Izvadila sam krv i sad čekam da dobijem službeno priopćenje da nisam trudna.
Izvadila sam krv i sad čekam da dobijem službeno priopćenje da nisam trudna.
evo, i ja sam izvadila betu, nalazi u 12h. molim se bogu da je sve ok, a tako me strah.
eva133, drzi se , a i ja cu skupa s tobom.
samo da javim, dobila ... i to ranije od očekivanog!
maza, žao mi je!
eva, kad su rezultati?
makica, nema šanse da bi 2 testa bila pogrešna, još malo pa skakućemo za tebe!
Ja bila danas na pregledu, malo sam napuhnuta i dr. je odlučio ipak ne dati mi decapeptyl za svaki slučaj
Valasad sam zvala lab i kažu da nazovem za pola sata.
Još nije gotov nalaz.
Šta se uopće trudim i tako znam rezultat.
maza975, zao mi je!
eva133, odmah javi rezultate. odmah!
ja ne znam kako cu izdrzati jos sat vremena. pucam po savovima, a tako se nadam. brljavljenje jos u pocetnoj fazi, nista posebno za vidjeti, ali je tu. ahhhhhhhhh!
Eva ja se ipak nadam pozitivnoj betiNapisala si da su tvoju frendicu dan nakon transfera bolila ledja, jel ona imala trensfer na VV-u ako je onda smo bile skupa, koliko su joj embrija vratili mozda ju znam
Makica no sikiriki sve je u redu ti jesi trudnica![]()
makica ,eva jos malo i jedva cekam da napiste trocifrene brojke
Koliko sam skužila sve cure koje su trudne su bile napuhane.
Ja to definitivno nisam.
drage moje, moja beta 11dpt je 137,5 !!!!!!!!!!!!!!
zvala doktora , on sav odusevljen, ali mu zaboravila reci za iscjedak, od silne srece. pa cu ga zvati opet za pola sata.
jupiiiiiii!
Makica, čestitam i nadam se da ću i ja i još puno nas dočekati takvu ß i to što skorije.
makice ,cestitam i navijamo i za evu da nas obraduje
Bravo Makice i Kiki!!! Čestitam!
ValaMala i svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kiki i Makica, jeeeeeeeeeee!
Svim čekalicama bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da vam budu veeeelikeee!
cure, hvala vam svima, da i vas sto prije iznenadi trocifrena beta!!!!!!!!!!!!!!!!!
Makice čestitam.
Moja beta je 0. Ovaj ciklus preskačemo i onda početko 5.mj krećemo u nove pobjede.
Makice čestitka na betii da to brljavljenje što prije prestane.
moja beta očekivana 1,2 i M krenula.
Sutra sam već na prvoj inekciji za stimulirani
evanadam se da će nam objema slijedići biti dobitni
eva133, neka u 5.mj.dočekamo svoje makar trocifrene bete.
Venndy super što odmah krećeš. Jel da kako se odmah bolje osjećaš i sve je nekako iza tebe. Tako sam i ja prošli put odmah poslje bete ušla u postupak i bilo mi je super. Negativna beta brzo ispari. Sad još samo da procurim, ali po mom iskustvu tek u nedjelju ili ponedjeljak.
Sretno. Nadam se da ćeš brzo biti trudna.
eva133,doci ce i tvoj dan ,vidjet ces! svaka cast sto planiras slijedeci postupak
Mkaice,, Kiki, opet ja gnjavim s pitanjima - jeste li imale implatacijsko (spoting ili nesto bar)?!
Eva, sigurno ce biti sad u novom postupku.
Vendi, super se "recikliras" u nove pobjede.
eva,sve sam ti rekla...doći će i tvoja beta...
vendy,evo puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoj sljedeći postupak
smj,ja nisam imala nikakav spoting..
Makice,čestitam
Eva,žao mi je![]()
Evo sad dosla iz bolnice.Vracena jedna blastocita u FET-u.Beta 13.04.Nastavljam sa Estrofemom i utricima,mislila sam u ovom postupku mjeriti temp ali sam odustala,sto manje znam lakse ce mi biti.Od 7 embrija koje sam imala u ''zamrzivacu'' od proslog postupka ostala su mi jos samo 2 8-stanicna,odmrzavali su juce sve redom ali je eto jedna blastocita prezivjela.Nadam se da ce se lijepo smjestiti i odluciti da ostane.Svim cekalicama bete zelim puno srece a onima koje nisu uspjele
![]()
eva133
venddy
smj, nikakav spotting, nista, bas nista osim konstantnog pms-a, i pod zadnje probadanja u preponama. jos malo i znat ces!!!
svim cekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~!
makice čestitam!
Venddy, super za brzi povratak u igru... nadam se da je ovo tvoja pobjednička![]()
Posljednje uređivanje od tikki : 01.04.2011. at 21:12
I ja se iskreno nadam
Posljednje uređivanje od alma_itd : 01.04.2011. at 21:30
makica i kiki cestitam!!!!trudnice nase!!!! drzite nama raznoraznim cekalicama fige da vam se uskoro pridruzimo!
brojim 6dnt, danas u par navrata sam mislila da menga stize jer me trbuh boli identicno kao pred mengu. sutra se pikam brevactidom.mrzim mengu, sanjam ju i od nje imam nocne more, ne zelim je narednih 9 mjeseci!!!
aslan,i dalje ćemo navijat za vas.... dan prije bete i ja sam sanjala da sam dobila mengu,strašno...ali bez brige.sad je nećeš imat dugo,dugo..-to ti od srca želim![]()
Znas, Makice, meni danas 9dpt, 11dpo, i nemam hrabrosti jos raditi test kao ti.
Doc rekao 8.4. beta, pa se ja jos malo nadam.
Mozda u ponedjeljak ipak pokusam, vidjet cu....
Inace, grcici i osjecaj "spuzvaste mase" u maternici, i povremena probadanja u rodnici (ali to su utrici), te cicke bolne s "bocnih strana" u produzetku od pazuha, mozes mislit?!
Bilo bi super kad bi postojao neki scener koji bi odmah ocitao sta se dogadja, pa ni jedna od nas ne bi morala tako "odbrojavati dane"...
Pozdrav svim cekalicima.
Vazno je da ne gubimo nadu.
alma, kaja82, sretno cure!
aslansve vas puno, puno volim i neprestano mislim na vas!
smj, to mi tvoje mirise na dobro, ja sam pucala od bolova 9dpt, kada sam napravila test. to jutro sam mislila da sam dobila.znamo sve i same da nema pravila, a to s testovima je skakljivo. ako je -, onda se zbediramo, a to je fakat rano! od srca ti zelim puno,puno srece.