Stranica 48 od 75 PrviPrvi ... 38464748495058 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,351 do 2,400 od 3728

Tema: Nakon transfera

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj nana1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure imam jedno pitanje za one koje su koristile estrofem. Ja ga koristim 3*1 i naravno da koristim ultrogestan 3*2. pa me zanima da li ste dobile mjesecnicu preko toga. Ili kad se prestane koristiti.
    danas mi je 14 dnt i nemam nikakve simptome osim kao da trebam dobiti betu mi je napisao da vadim 07.03. pa bi molila ako koja zna da mi nešto napiše.
    Kad sam ja bila na takvoj terapiji meni je dr rekla da neću prokrvariti dok ne prestanem-tako je i bilo. Nakon 2-3 dobila sam M.

Ja,cure, uopće ne pratim simptome,rekla sam si da se ovaj put neću zamarati s time...što bude-bude. Evo još par dana,samo da ne prokrvarim (prošli put jesam bez obzira na utriće)

Drage moje želim vam/nam puno,puno sreće ovaj put.....

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    Koji ti je danas dan od transfera? Joooj stara držim ti sve fige ovog svita!!!
    danas mi je 12 dnt.. vraćene su mi 3 mrve treći dan od punkcije... ocjena zametaka je bila od vrlo dobrog do odličnih biologica je baš bila zadovoljna...

hvala ti što držiš fige... trebat će mi

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj sign prvotno napisa Vidi poruku
    uh, ja još 2 sata do nalaza!
    ne znam kako da ih ubijem...

sinoć bolilo kao da ću dobit, sanjala sam par puta tokom noći da krvarim, ali srećom jutros čisto.
    na izlasku iz bolnice osjetila da mi nešto "kapnulo", a srce kliznulo u pete!
    srećom, utići

joj draga tako je i meni bilo... za sada se držimo... još imam par dana do bete... samo da zduram... drži ti fige i očekujem prelijepu betu!!!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

sign sretno za veliku veliku betu

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

nana1976 i ja isto koristim estrofem 3x1 i naravno utrice i i mene to zanima dali mogu prokrvarit prije ili ne dok ne prestanem s estrofenom pa ako ima koja cura da ima istu terapiju ili je imala neka se javi!
    meni danas 12dnt, sve isto, temperatura povisena ali danas mi je muka a tako mi uvijek bude prije menge a i trbuh me boli danas kao pred mengu pa kad idem na wc kao da idem na lomacu, valjda mi srce prestane kucat na onih nekoliko sekundi dok promatram dnevni ulozak i toalet papir!
    o Boze samo da svane ta subota i ja idem vaditi betu ma do ponedjeljka bi umrla!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj aslan prvotno napisa Vidi poruku
    nana1976 i ja isto koristim estrofem 3x1 i naravno utrice i i mene to zanima dali mogu prokrvarit prije ili ne dok ne prestanem s estrofenom pa ako ima koja cura da ima istu terapiju ili je imala neka se javi!
    meni danas 12dnt, sve isto, temperatura povisena ali danas mi je muka a tako mi uvijek bude prije menge a i trbuh me boli danas kao pred mengu pa kad idem na wc kao da idem na lomacu, valjda mi srce prestane kucat na onih nekoliko sekundi dok promatram dnevni ulozak i toalet papir!
    o Boze samo da svane ta subota i ja idem vaditi betu ma do ponedjeljka bi umrla!
    draga di ćeš vaditi betu? i da li će ti nalazi biti gotovi prije ponedjeljka ako ideš privatno?

ma ja ne idem prije pon.. kukavica sam i držim si fige da ne procurim prije
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 03.03.2011. at 11:55

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    joj draga tako je i meni bilo... za sada se držimo... još imam par dana do bete... samo da zduram... drži ti fige i očekujem prelijepu betu!!!!!!!
    Citiraj vedre prvotno napisa Vidi poruku
    sign sretno za veliku veliku betu
    hvala vam, i vama isto želim <3 !

znaš šta, ja sam sinoć razmišljala samo o tome da ne želim dobit prije vađenja bete. mislim da bi me to dotuklo više nego 0 na beti
    i cijelo vrijeme napominjem svojima da mi kupuju ČISTO BIJELI wc papir :D

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

inače na utrićima nisam nikad procurila prije nego bi s njima prestala... ali sam bome zadnji put na dufastonima procurila.. zašto? nemam pojma...

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

aslan ,ja sam kod FET_A uvijek koristila estrofem 3x1 i utrogestan i nikad nisam prokrvarila dok koristim estrofem .
    mengu bi dobila nakon negativne bete dva dana nakon prestanka terapije,
    kod stimuliranih kad sam isla sa inekcijama-hormonima uvijek sam dobila na 10 dan nakon transfera.
    predpostavljam da je kod tebe fet dok koristis estrofem. meni nijedan fet ,a imala sam 3 nije bo dobitan . nadam se da ce tebi uspjeti ,jr kako vidim da ima dosta zemna da im je uspjelo ,pa i nova trudnica amix je iz fet-a . sretno!

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Aslan i Nana1976 i ja sam pila estrofem-čak malo jaču dozu i naravno vaginalno utriće..
    I mene je mučilo isto pitanje,a nisam uspijela nikada pitati doktora da li se može prokrvariti ranije.
    Ja nisam saznala odgovor jer nisam prokrvarila,tj.na kraju sam ostala trudna,pa vam od srca želim isti scenarij kao moj!!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

hvala vam, i vama isto želim <3 !

znaš šta, ja sam sinoć razmišljala samo o tome da ne želim dobit prije vađenja bete. mislim da bi me to dotuklo više nego 0 na beti
    i cijelo vrijeme napominjem svojima da mi kupuju ČISTO BIJELI wc papir :D
    joj ja se toga isto bojim... inače muku mučim sa spotttingom i to mi je najgora noćna mora kada ga vidim.. odmah znam da je gotovo

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Seka35, ne mora se Estrofem koristit samo ako se radi o FET-u.
    Ne znam kako je kod cura,ali ja nisam imala FET.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    Seka35, ne mora se Estrofem koristit samo ako se radi o FET-u.
    Ne znam kako je kod cura,ali ja nisam imala FET.
    ajde me podsjetite... estrofem se pije da se udeblja endometrij?

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

da

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

kod mene se ne radi o fet-u, nego polustimulirani postupak, klomifeni + gonali. dr mi je rekao da mi je endometrij na granici pa sam pocela piti estrofem prije punkcije, inace to mi je prvi put da ga pijem.
    jesen82 ja betu vadim u brayeru, nalaze ti posalju mailom nakon par sati cc.4 sata nakon vadjenja bete, kosta 160kn. stvarno ne mogu docekat pon a ako sam trudna onda ce beta pokazat u subotu jer tad nam je 14dnt, a ako ne zelim znati sto prije.sta cu kad sam uzasno nestrpljiva

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Jesen82,imaš jedan zanimljiv članak na neplodnost.hr gdje su radili studiju da su uz klasične progesteronske pripravke dodavali estradiol da bi došlo do "bolje" implantacije.
    Autori su došli do zaključka da je veća stopa trudnoća kad su dodali estradiol progesteronu,ali da se ipak čekaju ostale studije..itd..

Jer moj endometrij je na punkciji i na transferu bio oko 9,5-10.Prema tome,dovoljno dobar..

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

da, estrofem se pije jer ti je maternica ustvari endometrij tanak...ja sam ga pila prvi puta kad sam bila u postupku...ali od toga ništa jer su zameci bili vrlo slabi...

jesen82 ako ti biologica kaže da je zametak odličan onda su JAKOOO VELIKE vjerovatnosti da će ti uspjeti...meni je točno pogodila da će mi se prije primiti dva ili tri zametka nego jedan i tako je i bilo...samo što se na kraju jadnik nije mogao izboriti pored druge ratnice koja raste kao gljiva u vodi
    navijam za sve čekalice ...i naravno da uspije ovaj mjesec

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure hvala na pomoći,
    Išla sam na odleđivanje js i od 3 jedna je oživila i djelila se.
    Neznam ni sama zašto mi je dao tako kasno da vadim betu, inače imam duže cikluse 32-33 dana, a poslje stimilativnog u 10 mj. ciklusi su mi 39-40 dana.
    Odnosno u tom stimulatinom prokrvarila sam 8 dnt, navodno maternica odbacila, i to je bilo 12.11, nakon toga sljedeći ciklus 19.12, pa onda 26.01 tako da mislim da mi je ovaj ciklus sada negdje.
    Inaće kao simptome su mi lagani bolovi u maternici kako kada trebam dobiti, ali tako već 9-10 dana i ništa više.
    Znam da to ništa ne znaći, jer zadnji put sam od 2dnt imala lagane grčeve, a sada ništa.

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ja sam stvarno zbunjena što se tiče ove moje temperature, uvijek je ujutro niža(36,2), a sad sam mjerila pa iznosi 36,9, ah ko će dočekati sutra da izvadim betu i riješim se više dileme?!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

tlukaci5, meni je slično, ujutro okoi 36,5, a kasnije u danu 37, pa ti budi pametna

signm razveseli nas ogromnom betom i neka buša raste...

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Mislim da Breyer radi 1. i 3. subota u mjesecu: 8.00h - 12.00, ali u napomeni stoji **Subotom izdajemo samo nalaze krvne slike i biokemijskog pregleda urina, za ostale pretrage za koje krv izvadimo u subotu nalaz izdajemo ponedjeljkom iza 14h.
    Nazovi ih danas pa pak provjeri za subotu.

Za Sunce nisam sigurna rade li u subotu, ali preko tjedna su njihovi nalazi puno brže gotovi od ovih u Breyeru (nekad čak u roku 1h, a Breyer mi nikad jutarnje nalaze nije poslao prije 12-13 sati).
    Mislim da laboratorij Stela također radi subotom, ali nisam sigurna kad šalju nalaze.

I još jedan savjet...bolje dajte novce za ß nego za test...
    Sretno

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    da
    thnx

kod mene se ne radi o fet-u, nego polustimulirani postupak, klomifeni + gonali. dr mi je rekao da mi je endometrij na granici pa sam pocela piti estrofem prije punkcije, inace to mi je prvi put da ga pijem.
    jesen82 ja betu vadim u brayeru, nalaze ti posalju mailom nakon par sati cc.4 sata nakon vadjenja bete, kosta 160kn. stvarno ne mogu docekat pon a ako sam trudna onda ce beta pokazat u subotu jer tad nam je 14dnt, a ako ne zelim znati sto prije.sta cu kad sam uzasno nestrpljiva
    ja ti to sve znam... ali da li si sto posto sigurna da ako daš nalaze u subotu dobiješ i nalaz u subotu a ne u pon... znam da su mi tako oni tamo nešto bili govorili

ja si vadim u Laboru blizu Petrove jer mi je bliže ali me bome prikolju svaki put kada vade krv...jer ima skrivene vene i fakat se treba potruditi.. zadnji put sam bila plava... ajme meni..

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    Jesen82,imaš jedan zanimljiv članak na neplodnost.hr gdje su radili studiju da su uz klasične progesteronske pripravke dodavali estradiol da bi došlo do "bolje" implantacije.
    Autori su došli do zaključka da je veća stopa trudnoća kad su dodali estradiol progesteronu,ali da se ipak čekaju ostale studije..itd..

Jer moj endometrij je na punkciji i na transferu bio oko 9,5-10.Prema tome,dovoljno dobar..
    znam da moj doc daje estrofem, ali baš je stalno ponavaljao kako mi je endometrij super... pa eto.. nisam dobila...

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    da, estrofem se pije jer ti je maternica ustvari endometrij tanak...ja sam ga pila prvi puta kad sam bila u postupku...ali od toga ništa jer su zameci bili vrlo slabi...

jesen82 ako ti biologica kaže da je zametak odličan onda su JAKOOO VELIKE vjerovatnosti da će ti uspjeti...meni je točno pogodila da će mi se prije primiti dva ili tri zametka nego jedan i tako je i bilo...samo što se na kraju jadnik nije mogao izboriti pored druge ratnice koja raste kao gljiva u vodi
    navijam za sve čekalice ...i naravno da uspije ovaj mjesec
    iz tvojih usta draga... iz tvojih usta sve je ona to meni objasnila... i šanse i sve... pa daj Bože da bude kako je ona rekla

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da Breyer radi 1. i 3. subota u mjesecu: 8.00h - 12.00, ali u napomeni stoji **Subotom izdajemo samo nalaze krvne slike i biokemijskog pregleda urina, za ostale pretrage za koje krv izvadimo u subotu nalaz izdajemo ponedjeljkom iza 14h.
    Nazovi ih danas pa pak provjeri za subotu.

Za Sunce nisam sigurna rade li u subotu, ali preko tjedna su njihovi nalazi puno brže gotovi od ovih u Breyeru (nekad čak u roku 1h, a Breyer mi nikad jutarnje nalaze nije poslao prije 12-13 sati).
    Mislim da laboratorij Stela također radi subotom, ali nisam sigurna kad šalju nalaze.

I još jedan savjet...bolje dajte novce za ß nego za test...
    Sretno
    ja mislim da Breyer ne izdaje nalaza za betu subotom ali možda se varam... najbolje da je aslan s njima provjeri....
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 03.03.2011. at 12:53

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

i ja u Laboru i super su mi, nalaz za sat vremena

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    i ja u Laboru i super su mi, nalaz za sat vremena
    meni bi bili draži da me ne osakate svaki put kada mi vade krv

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

beta 295!!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sign

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

beta 295!!!
    Bravo čestitke od srca

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sign

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

beta 295!!!
    čestitam

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sign čestitke

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

beta 295!!!
    jeeeej draga, čekam te cijeli dan! :

sad te aslan i ja slijedimo
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 03.03.2011. at 15:02

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Sign

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

sign, čestitam!!!

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Sign čestitam

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

evo da javim da je moja beta 7. isla sam ju danas napraviti jer sam osjetila jednostavno da menga dolazi. hvala vam sto ste i ovaj put bile uz mene.moja borba za bebu se nastavlja.sad je najbolje isplakat se i nastavit dalje.
    sign cestitam svu srecu ovog svijeta ti zelim! uzivaj u svojoj trudnoci!

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

sign

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

evo da javim da je moja beta 7. isla sam ju danas napraviti jer sam osjetila jednostavno da menga dolazi. hvala vam sto ste i ovaj put bile uz mene.moja borba za bebu se nastavlja.sad je najbolje isplakat se i nastavit dalje.
    sign cestitam svu srecu ovog svijeta ti zelim! uzivaj u svojoj trudnoci!
    joj draga... jako mi je žao

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

aslan žao mi je zbog bete, odtuguj svoje draga pa ponovo u boj

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

aslan, glavu gore i u boj!

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

beta 295!!!
    Čestitam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje

Ja sam vjerovala da će biti tako obzirom na tvoje (ne)simptome tijekom čekanja ß

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

aslan, žao mi je. Bilo bi divno da smo mogle danas slaviti i tvoju betu, no kako si i sama rekla, u borbu za bebu, nema posustajanja...

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Sign čestitam!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    aslan, žao mi je. Bilo bi divno da smo mogle danas slaviti i tvoju betu, no kako si i sama rekla, u borbu za bebu, nema posustajanja...
    X
    bravo sign

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sign
    aslan

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Od velike trojke za početak jedna školska beta, ČESTITAM sign!!!
    aslan, žao mi je da i tebi nije uspjelo
    jesen nam je na redu!

I ja mrzim spotting! Isto bi rekla da kad ga vidim, 99,99% sam sigurna da ništa od toga. Nije da ga već imam, ali nije baš ni sve jako bijelo Vesele me nova saznanja o temperaturi jer gdje god bi upiknula, piše se da kod T mora biti povećanje temp. Po tom sam pitanju i dalje sumnjičava ako je temp. niska. Jučer predveče 36,3 grrrrr, toliko niska inače nije i kad sam van MPO. Sada sat vremena nakon utrića 37,1 (mora se čovjek malo snaći )

E, da, brojim 8. dnt - stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv (prema ovome sutra bi se trebala vidjeti druga crtica )

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Sign, LJUBIM TEEE!
    Aslan, draga, drži se! Prikupi snagu i usmjeri je na sljedeći posupak koji MORA biti dobitan!
    ValaMala, tiki, jesen ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za razvoj mrvica kao na listi,pa za betu, naravno!
    Moji nalazi će bit tek sutra, spalit ću!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

hvala cure, sad odmah idemo u cisti prirodnjak, tako dr predlaze a ja pristajem na sve sto kaze za svoju mrvicu...
    krecem s odbrojavanjem do vjestice pa do punkcije itd.

tally avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

hvala cure, sad odmah idemo u cisti prirodnjak, tako dr predlaze a ja pristajem na sve sto kaze za svoju mrvicu...
    Krecem s odbrojavanjem do vjestice pa do punkcije itd.
    to je taj stav koji se traŽi!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •