Stranica 48 od 73 PrviPrvi ... 38464748495058 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,351 do 2,400 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Aslan cestitam
    Sign

Inace, vi koje mjerite temperaturu, nije mi jasno zasto to radite tijekom dana? Bazalna temperatura se mjeri iskljucivo ujutro odn. nakon spavanja,od min. 4 sata, prije ikakve fizicke aktivnosti, jedenja, pijenja, pricanja, odlaska na wc, to ej prva stvar koju se ucini nakon sto se osvjsti budjenje, ja cesto ni oci ne otvorim dok mi toplomjer ne zapisti u ustima. Mislim, mozete si mjerit i navecer ako vas zabavlja, ali nije relevantno.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj LilyOfTheValley prvotno napisa Vidi poruku
    Aslan cestitam
    Sign
    mislim da si nas zamijenila!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ajme meni, cure oprostite....tako je i netko mene bio pobrkao nakon sto sam ovdje objavila nulu, nisam zamjerila, cak me i nasmijalo, nadam se da necete ni vi meni zamjeriti....

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ajme meni, cure oprostite....tako je i netko mene bio pobrkao nakon sto sam ovdje objavila nulu, nisam zamjerila, cak me i nasmijalo, nadam se da necete ni vi meni zamjeriti....
    ma ne zamjeram ništa!

inače, mene je bolila glava jučer, poprilično!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Joj Lily to sam vas ja bila zamijenila i htjela sam u zemlju propast kad sam skužila-drago mi je da ne zamjeraš-sorry još jednom!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

aslan -žao mi je što ovaj put nije uspjelo ,al doći će i naše vrijeme!
    čestitke trudnicama!
    Jesen82, ValaMala ~~~~ za vaše velike ß

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj miba prvotno napisa Vidi poruku
    Joj Lily to sam vas ja bila zamijenila i htjela sam u zemlju propast kad sam skužila-drago mi je da ne zamjeraš-sorry još jednom!
    Ma daj jooj, ne briga, vidis da nisam zapamtila ni tko ni nista. iskreno kad sma to vidjela na tren sam zamislila da sam trudna i da sam primila svoju prvu cestitku, bila je to velika radost djelic sekunde

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Temperaturu koju bilježim na grafu mjerim upravo kako si rekla, ujutro uvijek u isto vrijeme, prije nego ustanem iz kreveta. Danas sam mjerila tijekom dana jer me ful boli glava cijelo vrijeme i doista, evo malo prije mi je temperatura prešla 37,5. Nadam se da me neće strefiti neka gripa, to mi stvarno ne treba dok čekam betu...

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

nece ,nece gripa i mene je bolila glava

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ma ja se nadam da ti je to jer si trudna hehe
    Glavobolju je isto navode kao simptom, a navecer je temp. uvijek malo visa nego ujutro, nece te sad bas gripa
    Spominjala si i krizobolju, to je sve dobro sto osjecas
    Temperatura na dan implantacije zna pasti pod utjecajem navale estrogena (on obicno naglo krene kad tijelo "skuzi" da je trudno) ali se u slucaju trudnoce temp. vec sljedece jutro vraca u povisenu zonu.
    Drzim fige...danas je peti dan od transfera ne?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ne slušajte kinki!! nikakvo piškenje 9. dan, nikakvo piškenje at all. samo beta. i to 14. dan

:beljkinki:

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ne slušajte kinki!! nikakvo piškenje 9. dan, nikakvo piškenje at all. samo beta. i to 14. dan

Vidim da si ti vadila 12 dnt ; jesi imala 3 ili 5 dan transfer?

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa Vidi poruku
    Je, je...ali ti si bila u VG, a Jesen82 kod L.
    Pacijenti iz VG koliko ja znam nemaju pikice Brevactide i Decapeptylom, a kod L. je to dio postupka (bar je u mojem slučaju uvjek bilo i to Brevactide 5 i 10 dan nakon punkcije).

Bolje da je 100% sigurna u ß nego da razmišlja radi li se o mogućim zaostacima Brevactidea. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu u ponedjeljak i vjerujem da će biti tako
    Bebel za ovo zadnje.. dobila sam brevactid na dan punkcije, i onda 5 i 11 dan opet, a decapeptyl je išao 6 dan od punkcije

razmišljala sam bi li išla ranije vaditi i to sve... ali sam odlučila jednom poslušati što mi se kaže mislim teško mi je čekati, ali opet lakše nego bilo kad do sada... ne znam zašto ali je tako...

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku

pynkica ja ti više ne piškim testove... samo vadim krv... i nemam više niti jedan doma da me može mamiti

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pinky kozo
    Ma di je subota, prošlo otad 5 dana pa i heroin bi ti se dosad očistija iz organizma buahahaha! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kozoooooooo trudna si i neš reć-ista si ko Petra!!!
    (adabarpišneštrakicu?)

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    Pinky kozo
    Ma di je subota, prošlo otad 5 dana pa i heroin bi ti se dosad očistija iz organizma buahahaha! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kozoooooooo trudna si i neš reć-ista si ko Petra!!!
    (adabarpišneštrakicu?)
    nemam trakica, nemam testova, nemam ništa doma i ne želim ništa raditi prije ponedjeljka živim u neznanju

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    Bebel za ovo zadnje.. dobila sam brevactid na dan punkcije, i onda 5 i 11 dan opet, a decapeptyl je išao 6 dan od punkcije

razmišljala sam bi li išla ranije vaditi i to sve... ali sam odlučila jednom poslušati što mi se kaže mislim teško mi je čekati, ali opet lakše nego bilo kad do sada... ne znam zašto ali je tako...

pynkica ja ti više ne piškim testove... samo vadim krv... i nemam više niti jedan doma da me može mamiti
    Evo ja ti pošaljem oma sad par komada busom-večeras ti stignu

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Lua prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim da si ti vadila 12 dnt ; jesi imala 3 ili 5 dan transfer?
    vadila sam 12. nakon transfera 5. dan, ali samo zato jer sam 9. dpt imala smeđi spoting i pms me rasturao, a 12. dan je bio petak. nisam mogla čekati ponediljak, htjela sam to odraditi prije vikenda, pa propisno ubit tugu za vikend
    kad ono - 2 bebice

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Brojim 9. dnt, kak' to gordo zvuči! - sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
    I dalje sve mirno. Temperaturu mjerim svakojako i bude povišena samo od utrića, sat vremena nakon uzimanja (37,2). Prije utrića jučer navečer 36,4 . Stvar je jasna. Ciklusi su mi 23/24 dana, danas je 23. dc, utrići ne daju da M krene.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    Brojim 9. dnt, kak' to gordo zvuči! - sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
    I dalje sve mirno. Temperaturu mjerim svakojako i bude povišena samo od utrića, sat vremena nakon uzimanja (37,2). Prije utrića jučer navečer 36,4 . Stvar je jasna. Ciklusi su mi 23/24 dana, danas je 23. dc, utrići ne daju da M krene.
    uh... a ja danas brojim 31dc u ciklusu 28/29 dana... ja ne bi da mi utrići ne daju mengi da dođe..ja bih da je drugi razlog.. ja bih troznamenkastu betu

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

a jeste me nasmijale...koja ekipa!
    Ja sam konačno dobila drugi nalaz bete. Znači, 13dpt3d- 442, a 15 dpt 1264! Umrit ću do UZV! Ništa ne vjerujem, pušem i na hladno!
    Iz petnih žila vam svima želim ovakva iznenađenja! Pusa svima (ne morate se bojati, nisam prehlađena )

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj tally prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam konačno dobila drugi nalaz bete. Znači, 13dpt3d- 442, a 15 dpt 1264!
    To je rast ß
    sad ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ili

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj tally prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam konačno dobila drugi nalaz bete. Znači, 13dpt3d- 442, a 15 dpt 1264! Umrit ću do uzv! Ništa ne vjerujem, pušem i na hladno!
    Iz petnih žila vam svima želim ovakva iznenađenja! Pusa svima (ne morate se bojati, nisam prehlađena )
    jeeeeej!!!!!!!
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 04.03.2011. at 20:38

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

tally, kako lijepa beta!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Joj cure, kako se ja razniježim na ove predivne bete i popiškene plusiće... Ponekad zamišljam kako će to biti kad se konačno dogodi i meni, jednostavno ne mogu zamisliti kakva je to radost... Evo meni 4dnt i mislim da ću piškiti testić negdje 11 ili 12dnt. Što vi mislite? Tad bi se nešto i moglo pokazati, transfer je bio trodnevnog 8-staničnog embria...

I ne znam čini li mi se samo, ali nešto puno lijepih vijesti u zadnje vrijeme! Samo tako dalje!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sign,čestitam..
    tally
    valamala,sad si ti na redu...

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

tally, predivna beta !!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kiki30 pozlatile ti se riječi!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Vau tally , jo će i duplići biti od zamrznutih js
    Jesen82, još malo, još malo, više nitko ne piše o slatkim simptomima, ima li što? ~~~~
    ValaMala, skakutat ćemo mi i za tebe kad napraviš test 11/12 dan, a to može!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tlukaci kako je kod tebe, malo se javljaš~~~~~~~

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

tlukaci kako je kod tebe, malo se javljaš~~~~~~~

evo da se ja javim sa svojom betom:0.00

nije da sam se nečemu i nadala, kod mene sve mora ići težim putem..
    puno sreće ostalima, čestitke novopečenim trudnicama

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj tlukaci5 prvotno napisa Vidi poruku
    evo da se ja javim sa svojom betom:0.00

nije da sam se nečemu i nadala, kod mene sve mora ići težim putem..
    puno sreće ostalima, čestitke novopečenim trudnicama
    tlukaci žao mi je ... I moja jako niska temperatura te simptomi nula upućivali su na loš ishod, kao i kod tlukaci moj test 10-ti dnt negativan, a betu neću vaditi. Utriće pijem još tri dana reda radi.

ValaMala jaaako lijepe simptome imaš, ~~~~~da tvoj osjećaj (i naš) bude dobar!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

tlukaci žao mi je ... I moja jako niska temperatura te simptomi nula upućivali su na loš ishod, kao i kod tlukaci moj test 10-ti dnt negativan, a betu neću vaditi. Utriće pijem još tri dana reda radi.

ValaMala jaaako lijepe simptome imaš, ~~~~~da tvoj osjećaj (i naš) bude dobar!
    tiki uh... a toliko sam željela da te tvoj feeling prevari a možda da ipak napraviš test u pon... za svaki slučaj ako ne želiš vaditi betu?

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

curke napokon mogu reć bio je transfer,nakon dugih mjesec i pol od punkcije,vraćene su mi 3 mrvice(FET) i sad će bit slatko iščekivanje.moram koristiti i utrogestane,estrofeme,folacin,andol i normabel,toliko toga da sam si napravila tablicu da sve pohvatam.al slatke brige,još da uspije ,pa di ćeš bolje

svima želim ogromne bete.....

ja.sam.xyz avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj slatkica prvotno napisa Vidi poruku
    curke napokon mogu reć bio je transfer,nakon dugih mjesec i pol od punkcije,vraćene su mi 3 mrvice(FET) i sad će bit slatko iščekivanje.moram koristiti i utrogestane,estrofeme,folacin,andol i normabel,toliko toga da sam si napravila tablicu da sve pohvatam.al slatke brige,još da uspije ,pa di ćeš bolje

svima želim ogromne bete.....
    Pozdrav Slatkice! skuzila sam da se znamo sa transfera...ja sam ona koja je zadnja dosla na red. Nadam se da se dobro osjecas!

slatkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj ja.sam.xyz prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav Slatkice! skuzila sam da se znamo sa transfera...ja sam ona koja je zadnja dosla na red. Nadam se da se dobro osjecas!
    hej ,dobro sam ,od jučer imam osijećaj kao da ću svaki čas dobiti,cicke me bole,a inače ok,mirujem i uživam,a ti ?

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Jesen i Tanjam, čestitam cure

Ja sam jučer napravila test i negativan je 10dnt5d i dalje curim pomalo tako da sutra idem vaditi betu da riješimo tu agoniju...kako onu kažu..."više sreće drugi put"...valjda će i nama stići taj drugi put....

puno vas pozdravljam i ~~~~~~~~~~

ja.sam.xyz avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj slatkica prvotno napisa Vidi poruku
    hej ,dobro sam ,od jučer imam osijećaj kao da ću svaki čas dobiti,cicke me bole,a inače ok,mirujem i uživam,a ti ?
    i mene rasturaju, ali bilo je tako i izmedju punkcije i transfera tako da to pripisujem utrogestanima...a inace jos me lagano pere paranoja od trojceka...al to je valjda pocetnicka glupost!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Prelijepo, slatkica, konačno, stvarno smo se sve načekale s tobom! Ima da ostanu kod mame koja je toliko prošla da dođe do njih!

jesen82 i tiki_a, ma gotovo je s mengama, sada idu slatke trudničke muke... idemo samo pozitivno!!! Ja sam već pripremila skakajuće tenisice za vaše velike bete!

Slatki simptomi? Temperatura evo već drugi dan cijelo vrijeme oko 37,3, dolje stalno neki pritisak i osjećaj kao da trebam dobiti i, strah me reći, zapravo jako me strah reći, ali osjećam se trudna... a vidjet ćemo uskoro. Evo nam lijepog vikenda, namjeravam uživati s mužekom i našim čoporom i dan po dan do testića, pa bete!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Prelijepo, slatkica, konačno, stvarno smo se sve načekale s tobom! Ima da ostanu kod mame koja je toliko prošla da dođe do njih!

jesen82 i tiki_a, ma gotovo je s mengama, sada idu slatke trudničke muke... idemo samo pozitivno!!! Ja sam već pripremila skakajuće tenisice za vaše velike bete!

Slatki simptomi? Temperatura evo već drugi dan cijelo vrijeme oko 37,3, dolje stalno neki pritisak i osjećaj kao da trebam dobiti i, strah me reći, zapravo jako me strah reći, ali osjećam se trudna... a vidjet ćemo uskoro. Evo nam lijepog vikenda, namjeravam uživati s mužekom i našim čoporom i dan po dan do testića, pa bete!
    Vala ti meni i zvučiš trudno ova tempica ti zvuči vrlo oećavajuće

ja vam od simptoma nemam ništa... osim bolova u križima koji dođu i prođu a ponekad se javljaju i sprijeda... i to je to... još par dana i sve ćemo znati

u svakom slučaju posložila sam si u glavi što ću ako ćemo morati opet... neka vrsta plana b... sigurnosne mreže.. da čovjek može dalje...a vi ovdje hrabrice me na to inspirirate ljubim vas

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Držim fige ValaMala~~~~~~~~~~~~~~

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Valamala,ostavi tenisice za neko drugo vrijeme, pobogu ženo, pa trudna si!!! Ne smiješ skakati!
    Tlukaci, žao mi je!!! Šta da ti kažem kad već sve znaš! Btw, ni kod mene ne ide sve na gotovo, nikada!
    Slatkice da ti dani brzo prođu!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 04.03.2011. at 23:57

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ValaMala~~~~~~da te osjecaj ne vara!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sign častitam!!!!!
    Valma mala ma to je to
    Jasen 82: jedva čekam tvoju betu....

Sretno svim čekalicama.....

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj linaxx prvotno napisa Vidi poruku
    Sign častitam!!!!!
    Valma mala ma to je to
    Jasen 82: jedva čekam tvoju betu....

Sretno svim čekalicama.....
    moja blizanka po dijagnozi šaljem ti ogroman kiss

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Jesen, očekujemo tvoju veeeliku betu!

Slatkice, za tvoje mrve ~~~~~~~~~~~~~~~~~.

Meni je jučer bio 7dpt3d, navečer sam na gaćicama primjetila tri svijetlosmeđe točkice. Inače se jako trudim ne razmišljati o potencijalnim simptomima,ali ovo mi je zapelo za oko.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj delfin prvotno napisa Vidi poruku
    Jesen, očekujemo tvoju veeeliku betu!

Slatkice, za tvoje mrve ~~~~~~~~~~~~~~~~~.

Meni je jučer bio 7dpt3d, navečer sam na gaćicama primjetila tri svijetlosmeđe točkice. Inače se jako trudim ne razmišljati o potencijalnim simptomima,ali ovo mi je zapelo za oko.
    ja ti to nisam nikad imala...ali svi ovdje znamo što bi to moglo značiti... a ja ti to od srca želim
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 05.03.2011. at 13:09

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Drage moje suborke,

evo malo i mog izvještaja. Meni danas 9dnt5d i 28 dan ciklusa;počeli neki malli svijetli smeđi tragovi,a osjećaj već dva dana kao da ću procuriti....Inače prošli put i jesam procurila baš na ovaj 28 dan bez obzira na utriće tako da sam danas luuuuda .Svaki put kad idem u wc muka mi je.

Drž' te se cure i naravno sretno svim čekalicama

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Lua, od srca se nadam da nije vještica!

delfin, kako to meni prekrasno zvuči, draga!!!

Ja danas brojim 5dpt3d, dolje grčevi skoro stalno, neka, neka...

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Jesen, ValaMala, vidjet ćemo da li je to bio simptom ili samo lažna nada.

Lua, toliko smo sve u tome da već prepoznajemo svaki signal našeg tijela, no...u nadi je spas.

ValaMala, da grčići budu tvoj simptom!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tiki_a, nemoj da se zezaš s nama! Ajde ti fino opet preksutra ili piški novi test ili vadi betu, please!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •