Toliko divnih vijesti u medjuvremenu...
Delfin glavu gore i drzi se do bete
Valamala znam da si uzasno nestrpljiva ali stvarno je suvise rano za uraditi bilo kakav test. Nemoj to sebi raditi please..
Kisa beskrajno mi je zao...
Toliko divnih vijesti u medjuvremenu...
Delfin glavu gore i drzi se do bete
Valamala znam da si uzasno nestrpljiva ali stvarno je suvise rano za uraditi bilo kakav test. Nemoj to sebi raditi please..
Kisa beskrajno mi je zao...
delfin, ja moram reći da smo to znali, čestitkeeeeeeeeeeeeeee
, kako je s brljavljenjem? Jel rekao dr mirovanje (ako si stigla javit)?
AuroraBlu, to je Vunogradska. Mare, brljavljenje je još prisutno. Javila sam u VG,ali sam razgovarala sa sestrom tako da nisam imala prilike ćuti dr. Sestra je rekla da može biti od utrogestana ili kasnija implantacija. Uglavnom, bitno je da se ne pojačava.
delfin, nadam se da će ti se javit neko ko je imao isto što i ti pa da znaš iz prve ruke, ono što kažu je da se može pojačati utrogestan i mirovat, probaj dobiti doktora, cure, šta kažete?
miruj, popij utrogestan umjesto da ga stavljaš i hitno kontaktiraj doktora.
i čestitam!!!
i da da zaboravih napisati obavezno 3x2 i još jednom čestitke
da se i ja javim... moja beta je danas 3357, u pon je bila 1929... moram još jednom ići vaditi u petak... doc kaže da bi bilo idealno da mi je blizu 4000 danas ali da nema pravila... da dok raste je dobro...
nije mi baš svejedno... ali jako draga prijateljica koja je biolog i kuži se u te stvari mi kaže da bete nakon 1500 do 2000 duplaju se sporije nego manje bete... tako da se nadam najboljem iako mi nije svejedno... dapače do petka mi se čine godine ali što sad mogu... ljubim vas sve i držite mi fige
Ako ima još tko kakvu utješnu riječ...
Jesen, ja sam kopajući neki dan sve i svašta o betama također naišla na podatak da nakon 2000 beta sporije raste, odnosno da se ne dupla svakih 48 sati!
Drži se, bit će sve ok!![]()
Bravo Delfin![]()
Delfin draga kako si me samo obradovala
Sada slusaj cure i pravac u krevet!![]()
Kod vrijednosti 1200-6000 očekivano vrijeme duplanja je svakih 72-96 sati, a nakon 6000> od 96 sati.
Pogledaj na Rodinim stranicama
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...2ID=&Show=2157
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za![]()
Delfin
Jesen 82, pogledaj moj raspon beta u potpisu dr kaže ok!!! I za sad su dvojke dok ne počnu kucati srčeka bit cemo 100 sigurni tako da nema razloga panici.
Mislim da je to kod svakoga vrlo individualno neke su imale i veću betu pa je bila jedna bebica i obratno.
Delfin bravo,bravoCestitam od
samo pij Utrogestan,hvala Bogu pa su ti odmah rekli da ih pijes,meni u prvom postupku bila biokemijska trudnoca,dr. mi rekao da moram vaginalno koristiti utrice,u drugom postupku beta 117,pocelo brljavljenje i ja ovdje na forumu saznam da utrogestan smijem piti
,ali je na zalost bilo kasno
samo miruj i vidjet ces da ce se beta fino poduplati,a to je najvaznije.
kisa![]()
delfin čestitam
jesen~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure hvala vam, danas mi je već nekako bolje
Delfinko čestitam od srca i miruj,
jesenko sve će biti dobro, ne brini
Valamala držim fige i ne predavaj se, medicina nije 1+1=2
Ja sam krvarila, nikako stavljati utriće, sad ih uzimaj na usta! Strogo mirovanje, i pošalji muža u ljekarnu na Dolac da ti kupi homeopatske granule Arnica Montana H3 7C. Uzimaš po dvije granule ispod jezika jednom dnevno i za vrijeme terapije ne smiješ pit kofein u nikakvom obliku. Ja imala hematom oko cijelog ploda, reko gin prijeteći pobačaj i da molim boga...Prestalo u roku 3 dana od tih granula i na idućem uzv ni traga od hematoma. U svakom slučaju, ako kod tebe nema uopće svježe krvi nije alarmantno al bolje spriječiti nego liječiti!
Kinki, hvala ti draga. Za sada neme krvarenja, samo tu i tamo smeđo-rozi trag na papiru ili gaćicama. No, ako budem trebala granula javim ti se na pp.
delfin , sve cestitke,nemoj brinuti i sam avidis da na forumu ima dosta zena koje su imale takvo krvarenje.
zbam da je tesko kad vidis da nesto brlja ,ali strpi se malo i proci ce ,pa ces uzivati u svojoj trudnoci
delfin prvo da ti čestitam!!! Ja sam u prvoj T imala isto takav spotting od 8dpt3d i trajao je oko 2 tjedna, samo sam stavljala utriće 3x2 (stavljala, a ne pila, jer bio samo smeđi spotting a ne krvarenje) i mirovala malo više. Sve je ispalo OK! Bila je riječ o tzv. probojnom krvarenju koje se nekad desi u vrijeme očekivanje M čak i u trudnoći, čak i uz utriće. Od srca ti želim isti sretni scenarij!
delfin, tek sad vidim da si nam trudnica, čestitam!!!
što si imala za supresiju, pretpostavljam decapeptyl? jel još uvijek rade samo s tim u Vg?
Charlie, i ja se tako nadam.
Andream,tako je,primala sam decapeptyl.
Eto i mene nakon male pauze...u nekoj sam strci bila.
Prvo da čestitam Jesen (i ne brini za betu) i Tanjam
ValaMala držim fige, jaaaaako, jako, iz petnih žila
Slatkica,Belives ...za vrijemekoje sve sporije prolazi, hahaha
Tlukaci5, Lua, Kiša šaljem vam veliki zagrljaj...u sljedećoj akciji ste vi dobitna ekipa!
Sign jupiiii za duplanje
Seka35, Linaxx bravo za vrhunski UZV, nek sve ide u tom smjeru
Delfin, užasno mi je drago zbog bete, ali kao što su ti cure rekle, obavezno mirovati, ako ništa drugo, onda zbog grižnje savjesti koju sam ja imala poslije takvog iskustva, a sigurno bi isto završilo, bez obzira na sve.Al daj sve od sebe što možeš...svu sreću ti želim i pozitivan ishod!
Ako sam koga izostavila, sorry...puno je novih vijesti u ovim zadnjim danima, al budite sigurne da vam želim ono što si same želite
Ja idem na prvi UZV sutra, i strah mea ne znam zašto! Nemam nikakvih trudničkih simptoma, uopče nisam svijesna!
Veliki pozdrav svima!!!!