Evo i ja da prijavim novi simptom trudnoće. Kašalj i šmrcanje. Jutros se probudila bolesna, oči će mi iskočit od kašljanja. Znate li možda za nešto šta mi može pomoći a da je na prirodnoj bazi?
Evo i ja da prijavim novi simptom trudnoće. Kašalj i šmrcanje. Jutros se probudila bolesna, oči će mi iskočit od kašljanja. Znate li možda za nešto šta mi može pomoći a da je na prirodnoj bazi?
curke, vibram vam za pozitivne bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
još nisam dobila, vjerojatno ću sutra...po izračunu, trebala je još u ponedeljak stići...ali me boli, tako da će sigurno stići...
Betu ću sigurno vaditi da znam reći doktoru kakvo je stanje.
Sad me više ne muči ni pms, a i grudi mi splašnjavaju što znači da se moja menga muči pod utrićima.
ne mora značiti...evo mene još uvijek cike rasturaju i ne stavljam utriće niti ne pijem estrofem, pa je još nema...ipak dok ne izvadiš betu, nemoj prestati sa utrićima, tako su i meni curke rekle pa sam ih do bete i dalje koristila bez obzira na negativan test...
Koristit ću ih naravno, ako treba i duže. Ne želim da me sljedeća menga dočeka za Uskrs, a tad ponovo planiram ići. Zato bolje da dođe što kasnije, tamo negdje početkom 5.mj.
eva 133, zao mi je jako. nema tu prave rijeci, ipak , sacekaj betu.
sildad, kupi caj sljezovog korijena. odlican je protiv kaslja.
Danas 7dpt i 9dpo gotovo nista (osim malih grcica dolje i malo bolnih prsiju). Niti kakvo implantacijsko, bas nista...
cure, nisam znala da li da napisem dok ne ponovim test sutra, ali jutros mi bio pozitivan. svijetla okomita crta na onaj odvratni minus. plakala sam kao luda ali se taaaaaaako jako bojim. i ne mogu docekati sutra da ponovim. gledam test i proucavam ga cijeli dan, ali crta je tamo. danas mi je 9dpt, dosta je rano, a ona se vidi. brevactid sam dobila dan prije punkcije, i sigurna sam da je bhcg vec ishlapila. sada koristim samo utrogestan, a to ne bi trebalo imati nikakve veze. jel tako?
Makica, čestitam!!!Da ti sutra + bude još jači!!!
meni danas 4dnt, simptoma ni na vidiku! osim sto sam napuhana i ne mogu zakopcat trapke ali mislim da je to od ovih utrica ili injekcija.
makica sretno, navijam za veeeeliku betu!!
aslan ja sam u trenerci još od transfera![]()
Posljednje uređivanje od Snekica : 30.03.2011. at 18:59
drage moje cure, hvala vam! mislim da cu se probuditi u 6.
ha,ha , ja ne skidam trenerku od punkcije. kao obucem traperice, ali sve ful kipi. a sad se nadam da ih necu dugo, dugo oblaciti. tako me strah da cu prosvikati. samo da bude opet +, samo to, samo to .
svima ~~~~~~~~~~do neba!
Makice, sad ni ja ne mogu dočekati sutra! Jao neka sve ugledamo taj najželjeniji plusić na svijetu!!!
dobro jutro drage moje.cijelu noc sanjam da radim drugi test, ali ga nikako ne mogu napraviti, kao puna kuca gostiju i bas svi moraju na wc. napokon se probudim kad je MM isao na posao , i ponovim. srce mi je stalo. a ono plus do neba, jaci nego jucer, fini, ma , savrsen. ne mogu vam cure opisati kako se osjecam, znate sve i same. nakon toliko tuge, suza....zahvaljujem dragom bogu sto je cuvao moje mrvice. sutra ujutro vadim betu, rez ce biti oko 2. jos to kada vidim....
ljubim vas sve...
Makica
mi smo jučer prošli ET 3 mrvice i čekamo ß 14.04., nekako sam sva sretna ,ali se i bojim jer me svladala viroza i grlo i sinusi rasturaju!Ako netko zna dobar lijek -pomozite!
Makice, predivna vijest. Čestitam od srca
~~~~~~~~~~~~~~za betu
milba, sretno s mrvicam
~~~~~~~~~~~da se lijepo stisnu uz mamu.
Odmaraj u krevetu iz čaj i med, nadam se da će viroza brzo proći.
Kakvi su embriji bili. th.
curke, da vas pitam, je li vam kad kasnila nakon neuspjelog et?...
miba, ja za grlo kupim propolis u spreju. nakon sto par puta strcnem, obicno me prodje. ne znam smijes li to sada, ali pitaj u ljekarni. od srca ti zelim da se tvoje mrvice cvrsto prime!!!!!
mrvice, meni nije, dosla je cim sam saznala ze betu i prestala sa utricima. odmah drugi dan. jel ti inace redovita?
ma je, inače mi je redovna i prošli put čim sam prestala sa utrićima mi je odmah i došla...nema veze, proljeće i sve to skupa, doći će...samo onako pitam, da se nije šta poremetilo i da vidim da li se nekome još tako dogodilo...
Evo cure stalno vas pratim i kad sam vidila da je Makici test pozitivan morala sam joj čestitat...Predivno...Obožavam ovako nešto čuti. I ja bi vam se pridružila, jučer sam imala punkciju 6 jajnih stanica, a sad cekam kad ce bit transfer ili u subotu ili blastice u ponedjeljak.
Svim čekalicama bete želim pozitivnu i ogromnu beturinu i da sve budemo debele ovu godinu. Neka Bog zadrži mrvice u nama da ih čuvamo i volimo. Puna sam emocija...
Evo malo vibri za sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I želim puno srece onima kojima sad nije uspjelo...Sljedeci put je dobitni!!!!!!!!Mora bit!![]()
Mrvice, meni je m došla i kroz utriće, idući dan bi išla vaditi betu (pretežno 12.dan) i procurila do kraja.
Ja sam se jutros probudila sva u znoju jer sam sanjala da sam procurila ful a 5.dnt je! Ufff kako sam bila tužna.
Nego, da li se neka od vas 4/5. dnt toliko napuhnula da ju je sve boljelo? Ja sam mislila sinoć da ću poletiti koliko sam bila napuhana, sad već puno manje.
Makica, čestitam!
Angel, sretno!
ok, hvala vam curke...ma ja sam nakon prošlog ICSIa dobila točno nakon 15 dana od et, a sada je 18 dana prošlo, ali doći će do nedelje...vidim da ih je bilo i po 4,5 dana kašnjenja....pusa i hvala još jednom...
A sorry, brzina, ispravak-2-4 dana nakon zadnjeg utrića, onima koji ne procure pod utrićima (odnosilo se na citirano pitanje).
mrvica, pa šta kažu- zašto ti toliko kasni?
Posljednje uređivanje od mare41 : 31.03.2011. at 11:49
sildad, naravno da je tako, zato se i progesteron (duphaston i utrogestani) mogu koristiti za regulaciju ciklusa i za produljenje ciklusa.
nisam ni pitala...ma ima još vremena da dođe...još jednom, hvala vam curke na odgovorima...pusa velika...sad su planovi za 8.mjesec, najprije borba sa kilogramima, a mm ispijanje vitamina, jer nam je ostala samo 1 slamčica zamrznuta, a neznamo što se tamo krije dok se ne odmrzne....da više ne zachatavam temu vibram svim čekalicama bete da vam budu ogromne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.. ..pusa veeeeeelika....
hvala cure,ajme mislila sam da će mi srce iskočit kad sam dobila nalaz u ruke...
KikiČestitke
![]()