) dok je 51 žena iz druge grupe (21.34%) također zatrudnila. Da bi bili sigurni, preporučujemo sat-dva odmora u krevetu nakon embriotransfera. S druge strane, bilo bi kontraproduktivno provesti čitav dan ili sljedeće dvije sedmice ležeći u krevetu.
    Najvažnije je biti relaksiran i izbjegavati svaki stres. Mnoga istraživanja jasno pokazuju da je stres prijetnja implataciji i uspješnoj trudnoći.

Jedite ananas
    Možda ste čuli priče starih žena o tome kako ananas povećava plodnost. Iako naučnici tek trebaju istražiti ovu tvrdnju, postoje određene teoretske osnove za ovu izreku. Ananas sadrži enzim koji se zove „bromelain“, koji može razgraditi proteine koji mogu spriječiti implatacijuz embrija, poboljšati cirkulaciju krvi u maternici, i smanjiti eventualnu upalu. Kora ananasa sadrži najveće koncentracije bromelaina, ali i ananasovo sočno meso će biti jednako djelotvorno. Nakon vašeg embriotransfera, razrežite ananas na pet jednakih dijelova i pojedite porciju svaki dan, počevši na dan transfera.

Ne naprežite stomak
    Normalno je da osjećate zatvorenost probavnog trakta u periodu dvije sedmice čekanja – to je česta nuspojava uzimanja progesterona. Ipak, pokušajte da ne naprežete stomak previše. Iako naprezanje neće uticati na implataciju, naprezanje može prouzročiti stres mišića u tom području. Ako se počnete osjećati zatvoreno, pokušajte to smanjiti prirodnim putem pijući sok od šljiva ili od jabuke i unosom hrane bogate vlaknima.

Izbjegavajte odnos sa suprugom
    Doktori su podjeljeni oko toga da li odnos nakon embriotransfera može uticati na implataciju ili ne. U studiji provedenoj na Univerzitetu Adelaide, istraživači su pratili progres preko 1,000 embriotransfera. Pola pacijenata je zamoljeno da izbjegavaju odnose poslije transfera, dok je drugoj polovini rečeno da ih imaju. Vođa istraživanja zamijetio je 50% povećanje broja uspješnih embrio implatacija u grupi koja je izbjegavala odnose, te veći broj višebrojnih trudnoća. Britanski ekspert za plodnost Dr. Simon Fishel preporučuje izbjegavanje odnosa u periodu od najmanje dvije sedmice posije transfera jer postoji teoretska mogućnost da maternica izbaci embrio nakon odnosa. Šanse za ovo su zaista male, ali je bolje biti oprezan i izbjegavati bilo šta što može umanjiti šanse za ostvarivanje trudnoće.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

daddyakBda za poečatk koji nick....oznojih se dok sam prepisala
    Kao drugo - htjela sam malo žicat, imaš možda pdf ove knjige? Za na mejl i to...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ovaj dio akBda ti je internet skraćenica u Bosni uobičajene uzrečice "ako Bog da"

Imam knjigu u PDF formatu, a imam i neku moralnu dilemu, ne znam da li je pošteno prema autoru dilati kopiju knjige od koje živi?

Može se kupiti putem PayPal-a bez problema (39 USD = 28,50€), ali ako ti baš baš nemaš mogućnosti da je kupiš, tj. nemaš PayPal ili kreditnu karticu, mogu ti je poslati...

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj daddyakBda prvotno napisa Vidi poruku
    Jedite ananas
    Možda ste čuli priče starih žena o tome kako ananas povećava plodnost. Iako naučnici tek trebaju istražiti ovu tvrdnju, postoje određene teoretske osnove za ovu izreku. Ananas sadrži enzim koji se zove „bromelain“, koji može razgraditi proteine koji mogu spriječiti implatacijuz embrija, poboljšati cirkulaciju krvi u maternici, i smanjiti eventualnu upalu. Kora ananasa sadrži najveće koncentracije bromelaina, ali i ananasovo sočno meso će biti jednako djelotvorno. Nakon vašeg embriotransfera, razrežite ananas na pet jednakih dijelova i pojedite porciju svaki dan, počevši na dan transfera.
    Ovo mi je upitno Bromelain je enzim koji veže masti na sebe i izlučuje ih iz organizma. Zato je ananas jako dobar u dijetama. Ali, recimo, ja sam na više mjesta našla da se ananas treba izbjegavati u trudnoći, pogotovo ranoj, jer, navodno, izaziva kontrakcije, što definitivno nije dobro za implantaciju, a ni za plod.
    Tako da .... ne znam šta bi rekla, sto knjiga, sto različitih teorija

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Na odbrojavanju ima dosta čekalica bete, ali nitko tu ne piše.
    Meni je 5dp5dt i već sam pomalo nervozna , baš nikakvih simptoma nemam.
    ...ajmo cure javite se pa da međusobno dijelimo "simptome"!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Dani moja, ja bi tako rado ovdje pisala, ali... moram čekati još mjesec i pol do onda...
    Gle, ako ništa drugo, piši post za postom! Nadam se da još imaš sve nokte na broju?! Nervoza? Ili opuštenost?
    Posljednje uređivanje od Snekica : 02.02.2011. at 22:48

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo dani82 ..simptomi su zaista individualni ja isto nemam nikakvih samo me bole ()(), danas mi je 12dnt, a u pon 10dnt sam vadila betu i pozitivna je , sutra ponavljam da vidimo da li se dupla...

opusti se što više možeš i držim fige za veliku betu svim čekalicama i šaljem ~~~~~~~~~~~i pusice!!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sneki nije da sam popapala sve noktiće, ali mi dani nekako sporo prolaze

nora77 super ti je beta za 10dpt, koji je dan bio transfer (3 ili 5) i koliko je bilo embrija?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •