Stranica 58 od 73 PrviPrvi ... 848565758596068 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,851 do 2,900 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

delfin samo strog miruj, želim ti da ti krvarenje čim prije prestana i da na slijedećem pregledu ugledaš dva snažna otkucaja

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Cure imam pitanje!
    Frendica je danas imala transfer. I odmah poslije počela su ju jako boliti leđa.
    Vrlo je zabrinuta. Jel imala koja sličan problem?

ANGEL_26 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Draga neka se ne optereciva sa simptomima. To moze bit od utrogestana. Imat ce ih još 100. Neka se opusti i uživa, kupi novine križaljke, dobri filmovi....

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure imam pitanje!
    Frendica je danas imala transfer. I odmah poslije počela su ju jako boliti leđa.
    Vrlo je zabrinuta. Jel imala koja sličan problem?
    jel imala na VV-u, ako je onda smo bile skupa

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

xyz i sign

delfin, bit će sve u redu, mora biti

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Delfin, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bilo je puno takvih jakih krvarenja i sve je bilo ok. To ti je hematom, a tu ti nema drugog nego strogo mirovati (ležanje i odlazak na wc) Javi se forumašici Kinki - ona će ti imati isto savjet, njoj je hematom otišao u roku 3 dana (a bio je velik) s nekim homeopatskim tableticama.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Svima puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~1, da bete procvjetaju , krvarenja prestanu i <3 prokucaju, (puno njih)

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pozdrav cure!
    Znam da sam muško i da nije isto kada čekaš trenutak u kojem ćeš saznati da li nosiš u sebi život, ali znam da ćete me razumjeti...
    Pomalo se bojim i misliti da ne bi nešto išlo krivo, ali sam isto tako sve više uzbuđen jer dolazi 14dnt (naučio sam se izražavati ) u petak kada bi moja draga trebala vaditi betu.
    Eto..., htio sam to podijeliti sa vama...

Čestitam svim curama na velikim betama!

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Legolas prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure!
    Znam da sam muško i da nije isto kada čekaš trenutak u kojem ćeš saznati da li nosiš u sebi život, ali znam da ćete me razumjeti...
    Pomalo se bojim i misliti da ne bi nešto išlo krivo, ali sam isto tako sve više uzbuđen jer dolazi 14dnt (naučio sam se izražavati ) u petak kada bi moja draga trebala vaditi betu.
    Eto..., htio sam to podijeliti sa vama...

Čestitam svim curama na velikim betama!
    Ja nisam ni blizu nikakvog transfera, ali me evo jako obradovao tvoje post pa sam se morala javiti. Istina je da se u cijeloj ovoj priči mnoge stvari puno više direktno rješavaju preko žena, ali to nikako ne znači da druga strana treba biti zanemarena. Baš naprotiv, svi u to ulazimo zajedno, pa je onda i normalno da dijelimo iste brige, strahove, tuge i radosti!

Želim vam svim srcem veliku betu u petak!

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Pozdrav Legolas, lijepo je čut i drugu stranu para koja se inače zanemaruje jer se sve dogovara i razgovara sa ženama pa se muški neki put osječaju izostavljeni od svega toga. Imate iste brige i razloge za brigu, isti strah i nadanja. Eto kad sam ja napravila pi-pi test bilo je 5 sati ujutro. Pokažem ja to MM a on kaže dobro i okrene se na drugu stranu i nastavio spavati. To isto jutro negdje oko 6 on se sprema na posao i onak izbezumljen dođe do mene i pita "Kaj su to bile 2 crtice, kaj je to pozitivno?" I na moj odgovor DA njemu zasuze oči. Eto reakcije su na kraju iste, pa očekivanje bete i sve tako dalje. Želim vam da beta bude lijepa troznamenkasta brojka. Sretno.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

tanja vidim da si ti imala zadnji dobitni ciklus nestimuliran. Da li si pri čekanju bete imala kakve simptome? Znam da je sve individualno ali danas mi je 5dnt i sinoć sam imala jake grčeve, kao da ću isti tren dobit M. jutros su mi i grudi, ne baš bolne ali kao malo natečene. Sve se bojim da su ovo PMS simptomi.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj venddy prvotno napisa Vidi poruku
    tanja vidim da si ti imala zadnji dobitni ciklus nestimuliran. Da li si pri čekanju bete imala kakve simptome? Znam da je sve individualno ali danas mi je 5dnt i sinoć sam imala jake grčeve, kao da ću isti tren dobit M. jutros su mi i grudi, ne baš bolne ali kao malo natečene. Sve se bojim da su ovo PMS simptomi.
    Meni je danas 8dnt. Prije 2 dana sam imala lagane grčeve, a sinoć osjećaj kao pred mengu. Jedino što me grudi ne bole, a pred mengu su mi i tjedan dana natečene i bolne.
    Ne znam šta bih ti rekla, u istom smo sosu.

tanjam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

- tu i tamo par oštrih/tupih probadanja. Spavam super i već par noći sanjam snove od kojih se smijem (vidio mm). Mala promjena raspoloženja. Zujanje u ušima ponekad. Temperatura popodne 37-37,1. ali samo par dana. Ujutro kad bi se i trebala mjeriti 36-36,5. Valunzi po noći. Prištići po licu kao kod pms-a. U prva 3dpt titranje desnog dijela trbuha uzdužno (od grudi do kuka; embrij je usađen na desnoj strani). Par puta mi je i taj dio i utrnuo. Ova dva zadnja simptoma više ne osječam. Nadutost kroz cijeli dan, a pogotovo navečer. Osječaj težine u donjem dijelu trbuha. Bolne i napete grudi i bradavice. Stalni osječaj ko da me na desnoj strani nešto tiska/smeta i kao da mi je desna strana trbuha veća od lijeve. 2. i 3. dan vrtoglavica-dođe iznenada i dok sjedim i dok ležim, zamanta mi se

Ne se bedirati unaprijed samo čekati betu. Znam da je to teško i neizvjesno al samo hrabro i strpljivo. Sretno.
    Posljednje uređivanje od tanjam : 24.03.2011. at 11:46

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Legolas, ponekad upravo zato što smo mi te koje primamo sve te lijekove, injekcije, pa prolazimo punkciju, transfer, sve na svojem tijelu, zaboravljamo kako je drugoj strani koja gleda svoju voljenu osobu koja prolazi sve to. Nakon zadnje bete, mm je bio tako tužan i kasnije je rekao da i njemu treba vrijeme da odžaluje... mislim da je najbitnije sve to doista prolaziti kao par, roditelji tog tako jako željenog djeteta.

I da, razlika je u tome što će se dijete fizički nalaziti u meni, no mm i ja uvijek pričamo: "Kad budemo trudni...." i tako to... To dijete će biti dio mene kao i dio njega i zato je njegova sreća ili tuga jednaka mojoj i jednako vrijedna.

Baš lijepo što si se javio i puno puno sreće želim tebi i tž! Hoće li ona raditi kućni test prije bete?

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

da, možemo samo čekat i nadat se najboljem

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Venddy, Eva, ~~~~~~~~~~~~~~ a znate i same kako je sa simptomima - sve opcije su moguće, ali vibramo za najbolju!

Delfin, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nadam se da je sve ok!!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Legolas, sretno (imamo još dečkiju na forumu, nisi jedini.
    smj, to je samo malo od transfera-kako kateter prolazi pa možda na putu nešto blago zapne, al nema veze sa smještajem embrija.
    Cure, jel ko zna kako su nam delfin i xyz?

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kiki30 kako si?
    Jel ima promjena?

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kiki30 kako si?
    Jel ima promjena?
    evo danas 6 dana od fet-a,neznam nikakvi simptomi,mada me maloprije počeo nekako bolit,ko pred stvari i to je to.a ti?jel si uočila koji znakić

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    evo danas 6 dana od fet-a,neznam nikakvi simptomi,mada me maloprije počeo nekako bolit,ko pred stvari i to je to.a ti?jel si uočila koji znakić
    Mene danas isto boli kao da ću dobiti. Počele su me i grudi lagano boliti.
    Baš pravo pms stanje

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Legolas, super da ima i muževa koji se ne "boje" razgovatrati o "ženskim stvarima", jako pohvalno! MM ne čita forume ni išta o tome, hm, kaže da se potpuno oslanja na mene i na ono šta ja mislim ili kažem! Isto znam da mu je sve teže kroz to prolaziti bez obzira šta se ni ne bocka, ni ide na ultrazvuke, ni punkcije ni transfere. A nakon neg bete potone za nekih par godina. Svaki muž reagira drugačije ali opet se sve svede na isto! Zato znam da je tvojoj ženi, kao i svakoj na ovom forumu, najveća želja svom dragom mužiću pročitati pozitivan nalaz bete! Sretno vam sutra od !

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    I da, razlika je u tome što će se dijete fizički nalaziti u meni, no mm i ja uvijek pričamo: "Kad budemo trudni...." i tako to... To dijete će biti dio mene kao i dio njega i zato je njegova sreća ili tuga jednaka mojoj i jednako vrijedna.
    Da, da, baš to, baš tako se osjećam...

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Legolas, super da ima i muževa koji se ne "boje" razgovatrati o "ženskim stvarima", jako pohvalno! MM ne čita forume ni išta o tome, hm, kaže da se potpuno oslanja na mene i na ono šta ja mislim ili kažem! Isto znam da mu je sve teže kroz to prolaziti bez obzira šta se ni ne bocka, ni ide na ultrazvuke, ni punkcije ni transfere. A nakon neg bete potone za nekih par godina. Svaki muž reagira drugačije ali opet se sve svede na isto! Zato znam da je tvojoj ženi, kao i svakoj na ovom forumu, najveća želja svom dragom mužiću pročitati pozitivan nalaz bete! Sretno vam sutra od !
    Ja sam nekako tip od foruma (ne samo onih muških) sve me zanima... Ali nije samo to... Vi ste tako puni pozitivne energije i želim je podijeliti sa vama (ne želim je krasti)... Zadržite to u životu.
    I hvala vam!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Legolas prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam nekako tip od foruma (ne samo onih muških) sve me zanima... Ali nije samo to... Vi ste tako puni pozitivne energije i želim je podijeliti sa vama (ne želim je krasti)... Zadržite to u životu.
    I hvala vam!
    Pazi se ako nam to ukradeš!
    Šta god te zanima, slobodno pitaj, piši i svu energiju ionako ovdje djelimo međusobno jer smo svi u istom "sosu". Pa makar i virtualno! Još jednomsretno i javi se sutra s rezultatima! Mislim da si primjetio kako se mi time hranimo!
    TŽ!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

tanjam hvala ti puno.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pozdrav svima!

Muz i ja smo odradili prvi IVF ovaj mjesec, prva beta mi je bila 104, a druga dva dana poslije 144! Dr. kaze da treba ponoviti u ponedjeljak pa cemo vidjeti i da ne treba biti tuzan!

Kakva su vasa iskustva sa slabijim rastom druge bete?

Unaprijed hvala na odgovorima!

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

tanjam hvala ti puno.
    također

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ivana1981 moje je iskustvo loše, prva beta je bila 50, a druga 74 i bila je biokemijska. Nažalost nisu dobre prognoze za bete koje se duplaju pravilno Nadam se da ćete vas dvoje biti iznimka. Vibram ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    ivana1981 moje je iskustvo loše, prva beta je bila 50, a druga 74 i bila je biokemijska. Nažalost nisu dobre prognoze za bete koje se duplaju pravilno Nadam se da ćete vas dvoje biti iznimka. Vibram ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Ma hvala puno, dr. kaze "bitno je da raste", cekamo pon. za novi nalaz!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ne mora značit pričekat ćemo još malo-moramo bit optimistične znaš da smo se dogovorile da ćemo zajedno

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    ne mora značit pričekat ćemo još malo-moramo bit optimistične znaš da smo se dogovorile da ćemo zajedno
    Bila sam optimistična do danas, a nekako mi miriši na pms.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

eva molim te ostani optimistična do kraja. Nema crnjaka, i ja imam PMS simptome, imala sam ih i prošli put, pa sam bila trudna. Draga ne daj se, do 1.4. , u mom slučaju 2.4. smo trudne. Ako se mene bude pitalo i nakon toga

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

eva molim te ostani optimistična do kraja. Nema crnjaka, i ja imam PMS simptome, imala sam ih i prošli put, pa sam bila trudna. Draga ne daj se, do 1.4. , u mom slučaju 2.4. smo trudne. Ako se mene bude pitalo i nakon toga

Joj riječi ti se pozlatile. Mene ti to na mahove uhvati crnjak, a onda opet euforija.
    Ti znači vadiš betu 2.4.
    Bit će super, Kiki prva, pa ja, onda ti skačemo od sreće.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

vendy,slažem se s tobom samo pozitiva!!

ja.sam.xyz avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

pms simptomi su dobri simptomi...ono sto je meni bio dodatni znak je povisena temp 37.3.
    ja sam i dalje isto...beta se fino dupla, jucer na 19dnt 1547...ali ja i dalje krvarim i to dosta...mislim da sam ja od onih specijalaca koji imaju i menstruaciju i trudnocu...nadam se da ce ovo drugo potrajati, a ovo prvo prestati...jer vec sam lagano izvan sebe...svima puno srece zelim!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ja.sam.xyz prvotno napisa Vidi poruku
    pms simptomi su dobri simptomi...ono sto je meni bio dodatni znak je povisena temp 37.3.
    ja sam i dalje isto...beta se fino dupla, jucer na 19dnt 1547...ali ja i dalje krvarim i to dosta...mislim da sam ja od onih specijalaca koji imaju i menstruaciju i trudnocu...nadam se da ce ovo drugo potrajati, a ovo prvo prestati...jer vec sam lagano izvan sebe...svima puno srece zelim!
    prije će bit da je hematom, drži se znam kako je, ja sam krvarila do 20tjT

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

xyz,kad ti je bila povišena temp. ujutro ili popodne? ma glavno da se beta dupla,moja prijat. je imala stvari do 5 mjeseca,prvi mjesec jako a poslije sve slabije i slabije...

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

xyz mene isto zanima kada ti je t bila povišena.
    Meni je ujutro već danima 36.9.

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

moja je bila i sinoć i jutros 36,9. Do sinoć nisam ni mjerila pa nemam s čim usporedit

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

moja je bila i sinoć i jutros 36,9. Do sinoć nisam ni mjerila pa nemam s čim usporedit
    Mjeri ujutro. To ti je bolji pokazatelj. Meni je popodne uvijek viša.

ja.sam.xyz avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

temperaturu sam skuzila cca 10dnt...i imala sam ju konstantno od jutra (37.2-37.3)...imam ju jos uvijek cca 37.2

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Bazalna temperatura se mjeri uvijek ujutro, prije bilo kakvog dizanja, uvijek u isto vrijeme i nakon barem 4 sata spavanja, ovo tijekom dana nije pouzdan znak...

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure vidim da mjerite bazalnu temperaturu a ja je do sad nikad nisam mjerila,pa eto da pokusam u ovom novom fet-u.Koje vrijednosti trebaju biti i koja je ''dobra'' temperatura ?

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ako je malo povisena tj. oko 37 ili veca to je dobar znak

Ja sam kod 3 prethodna transfera bila uzasno opterecena i mjerila je 5 puta dnevno, cim bi pala ja bih se zbedirala. U ovom postupku bacam toplomjer kroz prozor
    Posljednje uređivanje od bugaboo : 24.03.2011. at 19:06

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

bugaboo podržavam te, neću je ni ja više mjerit, ova dva puta je bilo dovoljno, ne želilm se zbog nje unaprijed komirat

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Curke, zasto pod utricima mjerite temperaturu?

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo tako, bas smo blesave! Neizvjesnost cekanja bete ubija vise od bilo cega i onda radimo bilo sta da nam pokaze jel uspjelo ili nije, a dok smo na utricima ionako je temperatura povisena.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

tražimo znakić a neznam ja pod utrićima nisam ni imala neku tepm. 36,7 a sad bez utrića isto toliko možda dođe do 36,9

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja i pod utricima mjerim temperaturu, zato sto meni utrici na temperaturu uopce ne utjecu (a to ne bih znala da je i pod utricima nisam mjerila, jel' ).

A zasto uopce mjerim temperaturu? Pa zato sto mi se ona pokazala kao najbolji od svih simptoma.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    A zasto uopce mjerim temperaturu? Pa zato sto mi se ona pokazala kao najbolji od svih simptoma.
    Ne znam sta reci osim da me samo cekanje i sva neizvjesnost vec dovoljno ubijaju, temperatura bi me dokrajcila. U stvari, prosla sam tu fazu i odustala.

maza975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

vračene 2 blasticiste, sada na mirovanju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •