Tnx, draga! Nek bude jedan ali vrijedan, a ipak nek bude bar 2. Šta sam skromna?!?!?!![]()
Tnx, draga! Nek bude jedan ali vrijedan, a ipak nek bude bar 2. Šta sam skromna?!?!?!![]()
Boooook cure,
evo samo da Vas sve lijepo pozzdravim i obavjestim da ću ipak pričekati 01.11. za test kako je i dr rekla. To će mi biti 18dnt. Pričala sam s MM i tako smo se dogovorili (ja se zezam-"da si ne pokvarimo vikend"), pa što bude-bude...Što se tiče nekakvih simptoma meni i dalje ništa,nekad i zaboravim na to pa potrčim,skočim,zaplešem; sjetim se onda i stanem.
Sretno svima!![]()
ajme Lua,što si ti strpljiva...ja bih već odavno prošvicala...
18 dnt...stvarno si![]()
Lua svaka cast na strpljenju!!!Gdje ces to ici vaditi 1.11?Jel u bolnicu neku?
Ja i dalje imam rozo smedji iscjedak,bio je i razrijedjen vodenast,bilo je i krvi prave,a i bolova u rodnici,tako da sad malo googlam
sto bi to moglo biti.Moguce da sam pretjerala sa dezinficijensom kod umetanja utrica pa se ostetila sluznica rodnice..jer cini mi se da
je problem u rodnici.Imala sam slican problem i prije postupka u Pragu.
Ili je to stvarno implantacija,ali ako je,nema veze s onim kako sam ja to zamisljala.Nisam pametna.Ono sto je bitno je da ne dodje prava m.
Vulkan razumijem teModesty,Snekica,Kiara,Crvenkapica,sve....
![]()
Sela,raditi ću kućni test,dr L. je rekla da tada (18 dnt) sigurno mora pokazati,e sad ćemo samo vidjeti što....
Drži te mi se cure....![]()
Lua, JOŠ NI KUĆNI NISI NAPRAVILA? Ja bi definitivno već 2-3 napravila do sadSvaka ti čast na strpljenju!
Lua, nemam riječi! Ovako strpljivu osobu još nisam srela!!! Svaka čast i nadam se da će plus biti velik kao kuća!![]()
evo cure da se i ja javim ovdje...danas mi je 4dnt3d (8,6,6-kaže biolog da je zadovoljan, rađen običan ivf)
simptoma nekako uopće nemam a baš bi voljela koji
ovo mi je drugi stimulirani i jako sam pozitivna i za razliku od prošlog kada sam samo mirovala ovaj put idem u šetnje i uživam i nadam se da će sve biti ok
jedino kaj me brine, nije da mjerim temp.jer ne želim jer znam da je to sve utrogestan posljedica ali kada se dotaknem po čelu rekla bi da nemam nigti t od temp. pa makar i lažne
da li ima koja da je ostala trudna a da nije imala tu famoznu povišenu temperaturu?
jutro...meni danas 9dnt5d-ja prokrvarila-da li je to moguće?ima netko iskustva da je ipak dobro završilo?
cure pomoć,
danas 5dnt3d teško iziritirana utrogestanom,čini mi se koda da mi se sve upalilo
da li ima tko sličnog iskustva i što napraviti? sada me strah da zbog te upale ništa od mojih mališana![]()
Ninocka draga dok nismo sigurne sto je,a to moze utvrditi samo doc,bolje ne nista uzimati..ja cekam isto utorak da vidim sto ce biti sa mnom.Vidim da mnoge cure smedjare i brljaju a u danima nakon transfera su otprilike kao i ja..kakav je to cudni period.Ja danas 9dnt i smedjarenje je u obliku smeckaste vode razrijedjeno.
Moze biti dobro ali moze biti i lose.Cekam i nadam se.
Cure koje čekate svaka vam čast! Prošla sam to nedavno i jedva dočekala taj famozni 18dc i izgubila živce i živce!
Sljedeći put radim test 12 dc!
Nadam se da ta brljavljenja znače implatacijsko i da svi simptomi znaće trudnoću!
Držite se!
Danas 9dnt3d jutros je počelo brljačiti sa smečkastim iscjetkom!! Nisam imala mira napravila sam test, ali ona crtica što treba dati plusić je toliko blijeda da se jedva vidi! Poludit ću, osjećam se grozno, a trbuh me stalno nešto pomalo boli!
Ma Modesty, krvarenje u ovoj fazi najčešće nažalost ne najavljuje dobro, no ima i iznimaka, ali rijetkih.
No........... ako si vidjela plus, ma i vrlo blijedi, to je po meni pregnancy osim ako nedavno nisi primila choragon, brectavid ili slično, sutra napravi još jedan test, taj bi trebao biti već jasniji ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~11
Potpisujem ovo.
Moja trudnoća je spadala u te iznimke i počela je zbilja čudno, ovo je priča o početku:mare157 prvotno napisa
http://roda.hr/tekstovi.php?TekstID=...=189&Show=2068
lua, baš mi je žao, drži se!
klara, priča je..... (sve se mi potajno nadamo jednoj takvoj)
svim čekalicama bete ~~~~~~~
Nažalost slažem se s Kadaunom brljavljenje obično naznačuje početak menge, osim ako nije oko transfera e to bi prepisala implantaciji.
Klara je bila stvarno izuzetak da je imala mengu i da je to bila normalna, zdrava trudnoća.
Mene je strah dočekati sutra! Sve imate 9dnt brljavljenje!!! Kad bi barem sigurno znale šta to znači, bilo bi nam svima lakše!!! Mada sam sigurna da će koja od vas (nas) biti i trudna! Držim fige za sve nas!
Kadauna brevactid sam primila zadnji u utorak, tako da mislim da je do danas već morao otići iz organizma, a moj iscjedak je toliko mali da je sada gotovo i prestao.
Luda sam ko' kupus, svako malo sam na WC-u i provjeravam situaciju!
Ja napravila jutros test i negativan,tako da je moja priča ovdje (za sad) završila.
cure sretno!
15dnt5d..radila test prije 5dana..i negativan je ..da nije mozda bilo prerano,sta vi mislite??vracena 1 blastica ..jos uvijek nisam prokrvarila niti imam kakvo brljavljenje..jedino sto me tu i tamo zaboli trbuh kao da cu dobit..i to je to..beta tek u utorak..
Mayica1 menga ti se može odgoditi i od utrogestana ako ih koristiš. Ništa do bete...
A jesmo neke, sve brljavimo nešto bez veze kad ne treba. Ma ja se još nadam da to nije kraj...
klara hvala za link, sad se bacam na čitanje!
Lua žao mi je, drži se!
Lua žao mi je
modesty, blijeda druga crtica meni zvuči jako dobro~~~~~
Modesty evo nisi jedina sa blijedom crticom!
Reko idem testic napraviti da se pripremim na neuspjeh za koji dan kad cu vaditi betu,a kad ono-crtica.Mislim druga.
Znam da brljavljenje u nasem dijelu ciklusa nakon transfera uglavnom znaci samo lose.Ovako barem znam da se nesto mrvicasto primilo pa sad hoce li opstati do bete,vidjet cemo.Vrlo sam realna i nimalo vesela jer se previse-bojim.
pusse
Posljednje uređivanje od Sela : 31.10.2010. at 20:51
Lua bas mi je zao,tako sam racunala na vas...
Lua nedaj se.
Modesty i Sela navijam za crtice!
evo da vam i ja napišem moje iskustvo-danas 9dnt5d.par dana brljanja a danas prokrvarila.radila i ja test,i meni blijeda crtica.ali kod mene je uvijek tako,svaki test do sada pokazao je crticu ali nažalost naše bebice nikako da se prime.ja se u srcu još nadam da će ovaj put biti drukčije jer nam se to u Mb nije smjelo desiti,jako smo vjerovali....ostaje nam nada jer sam sigurna da čemo i mi jednog dana osjetiti najlješši dar u životu...
svim čekalicama želim da nas iznenade.....
E stvarno cure moje, kakva smo mi grupa čekalica bete!!! Prepisujemo jedna od druge cijelo vrijeme. Nadam se da ćebar netko od nas uspjeti do kraja!
Vulkan ako je vještica uistinu tu iskreno mi je žao!![]()
Vulkan vidim po beticama iz tvog potpisa ovo sto si u postu rekla.Tako sam zalosna.Ali vjerujem da cete uspjeti,ubrzo!!!
Eto zato sam ja tako skepticna i nisam znala dal da uopce pisem to o svom testicu ili ne.
Vulkan da mi je dio tvoje hrabrosti!!!pusse i hug
Hvala na željama...ali ipak ja sam iznimka pa ne treba mene gledati...jer bilo koja pa makar blijeda crtica znači početak trudnoće zato vjerujte do kraja pa će vas vaše bebice nagraditi na kraju......
sela i modesty...joooj jedva čekam vaše bete.ipak crta je crta..i trudne ste..![]()
Hvala, znam da vi to (nažalost) najbolje razumijete....
Sretno cure i pusa....![]()
drage moje, još jedna čekalica bete...
može mala pomoć...meni je danas 4dnt i u ta 4 dana imam osjećaj da me stomak zateže i non stop mi je lijevi jajnik za puknuti,onda me tako probode da mi dah stane. samo su mi ti simptomi pa ako je netko imao takvo iskustvo da mi pomogne...
inače 1 IVF=0 sada FET 3 smrzlića...
ljubim vas....
Meni danas 7dnt5d - apsolutno nikakvih simptoma nemam nakon one oštre boli kojih 20-tak sati nakon transfera. Čini mi se da je to ipak bilo prerano za implantaciju?
Nema nikakvog brljavljena niti krvarenja, prije 3 dana trebala dobiti menstruaciju ali i tako pod utrićima nikad ne dobijem pa to nije nikakav znak.
Jedno vrijeme su mi cicke bile baš bolne i nateknute, sad se i one ispuhale.
Svaki dan sam sve živčanija što se beta približava, odlučila da ne ću ovaj put raditi test jer su prošla 2 puta bili negativni 10.dan pa sam se sva ukomirala.
Sada čekam 5.11. i nadam se najboljem - stvarno ne znam kako ću preživjeti još jedan neuspjeh...i od kud skupiti snagu i volju za dalje.
Sve vas ljubim i držim fige za visoku betu.
@Lua - jako mi je žao
Bez obzira na ishod jako mi je drago što postoji ovaj forum i ovakve prekrasne virtualne prijateljice i podrška koje mi dajete nadu i zapravo jedine razumijete kroz šta prolazim![]()
Cure moje hvala vam na svemu! Danas se raspadam iznutra u srcu, a izvana se smješkam i glumim! Jedini je primjetio MM, on me i previše dobro poznaje... Samo da preživim do srijede do bete, pa kako bude.
mijumiju nikakv simptom ti ništa ne može reći za sada. Sve do testa. Sretno
maca2 pa ti nemaš razloga biti pesimist. Ne moraš imati nikakve simptome i ne odustaj od nade. A ako test bude negativan, skupit ćeš ti snage za dalje, sigurna sam![]()
Jutro svima! Danas 10dnt. Moj spoting izgleda da se danas pretvara u m. Test negativan. Još nemogu vjerovati da je to kraj... Kako i kuda dalje pojma nemam...
Mare157 ma NE draga, nije M i pre rano je za test! Tvoj spotting je implantacijsko i nije kraj! Šaljem ti milijon ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i molim se za tebe!!!!!!!Nemoj brijat loš film, nije kasno i sve će se izdešavat baš kako si želiš!!!!!!! Glavu gore, a ja idem se malo pomolit za tebe i Snekicu!!!!!!!!!
Mare- tuga pregolema..Ali dok ne pocne zaista curiti mozda ima nade.Beta je jedina mjerodavna.![]()
I meni 10dnt i flekarim i dalje.Trbuh vise nije napuhan i osjecam se lakse.Pojavila mi se otezavajuca okolnost-grlobolja,jaki kasalj po noci
i curenje nosa.Jos mi je samo to trebalo.koke cekalice![]()
Hvala vam curke moje, moje koke čekalice kako kaže Sela
Plan je napraviti betu u četvrtak jer moram mailati nalaz u Mb tako da je svakako radim. Mislila sam je raditi sutra, ali neću, iako ne vjerujem u sretan ishod praviti ću se luda i gotovo. Plan je i dalje se boriti dok ne stignemo do cilja. I nimalo ne sumnjam u uspjeh jednog dana jer je on uz vašu pomoć, razumijevanje, suosjećajnost i savjete siguran!!!
snekica, sumskovoce, loks, BlaBla, Sela, ma sve moje drage sinjore i sinjorine šaljem vam uplakanu :-X