Stranica 39 od 75 PrviPrvi ... 29373839404149 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,901 do 1,950 od 3728

Tema: Nakon transfera

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

pozdrav svim curama.danas je moj drugi dan od et.vraćen je 1embrij 8-st.kažu jedan ali vrijedan.beta 21.02.

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

hej curke,
    da se i ja malo javm ovdje...
    Danas mi je 6dnt 5dn i danas ujutro na dnevnom ulošku našla 2 smeđe mrljice. Poslje više ničega nije bilo, imam grčeve slično kao pred M, ali opet nekako drugačije.

Baš sam danas pričala Seli, jučer sjedim sama sa sobom i mislim si da bar ja jednom ugledam te takve mrljice, uvijek samo slušam kak se to događa drugima i svi uvijek kažu da bi to trebao biti dobar znak...i eto mi jutros. Ali kad sam ih vidla totalno sam se isfrikirala i sad cijelo vrijeme mislim jel to možda početak M. Ali mrvicu mi je prerano, a opet do sada niti u jednom postupku nisam imala te mrljice niti ovakve grčeve...
    Ah...znam, znam...strpljen- spašen, ali ja ću sad svaki dan sa strahom odlazit na wc.

Sorry, malo sam vas udavila, ali moram to i sa vama podjelit, ne mogu jadnu Selu stalno gnjavit, bu me se odrekla

Svima ovdje želim nam isto, prekrasnu roznamenkastu bročicu...i to uskoro !!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Bab, i ja volim da me gnjave, kad ćeš ići na betu? Navijam za npr. utorak
    Posljednje uređivanje od mare41 : 09.02.2011. at 12:47

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

A ne znam, Mare moja...to će mi biti 12 dnt i sve bi se već trebalo znati pa ću ili tada ili u ponedjeljak da se riješim muke.
    A baš mi je do danas bilo super, sve laganini, bez imalo razmišljanja o svemu ovome... e, al sad je gotovo s mirom u mojoj glavi

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bab rekli smo da necemo odmah poletjeti u nebo;ali zato cemo poslije kao MIG-21.
    Curke,

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Svratih samo da navijam za našu Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ali odoh na odbrojavanje da me ne kazne moderatorice..................

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bab nekako mi to dobro miriše, nadam se da ćemo početkom slijedećeg tijedna svi skakutati na tvoju betu

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

6dnt
    sve ostalo 0 bodova

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku

Svima ovdje želim nam isto, prekrasnu roznamenkastu bročicu...i to uskoro !!!
    Tiskarske greške su zbog trudnoće, nije da nam je Bab zaboravila pisati... Kako ćemo se u ponedjeljak ili utorak veseliti!!!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pozzzz curke moje. Napokon se vratili doma iz zg i odmah sam se primila kompa! Ah, napokon tastatura i veza sa svijetom!
    Meni danas 7dpt 2 embrija 2.dan. Neznam šta očekivati, neznam koje su kvalitete bili, nije mi ni važno. Samo sam pitala dr da li uopće ima šanse što on nije mogao vjerovati da pitam. A i ja sam neki lik Kaže da ih nebi ni vratio da nema šanse. Ma naravno da nebi, ali mi postavljamo svakakva pitanja.
    Uglavnom primila sam brevactid na dan transfera, onda ponovo za 3 dana (3.dpt), onda decapeptil 4.dpt i sutra ponovo brevactid na 8.dpt. Mi može neko objasniti malo čemu to. Nikad nisam primila ništa pt. Ovo mi se sviđa jer se nešto sešava i radi pa imam i veću nadu da će uspijeti. A s druge strane, nema testića do bete jer bi moglo biti lažnih rezultata.

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

bab , to sve mirise na trudnocu

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

evo i mene nakon transvera . danas vracene dvije mrvice , beta 23.2. i nadam se

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure uz vas sam, da se već od slijedećeg tjedna počnemo veselit pa tako cijelu godinu
    Posljednje uređivanje od venddy : 09.02.2011. at 21:34

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

cure samo naprid.sve smo nekako blizu za bete.samo pozitiva.sretno svima

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj vedre prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svim curama.danas je moj drugi dan od et.vraćen je 1embrij 8-st.kažu jedan ali vrijedan.beta 21.02.
    vedre ,i meni je danas drugi dan nakon transvera,ali meni dr. rekao da napravim betu 23,1

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

seka35 tako mi je rekao moj dr.ali ni sama neznam kada ću.jedva ću izdražat do tada.pokušavam ne misliti ali stalno mi ide u misliajoj.triba sve ovo izdržat i ostat normalan

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

vedre ,tako ti je i kod mene ,a jos mi peti postupak i svaki put ovo cekane ubija.
    ja ako ne prokrvarim do 23 tad cu prvo napraviti kucni test ,pa sta bude.
    kako se ti tza sada osjecas?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

seka35
    da ti budem iskrena ništa ti ne osjećam.do jučer me je nešto kao hladilo u stomaku i malo me je zatezalo i imala sam neki čudan osjećaj,ali danas ništa.i dalje stavljam utriće...uglavnom mislim da ću test radit 21-23.02.,naravno ako ne prokrvarim do tada.meni je ovo drugi put.danas me je malo počelo lupat neko loše raspoloženje,ali borin se.kako si mi ti.jeli ti šta osjećaš???

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

vedre i seka35,ne mozete nista ni osjecat tako rano..ja nisam nista bas nista osjecala..ustvari tu i tamo me zabolio trbuh kao pred stvari i to je sve..a pocela sam osjecat jedno 20ak dana nakon transfera,kad sam napravila betu ..odmah su mi pocele ogromne mucnine pa povracanja u kratkom roku..i trajale sljedeca 2mj..prestrasno..zato pokusajte sto manje razmisljati o simptomima jer ih je stvarno nemoguce otkriti prije bete..svima cekalicama zelim uspjeh uspjeh i samo uspjeh..i pozitivnog razmisljanja a neko lose raspolozenje..jeste me cule..pusice

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

mayica01 , ma i ne zelim da ih trazim ,ali ovaj mozak obudali!
    meni od dana transvera neki pritisak u donjem dijelu k,kao kad dobijem mengu pa imam blagi bol ili jos malo drugacije ,ma ne znam ni sama...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

mayica01 fala ti na pozitivi i ohrabrenju.ma svjesna sam da ništa još nemožemo osjećat,znam da je još prerano za bilo kakve zaključke.čekamo betu pa ćemo vidit

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj seka35 prvotno napisa Vidi poruku
    mayica01 , ma i ne zelim da ih trazim ,ali ovaj mozak obudali!
    meni od dana transvera neki pritisak u donjem dijelu k,kao kad dobijem mengu pa imam blagi bol ili jos malo drugacije ,ma ne znam ni sama...
    a jesi me nasmijala "mozak obudali"

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

jos meni dr. rekao da se ponasam skroz normalno i da ne moram lezati ,a sestra me zatvorila u stan i ne da mrdnuti ,a jos da nije ovog kompjutora

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

evo vam moj primjer..uspjeh je dosao iz 6.pokusaja..a prijasnjih 5puta sam mirovala,nis tesko dizala,pazila se i mazila pa nista..a ovaj zadnji put 6.ti put sam mirovala jedno 3-4dana i odmah isla na posao,vozila se na motoru,bila na izletu cijeli dan pjesacila..dizala pakete sokova od 12l..i eto ulovilo se..izgleda da svarno nema pravila..zato samo pozitiva..

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

mayica ,bas tako i ja mislim da nema pravila za uspjeh i ja cu do nedjelje jos malo se primirit ,a u nedjelju u west gate na kavicu sa sestrom

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

mare157 kako prolaze dani???? Jaaaaaaaaaavi se da te čitam!!!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

evo malo da se i ja javnem - 5dnt a od popodneva imam lagana probadanja kao da me maaaali rakić štipka. Lijepo je bar zamisliti da je to buduće djetešce S obzirom da je bio dvodnevni 4st embrij, računam da je najkasnije jučer mogla biti implantacija.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Evo i mene... danas 5 dnt a od jučer osjećaj kao da ću dobiti M

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

andream i mene je tako nešto štipkalo sve do danas,ali od danas baš ništa.
    amyx i ja umišlja više svašta.drži se.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

dobar vam dan želim drage moje kolegice.kako ste danas i kako se osjećate?svima želim jedan lip početak dana
    "samo jednom živimo na ovom svijetu.sve ono što ga jedni drugima možemo učiniti,ljubaznost i podršku koje možemo iskazati;učinimo odmah.
    Ne odgađajmo to i ne zanemarujmo,jer ovim svijetom nećemo proći drugi put."

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene... danas 5 dnt a od jučer osjećaj kao da ću dobiti M
    Meni je danas 6dnt i takav sam osjećaj imala od 2dnt sve do jučer. Čak bih rekla i dosta jači pritisak nego kao kad trebam dobiti. Od jučer pritiska nema, ali su (.) (.) otekle.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj ivka13 prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je danas 6dnt i takav sam osjećaj imala od 2dnt sve do jučer. Čak bih rekla i dosta jači pritisak nego kao kad trebam dobiti. Od jučer pritiska nema, ali su (.) (.) otekle.
    Otprilike je i meni tako ...

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja svoje (.)(.) ne osjećam još od početka prve trudnoće, kao da su splasnule. Bit će da to ipak ime veze s godinama.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

mene cicce malo bole, ali to je uobičajeno za utrogestan pa tome ne pridajem neke važnosti
    drugo sve 0 bodova

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bab ima li šta novog?

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jutro curkice...
    Mimi, nema baš niš posebno... kod mene cice nula bodova, jedino što u zadnjih 3-4 dana imam neke lagane grčeve ko pred M što i povezujem s njom jer bi trebala stići u ponedjeljak ili utorak.
    Tak da sam ja iskreno ovaj postupak otpisala, ne znam zašto ali mi je baš optimizam skroz pao
    Sutra ujutro idem izvadit ß, to će biti 11 dnt, a s obzirom da je bila blastica sve će se sutra vidjet.
    Testiće ovaj put nisam i neću namakat, ovo je valjda prvi puta da sam uspjela izdržat, valjda zato jer sam sigurna u ishod.

Nadam se da je kod Vas ostalih čekalica puno bolja situacija nego kod mene.

Puse šaljem i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve Vas

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bab nadam se da će te sutra ipak beta pozitivno iznenaditi

ivanova avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

bab ne to pricati!!!
    ja sam danas 12+3 i jos uvijek cikice bas nista a te grceve kao pred mengu sam imala isto tako prije bete i jos dosta dugo nakon bete,tako da su to mozda dobri znakovi! drzim ti fige!!!!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Hvala Vam curke za optimizam.
    Ivanova, ovo mi sad iskreno ipak daje malo nade, ali opet ne znam...ma sutra ćemo vidjet sve.
    Tebi želim što školskiju trudnoću i uživaj na najjače -

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Potpisujem Ivanovu, meni je točno tako bilo,a u trudnoći prije bete.
    A ja više apsolutno nikakvih simptoma nemam, nakon onog štipkanja sve je utihnulo. Sad sam točno na pola, 7. dnt.

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

bab ,drzi se i ti grcevi stvarno budu dobar ishod. moja prijateljica dva dana prije bete imala grceve kao da ce dobiti ,cice nista ,a sad rodila djevojcicu

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

meni jučer i danas ful neki grčevi, čak i jači nego kad trebam dobiti M. A točno sam na pola puta...7 dnt

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

grčevi kao pred M su sasvim normalna stvar u oba slučaja, nemojte se obeshrabrit jer ne znači da se nećemo radovati vašim betama~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

cao svima, meni je danas 6dnt, betu cekam 21.02.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo curke da se i ja malo javim...dugo me nije bilo a i svasta me pogodilo...imala sam lagano krvarenje prije dva tjedna kao da cu dobiti mengu, pa su mi pojačani utrici i strogo strogo mirovanje, a usput sam se i prehladila te nisam mogla nista od lijekova inace sam alergična na lijekove za prehladu.....
    sada polako dolazim sebi...čekam više to proljeće....
    ali moja najveca sreca - bebica je o.k.

zao mi je i suosjećam se s innom28 ......jer i ona i snow.ml su mi s terminima punkcija u 12 mj. najbliže....

inače snow.ml kako si ti???kako tvoje bebice ??

a svim drugim curama čekalicama bete puno, puno srece od srca zelim za ovo Valentinovo !!!!!!!!!!

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    meni jučer i danas ful neki grčevi, čak i jači nego kad trebam dobiti M. A točno sam na pola puta...7 dnt
    Ovo je kao da slušam sebe u ovom dobitnom postupku s time da su mi grcevi poput menstrualnih i bol u križima poceli 4 dnt5d, a najjaci bili od 8. dana...
    ~~~~~~vibrice za isti ishod!!

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj zedra prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je kao da slušam sebe u ovom dobitnom postupku s time da su mi grcevi poput menstrualnih i bol u križima poceli 4 dnt5d, a najjaci bili od 8. dana...
    ~~~~~~vibrice za isti ishod!!
    uf, nadam se da je to to...

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    mare157 kako prolaze dani???? Jaaaaaaaaaavi se da te čitam!!!
    A evo me, evo. Valjam se po kauču kao onaj čunj na kuglanju, malo lijevi bok, malo desni, malo leđa. Kaže mm da sam se stopila sa jastucima! Stigao danas 11dpt. Sutra 28dc, menge nema. Od prije 7 dana lijepi bolovi i grčevi dole, prvi put da su mi (.)(.) i dalje kao baloni. Inaće bi odmah splasnule nekih 3-5 dana poslije trasnfera. Jučer ujutro se išla istuširati i oprati kosu, a nisam doručkovala. Skoro sam povračala u kadi, odjednom mi je pozlilo, pojma nemam ni šta ni odkud ni zašto. Sve mi to uljeva nadu da nas je ipak roda napokon našla, a nažalost znam i da to nemora značiti ništa. Ali ja ću ipak vjerovati da smo ovaj put uspjeli i neću se dati ni sivim mislima, a kamoli crnim!
    Vidim da im dosta cura sa bolovima, grčevima pa se nadam da čemo ove godine rasturiti listu trudnica!! Ma bar 200 nas se mora naredati!!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

meni jutros na wc papiru rozi trag
    sve nade su mi pale u vodu, danas mi je 11dnt kasno je za implantacijsko

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure, da li ste vi nakon transfera ili aiha imali povišenu temperaturu. Meni je već 2 dana malo povišena t. 37.3-37.4. Jeli to normalno ili me hvata neka prehlada.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •