Drage moje suborke moja beta 12dnt: je 220
Seka to je čaroban broj![]()
Drage moje suborke moja beta 12dnt: je 220
Seka to je čaroban broj![]()
Linaxx, ČESTITAMMMMMM![]()
![]()
na 220 u voltima, he he!!!
Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 24.02.2011. at 11:45
linax čestitam!!!super,svaki dan lijepa vijest!!!! neka se tako i nastavi..
linax, seka ČESTITAM
ne mogu vjerovati da vam je ista beta...samo nek se nastavi tako trend trudnica..
cureza one kojima ovaj put nije uspjelo...malo odmora i onda u akciju
![]()
linaxx(baš mi par dana mirišiš na trudnicu i stvarno nisam sumnjala!)
mare 41: sigurna sam da je tvoja vjera pomogla
Hvala Vam svima, nisma dugo na ovom forumu u pisanom obiliku ali Vas pratim već 3 godine.
Svima želim pozitivnu betu.
Jasen 82: nego što ti si slijedeća, a nakon minute sve ostale za tobom.
Sad ne preostaje ništa drugo nego nadati se duplanju i sretnom razvoju.
Posljednje uređivanje od linaxx : 24.02.2011. at 14:52
joj, kako genijalno!!!!! iste bete!!! čestitam!!
jesen, čekamo te!![]()
joj cure kako bi to bilo lijepo nakon 3 godine čekanja
e meni od jučer crijeva pjevaju.. je li nekome od vas bilo tako? neka nelagoda.. kao da imam hrpu zraka u crijevima... evo sada sam jela pa mi sve kao kamen nekako sjelo... danas za ručkom na poslu isto... mislim svjesna sam da su mi sigurno povećani jajnici od stimulacije... i idem redovno na wc i ništa me ne boli... nego nekako sam si ko balonček
a valjda će proći![]()
prijavila sam to sve dr.L tj. činjenicu da sam stalno malo napuhana ali da idem ok na wc i kaže da je to ok
idem sad prošetati do dm-a.. možda malo pomogne
linaxx cestitam!!!! puno srece ti zelim i uzivaj u svojoj trudnoci!!!
Prema obećanju odmah išla popiškiti test na trudnoću i bio je negativan. Zato cure beta je zakon !!!!
Probat cu sutra sa prvim jutranjim možda je slabo osjetljiv !!!!
linaxx puno sreće ti želim i za... ti testove beta je 220 ona je sve rekla
pirice, kakav test si ti koristila? Ja obično onaj IntimPlus
meni kad je muz otisao po nalaz bete ,kupi on test ,donese kuci i kaze mi da napravim. meni naravno nije bilo vazno da li ce pokazati kad je beta pzitivna ,ali je odmah pokazao dvije crtice i to onaj stapic skroz jeftini .
Da ,radila sam ga iza 15 h
Meni je onaj jeftini s interneta oba puta bio pozitivan, slabo ali pozitivan. Prvi put beta bila 20, drugi put 40
seka i linax cestitke od srca!!!!!
svima ostaima punooooooooooo sreceeeeeeeeeee zelimo!
i samo da znate da vec dugo cekamo da nam se netko novi pridruzi s blizanackom trudnocom!!!
Da se i ja malo priključum u pisanom obliku, čitajući vas pratim. U MPO priči (konkretno smo od 2008.g., a pokušavamo i radimo na tome već 7 g.). iz potpisa vidite "naše stanje". Sad sam u prirodnom postupku - jedan folikul, 1 j.s.. Punkcija bila 16.02.2011., ET 21.02.2001., vraćen i embrij u stadiju blastociste. Dr. i biolog zadovoljni kvalitetom zametka i debljinom endometrija (iako je mm imao apstinenciju prije punkcije 1,5 mj.). Danas mi je 4dpt5d, i znam da čitajući sve vaše postove to ništa ne znači, al simptomi u ova 4 dana su slijedeći:
- tu i tamo par oštrih/tupih probadanja. Spavam super i već par noći sanjam snove od kojih se smijem (vidio mm). Mala promjena raspoloženja. Zujanje u ušima ponekad. Temperatura popodne 37-37,1. Valunzi po noći. Prištići po licu kao kod pms-a. U prva 3dpt titranje desnog dijela trbuha uzdužno (od grudi do kuka; embrij je usađen na desnoj strani). Par puta mi je i taj dio i utrnuo. Ova dva zadnja simptoma više ne osječam. Nadutost kroz cijeli dan, a pogotovo navečer. Bolne grudi i bradavice. Stalni osječaj ko da me na desnoj strani nešto tiska/smeta i kao da mi je desna strana trbuha veća od lijeve. 2. i 3. dan vrtoglavica-dođe iznenada i dok sjedim i dok ležim, zamanta mi se pred očima i okrene se cijela soba.
I šta vi sve kažete na sve ovo ????
Tanjam: slične simptome sam imala i ja. 5 i 6 dnt sam osjećala isto tako propadanje i to baš u desnom dijelu matrenice. sad se više ne sjećam poslije toga bio je jedan dan kad sam mislila da cu dobiti M cijeli dan.
Onda se malo smirilo ali poslije su se često pojavljivalja žiganja,osjećaj da nešto curi , ponekad da ce menga doći i tako.
Temp je bila tako kao tvoja ali znala se spustiti i ispod 37 ali stino 36,8, i 36,9 , uvjek je mjerila popodne ili navečer.
Tako po mom misljenju sve su to dobri dobri znaci.
Želim ti uspijeh !!!!![]()
ja još uvijek čuvam 2 pozitivna testa sa 2 biokemijske. znam da sam pacijent, ali šta ću. na oba beta nije prelazila 25 a crte se i dan danas vide. testovi su isti, koštao je oko 30ak kn u ljekarni.
a nakon bete (vidi potpis) na 12. dpt, jedva sam se natrala napraviti test, bojala sam se da nisu zamjenili nalaze u bolnici. a koji je gušt bio gledat tu crtu! ona trudnička se pojavila prije kontrolne![]()
Pinkiy: tebi je beta znači 12 dnt bila 859, jel trasfer bio 3 ili 5 dan (blastice) ????
I ovdje čestitam betama 220 !!!!
Vec sam napisala na "odbrojavanu" da sam jučer (9 dpt) imala popodne lagano smeđe krvarenje,koje nije bilo obilno, ni blizu menstruacijskom, ali sasvim pristojno da me optereti i baci u depru! Danas nema ništa! Ne znam jel to implatacijsko, kolike su šanse da nije?! Što to može još značiti? U totalnoj sam zbunjozi! I dali je potrebno mirovanje kada je impl.krvarenje u pitanju? Molim vas da me spasite od ovih bubica u mojoj glavi, s vašim iskustvima kao i uvijek do sada, jer ste jednostavno nezamjenjive... I želim vam zahvaliti na svemu do sada, drastično ste mi olakšale svako prolaženje kroz postupke! (Uvijek imam izljeve nježnosti kad sam tužna)
ja sam 9.dpt imala smeđi spoting, nešto kao 5-6 mrlja smeđe krvi na gaćicama. ne moram vam ni pričati kako sam oplakala i taj postupak, kad ono, za 3 dana beta 859.
neću ti puno pomoći jer sam imala i implantacijsko ciklus prije, ali ništa od bete, ista mi se stvar bila dogodila.
dakle, kao i sve stvari oko trudnoće, može a i ne mora biti znak trudnoće.
ja vibram iz dna duše da ipak je![]()
Posljednje uređivanje od Pinky : 25.02.2011. at 14:34
evo da i ovdje prijavim da je beta nakon dva dana 664
Meni je moj MPO dr: rekao kontrolna beta : 28.02 jojjjjjj već trnem
ja nisam imala nikakvo impl.krvarenje mislim da je to kod svakoga indvidulano kao i sami simptomi.
Kod mene i Seke 35: simptomi su bili drugačiji tj. kod mene izdražajniji a kod nje sokoro nikakvi osim temp.
Tako da svi smo mi jedinka za sebe!!!!
tally: samo opušteno, i miruj moja preporuka !!!!
Posljednje uređivanje od linaxx : 25.02.2011. at 15:12
čestitke novim trudnicama,i svima želim dosadnu i školsku trudnoću!!!!![]()
čestitam cure na lijepim betama!
ja sam 6dpt, ne mogu se baš pohvalit nekim simptomima.![]()
hvala vam puno, drage moje...pokušat cu se skulirat!
evo meni 7dnt, simptomi:
-povisena temperatura 37.2-37.4 (ali moze biti od utrica)
-cice me bole na dodir (a jadne i ne bolile koliko ih stiskam provjeravajuci jel me bole)
-cesce idem piskit (ali puno vise i pijem)
e pa sad vi recite! ja bi najradije radila test sutra-prekosutra ali znam da bi to bila najveca glupost koju mogu napraviti jer je jos rano a i transfer je bio drugi dan nakon punkcije....
dan kao godina! pusa za sve nestrpljive cekalice bilo cega jer mi ovdje uvijek nesto cekamo ali i docekat cemo!
da ponovim onaj lipi tekst:
Nakon transfera zametka starog 3 dana događa se slijedeće:
1 dpt...zametak raste i razvija se
2 dpt...zametak se razvija u blastocistu
3 dpt...blastocista se izliježe iz omota
4 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
5 dpt...započinje imlantacija (ugnježdenje) i blastocista sve više tone u sluznicu
6 dpt...proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice
7 dpt... morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa
8 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
9 dpt...sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
10 dpt... još više HCG-a se luči
11 dpt...nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz
urina
Nakon transfera zametka starog 5 dana događa se sljedeće:
0 dpt...zametak je u stadiju blastociste
1 dpt...blastocista se izliježe iz svog omota
2 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
3 dpt...započinje implantacija (ugnježdenje) i blastocista polako tone u sluznicu
4 dpt...implantacija se nastavlja kako morula sve dublje tone u sluznicu maternice
5 dpt...morula se u potpunosti ugnijezdila u sluznicu i ima stanice placente i fetusa
6 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
7 dpt...više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
8 dpt... više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
9 dpt... nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz
urina
Čestitike novim trudnicama!
Prijavljujem današnji transfer. Treći dan vraćena tri zametka, 8-stanični, 6-stanični i 4-stanični. Beta 11.03.
Delfin sretno~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu.
Tiki , aslan: samo strpljivo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pinky ovo je super što si napisala, znači ja mogu test raditi u SRI 02.03. 9dpt5d, al imam jedno pitanje. U petak 25.2. sam dobila Brevactid 1500 i.m. pa jel će taj test biti mjerodavan, mislim dal ta ampula utječe na rezultat???