Makice čestitke od srca ..
cure, hvala vam svima, da i vas sto prije iznenadi trocifrena beta!!!!!!!!!!!!!!!!!
Makice čestitam.
Moja beta je 0. Ovaj ciklus preskačemo i onda početko 5.mj krećemo u nove pobjede.
Makice čestitka na betii da to brljavljenje što prije prestane.
moja beta očekivana 1,2 i M krenula.
Sutra sam već na prvoj inekciji za stimulirani
evanadam se da će nam objema slijedići biti dobitni
eva133, neka u 5.mj.dočekamo svoje makar trocifrene bete.
Venndy super što odmah krećeš. Jel da kako se odmah bolje osjećaš i sve je nekako iza tebe. Tako sam i ja prošli put odmah poslje bete ušla u postupak i bilo mi je super. Negativna beta brzo ispari. Sad još samo da procurim, ali po mom iskustvu tek u nedjelju ili ponedjeljak.
Sretno. Nadam se da ćeš brzo biti trudna.
eva133,doci ce i tvoj dan ,vidjet ces! svaka cast sto planiras slijedeci postupak
Mkaice,, Kiki, opet ja gnjavim s pitanjima - jeste li imale implatacijsko (spoting ili nesto bar)?!
Eva, sigurno ce biti sad u novom postupku.
Vendi, super se "recikliras" u nove pobjede.
eva,sve sam ti rekla...doći će i tvoja beta...
vendy,evo puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoj sljedeći postupak
smj,ja nisam imala nikakav spoting..
Makice,čestitam
Eva,žao mi je![]()
Hvala cure na potpori!
Svima sa pozitivnom betom čestitke od srca!
Evo sad dosla iz bolnice.Vracena jedna blastocita u FET-u.Beta 13.04.Nastavljam sa Estrofemom i utricima,mislila sam u ovom postupku mjeriti temp ali sam odustala,sto manje znam lakse ce mi biti.Od 7 embrija koje sam imala u ''zamrzivacu'' od proslog postupka ostala su mi jos samo 2 8-stanicna,odmrzavali su juce sve redom ali je eto jedna blastocita prezivjela.Nadam se da ce se lijepo smjestiti i odluciti da ostane.Svim cekalicama bete zelim puno srece a onima koje nisu uspjele
![]()
eva133
venddy
smj, nikakav spotting, nista, bas nista osim konstantnog pms-a, i pod zadnje probadanja u preponama. jos malo i znat ces!!!
svim cekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~!
makice čestitam!
Venddy, super za brzi povratak u igru... nadam se da je ovo tvoja pobjednička![]()
Posljednje uređivanje od tikki : 01.04.2011. at 20:12
I ja se iskreno nadam
Posljednje uređivanje od alma_itd : 01.04.2011. at 20:30
makica i kiki cestitam!!!!trudnice nase!!!! drzite nama raznoraznim cekalicama fige da vam se uskoro pridruzimo!
brojim 6dnt, danas u par navrata sam mislila da menga stize jer me trbuh boli identicno kao pred mengu. sutra se pikam brevactidom.mrzim mengu, sanjam ju i od nje imam nocne more, ne zelim je narednih 9 mjeseci!!!
aslan,i dalje ćemo navijat za vas.... dan prije bete i ja sam sanjala da sam dobila mengu,strašno...ali bez brige.sad je nećeš imat dugo,dugo..-to ti od srca želim![]()
Znas, Makice, meni danas 9dpt, 11dpo, i nemam hrabrosti jos raditi test kao ti.
Doc rekao 8.4. beta, pa se ja jos malo nadam.
Mozda u ponedjeljak ipak pokusam, vidjet cu....
Inace, grcici i osjecaj "spuzvaste mase" u maternici, i povremena probadanja u rodnici (ali to su utrici), te cicke bolne s "bocnih strana" u produzetku od pazuha, mozes mislit?!
Bilo bi super kad bi postojao neki scener koji bi odmah ocitao sta se dogadja, pa ni jedna od nas ne bi morala tako "odbrojavati dane"...
Pozdrav svim cekalicima.
Vazno je da ne gubimo nadu.
alma, kaja82, sretno cure!
aslansve vas puno, puno volim i neprestano mislim na vas!
smj, to mi tvoje mirise na dobro, ja sam pucala od bolova 9dpt, kada sam napravila test. to jutro sam mislila da sam dobila.znamo sve i same da nema pravila, a to s testovima je skakljivo. ako je -, onda se zbediramo, a to je fakat rano! od srca ti zelim puno,puno srece.
alma, zajedno ćemo vaditi betu
U petak su mi vraćena 3 embrija.
Čestitke od srca svim dobitnim betama, za ostale veliki zagrljaj podrške![]()
Arizona 311 cuvaj svoje 3 mrve i nadam se da ce nam 13-ti biti sretan dan![]()
samo da prijavim da je moje brljavljenje vec skoro skroz prestalo i da u ponedjeljak ponavljam betu. nadam se da ce lijepo rasti!
venddy, kakav ti je protokol za stimulirani?
Makice, super! Čekamo ponedjeljak!
Moram samo čestitati jednoj dragoj Petrovki koja nije na forumu na njenom +!!!Nisam mogla odoljeti!
![]()
hvala, snekica! strah me, ali vjerujem da ce biti sve ok. aaaaaaa!
jos malo i veselit cemo se i tebi!
smj, tek sada vidim da ti vadis betu 08.04.,to bi ti bio 17dnt? nikada ne kuzim zasto tako kasno, vidim da su neke cure vadile 16dnt. to ovisi o terapiji poslije, jel tako? tipa, ako dobijete brevactid ili nesto , onda se kasnije vadi? jer ja sam prvu vadila 11dpt.
gledala sam vete nasih trudnica malo po forumu, pa mi moja izgleda nesto mala? jel to normalno za 11dpt?(137,5)? vadim opet sutra, kolika bi mi trebala biti onda po pravilu?
Makice i ostale nove trudnice, cestitlke od srca. Beta je ok, bitno je da se pravilno dupla. Imas primjera lijepih trudnoca koje su pocele i s manjom betom...samo se opusti i uzivaj u trudnoci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eva, vendy i ostale suborke, hrabro naprijed. Jednom mora uspjeti
Ja cekam M pa da krenem napokon
Posljednje uređivanje od aleksandraj : 03.04.2011. at 10:26
makice tvoja beta je super, jer tek ti je 11dnt a vec ti je trocifrena, dupla se svakih 48 sati tako da bi ti sljedeca trebala biti oko 280!
uzivaj u svojoj sreci i opusti se!
ja danas brojim 8dnt. nista znacajnijih simptoma, uvijek sam imala simptome a nisam bila trudna pa se sad ne oslanjam vise na to. evo cice bole-ali i prije mengu bole, temperatura ne pada ispod 37,2 - ali uvijek mi je povisena bila poslije transfera pa vjerovatno od utrica, osjecam umor -ali alergija me uhvatila pa od toga po ovakvom vremenu jedva hodam,itd.
test cu napraviti u srijedu na 11dnt. ako vjestica prije ne dodje jer me trbuh vec danima boli kao pred mengu.
Makice, beta ti je super, samo nek se dupla, sto su ti i druge cure vec rekle.
A vezano za ovako kasnu betu, ni ja ne razumijem, mozda jer sam punkciju imala 11, a ne 14 dana ciklusa. Terapija nakon transfera su tri puta po dva utrica, kao gotovo svima. E da, jos inace uzimam bromergon zbog prolaktina (to valjda sve usporava). Usput doktori se jako razlikuju u misljenju treba li nakon transfera i dalje uzimati bromergon (ali meni skoci prolaktin kao blesav ako ga ne uzimam)...
smj, a gdje si u postupku? Beta može i 15. dan, predugo je čekati 17. dan.
hvala vam cure, skroz ste me umirile!
aslan i ja sam mislila da cu procuriti, to vise nije bilo normalno kakav pms sam imala. i stalno sam bila umorna, cijelo vrijeme.
smj, a da ti ipak napravis testic? ako se ne varam, danas ti je 10dpt? sorry, ali ne mogu docekati da cujem i vase rezultate, tako mi sve mirise na dobro.
mare41, u Zg, na VV.
Makice, vjerojatno cu probati u ponedjeljak test (14dpo, 12dpt).
Evo i temperatura mi je 36,5 - skoro pa niti jedan trudnicki znak.
Ne znam, ne znam...
Makice ne brini! Ako ti je tolika beta za 11dpt, zbroji kolika će ti biti na 14dpt kad bi trebala vaditi po pravilu, i onda se sjeti da si je tek onda trebala vaditi. Negdje blizu 400? Srce sad na miru?Samo nek se sad fino dupla!
Makice jedva cekam da nam sutra javis nove vrijednosti tvoje beteOpusti se,to je sad najvaznije.
Cure imam jedno pitanje.
Moram si dati pikicu Brevactid-a, a otopina za mučkanje nalazi se u staklenom bočici. Prvi put kada sam pokušala otvoriti staklo mi se rasprsnulo tako da sam morala paziti na male komadiće. Koje je točna procedura za to otvaranje, zna li tko?![]()
arizona, vidiš točkicu pri dnu vrha ampule? Tamo bi trebala staviti palac i gurnuti, nije baš lako, svima su nam pucale ampule.
meni je uvijek bolje uspijevalo kad stavim palac ispod tockice i onda gurnem. kad sm stavila prvi put na tocnicu svu sam ampulu zgnjecila
Makice ja sam ti na kratkom protokolu: 2.dan dva decapeptyla, 3.i 4. dan po dva decapeptyla i 3 menopura, 5. i 6. dan po pola decapeptyla i po tri menopura. 7. dan prva folikulometrija pa po potrebi još jedan ili dva decapeptyla. I to je bilo to prošli put a i sada sam dobila isti protokol.
Nadam se da se ti osjećaš dobro, da nema više brljavljenja i najvažnije da te ponovljena beta sutra umiri
venddy, znaci vec si pocela s pikanjem?
da, brljavljenje je skroz stalo, odmah drugi dan.
a sto se tice ampulica brevactida, ja sam isla uvijek u hitnu da me pikaju, i sestrama je par puta isto znalo puknuti.
Zelim da cestitam novim trudnicama, sve naj naj. Redovito vas pratim, inace mi je 27.03. vraceno 3 embrija, tako da sam cekalica. Danima lezim doma i imam poludit. Mislila sam od sutra malo u setnju. Nego, citam na forumu kako mnoge cure nisu lezale nego su isle na posao, pa ne znam kako su sa utricima. Da li lezite posle njih i koliko? Ja bih mozda krenula u setnje i to, ali ne znam zbog ovoga. Ako neko ima neki predlog.
Pozdrav
tina želim ti lijepu betu i da ovaj postupak bude sretan za tebe.
slobodno možeš u šetnju, dapače previše ležanja isto nije dobro zbog cirkulacije, ja sam isto jedna od ovih koje treći dan idu radit. Po američkim forumima vidim da žene već sutradan idu na posao. Utrić koji sam na poslu morala uzimat uzimala sam oralno (puno sam u autu pa je to jedino rješenje), inače za vaginalno ja oko pola sata budem u vodoravnom položaju ili polusjedećem i poslije normalno funkcioniram.
Pa stavi utrice, odleži sat vremena i onda u šetnju. Nije ti baš ni dobro stalno ležati nakon transfera. Samo nemoj sad raditi neke teške fizičke poslove, dizati teške stvari i tako...ali šetnja svakako, dobro je i za cirkulaciju