Joj znam kako ti je....Ja sam u sokuuuuuuuuuuuuuuuuu
Joj znam kako ti je....Ja sam u sokuuuuuuuuuuuuuuuuu
Šaljem puno vibrica kolegici sa SD, neforumašica je. Danas vadi betu, a ja čekam uz mob. rezultate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I ja sam radila test,nisam mogla da izdrzim do sutra i pojavio se +,blijed ali je ipak tu.Jedva cekam sutra da vidim betu,mislim da ce biti pozitivna ali se vise bojim onog ponavljanja i pravilnog duplanja jer sam vec jednom to dozivjela i radije bih 0 nego one sokove sa nepravilnim duplanjem,a nista ne mozes poduzeti da joj ''pomognes''.
Arizona 311 nadam se da cemo se veseliti sutra![]()
arizona,alma....svima čestitke...betu mozda sutra izvadim
Angel, pa ova crta se vidi iz aviona.... jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...trudnjačo naša !!!
Jedva čekam tvoju ß koja će sudeći po današnjem testu biti ooogrooomna !!
Arizona, i tebi čestitam na Vašoj crtici...i nek ju ß sutra samo potvrdi.
Bravo za sve naše nove trudnice !!!!!
Curke, sretno nam sa betama. Ja niš ne vjerujem dok ne vidim crno na bijelo. Ali miriše na dobro.![]()
angel, trudna si kao pun gas!
alma, arizona cestitaaaaaam! za sutrasnju betu~~~~~~~~~~~~, da bude bas kako treba!
angel26, arizona , alma super, pa vi ste trudnice, bete će sigurno biti odlične, svime sretno i šaljem mnogo~~~~~~~~~!
Cure, svima vam od srca čestitam(Malo sam lijena nabrajati imena, a danas se očito posrećilo
I nek se samo tako nastavi!!!
novopečene trudnjače čestitam od srca!![]()
Ma vi ste sve trudne, cestitam!
Ja tek sutra imam transfer pa cu i cesce boraviti na ovoj temi.
Angel ,Arizona ,Alma -čestitke od srca!!!!
super cure, to je to, neka vam se i beta pravilno dupla pa da vas prođu svi strahovi.![]()
cure baš ste me razveselile,nadam se epidemiji trudnica na forumu![]()
predivno cure, čestitam od srca!! Ovo je plodno proljeće na našem forumu![]()
Reci cu samo ovo: zelim da se ovaj niz trudnica nastavi i dalje jer bas nam je super pocelo![]()
Ajme, koliko plusića! Sutra će server pasti od hopsanja!
Cure, čestitam i sretno!
Da nas bar sve zarazi ova epidemija o kojoj Sezen govori![]()
Ježić, ti čekaš 15.? Konačno da je proljetni prekrasan niz krenuo! Čestitam novim trudnicama!Sretno!
Od srca čestitam svim novim trudnicama! Mene je ovaj proljetni val zaobišao, ali se nadam ljetnom ili jesenskom![]()
Posljednje uređivanje od kaja82 : 12.04.2011. at 19:50
Kaja mi smo u jesenskom vagonu! Možda i ranije!![]()
Angel ,Arizona ,Alma -čestitam cure!!!! Super niz! Nadam se da će se tako nastaviti![]()
jutro dragim cekalicama i novopecenim trudnicama!
drage moje, svo vrijeme kako sam saznala da sam trudna, pa prvi uzv, sve mi je bilo u roku par dana. cekanje drugog uzv mi se tako oduzilo, a tek mi je 22.04. cekala sam mucnine(potvrda da su mervice tuuuuu), i sada su pocele....ne mogu vam opisati, toliko mi je muka da mi je zeludac na vratu non stop, a MM i ja se samo smjeskamo, kao ono- neka, neka, he, he.
jesmo normalni?
alma, arizona, danas beta sta ne? bit ce superrrrrrrrrrrr!
jezic, pa i tvoja beta je pred vratima! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Makica veliki veeeeliki kissss
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama bete
makica i meni je tako bilo puna 2mj..mucnine i povracanja pa zgaravica i tako u krug ali nakon toga,preko noci sve je nestalo..pocela sam se super osjecati,energije na pretek..sve muke su nestale..trbuscic je poceo rasti i predivan osjecaj kad pocnes bebu osjecati..zato samo strpljivo..ako su dosle mucnine onda ce i proci..kad tad,nekome prije nekome kasnije..svim curama sretno![]()
Angel, Arizona, alma_itd ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete!!!
ježić i ta tvoju betu, ovog petka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
ljudi, žene, cure....vadila ja betu i 9dnt 234,80
u šooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkuuuuuuu u uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sam
u petak opet vadim da vidimo kako se dupla....
Makice, Tomislava, opet Vas trebam.
Danas 23dpo i 21dpt. Ovaj tjedan, od ponedjeljka, nema spektakularnih znakova ni probadanja. Kao da se tamo nista ne dogadja.
Ali, sinoc i jutros po jedna blijeda svijetlosmedja kapljica na dnevnom ulosku.
Je li to brljavljenje kao sto je bilo ono tvoje Makice ili je to nesto drugo?
Inace, ovaj tjedan je posao cita histerija. Nadam se da ce malac dozivjeti svoj prvi uzv.
Moja beta 12dnt 110Vibrirajte cure molim vas za pravilno duplanje.Jednom mi je bila beta 117 ali se nije pravilno duplala i naravno sve se lose zavrsilo.Bojim se i radovati.
Arizona 311 cestitke i ovdje za lijepu betu
Angel_26 tvoja me beta odusevila![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~ oćeš još....neka nam se bete duplaju a mrvice samo rastu i rastu
Vauuuu...koje krasne ß !!!
Svaka čast curke drage...
Angel, meni tu miriši na više bebica...nisam baš u toku, kolko su ti vratili mrvica??
Alma, čestitam i tebi i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na najjače da se lijepo podupla...
Ja sam malo na ledu do petka jer se moja betica poduplala za 85 %.
ma nemoj mi nista pricat...vratili su mi 2 blastociste i 1 morulu. ako su se sve 3 uhvatile onda cu 1.bit ko bombaa samo molim Boga da mi moja beba ili bebe budu žive i zdrave a mama ce se borit ko i do sada.skupit cu ja snage. ali nekako imam osjecaj da ce bit duplici
volim ih vec a tako su male...
angel ,sve cestitke i kako lijepo vidjeti nove trudnice
Moram i ovdje poskočiti, cure svaka čast na betama
.
e cure ocito mi koje nam nick sa A pocima sve u isto vrijeme...hahahaha