Stranica 38 od 75 PrviPrvi ... 28363738394048 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,851 do 1,900 od 3728

Tema: Nakon transfera

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja još imam 5 dana do bete i da šizim već poprilično-razmišljam o testiću al mislim da je prerano jer sam 01.02. primila brevactid (inače danas je 9dpt), a simptomi hm... (.)(.) počele rasturati odmah idući dan nakon ET tako da to pripisujem hormonima, utrićima itd ILI...barem se mm veseli-
    više me ne gleda u oči nego u (.) (.) i ima onaj blago teleći pogled-ma što blagi?!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

miba ne bi ti preporučila testić jer koliko ja znam brevactid ostaje u krvi 5 dana.
    meni je danas 6dpt i simptoma nema

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

meni su vraćena 2 odlična na 4. dan u stadiju između morule i blastice. danas sam 13dnt nemam nikakvih simptoma osim tih
    (.)(.) i dalje, a beta mi se troduplala! evo malo ~~~~~~~~~za sve čekalice bete, držim fige i mislim na vas!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Odlično nora77

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cestitke Nora77!!!
    Bab za pobjednika i nek se zove Victor!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Bravo Nora...ovo su bas prekrasne vijesti. Zelim ti do kraja jednu skolsku trudnocu. A ja evo prijavljujem danasnji et jedne krasne blastice. Nadam se da cu uskoro moci s vama razmjenjivati svakakve simptome. Sela

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

dani82 -hvala,mislim da ću izdržati do bete -pa to je slatko iščekivanje i mogu se bar još malo nadati...tebi i bab želim simptome ( ali prave) i naravno lijepu i pozitivnu ß
    nora drago mi je za tvoju ß i sretno

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1za blasticu i betu!!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

evo i mene
    jučer bio et

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Meni danas 9dnt,nisam imala nikakve simptome ali mi je danas bilo malo krvi na wc papiru,dovoljno da se ja izbezumim.Kasnije sam procitala da bi to moglo biti implantacijsko krvarenje(sad bi mu trebalo biti otprilike i vrijeme)pa me je to malo smirilo.Boli me stomak kao da cu dobiti,a pijem dnevno 8mg Progynova(zbog nje ne bi smjela dobiti menstruaciju)i standardno Utrogestan.Krvarenje je prestalo u toku dana.Vidjecemo sta ce sutra biti,nadam se da se vise nece ponoviti.

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

alma,ako dalje ne bude krvarenja to bi trebao biti dobar znak

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Bok cure, tek sam otkrila ovaj topic. Ukratko, trebala sam imati prvi aih na VV, ali se pod klomifenima razvilo 4 folikula, pa dr. nije htio riskirati, tako da sam imala IVF. Punkcijom je izvađena jedna jajna stanica, koja se i oplodila, a vratili su mi je 2. dan. Embrio je bio tek dvostaničan, ali je dr. Kniewald rekao da je pravilan i da ima šanse. Uglavnom, danas mi je 9. dan od ET, a beta je 11.2., dakle točno za tjedan dana.

Pošto ne radim (dobila otkaz prije par mjeseci...) doma sam, malo sam mirovala, a sada se ponašam normalno osim što ne radim baš ono neke fizičke stvari, nošenje teškog itd., ali ludim od čekanja... Rekla sam sama sebi da neću obraćati pažnju na razno razne "simptome", nego jednostavno čekati betu i vidjeti. No redovito svaku noć sanjam plusiće na kućnom testu, pa lijepe ultrazvuke i tako to..

Imam doma jedan preostali test, pa me zanima kada bih mogla pokušati testirati a da ima smisla, što vi mislite?

I naravno, na utrićima sam i andolu 100, sokić od cikle i tako to...

Svima želim velike pluseve i bar troznamenkaste tete-bete...

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Za sad nema krvarenja,nadam se da ce tako i ostati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

to je to ,alma!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

alma odlično!!!
    Valamala mislim da test možeš napraviti 11 dana poslije transfera.

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

evo i mene .danas je 5dnt i trudim se čim manje razmišljati i osluškivati moguće simptome.ono što me zanima i htjela sam vas pitat koliko ste se stvarno pazile do čekanja bete,ja sam već pomalo luda jer nisam navikla biti na miru,doma sam ovih dana jer mi je taman i neka promjena na poslu i stvarno već ne znam di bi sa sobom,i onda počnem nešta po kući raduckat i uhvati me grižnja savjesti,jer kao pa kaj me sad smeta kakav mi je umivaonik ili kada,a sa druge strane ne mogu samo ležati i čekati,mislim da bi ispalila totalno.kako ste se vi posložile,koje su radnje po vama ok,što nikako ne bi smjele itd,ja ne radim skoro ništa,a ono malo što napravim onda mi bude žao jer ne mogu biti na miru
    čak me i šetnja sa mojim čupavcem nekad brine,iako je rekla dr. da je preporučeno šetati

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

đurđa ja radim skoro sve, ne usisavam i ne dižem nešto ful teško... ali recimo dižem svog psa koji ima 10 kg... i uopće me ne peče savjest jer to radim. Mislim da je bitnije da se osjećaš ok nego da miruješ. Također sam išla odmah raditi (u petak sam imala transfer a u ponedjeljak sam išla raditi) jer me posao opušta i to su mi jedinih par sati kada ne mislim jel se primilo što ili nije.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Alma uskoro cemo cestitati!!
    Djurdja ja sam ista takva-izbezumljuje me neopran umivaonik ili kada,mrvice po podu,nespeglan ves, a toga se najvise nakupi obicno nakon transfera ..
    Setnje ti nece odmoc,drze maternicu bolje prokrvljenom;po meni sve bi mogla raditi polako samo ne dizati teske vrecice i sagibati se stojeci.
    Drzim palceve!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bab~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvog malca.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Jutro svima....Danas 11dnt nema krvarenja,(.)(.) bole na pogled,a stomak boli negdje u daljini.Svim cekalicama kojecega saljem puuuunooo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jutro, alma, i meni je 11dnt, jutros sam razgledavala lice u potrazi za prištićem u nastajanju, ali fijuh, nema ništa (za sada). Inače, ja nikada ne prokrvarim na utrogestanima, tek neka tri dana nakon što prestanem s njima. Ne znam, možda je lakše kad ti tijelo samo da znak da ide menga, a ovako ništa, ništa, ludo se ponadaš a ono minusčina.

Ali s pozitivne strane, to što te dolje boli, može značiti i da maternica radi sve ono što treba da bi bila luksuzni smještaj sljedećih 9 mjeseci za malca/malce... ne gubi nadu.

Svima puno puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~...

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Meni je danas 9dpt ... nekih ozbiljnijih simptoma nema, jedino su mi (.)(.) ipak malo napuhanije zadnja 3-4 dana ali me ne bole kao i obično.
    alma-itd super za +, držim fige da i beta bude za 5!!
    ValaMala i kod mene ti je tako, samo sam prošli put procurila pod utrićima, ali inače tek par dana poslije prestanka s utrićima stignu stvari. Kad ti misliš napraviti test?
    Posljednje uređivanje od dani82 : 06.02.2011. at 12:10

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Joj, dani82, nemam pojma, beta mi je tek u petak, to je 17dpt, mislila sam možda sutra, preksutra, ali sam podijeljena. Što se simptoma tiče, isto cicke (ali sva sam se nešto napuhala, tko bi znao što je što) i povremeno me boli dolje, prošlih praktički tjedan dana proljev (a kažu da je simptom zatvor, haha), ma zapravo ništa posebno.
    Kad je tebi beta?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Meni je beta 17.2. što je 20 dana poslije petodnevnog transfera. Sigurno će past neki testć ranije, ne znam točno kad, ovisno o tome koliko budem strpljiva. Napuhanost je isto jedan od simptoma trudnoće.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Najgore je što sve to mogu biti simptomi trudnoće, kao i simptomi utrića i raznih hormona koje smo unosile u sebe i, naravno, simptomi menge. Pa ti sad budi pametna, haha...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

dani, 20 dana je zaista previše, pogotovo za blastice, neki daju 17 dana, a negdje i 14 dana.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

mare41 znam ja to, samo tako je valjda praksa kod moje dr (pretpostavljam zbog toga da nema ponavljanja bete u slučaju da je prvi put bila mala). ... ja ću sigurno radit test ranije pa onda napravit betu kada su mi rekli u slučaju da test bude pozitivan.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

znam, dani, znam i da je teško toliko čekati, držim fige do tad!

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

cure,uhvatila me temperatura,čini mi se da je gripa,sve me kosti bole,smijem li što uzeti?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Meni su rekli da je Lupocet ok u trudnoći, ali najbolje da zvrcneš dr.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

đurđa, dobro je Vala napisala-može Lupocet, aspitin (500) ne, limuni, naranča, med, čaj....i nek bude sve dobro!

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

eto baš sada,a nisam bila bolesna sigurno 4 godine
    kad te hoće ide te!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nakon jucerasnjeg pozitivnog testa danas 4 minusa k'o kuce.Sutra vadim betu a vec su mi sve ladje potonule.Kazu da sve sto te ne slomi samo te ojaca a ja se eto svaki put osjecam jednako slomljeno(ako ne cak i vise,neznam samo gdje je otisla ''snaga'');(

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

alma, pa kako je test jučer bio plus, jesi nakon transfera primila injekcije (decapeptyl ili nešto drugo?)? Samo ti mirno izvadi betu jer bilo je slučajeva s negativnim testićem a pozitivnom betom.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

alma, pričekaj betu, puno čitam ovdje da testovi znaju biti negativni danas, a već sutra beta velika kao kuća. I znaš, ako je jedan test bio pozitivan, dakle sigurno je detektirao neki nivo hcg-a u mokraći, a to je dobar znak.

andream, HCG- injekcija utječe na rezultat testova nekih 5-6 dana?

E da, ja sam jučer napravila test, usred dana i to tri dana prije nego bi menga najranije mogla doći i naravno negativan. Nemam pojma zašto sam ga uopće radila, znam da je prerano, ali nekako sam se ponadala da se možda već nešto vidi ako je uspjelo... daleko mi petak...

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja vec mjesec dana pijem Progynova 8mg dnevno(to je estradiol),a nakon transfera sam nastavila sa tim tabletama i utrogestanom.Od tih tableta necu dobiti menstruaciju sve dok ih pijem,pa nemam pojma ni sta da ocekujem jer mi je ovo prvi FET,do sad sam bila samo na transferima 3 dana nakon punkcije.Tjesi me sto sam 9dnt imala blako krvarenje i onda je stalo,pa se nadam da je to bila implantacija.Ma nemam pojma,cekacu do sutra.Vec su mi dali u bolnici nekakav formular da ispunim,dopustenje za odmrzavanje embrija za slijedeci put.Sreca pa ih jos imam u rezervi da ne moram opet prolaziti stimulaciju i punkciju.Sutra u ovo vrijeme cu vec znati sta mi je dalje ciniti.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    alma, pričekaj betu, puno čitam ovdje da testovi znaju biti negativni danas, a već sutra beta velika kao kuća. I znaš, ako je jedan test bio pozitivan, dakle sigurno je detektirao neki nivo hcg-a u mokraći, a to je dobar znak.

andream, HCG- injekcija utječe na rezultat testova nekih 5-6 dana?

E da, ja sam jučer napravila test, usred dana i to tri dana prije nego bi menga najranije mogla doći i naravno negativan. Nemam pojma zašto sam ga uopće radila, znam da je prerano, ali nekako sam se ponadala da se možda već nešto vidi ako je uspjelo... daleko mi petak...
    koji ti je dnt??

meni je s Luci već 9dnt test bio poz, ali to je bio četverodnevni embrij, tako da sad ne znam kad napravit test, ako ga uopće napravim prije bete.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam imala + na testiću 10dpt 3-dnevnog embrijića. Ali ne mora to bit pravilo.

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

alma,ja nesto vjerujem da ce beta sutra biti pozitivna

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    koji ti je dnt??

meni je s Luci već 9dnt test bio poz, ali to je bio četverodnevni embrij, tako da sad ne znam kad napravit test, ako ga uopće napravim prije bete.
    Transfer je bio dva dana nakon punkcije, 26.2., dakle jučer kad sam napravila test bio je 11dnt. Mislim da ću čekati betu i pokušati misliti pozitivno...

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam imala + na testiću 10dpt 3-dnevnog embrijića. Ali ne mora to bit pravilo.
    sreća pa nemam doma testića tako da ga neću ni radit nego ću bit cool ko andream pa ću čekat betu

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nakon FET-a u januaru, jučer 07.02. na 15 dan nakon et. ß=0 .
    Idemo dalje.

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

žao mi je
    i mene očekuje za nekoliko dana

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nažalost i ja nastavljam s lošim vijestima-ništa ovaj put...Ovaj mi je
    mjesec dvostruko težak, ovih bi se dana trebala roditi moja prva bebica - da je ostala

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Evo i mene ...jučer transfer 2 blastice...beta 21.02.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

miba, tako mi je žao... budi hrabra, doći će i tvoje djetešce

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj miba prvotno napisa Vidi poruku
    nažalost i ja nastavljam s lošim vijestima-ništa ovaj put...Ovaj mi je
    mjesec dvostruko težak, ovih bi se dana trebala roditi moja prva bebica - da je ostala
    Miba jako mi je zao

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo i mene sa vijestima,negativnim na zalost kakva mi je i beta(ustvari ona je pozitivna nula,hehehhe).Prebacite me u cekalice FET.Necu danas nikom da vibriram nista,nije moj dan,samo cu pozeljeti svima puno srece sto god da cekaju.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Miba jako mi je zao
    I ja potpisujem

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

miba i alma_itd tako mi je žao cure!! Držite se!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •