danas prvi dan nakon transfera ja se osjecam najnormalnije, nista ne boli, nista ne titra u trbuhu... joj daj zatitraj mrvice da znam da si tu... !
danas prvi dan nakon transfera ja se osjecam najnormalnije, nista ne boli, nista ne titra u trbuhu... joj daj zatitraj mrvice da znam da si tu... !
Evo i mene u klubu nakon transfera! Danas 1.dnt pa ćemo i mi čekati betu 8.4. koja mi se čini tako daleko... Sad bježim u ležeći položaj! Bar 3-4 dana!
Posljednje uređivanje od Snekica : 27.03.2011. at 14:00
evo i mene s mojim 9dnt-i dalje malo napuhana i to je to..drugo niš od simptoma...uh..
snekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aslan~~~~~~~~~~~mrvica je tu!!!!![]()
i ja sam ovaj puta popila normabel, i bilo mi je lakše, bar se nisam jos i od boli sva stisnula.nadam se da ce se bar jedna mrvica primiti. i ne mogu docekati, ne moguuuuu!
tako ih zelim, ma zelim ih sve tri! a od simptoma nema sto nemam. i bole me jajnici, i pms, i probada me i napuhana sam, ma svakava cuda. ne znam jesu li to dobri simptomi????? malo mi bude mucnina, ali mislim da je totalno rano za to, 6dpt. cure, jel mjerite temperaturu? ja mjerim, iako ne znam ima li bas smisla?
svima, bas svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !!!!!!
meni je 8dnt, simptomi također slabašni, lagani PMS kao i inače u mojim ciklusima, grudi više nisu napete, temperaturu mjerim ujutro bude 36,9 po danu pređe 37,2 ali kako dosada nikad nisam pratila bazalnu nemogu je sa ničim usporedit, to može bit i moja regularna temperatura kako se početak ciklusa približava. A možda me hvata i viroza. Sve u svemu tupilo od nekuženja
i tako će ostat sve do subote kad ćemo razrješit i ovu misteriju,
![]()
Ali se ipak nadam![]()
Meni je danas 11dnt. Jedini simptom mi je pms.
Temperaturu mjerim i držim je, kako bi rekli kod nas u Slavoniji, ko pijan plota. Ujutro mi je 36.8-36-9, a preko dana bude i više. Ali ova jutarnja mi važnija.
Znam da su neke cure mjerile t i da im je jedno jutro samo pala i naravno dobile su mengu, pa čak i preko utrića. Zato ujutro u 7 onako pospana strepim koji će mi broj pokazati.
Bok djevojke, 4dpt, ako ne racunamo dan transfera, i gotovo nista ne osjecam osim jajnika (a to moze biti i od decapepytla, ili kako se vec pise). Uredno sam danas na kupaonicki radijator isla ovjesiti rucnik i istegla se na prste. Naravno, odmah me nesto probolo tamo dolje. Valjda nisam sve upropastila. Uzasno me nervira sto se svako malo zaboravim i non-stop sama slazem neke situacije koje nisu najbolje sto mi se moze dogoditi sad kao trebam mirovati. Eto, samo da se izjadam.
test napravljen i negativan je....znam da ste vec govorile za testove da ih ne treba raditi, ali cisto sumnjam da je rezultat pogresan jer mi je i prosli put test bio negativan pa je bio tocan....ako ne dobijem za 2, 3 dana, onda cu ici vaditi betu....tuzna jesam, ali je malo lakse nego prvi put...
evo i mene s mojim 10dnt-još sam napuhana ali danas onaj osjećaj ko pred stvari,malo trbuh svija i slabo mi je..strah me otići na wc.inače uvijek redovita čak i pod utrićima a sad sam bila i bez njih.test ne želim radit jer mi je dosta samo jedne crtice![]()
mrvica, a koji ti je danas dan? Nastavljaš s terapijom do bete?
smj, kad si dobila Decapeptyl? Ja se stalno zaboravljam, ali se brzo natrag prisjetim čak pri okretanju u krevetu na drugu stranu, stalno me trbuh stegne pri nekom takvom pokretu, a tek mi 2.dnt!
Posljednje uređivanje od Snekica : 28.03.2011. at 08:31
Eva133, čekati ćeš do petka za betu? Ja bi već sutra vadila!
Kiki, to mi miriše na T, ne na M
Mrvice, beta je zakon!
Makica, Venddy, smj![]()
Snekice napravit ću test u srijedu. Do tada ću izdržati.
Želim ti puno sreće, da se te tvoje mrvetine prime za mamu.
Meni danas 6.dnt i podrigujem non-stop, ali nekako mi malo prerano za simptome, mada mi je zadnji put to bilo jedan od prvih znakove T.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve nas nestrpljivice![]()
mrvica,mogla si nastavit s utrićima do bete...nikad se nezna..![]()
e da, meni je vraćen dvodnevni embrio i kao što sam rekla danas mi je 15 dnt...cike i dalje bole jako, za razliku od prošlog puta kad su nakon 8 dana prestale boliti i leđa, odnosno križa me rasturaju, a to me prošli put nije bolilo...eto, tako da sam po neznam koji put došla do zaključka da treba zanemariti sve simptome...i da, najstresniji dio postupka je upravo ovaj, dan kad trebaš napraviti test odnosno betu...
recite mi da li vrijedi papirnata crvena uputnica za betu ili su sada samo e-uputnice?...
mrvica, ko što je eva rekla-normalno vrijede uputnice i pliz nastavi s terapijom do bete, ona je ipak jedini pokazatelj, već je bilo lažno negativnih testova.
čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
2dnt ja ne osjecam nista, nista nista. evo idem na posao ne mogu vise ovako doma, malo cu pripaziti i to je to. cure koje uskoro vadite betu ja vam drzim najvece fige na svijetu!!
prije svega svima vibre do neba! cure, meni je punkcija bila 11 dan, transfer 14 dan. inace mi je ciklus 26 dana i taman mi spada u subotu, kada cu i vaditi betu. a strah me za poluditi. i dovraga, stalno kisem. svako jutro, pa ja ne znam , bar 5-6 puta za redom. trudim se zakociti, he,he, ali ne uspijeva. to mi je dobro znana alergija i nema tu pomoci, ali se bojim da ne iskisem male mrvice. ma, mozda pretjerujem.
mrvice, drzim fige!
snekice,eva, aslan kiki, ma svima puno srece.
Ja imam danas (isto 2dnt) neki pritisak dolje, a nisam baš puno odmarala, pa mislim da mi je zbog toga. Sad idem definitivno u horizontalu.
Prijavljujem se na čekalice bete, danas transfer 2 dvodnevna embrija, 2 2-stanična, 1 4-stanični i rekli su mi da su svi super. Betu bih trebala vaditi 13.4., no to je 16dnt, tako da mislim da ću ipak vaditi 11.4. (14dnt). Što vi mislite?
valamala ,cestitam ! ja bi betu ipak radila 16-i dan s obzirom da su mrvice vracene drugi dan . znam da je to cekanje grozno ,ali strpi se malo
Valamala, čestitam na mrvicama!!! I kod tebe sve nešto ovaj put ekspresno!
Vala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
meni je danas 9dnt, simptoma skoro da i nema povremeno lagano osjetim jajnike i to je to, potpuno drugačije nego prošli put kad sam ih imala hrpetinu. Valjda ima veze s tim što sam prošli put bila stimulirani IVF a sad sam sekundarni. Pripremam se psihički da u subotu neće bit željene bete i da odmah krećem u novi postupak.
valamala, čestitam ti od srca i kao što su ti curke rekle, čekaj 16ti dan pa onda beta....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
venddy, u subotu beta će bit ogromnaa i ja tako pomislim ali ne mogu..nada je uvijek tu!! ni ja nemam nikakve simptome poslije fet-a,ni utriće pa mi je još čudnije..ma sve će to bit za pet
Ne sjećam se više kad, ali davno je bilo jedna je cura kojoj je beta bila negativna napisala: Ja puna simptoma ko šipak koštica, a ostale bez simptoma su trudne. I to je točno tako. Najmanje simptoma sam imala kad sam bila trudna, tako da više ne vjerujem ni u osjećaje ni u simptome, a opet s druge strane osluškujem svoje tijelo, ne možeš tome pobjeći ma koliko htio, mada sam ovaj postupak poprilično opuštena, zapravo dani mi prolaze jako brzo.
ma to mene svaka tri dana uhvati 10 min depresije onda se opet vrati nada. Proučavajući što se sve pisalo u vezi simptoma zaključak je da zaključka nema, da su sve kombinacije moguće, ima simptoma, nema simptoma rezultat svakako može biti i beta i bez bete.
Kad bi bar ovih 14 dana čekanja mogli deletat iz mozga svako ovo vaganje simptoma bilo bi super
Cure moje drage nadam se da će kojoj pomoći možda odlazimo od gore navedene teme ali vidim da prolazite kroz teške trenutke koje i mene ponovo uskoro očekuju jer sam od danas i ja krenula sa Dipherelinima a što se tiče simptoma nisam i imala nemogu se sjetiti niti jednog a ostala sam trudna jedino što je bilo kod mene prisutno je bazalna temperatura koja je bila skoro pa čitavo vrijeme 37,2 37,3 i tako a to može biti znak a i ne mora nego ja mislim da mi previše osluškujemo svoje tijelo od silnog straha ja sam tada imala trudnoću koju sam izgubila u 11 sedmici a bio je to moj prvi pokušaj ICSI a evo sad sam krenula ponovo i baš se bojim a vama koje očekujete betu od srca želim da bude ogromna .
curke, što vam pokazuje temp.?...pitam jer meni je sada lagano povišena...prošli put je tako bilo samo prvih 8 dana nakon et i onda je nestala i taj ciklus sam i dobila...ajme, kako se samo lovim za slamčicu, a sigurno ću sutra vaditi betu, ali ne očekujem previše...iskreno, danas sam prvi put povraćala i loše mi je, ali ja to sve pripisujem stresu i jutrošnjem negativnom testu...
valamala, cestitam! mrvice, to mi je malo cudno, jel ti inace muka kada trebas dobiti? moja temp.ujutro bude 37, a preko dana 37,1-2. mjerim, iako ne znam zasto? danas mi je 7dpt3d i imam i dalje bolove, i podrigivanja, i svasta nesto. znam da pravila nema, ali prosli put mi nije bilo skoro nista od toga i beta mi je bila 0. uglavnom, moj lab ne radi u subotu kada bih trebala vaditi betu, i nema nacina da to tada napravim. znaci , petak ili ponedjeljak. sta vi mislite? ili da nazovem doktora? nemam pojma. da napravim test? aaaaaaaaaa.
venddy,sildad valamala i sve ostale čekalice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
mislim na vas....:![]()
Curke, zaboravite na mjerenje temperature kad ste u IVF postupku.
Makica, betu možeš vaditi i u petak, samo se nemoj zbedirati ako bude neka mala brojka.
jesen82 kako tvoja mrvica slusa?
Snekice, jucer ujutro mi je MM izvrsio napad na moj trbuh inekcijom decapeptyla 4dpt (mada sam nesto dobila i odmah poslije transfera...ne znam sto - bila sam u posvemasnjem bunilu, ha, ha...
Vracena su mi dva cetverostanicna drugi dan, i ja imam betu 8.4.
Eto, sad cemo se pratiti malo uz put...
A propos 2dpt i ja sam "ugodno" osjecala i jajnike i donji dio trbuha i svasta nesto, a jucer i danas (s tim da sam se danas i vozila autoputom) gotovo nista...