Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ia, stvarno mi je žao.

Rekoh vam ja, simtpomi sim, simptomi tam. Žena koja ima trudnoću s izrazitim simptomima, tj. mučninama itd., ta će možda skužit. Ove koje se provuku "easy" kroz trudnoću, uopće neće, ali će možda poslije racionalizirati tipa točno sam znala i vezano je s tim i tim.

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ia, stvarno mi je žao.

Rekoh vam ja, simtpomi sim, simptomi tam. Žena koja ima trudnoću s izrazitim simptomima, tj. mučninama itd., ta će možda skužit. Ove koje se provuku "easy" kroz trudnoću, uopće neće, ali će možda poslije racionalizirati tipa točno sam znala i vezano je s tim i tim.
    slažem se...i ono što sam naučila u svim ovim postupcima je ne oslanjati se na testove i simptome te nikako prekidati s utrogestanima dok ne vidim negativnu brojku na Bhcg nalazu....to je jedina istina...(ako nije pogriješio lab )

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj ia30 prvotno napisa Vidi poruku
    slažem se...i ono što sam naučila u svim ovim postupcima je ne oslanjati se na testove i simptome te nikako prekidati s utrogestanima dok ne vidim negativnu brojku na Bhcg nalazu....to je jedina istina...(ako nije pogriješio lab )
    potpuno se slažem sa tobom...i ja sam rekla da više neću raditi kućne testove, počela sam ih mrziti...radila sam ih još i prije nego što smo otkrili azoo, kad bi mi kasnila po 8 dana, tako da mi već idu na živce...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •