bas zato ,samo vjerujem sutrasnjoj beti
bas zato ,samo vjerujem sutrasnjoj beti
sign i jesen82 evo da vam se pridruzim s istim danom transfera, i ja sam u subotu imala transfer i beta mi je 7.3.
joj mene danas boli trbuh kao pred mengu, a temperatura mi je 37.4 ali vjerovatno i utrici pridonose povisenoj temperaturi pa...
sign i jesen82 dali ste vi jos u fazi strogog mirovanja? ja sam bas odlezala ova tri dana ali danas sam ipak malo u pokretu, kava u susjedstvu i pravljenje rucka...
Seka ja si tu i tamo znam izmjeriti temperaturu i uglavnom je 37, 37.2 mislim da nije bila viša.
Danas me boli kao da cu dobiti i nekak ima osjećaj da mi bol prelazi na želudac , ma teško je objasniti.
I ja vjerno čekam betu ne približavam se kućnim testovima .....
Pozdrav novim čekalicama, žeilm Vam velike velike bete!!!!
Jasen 82 : tvoji probleimi su skoro kao moji samo kaj je moj d.jajvod kompletno neprohodan pa me uopće nisu slali na inesminacije ....
linaxx,moja je povisena stalno ,ali ne dajem joj puno paznje jer ne mora ni to znaciti ,a ja ti nemam posebnih promjena,jutros malo osjetila jajnike onako kao da cu dobiti ,danas mi 14 dan ,jos nista nema ,sutra vadim betu pa cu sve znati
aslan pa jesmo li se mi to vidjele u subotu na transferu? samnom je bila samo jedna cura s mužem u čekaonici i odmah nakon mene je bila na redu za transfer
mene ti je do danas sve boljelo..najviše križa... danas mi je super... tempicu ne mjerim jer meni utrići uvijek dižu temperaturu.... ležala sam do jučer, zapravo i jučer osim što sam napravila na brzinu ručak... vani nisam izlazila od kad sam došla doma sa transfera.. danas sam isto manje više proležuckala. .sada ću nešto ići napraviti za jesti.. doc mi je rekao da 4 dana mirovanja i onda mogu na posao... tako da ja sutra idem raditi i happy sam što me danas više ništa ne boli
i isti dan vadimo betujesi si dala brevactid jučer i danas decapeptyl?
Evo, danas drugi kucni test na 12 dnt - negativan
Osim toga pocelo i krvaruckanje, za sada smeckasto, tocno na dan kad inace dobivam mjesecnicu (15i dan nakon ovulacije).
Pozurit cu s vadjenjem bete kako bih se sto krace trovala progesteronom i da tijelo odradi sto treba. Idem sutra ujutro ali izgleda da cu imati drame da presretnem nalaz izmedju laboratorija i ginekolga koji je zadnja osoba koju taj nalaz sad treba zanimati. Ova drzava zaista ne funkcionira.....
Htjela bih poruciti curama koje mjere povisene temperature da je to tobar znak, osobito ako se povisene temperature nastave i 10i dan nakon transfera. Meni je temp. pocela padati vec nakon sto je prosao prvi tjedan od transfera i tad sam vec slutila ono sto je sad vec posve izgledno![]()
Lily: baš mi je žao.... niš ne prepuštaj se tuzi nego odmah u kovanje novih ratnih planova....
Mene danas cijeli dan grči kao da cu dobiti svaki čas....![]()
Cure, samo sam vam htjela zaželjeti najljepši poklon iznenađenja i LOTV i linaxx (idi sutra vaditi betu - nemoj nas držati u neizvjesnosti!) i jesen i aslan i svima ostalima koje sam zaboravila![]()
jesen82 ne znam dali smo se srele kod dr ali moguce, ja sam u deset bila narucena, a ti? poslije mene je bila jedna gospodja, mislim da je prije mene bila cura isto s muzem u cekaonici, mozda si ti to. ja sam si brevactid dala danas a decapeptyl sutra jer je transfer bio drugi dan, inace ovo mi je polustimulirani postupak nakon neuspjelog stimuliranog u 12.tom mjesecu.
ja vjerovatno necu izdrzati do 7.3. pa cu betu vaditi 4. ili 5.3.
Posljednje uređivanje od Jesen82 : 22.02.2011. at 17:18
linaxx, meni su to i dalje dobri znakovi, ~~~~~~~da tako i bude!
Mare41: hvala na ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ baš mi to treba. Grčenje se smirilo tu i tamo me jako zgrči pa prestane.Skroz nekako čudno.Ne bole me janici samo u djelu matrenice.Opet mejrila temi. bila 36,9 pala je za 1 st. al s tim se ne zamaram....
Seka 35: sutra je tvoj dan~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
I dalje ne prilazim kućnim testovima za trudnoću. Toliko su me puta razočarali da sam uvjerena da mi nose lošu sreću..
Ali ako ostanem trudna ispišat ću ih najmanje 10dok svaki ne pokaže dvije debele plave crte .....
Posljednje uređivanje od linaxx : 22.02.2011. at 22:02 Razlog: tipfeleri
Snekica : A neneka barem još malo budem trudna !!!!!!!!!!
Posljednje uređivanje od linaxx : 22.02.2011. at 22:22
jutros dala krv i nalaz u 14 i 30
seka35, šaljem tonu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nas razveseliš !!!
Seka: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
i ja sam jutros vadila krv,a rezultati su oko 3-4.
seka draga sretno
sekaaa kako si mi.meni rezultati dolaze popodne na mail i rekla sam mužu da pogleda.ja sam nervozna totalno
vedre ,evo i moj muz sad otisao po nalaz ,jer ja jednostavno nemam snage ,a i glava me boli od silnog uzbudenja
tebi isto sretno i da jedna drugu obradujemo ,a naravno sve na forumu
vedre ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ još malo!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše beturine
moja beta je 220 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ma bravo seko!!!!!!!!!!
ajde vedre nastavi nam uljepšavati dan!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Seka 35: to je to skačem od sreć mada nesmjemevo ovak ću:
.
Aime daje mi snage za sutra...........![]()
joj vedre pocela sam gristi nokte ajde javi finu brojku~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cestitam seka !!!
ajoj drage moje.fala vam jer mislite na mene ali ni ovaj put ništa kod mene.beta 1.2.
valjda tako triba bit.
evo radim cili dan i nikako da se dokopam kompa.drage moje nisam baš totalno u crnjaku.idemo dalje.odmah zovem dr za postupak.nemam vrimena za suze.
seka draga čestitam ti od srca.bravooooo
seka pijem jednu večeras za tebe.uživaj u ovome danu i u svakom sljedećem.kissssss
Vedre:tako treba samo naprijed...
seka 35 cestitam od srca, uzivaj u svakom danu svoje trudnoce!!!!!
seka iskene čestitke![]()
bravo!!
vedre ,žao mi je![]()
cure drage fala vam na potpori.već imam termin u petak.idemo dalje po naše bebice![]()
Seka35:Koji ti je danas točno dan nakon trasfera ?
Nadam se da ce moja beta biti i upola kao tvoja![]()
linax ,danas mi je tocno 14 dan ,a mrvice su mi vracene treci dan ,tako da bi trebalo da je ok.
simptomi nista ,tek jutros malo pocele grudi zigati ,a iako si me pratila povremeno sam se zalila kako nemam simptome!
malo sam se dala jutros u razmisljanje zbog tog sto su mi sinoc sline curile da mi je jastuk skroz bio mokar ,a negdje sam procitala da je i to znak trudnoce
Seka cestitam
Vedre zao mi je
Ja-beta:nula
Seka 35: da pratila sam te da nemaš skoro nikakve simptome. mene često zgrči u matrenci, jedan dan sam čak bila uvjerena da cu dobiti..Grudi me tu i tamo zaboluckale ali zadnjih dana ništa.
A i ja sam slinu spomenula stvrano mi se dosta stvara u ustima moram je gutati-znači dobar znak.
E da mjerila tem: 37,1, 37, 36,9,37,2 i tako .....
Sutra će mi sve biti jasnije.
Lily: žao mi je , sutra je novi dan![]()
Lina jedva cekam tvoju betu da dokazemo ovu teoriju s temperaturom u koju sam ja prilicno uvjerena. Utrogestan povisuje temperaturu, ali ne toliko dramaticno. Slutim lijepe vijesti![]()
linaxx za veliku veliku betu.sretno
lily žao mi je,ali idemo dalje
sto se tice utrogestana ,ja sam bila u cetir postupka prije ovog i nijednom mi nije bila povisena temperatura i to je i jedini moj znak da sam trudna!
simptome sve zaj... kako rece amyx!
meni su grudi bile osjetljive od punkcije do cetvrtog dana , nakon cetvrtog dana jednostavno skroz ispuhale i nisam ih uopce osjecala i
linax, temperatura je kod mene dobitna kombinacija i meni se 13 dan desilo kao da cu dobiti i poslije nista