Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Prelijepo, slatkica, konačno, stvarno smo se sve načekale s tobom! Ima da ostanu kod mame koja je toliko prošla da dođe do njih!

jesen82 i tiki_a, ma gotovo je s mengama, sada idu slatke trudničke muke... idemo samo pozitivno!!! Ja sam već pripremila skakajuće tenisice za vaše velike bete!

Slatki simptomi? Temperatura evo već drugi dan cijelo vrijeme oko 37,3, dolje stalno neki pritisak i osjećaj kao da trebam dobiti i, strah me reći, zapravo jako me strah reći, ali osjećam se trudna... a vidjet ćemo uskoro. Evo nam lijepog vikenda, namjeravam uživati s mužekom i našim čoporom i dan po dan do testića, pa bete!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Prelijepo, slatkica, konačno, stvarno smo se sve načekale s tobom! Ima da ostanu kod mame koja je toliko prošla da dođe do njih!

jesen82 i tiki_a, ma gotovo je s mengama, sada idu slatke trudničke muke... idemo samo pozitivno!!! Ja sam već pripremila skakajuće tenisice za vaše velike bete!

Slatki simptomi? Temperatura evo već drugi dan cijelo vrijeme oko 37,3, dolje stalno neki pritisak i osjećaj kao da trebam dobiti i, strah me reći, zapravo jako me strah reći, ali osjećam se trudna... a vidjet ćemo uskoro. Evo nam lijepog vikenda, namjeravam uživati s mužekom i našim čoporom i dan po dan do testića, pa bete!
    Vala ti meni i zvučiš trudno ova tempica ti zvuči vrlo oećavajuće

ja vam od simptoma nemam ništa... osim bolova u križima koji dođu i prođu a ponekad se javljaju i sprijeda... i to je to... još par dana i sve ćemo znati

u svakom slučaju posložila sam si u glavi što ću ako ćemo morati opet... neka vrsta plana b... sigurnosne mreže.. da čovjek može dalje...a vi ovdje hrabrice me na to inspirirate ljubim vas

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Držim fige ValaMala~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •