Stranica 49 od 73 PrviPrvi ... 39474849505159 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,401 do 2,450 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jeftinih testića imam dovoljno do dolaska M tak' da će još par dana biti u opticaju, a utrići samo na usta

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    Jeftinih testića imam dovoljno do dolaska M tak' da će još par dana biti u opticaju, a utrići samo na usta

samo ti odi vadi betu, nikad se ne zna, ne mora bit kao i kod mene!
    inače ja planiram stimulirani u 5.mjes.kad mi stignu menopuri,a do tad pauza..

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tlukaci za dogovor, svibanj je savršen za aktivnosti!

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo cure da se i ja javim sa svojim stanjem. Danas mi je 35.dc, 18dnp,13dnt i 9 dana od zadnje injekcije brevactida i danas sam popiškila 2 crtice na testu. Sutra idem vaditi prvu betu.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj tanjam prvotno napisa Vidi poruku
    Evo cure da se i ja javim sa svojim stanjem. Danas mi je 35.dc, 18dnp,13dnt i 9 dana od zadnje injekcije brevactida i danas sam popiškila 2 crtice na testu. Sutra idem vaditi prvu betu.
    tanja čestitke!!!!!!!!!!!!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tanjam
    čekamo sutra tvoju lijepu betu, još čekamo i ~~~~jesen, ValaMala, delfin, Lua, tiki_a

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

tanjam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude o.k. !

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala cure na lijepim željama i podršci. Javim sutra rezultate.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

tanjam, kako prekrasno, čestitam, jako sam sretna zbog tebe! Curke, idemo svi ovim lijepim stopama što su nam utabale naše trudnice ovdje!!!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

tanjam čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za super betu !

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ovo zadnje bi značilo - mislim da se M bliži...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

cure... znam da sam rekla da neću raditi test... ali betu sutra čekam na poslu i ipak jutros kada sam se probudila sam si htjela dati dan da prožvačem sve i da se pripremim...

meni je danas 15dpt, danas mi je 8mi dan poslije zadnjeg brevactida od 1500, i 33dc, moji ciklusi su 29 dana

javljam ovo sa ogromnim strahom...moj test na trudnoću je prvi put u ove tri godine pokušavanja pozitivan....druga crta mi se pojavila u roku 3 sekunde... zapravo u isto vrijeme kada i kontrolna... i to na treći urin jutros... što je najbolje od svega sad me još više strah bete sutra..ništa si nisam pomogla... ne mogu vjerovati... otplakala sam rundu i sad sam tupa da ne mogu biti tuplja... uopće se ne usudim veseliti ne mogu.. u šoku sam totalnom

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Jesen82 prvotno napisa Vidi poruku
    cure... znam da sam rekla da neću raditi test... ali betu sutra čekam na poslu i ipak jutros kada sam se probudila sam si htjela dati dan da prožvačem sve i da se pripremim...

meni je danas 15dpt, danas mi je 8mi dan poslije zadnjeg brevactida od 1500, i 33dc, moji ciklusi su 29 dana

javljam ovo sa ogromnim strahom...moj test na trudnoću je prvi put u ove tri godine pokušavanja pozitivan....druga crta mi se pojavila u roku 3 sekunde... zapravo u isto vrijeme kada i kontrolna... i to na treći urin jutros... što je najbolje od svega sad me još više strah bete sutra..ništa si nisam pomogla... ne mogu vjerovati... otplakala sam rundu i sad sam tupa da ne mogu biti tuplja... uopće se ne usudim veseliti ne mogu.. u šoku sam totalnom
    Hihihi, čestitam, pa znali smo to , jeeeeeeeeeeeeeee WoW pa imaš +

Ajde neka beta sutra bude beturina!!!!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Vidim ja da će od sutra biti puno punopravnih trudnica na ovom forumu!
    Tanjam, čestitke!!!

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Curke, nakon što mi se prekjučer ( 7dnt3d ) pojavilo smećkasto točkasto krvarenje na gaćicama, pa ništa do jučer navečer kada sam opet primjetila jednokratan svijetlo roskasti iscjedak, danas, dakle 9dnt samo kad se obrišem vidim svijetlo rozu boju na papiru.
    Mislom da je M bliži iako je 26 dc.

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Jesen, tako mi je drago. Nadam se da će beta biti lijepa kao i kontrolna crtica!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Jesen, to je to, čestitkeeeeeee, beta će samo to potvrditi!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Mare iz tvojih usta u Božje uši.... ja sam toliko tupa...još sam mislila da li bih išta napisala da se ne ureknem... kaže meni moja jako jako draga prijateljica jučer da sam toliko navikla na negativne ishode da jednostavno ne znam razmišljati na drugačiji način... da je to moj obrambeni mehanizam... ali da mora doći i moj dan....ali čovjek ne popiški svoj prvi pozitivan test u životu baš svaki dan...... zamišljala sam ovaj trenutak toliko... sanjala ga.. a sada kad je tu ja se ne mogu pomaknuti od šoka...o Bože daj mi snage sutra

delfin draga želim ti da gadura od m ne dođe... želim ti od srca

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Jasen82, samo naprijed hrabro, to je to, ne brini. Beta je samo potvrda pozitivnog i samo ovisi koja će biti troznamenkasta vrijednost.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj sweety prvotno napisa Vidi poruku
    Hihihi, čestitam, pa znali smo to, jeeeeeeeeeeeeeee WoW pa imaš +

Ajde neka beta sutra bude beturina!!!!!!

da... i da li ti shvaćaš da si još dosta prije bila u pravu glede svojeg izračuna

Citiraj tanjam prvotno napisa Vidi poruku
    Jasen82, samo naprijed hrabro, to je to, ne brini. Beta je samo potvrda pozitivnog i samo ovisi koja će biti troznamenkasta vrijednost.:yes
    uh.. ali i toga me strah... da li će biti dovoljno velika i tako to... nema mi druge nego čekati

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mislim se već par dana, kako bi ja već na dupe pukla ali bi pišnula test, samo sam čekala kad ćeš objavit plus.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Mislim se već par dana, kako bi ja već na dupe pukla ali bi pišnula test, samo sam čekala kad ćeš objavit plus.
    dobar je strah kome ga je Bog dao ali danas me našto nagonilo da radim... i naša Lara

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

dobar je strah kome ga je Bog dao ali danas me našto nagonilo da radim... i naša Lara
    Hoću slijedeći tjedan termin za kavu da te lijepo izgrlim i izljubim!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Hoću slijedeći tjedan termin za kavu da te lijepo izgrlim i izljubim!
    molim te nek preživim sutra pa ćemo onda gdje god želiš:D

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

molim te nek preživim sutra pa ćemo onda gdje god želiš:D
    Može.

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

jesen bravo, od prvih tvojih dana sam znala da je ovo uspješan mjesec za tebe, a neznam zašto još jednom čestitam

tanjam-čestitam...super je nekako ovaj mjesec...da nam barem do kraja ožujka bude barem još duplo trudnica kolko je bilo do sada

delfin - nema predaje...dok ne krene M na veliko

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

[QUOTE=snow.ml;1833122]jesen bravo, od prvih tvojih dana sam znala da je ovo uspješan mjesec za tebe, a neznam zašto još jednom čestitam
    /QUOTE]

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

JESEN!!!
    ipak ćemo odbrojavat skupa do termina, ako Bog da!

Tanja, čestitke i tebi također!

ja sutra idem ponovit betu, nakon 4 dana (upao mi vikend), nadam se da će bit sve ok!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj sign prvotno napisa Vidi poruku
    JESEN!!!
    ipak ćemo odbrojavat skupa do termina, ako Bog da!

Tanja, čestitke i tebi također!

ja sutra idem ponovit betu, nakon 4 dana (upao mi vikend), nadam se da će bit sve ok!
    biti će ti super beta draga... sto posto!!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ooooo jesen, mi ćemo se veseliti ako se ti ne usudiš, ČESTITAM!!!
    tanjam, veeeeelika čestitka

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jesen
    Bravo!!!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Jesen, ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš... neopisivo sam sretna zbog tebe! Ja ću piškiti test sljedeći petak 11dpt ili subotu 12dpt, ako se ne ustrtarim previše. Onaj osjećaj kad nema druge crtice je nešto tako strašno, tužno i jadno i znam što kažeš da već imaš obrambeni mehanizam koji ti ne da da povjeruješ u ovu divotu i usudiš se radovati... Ni ja ne mogu zamisliti trenutak kada konačno druga crtica najavi da u meni raste moja beba...

Kad smo kod obrambenih mehanizama, ja se počinjem tako bojati tog testa i bete, kad bih barem i meni ovo proljeće osvanulo s pupoljkom u buši... I svima vama moje suborke, naravno!

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Bok curke!
    Prvo bi željela svima čekalicama ogromne bete i da nastavite uživati sa svojim bebicama.
    I sama sam donedavno osluškivala svoje tijelo i brojala dane do vađenja bete no unatoč utrićima vještica je
    po prvi puta u mom životu došla na vrijeme.Tuga i razočaranje su bili i još uvijek jesu ogromni.Inače imam blago
    naznačeni PCOS ostalo je sve ok,i nalaz MM je ok.Nakon konzultacije sa dr.L trebam se javiti prvi dan sljedećeg ciklusa,a
    do tada mi je predložio da razmislim o polustimuliranom IVF-u ili da se napravi driling jajnika.Ja sam već imala histeroskopiju
    zbog mioma i laparoskopiju da se vidi prohodnost i stanje jajovoda i to je također sve uredu.Prošli IVF je bio stimulirani sa samo 10 Gonala i
    jako sam burno reagirala.Bila sam kako je dr. rekao bomba.Sada sam u dilemi i ni sama neznam što da odlučim.Nakon koliko vemene nakon drilinga
    se može u postupak?Jajnici su mi još uvijek povećani i gotovo da mi je sve preusko u struku,nadam se da je to u redu.
    Sorry na podužem postu i što sam uvela malo tuge na ovu temu.
    Velika pusa svima!

JA"75-blagi PCOS
    MM"74-sve ok
    1 AIH VV-ništa
    2 AIH IVF centar-ništa
    1 IVF IVF centar-nismo dočekali betu

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

jesen82 juuuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! joj draga uljepsala si mi dan, tako mi je drago zbog tebe i vjerujem da ce ti sutra beta biti cetveroznamenkasta
    tako je lijepo cuti dobre vijesti ovdje na rodi jer to znaci da za sve nas ima nade i da ce sreca stici kad-tad!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

aslan, vala....hvala vam cure....možda, možda povjerujem kada vidim betu sutra... ovako je strah i dalje veelik

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj hrki prvotno napisa Vidi poruku
    Bok curke!
    Prvo bi željela svima čekalicama ogromne bete i da nastavite uživati sa svojim bebicama.
    I sama sam donedavno osluškivala svoje tijelo i brojala dane do vađenja bete no unatoč utrićima vještica je
    po prvi puta u mom životu došla na vrijeme.Tuga i razočaranje su bili i još uvijek jesu ogromni.Inače imam blago
    naznačeni PCOS ostalo je sve ok,i nalaz MM je ok.Nakon konzultacije sa dr.L trebam se javiti prvi dan sljedećeg ciklusa,a
    do tada mi je predložio da razmislim o polustimuliranom IVF-u ili da se napravi driling jajnika.Ja sam već imala histeroskopiju
    zbog mioma i laparoskopiju da se vidi prohodnost i stanje jajovoda i to je također sve uredu.Prošli IVF je bio stimulirani sa samo 10 Gonala i
    jako sam burno reagirala.Bila sam kako je dr. rekao bomba.Sada sam u dilemi i ni sama neznam što da odlučim.Nakon koliko vemene nakon drilinga
    se može u postupak?Jajnici su mi još uvijek povećani i gotovo da mi je sve preusko u struku,nadam se da je to u redu.
    Sorry na podužem postu i što sam uvela malo tuge na ovu temu.
    Velika pusa svima!

JA"75-blagi PCOS
    MM"74-sve ok
    1 AIH VV-ništa
    2 AIH IVF centar-ništa
    1 IVF IVF centar-nismo dočekali betu
    hrki... moj savjet bi ti bio da slušaš doca.... znam da je nekada teško tako se potpuno prepustiti i vjerovati nekome...ali ja vjerujem da on zna o čemu priča i da si u pravim rukama...

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

čestitam jesen i tanjam, znači ima nade za sve samo je treba dočekati, cure uživajte!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

jesen, tanjam -bravo i što veće ß vam želim
    jesen -drago mi je da ti se vjera u dr.L. posrećila
    LilyOfTheValley -želim da uskoro zaista osjetiš radost trudnoće i da ti čestitamo -al popravo!

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

javljam ovo sa ogromnim strahom...moj test na trudnoću je prvi put u ove tri godine pokušavanja pozitivan....druga crta mi se pojavila u roku 3 sekunde... zapravo u isto vrijeme kada i kontrolna... i to na treći urin jutros...
    AAAAAAAA sad tek vidim ovo
    Jesam ti rekla!!!!

ja.sam.xyz avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Pozdrav svima! meni je ovo prvi transfer, danas mi je 5 dnp(7js) i 3dnt(3e)...imam pitanje vezano uz simptome...koliko ste vi dugo osjecale bolove od punkcije i da li ste imale osjecaj pritiska? ja naime imam taj osjecaj u cijeloj zoni, gotovo cijelo vrijeme osim kad sam u horizontali. Hvala!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj ja.sam.xyz prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima! meni je ovo prvi transfer, danas mi je 5 dnp(7js) i 3dnt(3e)...imam pitanje vezano uz simptome...koliko ste vi dugo osjecale bolove od punkcije i da li ste imale osjecaj pritiska? ja naime imam taj osjecaj u cijeloj zoni, gotovo cijelo vrijeme osim kad sam u horizontali. Hvala!
    evo i ovdje ti se javljam.drago mi je da je ovaj put sve dobro prošlo.baš lipo 7js,a još lipše 3e.bravo draga.a bila si sva u panici.
    ja sam ti isto poslje punkcije 3-4 dana imala pritisak u stomaku i malo me je bolilo,ali poslje ništa.to ti je normalno.nebrini.nekoga boli više ,nekoga manje,a netko ništa ne osjeća.kada vadiš betu?

ja.sam.xyz avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj vedre prvotno napisa Vidi poruku
    evo i ovdje ti se javljam.drago mi je da je ovaj put sve dobro prošlo.baš lipo 7js,a još lipše 3e.bravo draga.a bila si sva u panici.
    ja sam ti isto poslje punkcije 3-4 dana imala pritisak u stomaku i malo me je bolilo,ali poslje ništa.to ti je normalno.nebrini.nekoga boli više ,nekoga manje,a netko ništa ne osjeća.kada vadiš betu?
    hvala ti i ovim putem

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Jesen82
    Čestitam na testu i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju ß, a onda naravno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za .

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa Vidi poruku
    Jesen82
    Čestitam na testu i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju ß, a onda naravno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za .
    samo sam čekala da ovo pročutam jesen, naime, znala sam onako iz želuca, intiutivno

čestitam draga

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj sretna35 prvotno napisa Vidi poruku
    samo sam čekala da ovo pročutam jesen, naime, znala sam onako iz želuca, intiutivno

čestitam draga

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

hvala vam svima što držite fige... nalazi bete su mi iza 12..

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

hvala vam svima što držite fige... nalazi bete su mi iza 12..
    jesen 82 ,ne brini tvoja beta je zagarantirana

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

jesen i tanjam puno ~~~~~~~~~~~~ za sutra.sretno cure

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Jesen i Tanjam čestitam i želim vam veeeelike bete

pirica avatar
    Datum pristupanja