jesen, tanjam -bravo i što veće ß vam želim
jesen -drago mi je da ti se vjera u dr.L. posrećila
LilyOfTheValley -želim da uskoro zaista osjetiš radost trudnoće i da ti čestitamo -al popravo!
jesen, tanjam -bravo i što veće ß vam želim
jesen -drago mi je da ti se vjera u dr.L. posrećila
LilyOfTheValley -želim da uskoro zaista osjetiš radost trudnoće i da ti čestitamo -al popravo!
Pozdrav svima! meni je ovo prvi transfer, danas mi je 5 dnp(7js) i 3dnt(3e)...imam pitanje vezano uz simptome...koliko ste vi dugo osjecale bolove od punkcije i da li ste imale osjecaj pritiska? ja naime imam taj osjecaj u cijeloj zoni, gotovo cijelo vrijeme osim kad sam u horizontali. Hvala!
Jesen82
Čestitam na testu i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju ß, a onda naravno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za.
jesen i tanjam puno ~~~~~~~~~~~~ za sutra.sretno cure
evo i ovdje ti se javljam.drago mi je da je ovaj put sve dobro prošlo.baš lipo 7js,a još lipše 3e.bravo draga.a bila si sva u panici.
ja sam ti isto poslje punkcije 3-4 dana imala pritisak u stomaku i malo me je bolilo,ali poslje ništa.to ti je normalno.nebrini.nekoga boli više ,nekoga manje,a netko ništa ne osjeća.kada vadiš betu?
hvala vam svima što držite fige... nalazi bete su mi iza 12..
Još malo pa će 12, za čas će proći, a onda ćemo svi s tobom skakati od sreće![]()
Jesen i Tanjam, čestitam cure
Ja sam jučer napravila test i negativan je 10dnt5d i dalje curim pomalo tako da sutra idem vaditi betu da riješimo tu agoniju...kako onu kažu..."više sreće drugi put"...valjda će i nama stići taj drugi put....
puno vas pozdravljam i ~~~~~~~~~~![]()
Jesen i tanjam, čekam vas kao da čekam svoju betu!!!! Hajmo, hajmo, skače mi se od veselja!
Pea, možda te teta-beta iznenadi...
Mene je jutros u 5 probudilo baš intenzivno neko probadanje dolje, baš nekako u području maternice i trajalo je kojih pola sata. To me razveseli kao neki dobar znak, a onda pomislim da je možda probava ili nešto drugo i tako sama sebe poklopim, da se ne ponadam previše... i onda sve u krug...
Ali curke! Vani je konačno sunce! Nadam se da će zasjati i najdivnija sunčeka svim našim čekalicama!
ej cure, koje ste u postupcima ... kad vam daju štopericu u prirodnom postupku ili AIH jel to računaju kao jedan od 6 HZZO-vski postupaka? šta kad vam prirodnjak podebljaju s par klomifena i/ili gonala? kak se to računa?
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike tete bete posebice onima koje upravo čekaju nalaz
sign, bit će to brojka koja će te baciti s nogu!!!!
ksena, štopericu mi nikada nisu ubrajali u postupak, nego sam je dobivala normalno na odjelu od sestara. Ovaj zadnji postupak je dr. osim klomifena "podebljao" s par gonala i primila sam cetrotide, no to sam sama platila. Dr. mi je rekao da ni on ne bi htio da mi ode jedan postupak zbog nekoliko gonala.
S druge strane čitam danas kako piše jedna cura ne podforumu Inseminacija da joj je sestra prije aih-a u Petrovoj dala Ovitrelle i da je nakon toga morala potpisati da je uzela lijek i tako joj je otišao jedan od postupaka. To me stvarno ljuti, mislim, cura je tek na početku priče i nismo sve upoznate sa svime, zato bi medicinsko osoblje itekako trebalo upozoriti i savjetovati. Ne kužim zašto joj nisu objasnili da može to za parsto kuna kupiti sama i tako sačuvati postupak!
Posljednje uređivanje od ValaMala : 07.03.2011. at 11:18
cure moja beta na 16dpt je 1929![]()
kontrolna beta u srijedu, ali kaže doc da smo fino trudnievo držite fige sada za pravilno duplanje a nakon toga srčeko
sign draga držim fige za danas... tebi i tanji!!!
Posljednje uređivanje od Jesen82 : 07.03.2011. at 11:18
Jesen, evo suze mi idu, ne znam što da kažem... Presretna sam zbog tebe!
JESEN![]()
![]()
preprepredobre vijesti!!!!
hvala vam cure... evo piljim u taj nalaz bete u nevjerici i stalno si mislim da nisam krivo pročitala zarez ili nešto.. ali piše 1929,00![]()
Jesen82, čestitam od srca, stvarno odlična beta. Sad ide period uvjeravanja da je tvoja a nakon toga kad stvarno shvatiš da si trudna - to ti je sreća najveća!!!!
pa baš sam se i pitala zbog tebe zbog tih par gonala, ali super dr je bio pošten i svaka mu čast.
ovo podebljano u potpunosti potpisujem!
Jesen BRAVOOOOO!!! ČESTITAM!!! Baš mi je drago! Još jedna dr.L trudnica!! Juuuuu huuuuuu!![]()
Jesen draga moja čestitam odna prekrasnoj beti.
Mogli bi tu biti duplići?![]()
jesenko braaaaavooooooooo
čestitke od srca, predivna beta
stvarno je nešto dobro krenulo, ima trudnoća
Jesen ČESTITKE![]()
![]()
![]()
cure, jel prerano raditi test 11dpt???
nikad nisam bila ovako nestrpljiva
ovaj moj prišt me ubija u pojam
Posljednje uređivanje od kiša : 07.03.2011. at 11:49
Jesen, čestitam od srca.
Možda imamo još jednu mamu blizanaca![]()
kiša, može 11 dan, a koji dan je bio transfer nakon punkcije?
jesen ČESTITAM![]()
a jel dr. rekao, dali bi mogli biti duplići!!!
jesen 82 ,cestitam i nisam nimalo sumljala u tvoju poz. betu ,jer sam te bas pratila
cure hvala vam od srca što se veselite samnom
da probam odgovoriti na pitanja... doc mi nije rekao da li sumnja na blizance..samo da napravim kontrolnu u srijedu i da se čujemo... bio je jako zadovoljan... a vidite kako je Mare 157 imala veliku betu pa je jedan bebo... mislim da smo sve drugačije pa ćemo vidjeti
ne mogu vjerovati da je napokon došlo moje vrijeme![]()
Jesen suuuper beta
tanjam da bude kao i kod Jesen
tlukaci5
tiki_a a da ipak izvadiš betu
Lua~~~~~~~~~~~~da ipak nije M
JESENKOOOOO!!!!!!!
Ne mogu ti opisat kako si mi uljepšala dan s ovom vijesti(iako nisam ni sumnjala ovaj put)
TRUDNJAČOOOOOOOO!!!!!!!!!![]()
crankyć, bez obzira šta nismo sumnjali-jako nas veseli!