Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Pinky, napravio mi je dr. slijepi transfer i tada u nekoliko navrata prošao do maternice, kako bi upamtio kako. Ne znam je li što zapisao, no definitivno će mi transfer raditi uz pomoć ultrazvuka i punog mjehura (uh! kako ležati nakon toga s punim mjehurom!). Drago mi je to za ultrazvuk, pošto ću vidjeti na ekranu da mrvice stavljaju tamo gdje trebaju ići, pa da ne završe u bespućima mog cerviksa, kao izgleda zadnji put...

Mislim da je uistinu postala neka praksa transfer 2 dan
    mi na citu uvijek imamo transfer punog mjehura. moram priznati da mi je to najodvratniji dio cijelog postupka, jer sam freak koji mora piškiti 3x prije nego što pođe na put, a kad sam doma ne sjetim se poć u wc po pola dana, tako da mi je to lokanje vode i stiskanje mjehura uvijek bila muka.

zeena, ja nisam imala nikakvih simptoma trudnoće (osim nemilih vjetrova) a 9dpt su mi počeli menstrualni bolovi i imala sam spotting. otplakala sam postupak, vadila betu 12. dpt (cijelo vrijeme sam imala pravi pms, bolove, cmizdrenje) kad tamo - beta 859.
    zato - to može sve biti i super znak, implantacijsko ko kod mene...sretno!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    mi na citu uvijek imamo transfer punog mjehura. moram priznati da mi je to najodvratniji dio cijelog postupka, jer sam freak koji mora piškiti 3x prije nego što pođe na put, a kad sam doma ne sjetim se poć u wc po pola dana, tako da mi je to lokanje vode i stiskanje mjehura uvijek bila muka.
    Koliko vode popiješ i koliko uspiješ odležati nakon transfera?

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

evo da prijavim transfer danas, beta 7.3., vracena dva zametka drugi dan nakon punkcije. meni je to malo neobicno da je transfer vec drugi dan...ali vjerujem doktoru i nadam se najboljem!

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko vode popiješ i koliko uspiješ odležati nakon transfera?
    Mada nije upućeno meni, evo ako može pomoći ...
    Ja ti počnem pit jedno 2 sata prije transfera i ne popijem previše, možda 3, 4 čaše tekućine... Odležim na gin. stolu nekih 10-ak min., onda me sestra uputi na mokrenje, a nakon toga me vrati u standardnu proceduru, ležanje nekih pola sata... Sretno!
    Posljednje uređivanje od medena8 : 19.02.2011. at 19:10

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •