Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    kinkica trudnjača naša ma odustala sam od mjerenja... ne mogu ionako utjecati na ništa... a ispada da je jedino pravilo u našim MPO pričama da nema pravila...jedino što mogu je čekati koliko god mi je teško i nadati se najboljem.. nadati si da je netko odlučio ostati i da se čvrsto drži za majku svoju i ne pušta
    Koji ti je danas dan od transfera? Joooj stara držim ti sve fige ovog svita!!!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    Koji ti je danas dan od transfera? Joooj stara držim ti sve fige ovog svita!!!
    danas mi je 12 dnt.. vraćene su mi 3 mrve treći dan od punkcije... ocjena zametaka je bila od vrlo dobrog do odličnih biologica je baš bila zadovoljna...

hvala ti što držiš fige... trebat će mi

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    danas mi je 12 dnt.. vraćene su mi 3 mrve treći dan od punkcije... ocjena zametaka je bila od vrlo dobrog do odličnih biologica je baš bila zadovoljna...

hvala ti što držiš fige... trebat će mi
    12. dan????Pa šta čekaš bog te pomoga??????????????????? Ja već 9. dan pišala test i bio plus Isto vračeni 3. dan osmostanični. Auuuuuu ma daaaaaaaaaj-garant već imaš plus PRIZNAJ!!!

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

12. dan????Pa šta čekaš bog te pomoga??????????????????? Ja već 9. dan pišala test i bio plus Isto vračeni 3. dan osmostanični. Auuuuuu ma daaaaaaaaaj-garant već imaš plus PRIZNAJ!!!
    Kinkuša ma pusti ženu
    Ja isto čekam ko ozebo sunce da javi taj plus!!!!! Ajmo Jesenko!!!!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Kinkuša ma pusti ženu
    Ja isto čekam ko ozebo sunce da javi taj plus!!!!! Ajmo Jesenko!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    jesi vidjela našu Kinki? draga držim fige za tvoju betu 8.3

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Jesen je dobila brevactid i nakon tranfera (sad u nedjelju, čini mi se), pa zato čeka!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

joj koja si ti carica ma da bar imam plus..nisam još radila zbog brevactida koji sam uzela u subotu

Citiraj cranky;1831574 Kinkuša ma pusti ženu :lol:
    Ja isto čekam ko ozebo sunce da javi taj plus!!!!! [B
    prvotno napisa
    Ajmo Jesenko!!!![/B]
    crankyca još malo pa se nadam da ću moći objaviti odličnu betu
    Citiraj sign prvotno napisa Vidi poruku
    Jesen je dobila brevactid i nakon tranfera (sad u nedjelju, čini mi se), pa zato čeka!
    sve si rekla draga iako smo aslan i ja bile zajedno na transferu ali ona je imala zametke stare 2 dana a ja 3.. i ona je dobila brevactid u nedjelju i svejedno je išla jučer raditi betu.. i bila je 7... ja ne mogu.. strah me tako da je najradije ne bih nikada vadila... doc mi se zaprijetio u pon i tako i idem..

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Je, je...ali ti si bila u VG, a Jesen82 kod L.
    Pacijenti iz VG koliko ja znam nemaju pikice Brevactide i Decapeptylom, a kod L. je to dio postupka (bar je u mojem slučaju uvjek bilo i to Brevactide 5 i 10 dan nakon punkcije).

Bolje da je 100% sigurna u ß nego da razmišlja radi li se o mogućim zaostacima Brevactidea. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu u ponedjeljak i vjerujem da će biti tako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •