Stranica 47 od 75 PrviPrvi ... 37454647484957 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,301 do 2,350 od 3728

Tema: Nakon transfera

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    aslan, sign je bila u Vinogradskoj.. bez boostera i toga svega... zašto si to radiš? mislim ja neću pametovati..ali vidjela sam da ti je pokazao blijedi plus... i daj Bože da bude tamniji i beta prekrasna! ali meni je naš doc posebno naglasio da ne radim prerano da se ne bi veselili pa onda tugovali zajedno... ne znam... mislim meni je isto koma... evo sad sam mužu odtulila rundu jer mi se skupilo svega i svačega i ne znam od kuda ću isčupati snagu nakon svega što smo prošli zadnje 3 godine ako ću morati opet kroz ovo...u svakom slučaju draga znaš da navijam za tebe!
    tako je, za razliku od aslan i jesen, ja sam zadnje primila štopericu još 14.2., tako da ja već sutra mogu na betu (12.dan).

uh, toliko me počela lovit panika, više me ni cice toliko ne bole, a nažalost, boli me glava, kao i obično prije menge.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Želim vam svima ogromne prekrasne bete, pa da u proljeće šećemo trbušćiće na suncu!

Danas je temperatura malo porasla (za 0,3) - jučer 36,3 danas 36,6. Kada su vam temperature baš tako jak o skočile? Meni je danas 2dpt. Cijelo jutro osjećam pritisak dolje.

Watson avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Sign,nemoj paničarit.Ja sam dan prije bete imala bolove kao da ću dobit,a glava me rasturala.Bila sam uvjerena da od svega neće biti ništa.Drugi dan beta poz.,a bolovi nestali.Ne obaziri se na to.
    Sretno sutra!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Vidim da imam raznih iskustava, pa me još uvijek drži nada!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

sign draga.nismo svi isti.svako tijelo drugačije reagira.pokušaj se opustit.znam da je teško.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

da.. sve smo različite...kako me nočas bolilo.. mislila sam da ću dobiti m sigurno.. ali evo za sada sve čisto...držite mi fige cure da tako i ostane.. da je zadnja menga uistinu bila zadnja za slijedećih 9 mjeseci.. i da će beta u ponedjeljak biti prelijepa, troznamenkasta.. i da ću napokon, napokon biti/jesam trudna

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Sign, ti simptomi jako variraju iz dana u dan! Glavni je razlog naša opterečenost, osluškivanje, zamaranje... A znaš koja je činjenica: Mi smo ipak žene, nikada nismo zadovoljne. Kad nas boli-"Nije dobro, sigurno ću dobit", kad nas ne boli-"Zašto ja ništa ne osječam, a drugi imaju neke simptome", Ako je temp.povišena "To je sigurno od utrogestana", ako nije povišena, onda "Nema ništa od ovoga(zaboravimo na utrogestane)", ako imamo impl.krvarenje "Joj, ovo je sigurno vještica pred vratima", ako ga nema "Nije se ni uhvatilo,jer ga druge imaju" i tako se u krug vrtimo, izludimo sebe i svih oko sebe, a opet će bit što bude, najlipše što možemo napravit je radovat se išćekivanju bete, u najgorem slučaju, barem tih 14 dana veselja jer postoji nada!
    DRŽ'TE MI SE CURE I UŽIVAJTE NA ČEKI!!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

znate što mene malo bedira... što ste vi sve friške trudnice od zadnjih par dana imale povišenu temperaturu.. pa ja išla jučer oko 5 mjeriti temp kada sam došla doma....i ni blizu 37... uf... pa jel moramo sve imati povišenu tempicu kao simptom?

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Jesen82, jesi pročitala moj gornji post?
    I u prošlom postupku mi je bila stalno oko 37, a beta 0! Ni blizu. A u ovom, na dan kad sam vadila betu 36.7 a beta 442! Ne se zamarati!!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

znate što mene malo bedira... što ste vi sve friške trudnice od zadnjih par dana imale povišenu temperaturu.. pa ja išla jučer oko 5 mjeriti temp kada sam došla doma....i ni blizu 37... uf... pa jel moramo sve imati povišenu tempicu kao simptom?
    ja nisam ni mjerila temperaturu, jer meni i inače dosta varira, ali osjećam kao da me zapljuskuju valovi vrućine - bude mi hladno, hladne ruke, hladna stopala, kao da mi je loša cirkulacija i najednom samo vrućina, uši mi počnu gorit...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj tally prvotno napisa Vidi poruku
    Jesen82, jesi pročitala moj gornji post?
    I u prošlom postupku mi je bila stalno oko 37, a beta 0! Ni blizu. A u ovom, na dan kad sam vadila betu 36.7 a beta 442! Ne se zamarati!!
    thnx draga nadam se da ću imati tvoj uspjeh

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    aslan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je prava crtica

X

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Gle...u mojih dosadašnjih 6 postupaka u kojim je bila samo jedna pozitivna ß baš u svakom sam imala...
    - povišenu temperaturu
    - bolne cice
    - osjećala sam jajnike
    - probadanja
    - ...
    U 2 prirodne T niti S od simptoma...

Opusti se kao što je mislim tallly rekla...bar u ovih 14 dana postoji nada

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

eto ja napravila testić jutros i velika 1 crtica i ni traga drugoj ni nakon sat vremena, baš sam očajna, danas mi je 10-ti dnt i već bi se pokazale dvije da je nešto, ali eto idem još u petak vaditi betu formalnosti radi, i idemo dalje očito..
    što se tiče temperature bolje da je ne spominjem koliko je niska.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa Vidi poruku
    Gle...u mojih dosadašnjih 6 postupaka u kojim je bila samo jedna pozitivna ß baš u svakom sam imala...
    - povišenu temperaturu
    - bolne cice
    - osjećala sam jajnike
    - probadanja
    - ...
    U 2 prirodne T niti S od simptoma...

Opusti se kao što je mislim tallly rekla...bar u ovih 14 dana postoji nada
    ups.. ja imam ove gore sve naveden simptome osim temperature..najbolje mi je da se onesvjestim do ponedjeljka

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Trudnice naše, evo mene s još jednim pitanjem.
    jeste li sve imale implantacijski spoting i ako jeste, koji dan je to bilo? Ja brojim 2dnt i po onoj lijepoj listi moj embrijić bi se danas trebao pretvoriti u blasticu...

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

ja nisam imala ni kapi krvi..a sad sam u 22tt...

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ni ja nisam imala nikakvo implatacijsko ,niti kakve simptome sem temperature

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

kod mene nikakve krvi nije bilo...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam ga imala 9.dpt5d

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sve smo mi trudnice dok se ne dokaze suprotno!
    jucer i danas idem piskit svako malo, mislim da je rano za takav simptom trudnoce s obzirom da mi je danas 11dnt, jel jos netko ide cesto piskit?
    ili sam se prehladila....

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Što se tiće čestih odlazaka na WC hoće to i od utrogestana...ali opet može biti i dobar znak...onavljam stoti put, zanemarite simptome i vadite ß. 99% simptoma trudnoće jako su slični simptomima M

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
    sve smo mi trudnice dok se ne dokaze suprotno!
    jucer i danas idem piskit svako malo, mislim da je rano za takav simptom trudnoce s obzirom da mi je danas 11dnt, jel jos netko ide cesto piskit?
    ili sam se prehladila....
    Nadam se da je to piškenje dobitno!!!! Moja prijateljica dok je čekala betu, stalno mi je znala govoriti da joj se neprestano piški. Po noći se dizala po par puta na wc. Njoj je bilo dobitno-trudna je.
    Nadam se da ćeš i ti tim stopama.

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

mijenjam 15 dana punkcije za 15 dana čekanja bete

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj kiša prvotno napisa Vidi poruku
    mijenjam 15 dana punkcije za 15 dana čekanja bete
    !!!!
    Potpuno se slažem!!! Uh, već mi je muka kad se sjetim da ću opet čekati u strahu betu, osluškivati tijelo....!!!Ali ipak jedva čekam kada će to vrijeme

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Nadam se da je to piškenje dobitno!!!! Moja prijateljica dok je čekala betu, stalno mi je znala govoriti da joj se neprestano piški. Po noći se dizala po par puta na wc. Njoj je bilo dobitno-trudna je.
    Nadam se da ćeš i ti tim stopama.
    meni se piški non-stop.
    i uvijek imam dosta toga za istočit.

doduše, ja i inače idem dosta na WC, ali sad me baš iznenađuje količina koju svaki put popiškim!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

7. dnt - morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa (čisto sumnjam da je to kod mene)
    Ništa od simptoma. Niti utrići ne pomažu u dizanju temperature koju i ja mjerim dosta često, nakon utrića danas isforsiranih 36,9.
    Moram priznati da sam prvi puta sada pročitala da je kod T izmjerena niža temp. od 37. tally
    tlukaci 10-ti dan je tako tako, pomislimo da je veća vjerojatnost da nema bete no ipak nije sigurno.
    jesen mi je jako sumnjiva
    kiša

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    jeste li sve imale implantacijski spoting i ako jeste, koji dan je to bilo? Ja brojim 2dnt i po onoj lijepoj listi moj embrijić bi se danas trebao pretvoriti u blasticu...
    ja impl. krvarenje nisam imala

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    ja impl. krvarenje nisam imala
    Ja sam imala impl. krvarenje ( ako je to bilo to ), 7.dan od aih i trajalo je 3 dana, a ipak nisam trudna.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam imala impl. krvarenje ( ako je to bilo to ), 7.dan od aih i trajalo je 3 dana, a ipak nisam trudna.
    ako nisi trudna onda to nije to

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

meni poslije bete je ucestalo mokrenje

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Tiki vibram za tebe posebno(iako s nestrpljenjem ocekujem bete od svih cura koje trenutno cekaju i svima zelim lijepe troznamenkaste brojeve). Samo da jos malo izdrzis...da jos samo dan-dva ne prokrvaris.... Drzim fige da tovje tijelo izdrzi i da krenu pravi trudnicki simptomi

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    7. dnt - morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa (čisto sumnjam da je to kod mene)
    Ništa od simptoma. Niti utrići ne pomažu u dizanju temperature koju i ja mjerim dosta često, nakon utrića danas isforsiranih 36,9.
    Moram priznati da sam prvi puta sada pročitala da je kod T izmjerena niža temp. od 37. tally
    tlukaci 10-ti dan je tako tako, pomislimo da je veća vjerojatnost da nema bete no ipak nije sigurno.
    jesen mi je jako sumnjiva kiša

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

tikica moja.. ti si meni toliko super i pozitivna kroz ovaj postupak da sam sigurna da će to biti sve dobro

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sad nisam trudnica (ili možda jesam ) ali u prvoj T imala sam spotting od 8dp3dt pa sigurno nekih tjedan, dva...i ne mislim da je bilo implantacijsko, u nekim trudnoćama u vrijeme očekivane M dođe do malog krvarenja ili spottinga i ja mislim da je to bilo to, jer je bilo možda prekasno i predugo je trajalo za implantacijsko. Ja i inače spottingiram prije M (problem lutealne faze ciklusa).

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj charlie prvotno napisa Vidi poruku
    ja sad nisam trudnica (ili možda jesam )
    pupo

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pupo
    baš to!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jesenko, meni se ta temperatura uvik držala visoko sve do menge-zadnjih 6 godina. I baš ovaj ciklus kad sam bila trudna temp mi je varirala-bila sam uvjerena da ništa od svega hahahaha!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    Jesenko, meni se ta temperatura uvik držala visoko sve do menge-zadnjih 6 godina. I baš ovaj ciklus kad sam bila trudna temp mi je varirala-bila sam uvjerena da ništa od svega hahahaha!
    kinkica trudnjača naša ma odustala sam od mjerenja... ne mogu ionako utjecati na ništa... a ispada da je jedino pravilo u našim MPO pričama da nema pravila...jedino što mogu je čekati koliko god mi je teško i nadati se najboljem.. nadati si da je netko odlučio ostati i da se čvrsto drži za majku svoju i ne pušta

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Charlie prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sad nisam trudnica (ili možda jesam ) ali u prvoj T imala sam spotting od 8dp3dt pa sigurno nekih tjedan, dva...i ne mislim da je bilo implantacijsko, u nekim trudnoćama u vrijeme očekivane M dođe do malog krvarenja ili spottinga i ja mislim da je to bilo to, jer je bilo možda prekasno i predugo je trajalo za implantacijsko. Ja i inače spottingiram prije M (problem lutealne faze ciklusa).
    charlie i ja muku mučim sa spottingom inače... sada sa strahom gledam kada idem na wc jel kreće.. ali za sada je sve čisto...kada bi bar tako i ostalo

ja držim da si ti meni čisti i veliki P

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

pupo
    pirica stalno ti hoću napisati kako tvoja ljepotica i ja dijelimo datum rođenja

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

pirica stalno ti hoću napisati kako tvoja ljepotica i ja dijelimo datum rođenja

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Kod mene je pak skroz suprotno, nikad nikakav spotting, jedna velika nula, ja čak i ne mogu dobiti mengu prije nego prestanem s utrogestanima. Tako da bi me neki spoting i razveselio...

Što se temperature tiče, povećala se, ali ne jako. No gledam malo one grafove na FF, cikluse u kojima je bila trudnoća (ivf, hcg i progesteron) i ima ih jako puno s vrlo umjerenim povećanjem temperature, tako da sam mirnija u vezi toga. Nakon ovulacije se temperatura povisi i u slučaju trudnoće ostaje viša, a ako nema trudnoće, pada. To je jedini pokazatelj, a inače sama visina temperature je vrlo individualna, glavno je da se vidi razlika u razdoblju prije ovulacije/punkcije i onom poslije, pa makar bila za 0,3.

Eto, cure moje, tako ja sebe tješim, haha...

Inače, što meni ovdje miriši na trudnice... Jedva čekam da krenu te lijepe bete!

Meni je danas 3dpo, blastica se danas izliježe iz omota (po onoj listi) i sljedećih dana bi mogla biti implantacija, ako je to naša bebica...

Čudno mi je što me od jutra boli dolje, kao na lijevoj strani maternice i donja leđa me bole još od sinoć

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure imam jedno pitanje za one koje su koristile estrofem. Ja ga koristim 3*1 i naravno da koristim ultrogestan 3*2. pa me zanima da li ste dobile mjesecnicu preko toga. Ili kad se prestane koristiti.
    danas mi je 14 dnt i nemam nikakve simptome osim kao da trebam dobiti betu mi je napisao da vadim 07.03. pa bi molila ako koja zna da mi nešto napiše.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj nana1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure imam jedno pitanje za one koje su koristile estrofem. Ja ga koristim 3*1 i naravno da koristim ultrogestan 3*2. pa me zanima da li ste dobile mjesecnicu preko toga. Ili kad se prestane koristiti.
    danas mi je 14 dnt i nemam nikakve simptome osim kao da trebam dobiti betu mi je napisao da vadim 07.03. pa bi molila ako koja zna da mi nešto napiše.
    netko procuri preko utrogestana, netko tek nakon prestanka, sve je to individualno, uzimaj terapiju i čekaj betu, ali zašto ti je beta tako kasno
    Vala vjeruj mi spotting te nikad ne razveseli

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

pirice, stalno slušam o famoznom implantacijskom spottingu, pa mi se čini da bi mi dalo lijepo ohrabrenje i nadu da to vidim tamo negdje oko 5-7dnt. Osobito pošto ja doista nikada ne prokrvarim prije nego prestanem s utrićima. Mislim to ide do te perverzije da jednom nisam imala mengu 3 mjeseca i tek nakon 10 dana utrića sam prokrvarila (ali tek tri dana nakon što sam ih prestala stavljati)...

Zašto kažeš da te nikada ne razveseli? Misliš ono, preplašiš se da je možda menga?

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

pirice, stalno slušam o famoznom implantacijskom spottingu, pa mi se čini da bi mi dalo lijepo ohrabrenje i nadu da to vidim tamo negdje oko 5-7dnt. Osobito pošto ja doista nikada ne prokrvarim prije nego prestanem s utrićima. Mislim to ide do te perverzije da jednom nisam imala mengu 3 mjeseca i tek nakon 10 dana utrića sam prokrvarila (ali tek tri dana nakon što sam ih prestala stavljati)...

Zašto kažeš da te nikada ne razveseli? Misliš ono, preplašiš se da je možda menga?
    kod mene je uvijek menga nakon spottinga, pa eto

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Spotting u principu najavljuje mengu, i upućuje na neuredne hormone u drugom dijelu ciklusa (nizak progesteron) tako da ni meni nije drag.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kinkica trudnjača naša ma odustala sam od mjerenja... ne mogu ionako utjecati na ništa... a ispada da je jedino pravilo u našim MPO pričama da nema pravila...jedino što mogu je čekati koliko god mi je teško i nadati se najboljem.. nadati si da je netko odlučio ostati i da se čvrsto drži za majku svoju i ne pušta
    Koji ti je danas dan od transfera? Joooj stara držim ti sve fige ovog svita!!!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

uh, ja još 2 sata do nalaza!
    ne znam kako da ih ubijem...

sinoć bolilo kao da ću dobit, sanjala sam par puta tokom noći da krvarim, ali srećom jutros čisto.
    na izlasku iz bolnice osjetila da mi nešto "kapnulo", a srce kliznulo u pete!
    srećom, utići

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •