Stranica 72 od 73 PrviPrvi ... 226270717273 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,551 do 3,600 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj LilyOfTheValley prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, nocas sam usla u 6 dan nakon transfera i prijavljujem se tu tek sad.....
    U drugom mjesecu sam tu stalno visila nakon transfera i kad postupak nije uspio sanjala sam samo o tome kad cu opet na ovj topic a onda me ulovila panika od ponavljanja scenarija pa sam se oko "nakon transfera" vrtila ko macak oko vruce kase i naposlijetu eto popustila
    Cestitam svim sljavljenicama s velikim betama i prvim slicicama s UZV-a a svima nama zelim da im se cim prije pridruzimo
    Ince, imala sam sekundarni IVF/ICSI u prirodnom ciklusu i vracena su mi na 3 dan dva embrija koja su nastala iz smrznutih (vitrificiranih) jajnih stanica. Bili su 4 i 5 stanicni sto ne ulijeva puno nade ali embriologinja mi je rekla da je bitno to sto su imali pravilan rast i da ih ocjenjuje kao vrlo dobre. Ipak, znam kako je sansa mala a ja sam da stvar bude gora jos od folikulometrija na dalje bila prilicno pod stresom...
    No dok vjestica ne pokuca ima nade
    Nemam nikakve simptome, malo osjetim jajnike kao pred m. i spava mi se cijelo vrijeme ali mislim da je to od utrica. U stimulaciji su mi bar cicke bile velike i bolne i sve me bolilo od punkcije pa sam si barem mogla umisliti neki simptom, a ovako-nista....
    Ostaje mi samo bazalna temperatura kojoj najvise od svega vjerujem ali ni ona jadnica nije bas porasla....jos od dana ovulacije mi je oko 36,6 i tek jutros mi je porasla na 36,8 s tim da meni obicno dosegne takav vrh 6-7 dana pred m (sto bi bilo danas). kad pocne lagano i nezaustavljivo padati do krvarenja.
    Ako mi i sutra ostane povecana malo cu se ponadati....drzite mi fige!!
    Hahah sad gledam sta sam sve namljela i sumnjam da me itko procitao cijelu ali glavno da sam se ja pojavila na 6 dan transfera i nicim izazvana sve pojasnila
    Da li su ovakvi ispadi mozda toliko prizeljkivani simptom rane trudnoce?
    Zanimljivo, i ja sam 6dpt bila u bedu (vodim mini dnevnik sa svim kemikalijama koje sam u sebe koji dan ukrcala i jednom rjecju opisem stanje razuma). Bazalna ti nije bas nikakvo mjerilo. Jedino sto trebas osjecati su probudjeni jajnici koji pocinju s zutim tijelom, napuhnute i bolne cicke i tu i tamo kakvo probadanje. sa 6dnt ja nisam osjecala gotovo nista ni od toga i stalno bila u brizi kako nista ne osjecam. Mislim da moras jako, jakoooo zeljeti i vjerovati, i biti ce to ...

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

lily of the valley, sretno, od srca! procitala sam te cijelu, he, he ma saljem ti milijun vibrica za tvoje male mrvice!
    patuljchica, sretno i tebi, da se malac cvrsto primi!

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

patuljchice, ~~~~~~~do neba za tog zdravog malca!!!

Kad citam ovu tvoju pricu, onda mi tek pozli od Zakona, hrvatske medicine i nakaradnog svjetonazora koji onemogućavaju ljudima da budu roditelji!!
    Puj!! Sramota!!!!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Makice, Arizona i Angel, Seka35 i ostale trudnice, do kad mi smijemo smetati na forumu Nakon transfera - do 12 tjedna?!
    Jel obicaj prebacivanje na neki drugi forum, i koji bi to onda bio?!
    Super mi je i ovako, ali ne znam je li pristojno prema onima koji su tu tek nakon transfera prvi dana do bete?!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

smj, koliko ja znam nema nekih strogih pravila kad, tko, gdje ili koliko dugo smije biti ili ostati.

Nakon transfera je stvarno nakon transfera, bar po mom shvaćanju.

Ja o svojoj trudnoći uopće više nisam pisala, ustvari je na ovom forumu nikada nisam ni zvanično objavila a rodila sam prije 9 tj. No ono što sama zaključila (govorim u svoje ime) je da na ovom cijelom podforumu potpomognute nije baš ok za dnevno pisanje o svojoj trudnoći, o dnevnim, mijenjajućim simptomima, o egocentričnom JA I MOJA TRUDNOĆA senzacijama, ovo ipak nije normalni trudnički podforum nego mjesto na kojem se izmijenjuju žene muškarci koji često teškom mukom i dugogodišnjom borbom dođu ili čak ne dođu nikada to trudnoće.

ima gore još jedan topic koji se zove pa možde se tamo nađeš više nego nakon transfera........................
    MPO trudnoca nakon svega i kako se osjecamo.............
    http://forum.roda.hr/threads/58242-M...7amo.../page19
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 20.04.2011. at 11:10

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    smj, koliko ja znam nema nekih strogih pravila kad, tko, gdje ili koliko dugo smije biti ili ostati.

Nakon transfera je stvarno nakon transfera, bar po mom shvaćanju.

Ja o svojoj trudnoći uopće više nisam pisala, ustvari je na ovom forumu nikada nisam ni zvanično objavila a rodila sam prije 9 tj. No ono što sama zaključila (govorim u svoje ime) je da na ovom cijelom podforumu potpomognute nije baš ok za dnevno pisanje o svojoj trudnoći, o dnevnim, mijenjajućim simptomima, o egocentričnom JA I MOJA TRUDNOĆA senzacijama, ovo ipak nije normalni trudnički podforum nego mjesto na kojem se izmijenjuju žene muškarci koji često teškom mukom i dugogodišnjom borbom dođu ili čak ne dođu nikada to trudnoće.

ima gore još jedan topic koji se zove pa možde se tamo nađeš više nego nakon transfera........................
    MPO trudnoca nakon svega i kako se osjecamo.............
    http://forum.roda.hr/threads/58242-M...7amo.../page19
    Hval ti Kaduna na odgovoru. I meni se ucinilo neprimjerenim smetati nakon prvog sigurnog uzv prije dva dana po forumu Nakon transfera.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Lilly, za tebe navijam najviše na svijetu! Bit će to to!!!

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

pozdrav drage moje ...htjela sam vas pitati da li je bitno ako sam ja A+ krvna grupa, a muž (još nije vadio krvnu grupu), ako se desi da bude -?...nisam baš dobro složila pitanje, ali mislim da me razumijete....

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj mrvica7 prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav drage moje ...htjela sam vas pitati da li je bitno ako sam ja A+ krvna grupa, a muž (još nije vadio krvnu grupu), ako se desi da bude -?...nisam baš dobro složila pitanje, ali mislim da me razumijete....
    ako si ti plus, uopce nije vazno koji ce biti + ili ' djeteta. Ako si ti minus, e onda nastaju problemi ...

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj smj prvotno napisa Vidi poruku
    ako si ti plus, uopce nije vazno koji ce biti + ili ' djeteta. Ako si ti minus, e onda nastaju problemi ...
    e super, hvala...onda mm ne mora ići vaditi krv...

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pathuljchica sviđa mi se tvoj naziv ovog PDF-a "grupna panika" mislim da nam najbolje odgovara

Meni je danas 8 DPT i još uvjek ne osjećam ništa šta bi upućivalo na trudnoću. Jučer i prekjučer su me na trenutke lovili takvi PMS grčevi da sam mislila da neću dočekati vikend bez krvarenja i laganini se pomirila s tim da od ovog pokušaja nema ništa.
    Danas se to sve nekako smirilo čak mi se čini da mi ni cice nisu tak jako bolne, tako da neznam šta sad to znači, jel to nešto dobro ili tek zatišje pred buru

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam B- i tražila sam od dr da dá mm da vadi krv jer neznamo koju Kg i rh ima (žalosno ali istinito) i nije mu htjela dati, a kad je išao na operaciju to su mu obavili u bolnici pred samo operaciju i opet nije saznao jer su mu rekli da nije bitno I stalno je povuci-potegni za to!

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Meni je danas 4 dnt, pa ne znam je li još prerano za bilo kakve zaključke... Znam samo da se moj mozak opako igra sa mojim tijelom... O blažena bila moć samo autosugestije!
    Dakle, jučer me je nešto na trenutak "uštipnulo" a poslije sam osjetila lagano "škakljanje" u trbuhu. Popodne sam zaspala kao da sam cijeli dan kopala... tako da nisam ni čula muža kad je došao s posla. Jel to bila implantacija? Ili je još prerano? Inače se osjećam dobro, osim laganih mučnina i bolnih prsa, i stalne pospanosti, ali ove divne simptome pripisujem utrićima.
    Ajde cure s "iskusnim betama", recite mi da je to to!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj patuljchica prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je danas 4 dnt, pa ne znam je li još prerano za bilo kakve zaključke... Znam samo da se moj mozak opako igra sa mojim tijelom... O blažena bila moć samo autosugestije!
    Dakle, jučer me je nešto na trenutak "uštipnulo" a poslije sam osjetila lagano "škakljanje" u trbuhu. Popodne sam zaspala kao da sam cijeli dan kopala... tako da nisam ni čula muža kad je došao s posla. Jel to bila implantacija? Ili je još prerano? Inače se osjećam dobro, osim laganih mučnina i bolnih prsa, i stalne pospanosti, ali ove divne simptome pripisujem utrićima.
    Ajde cure s "iskusnim betama", recite mi da je to to!
    to je to!

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

to je to!

iz tvojih usta ... ...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Mala Vala, Smj, Makica

I da, vi koje ste vec u fazi UZV-a sic odavdje na neki trudnicki topic heheheh, samo nam zazubice radite

Smj ja zapravo jucer nisam ni bila u bad-u...nakon sto mi je dr. rekla da nemam pravo na sifru GO (oko toga se vodila vecina mojih drama koje su opisane na nakim drugim topicima) jednostavno sam prihvatila sudbinu. Opcenito reagiram ko da sam na praxitenu, sva sma usporena i nemam snage da se nerviram, valjd autrici.... Imam velik prist na obrazu, nije gnojan, nego onako cistican, vodenast, takav uvijek dobijem pred ovulaciju ili mjesecnicu, uglavnom uvijek kad se u jajnicima dogadja neka veca promjena...znaci senzacije u jajnicima su dobar znak? Ja mislila da ot ne valjda i da bih nesto treba osjecati u predjelu maternice....
    Cice nista, a nakon transfera u stimulaciji su mi bile dva broja vece i nisma ih smjela pogledat kako su bolile
    Stvarno polazem sve nade u temperaturu, puno sma to proucavala i pisala ec pa se necu ponavljati ali buduci da imam neuredan san zbog nocnog rada tesko mi j i to pratiti. Jedva cam cekala danas da ju izmjerim medjutim imam potpuno bezvrijedne podatke:
    Probudila se u 8 i pol nakon dva i pol sata spavanja sva mokra od znoja toliko da mi se kosa ukovrcala i izmjerim 36,5 i zaspim u suzama.
    U podne opet budjenje i mjerenje: 36, 85, stavim utrice i opet zacorim do 14:30 i izmjerim 37,25 i tako sad sam happy zbog ove zadnje ali znam d anis ne znaci i tjesim s eda je ova prva bila tako niska jer sam se iznojila i tako snizila temperaturu....
    Ovo je pravi triler.....
    Posljednje uređivanje od LilyOfTheValley : 20.04.2011. at 17:12

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Mala Vala, Smj, Makica

I da, vi koje ste vec u fazi UZV-a sic odavdje na neki trudnicki topic heheheh, samo nam zazubice radite

Smj ja zapravo jucer nisam ni bila u bad-u...nakon sto mi je dr. rekla da nemam pravo na sifru GO (oko toga se vodila vecina mojih drama koje su opisane na nakim drugim topicima) jednostavno sam prihvatila sudbinu. Opcenito reagiram ko da sam na praxitenu, sva sma usporena i nemam snage da se nerviram, valjd autrici.... Imam velik prist na obrazu, nije gnojan, nego onako cistican, vodenast, takav uvijek dobijem pred ovulaciju ili mjesecnicu, uglavnom uvijek kad se u jajnicima dogadja neka veca promjena...znaci senzacije u jajnicima su dobar znak? Ja mislila da ot ne valjda i da bih nesto treba osjecati u predjelu maternice....
    Cice nista, a nakon transfera u stimulaciji su mi bile dva broja vece i nisma ih smjela pogledat kako su bolile
    Stvarno polazem sve nade u temperaturu, puno sma to proucavala i pisala ec pa se necu ponavljati ali buduci da imam neuredan san zbog nocnog rada tesko mi j i to pratiti. Jedva cam cekala danas da ju izmjerim medjutim imam potpuno bezvrijedne podatke:
    Probudila se u 8 i pol nakon dva i pol sata spavanja sva mokra od znoja toliko da mi se kosa ukovrcala i izmjerim 36,5 i zaspim u suzama.
    U podne opet budjenje i mjerenje: 36, 85, stavim utrice i opet zacorim do 14:30 i izmjerim 37,25 i tako sad sam happy zbog ove zadnje ali znam d anis ne znaci i tjesim s eda je ova prva bila tako niska jer sam se iznojila i tako snizila temperaturu....
    Ovo je pravi triler.....
    LilyOfTheValley, ok je to sto spavas oko 14.30. Ja sam spavala normalno, kao i uvijek, cijelu noc, a po danu me hvatalo oko 13.30-14.30 kao neko stanje omame i potreba za snom (utrice sam stavljala oko 15 h tako da nije od njih).
    Maternica se prokrvljava, da, i osjetis samo tu jednu noc ili dan nesto iza transfera kao neki mali ubod, grc kad se primi - inace nista - tek tu i tamo, na recimo 20 dana, dva jaca probadanja, ali takva da se slozis po podu.
    Ono sto je stalno aktivno, sto od utrica, sto od zutog tijela su jajnici - i njih moras osjecati. Ni moje cicke nisu bile aktivnije do petog tjedna, a onda...

I moja struka je trazila nocni rad cesto - to ne vodi ka imanju bebe. Promijeni lijecnicu, uzmi si karton i odnesi ga kod nekoga tko je normalan i moze shvatiti sto prolazimo mi s toliko pokusaja, neuspjeha i uspjeha.
    I sad vise ne smijem pisat. Pusa i pozdrav svima.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

LilyOfTheValley, ok je to sto spavas oko 14.30. Ja sam spavala normalno, kao i uvijek, cijelu noc, a po danu me hvatalo oko 13.30-14.30 kao neko stanje omame i potreba za snom (utrice sam stavljala oko 15 h tako da nije od njih).
    Maternica se prokrvljava, da, i osjetis samo tu jednu noc ili dan nesto iza transfera kao neki mali ubod, grc kad se primi - inace nista - tek tu i tamo, na recimo 20 dana, dva jaca probadanja, ali takva da se slozis po podu.
    Ono sto je stalno aktivno, sto od utrica, sto od zutog tijela su jajnici - i njih moras osjecati. Ni moje cicke nisu bile aktivnije do petog tjedna, a onda...

I moja struka je trazila nocni rad cesto - to ne vodi ka imanju bebe. Promijeni lijecnicu, uzmi si karton i odnesi ga kod nekoga tko je normalan i moze shvatiti sto prolazimo mi s toliko pokusaja, neuspjeha i uspjeha.
    I sad vise ne smijem pisat. Pusa i pozdrav svima.
    Ma za mene je normalno da spavam danju jer nocu radim, svaku noc i to tako tri godine. U krevetu sam nesto prije pet ujutro a tada stavljam utrogestan. Sto se moje dr. opce prakse tice, pratila me od malih nogu i vrlo je ugodna i strucna osoba koja mi je uvijek dala sto god sam ju trazila (zna mi i familiju i tako...) ali ona ne moze po zakonu pisati N98 ili bilo sto slicno na teret HZZO-a. Ma necu o tome ovdje spamati jer sam tu temu izmasakrirala uzduz i porijeko na topicu o tome.
    Meni su ovo ionako zadnji dani na poslu....ili dobivam negativnu betu i otkaz zbog viska (otkaz sam sama zatrazila) ili ce beta bit pozitivna pa odoh na komplikasije ASAP!! Noci ce uskoro biti iza mene, i konacno cu prvi puta osjetiti kako je to leci s muzem na spavanje i ustati da mu pripremim zalogajcic prije odlaska na posao
    Da ne spominjem kako ce nasu kucu napokon ugrijat i obasjat sunce jer nece biti zabarikadirana dekapa po prozorima i tendama i skurama, a postar ce ponovo imati dozvolu da mi pozvoni na vrata ako mi nosi nekakav paketic
    Jedva cekam.......(po mogucnosti drugi scenarij)
    Btw. danas cijeli dan mjeruckam temperaturu i poslijepodnevne su mi bile preko 37....znam da nije relevantno, a opet drzim se za slamku dok ne pocne da pada......
    Posljednje uređivanje od LilyOfTheValley : 20.04.2011. at 23:53

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni danas 7dnt poceo smedji iscjedak i trbuh bolucka ko pred mengu, izgleda da opet nista

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku
    Meni danas 7dnt poceo smedji iscjedak i trbuh bolucka ko pred mengu, izgleda da opet nista
    draga, nadam se da ce prestati. za bolove mi je jasno, sve smo imale takve pms bolove, a saljem ti puuuno vibrica da brljavljenje prestane!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Lilly, prekrasno, konačno da se riješiš tih noćnih! Oporavit ćeš se. Ja sam nekoliko godina radila u smjenama koje su uključivale i noćne i nakon što je to prestalo oporavila sam se dušom i tijelom! Bit ćeš nova curka - i mamica!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

bugaboo nemoj još otpisati postupak, mnogima je baš tako počela trudnoća. Među ostalima i meni. ~~~~~~~~~~~ da je to to!
    Patuljchica taj vaš jedan pravi neka bude borac i nek se čvrsto primi za mamicu!

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

bugaboo nemoj crno misliti, to bi vrlo lako mogao biti i dobar znak, možda kasnija implementacija, za koju ti šaljem ~~~~~~~~~
    Sretno, idemo malo optimizma na sunce

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Da sam barem prije iščitala čitav ovaj topic , nego što sam jutros popiškila test Dakle danas 9 DNT test je pokazao - i to onaj pravi na kakve sam navikla, bez sjena ili tankih crta. Pala sam u totalni bed, pa sam sad ubila čitavo jutro detaljno iščitavajuči sve postove na ovom topic-u i zaključila da mi to baš i nije bilo pametno.

Uglavnom, krvarenja ili bilo kakvog brljanja nema, i to mi je trenutno najbitnije. 6 i 7 DPT mislila sam da ću procurit istog časa, ali evo jučer i danas je poprilično mirno, nema prejakih PMS grčeva, cicke više nisu jako bolne, i ne osjetim ništa. Ponekad se pitam jesam li uopće bila na transferu

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Držim fige svima da je ovaj transfer vaš zadnji! Meni je danas 3dnt( danAs bi po svemu sudeći trebala biti implantacija pošto su mi vraćene blastocide) i ne osjećam ništa,ništa me ne boli niti mi temp. raste. Bojim se da će se ostvarit ono čega se najviše bojim Pozdrav svima i SRETNO!!!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Evi ni 7 dnt kod mene i dalje nema nikakvih simptoma osim nekoliko koji su mi tipicni za PMS...npr. cim sam otvorila oci ulovila me nervoza i pocela sam mozgati o prasenju tepiha i brisanju podova
    BT mi je 36,8 i nazalost to me vise ne ohrabruje bas jer kad sam zavirila u neke svoje starije dijagrame uocila sam da je bilo i dosta ciklusa gdje se BT drzala visokom i do dan-dva pred m.

Vala Mala hvala ti na ohrabrenju i podrsci
    I ja se nekako nadam da ce neke stvari bolje kliknuti kad prestanem s ovim ludilom. Spermiogram nam je sve bolji i bolji, a mozda ce nam uskladjeniji bioritam prizvati rode
    Ovako smo se doslovno "hvatali" izmedju njegove dnevne i moje nocne, nisamo zapravo nikad ni imali postenu priliku da radimo na potomstvu, jer otkad smo zajedno ja sam u nocnoj i sad bas kad mislim unatrag to mi se cini tako tuzno i evo placem, *****u, jel ovo PMS???

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

LOTV može biti i jedan od prvih simptoma T (promjena raspoloženja) Sretno!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

LOTV, b.a.b.y., kia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ od neka vrijeme brzo prođe, do vaše ogromne bete!!!
    Uskoro ću vam se i ja pridružiti, sutra je punkcija...

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Sumskovoce sretno sutra!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sumskovoce, za puno kvalitetnih pisanica!!! Sretno, draga!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Sumskovoce, za puno kvalitetnih pisanica!!! Sretno, draga!
    Sneki nema me puno više ovdje ali šaljem ti jedan ogroman kiss i mislim na tebe

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

drage moje, samo da objavim, danas na uzv dva mala srceka kucaju! bebe imaju 8 mm i jako su lijepe! pozdravi svima, sumskovoce, sretno sutra! svima, svima puno srece!

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Makica prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje, samo da objavim, danas na uzv dva mala srceka kucaju! bebe imaju 8 mm i jako su lijepe!
    Super za 2

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

drage moje, samo da objavim, danas na uzv dva mala srceka kucaju! bebe imaju 8 mm i jako su lijepe! pozdravi svima, sumskovoce, sretno sutra! svima, svima puno srece!
    Draga Makice, velike, ogromen cestitke. Samo sam tvoje vijesti jos cekala. Za velike, prekrasne dvojceke kod Mame MAkice....jeeeeee....

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Makica, prekrasne vijesti čestitam

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

SIJEČANJ 2011.
    Marina25 , 1. ICSI, Cito
    Zvončica1976, prirodno (nakon 2x IVF, Petrova)
    Mpac2006, 3.ICSI, poliklinika Vili (nakon 2xICSI, Pol. Vili)
    DANAS, 1. stimulirani IVF (nakon 6x klomifenski IVF)
    Lili75, 2 x prirodno (nakon 1. ICSI, 2x FET, 1.prir.trudnoča)
    Vojvođanka, prirodno (nakon 4x AIH, 3x IVF, 1x sek. IVF)
    Zimzalabim, 2. IVF, poliklinika Vili (nakon 1. IVF)
    Marinči, prirodno (nakon 2xICSI, VV)

VELJAČA 2011.
    Mojca, 1. ICSI, Cito
    Dani82, sek. ICSI, KBC Rijeka (nakon 3. ICSI)
    Lela77, prirodno
    Mare157, 4. IVF, IVF Centar (nakon 2 x ICSI KBC Rijeka, 1x ICSI Mb)
    Potočnica 4. AIH, Sv.Duh (nakon 3 x AIH Sv.Duh, 1. trudnoča)
    Maja Lena, 1. IVF, Kinderwunschklinik Wells
    Seka35, 1.ICSI Ljubljana (nakon 1XIVF, 3x FET Mb)
    Linaxx, 2. IVF, Vinogradska (nakon 1x prir.IVF, Vinogradska)
    Watson, 7. IVF, Cito (nakon 6.IVF, VV)
    Tally, sek. ICSI, Cito (nakon 2x stim.ICSI, 1x sek. ICSI)
    Gianna, prirodno (nakon 5X AIH, KB Osijek)

OŽUJAK 2011.
    Sign, 1.IVF, Vinogradska
    Tanjam, 4.ICSI, Sv.Duh (nakon 3. ICSI VV)
    Jesen82, 1.IVF, IVF Centar (nakon 2XAIH, IVF Centar)
    Delfin, 2.IVF, Vinogradska (nakon 1x IVF, Vinogradska)
    Matto, 5. IVF, Cito ( nakon 3xAIH, 4xIVF, Cito)
    Pretorija,X. IVF PFC Prag
    Tikica, 1. IVF, CITO (nakon 4X AIH)
    Katica, 3. FET, Mb, (nakon 6x IVF, 2x FET (1.beba Mb), Cito i Mb)
    Makica, 4. IVF, Vinogradska ( nakon 1 stim.x IVF, 2x prir., Vinogradska)
    Kiki30, 1. FET Mb (nakon 3xIVF Rijeka, 1XIVF Mb)
    Magnoli, 3. ICSI, Vili (nakon 2xICSI, Pol. IVF)

TRAVANJ 2011.
    Hrabrica 29, 2. IVF KBC Rijeka (nakon 1. IVF, KBC Rijeka)
    TOMISLAVA, 1.IVF, VV (nakon 2x AIH VV)
    Reny 76, 11.IVF, VV (nakon 2XAIH, 4 X stim. IVF, 6 x prir.IVF)
    Smj, 1. IVF, VV
    Missixty, 4.ICSI, PFC Prag (nakon 3x ICSI)
    ANGEL_26, 2. ICSI, IVF poliklinika (nakon 1xICSI IVF poliklinika)
    Arizona311, 1. ICSI Sv.Duh
    Nata, 2. IVF, VV (nakon 2xAIH, 1xIVF, VV)
    Tina2701, 1XAIH, KB Osijek
    Marchie37, 3. ICSI, Mb (nakon 1xICSI Sv. Duh, 1xICSI Mb)
    Bebica_2, prirodno (nakon 1xIVF KBC Rijeka)
    Bab, ~~~~~~~~~~~~~~

Čekalice bete~~~~~~~~~~

Ptica1, 23.04.(Petrova)
    Nety, 25.04. (Petrova)
    Goga69, 26.04. (PFC Prag)
    Miari, 26.04. (KBC Rijeka)
    Bugaboo, 27.04. (Mb)
    Aurora blu, 28.04.(Cito)
    LilyOfTheValey, 28.04. (KBC Rijeka)
    Charlie, 28.04.
    Bubana, 29.04. (Prag)
    Aurora*, 29.04. (KBC Rijeka)
    Venddy, 29.04. (Cito)
    Kia, 29.04. (Prag)
    Nora, 01.05. (PFC)
    b.a.b.y., 02.05.(Vili)
    Patuljchica, 03.05. (Prag)
    Chris, 03.05. (PFC)
    Mia Lilly,

Čekalice F(ET), sekundarni ICSI~~~~~~~~~~
    Milla2, 20.04 (Petrova)
    marija_sa, (Mb)
    alma_itd, (Belgija)
    Inana (Sv.Duh)
    Slava77 (CITO)
    dudadudaduda

Čekalice punkcije~~~~~~~~~~
    Šumskovoće, 23.04. (KBC Ri)
    Opa, (Pronatal)
    čuftica, (Petrova)
    tika08, (PFC)

Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
    marnie, Ela28, marisela, majalena, n&a, iva15, Crvenkapica 77, tikki, metkovk@, zlatta,

Klomifenke/ femarke, AIH, prirodni IVF/ICSI ~~~~~~~~~~
    MASLINA1973, ježić, ruža82, katja35, Olea77, (PFC)

ON-GO~~~~~~~~~~~~
    4. mjesec: anddu, aleksandraj, Iberc, Lily, mare77, NINA30, Sanela-Naja, Sonja29, Sela, Tasha, tlatincica, vedre,
    5. mjesec: Andream, artisan, BlaBla123, Cannisa, dhea, darmar, dorina199, eva133, ivka13, jelena, kaja82, kitty, MINI3, mury, mala bu, marincezg, matahari, nora77, Ona koja nije pisala, pirica, prag, rikikiki, Sali, tlukaci5, tajna30, the margot, vala mala,
    6. mjesec: ambra, faith79, sara38, sanja1, tantolina, ptica1,
    7. mjesec: medena8,
    9. mjesec: kiara79, gošparka, frodo, vita22, MANNY,

Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
    Aslan, Anabanana, amyx, brigitta, believes, ciklama1, Chiara, corinaII, dani39, Dona, deniii, Dada-55, dadyakBda, đurđa76, hop, inaa, inna28, ivanchi78, innu, Iva Mia 2009, Ivana0409, kriistiina, linalena, lasta, jopam, jadro, ja.sam.xyz., kordica, kiša, lasta, Lua, Leva, miba, maca papucarica, martinstoss, Mare41, m arta, modesty4, Mery0908, maza975, morskavila, Mrvica7, Maja_st, Nikolina-Zagreb, Niki, nina977, palcicazg, plavuša 007, pinny, Pea, sonječka, sezen, snekica, sildad, slatkica, šiškica, taca70, tinkica, TrudyC, Tiki_a, vanchriban, Vuki, Zeena, zlatica,

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Draga Gizmos, mene mozes staviti u 5. mjesec. M nikako da stigne

goga69 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Draga Gizmos hvala na listi !!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jesen draga Kako si mi? Kako tvoj trbuščić? Piši šta ima da nam uliješ malo nade, pogotovo novim curama! I ja na ovaj pdf često zalutam, iako sam daaaaaaaleko od transfera, čak 4-5 mj.!
    Makica wooooow čestitam!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Jesen draga Kako si mi? Kako tvoj trbuščić? Piši šta ima da nam uliješ malo nade, pogotovo novim curama! I ja na ovaj pdf često zalutam, iako sam daaaaaaaleko od transfera, čak 4-5 mj.
    Makica wooooow čestitam!
    draga moja... mislim ja na tebe i povirim svako malo da vidim što ima s tobom

ja sam dobro.. danas sam 11+1..tj. u 12-om tjednu...imam za tjedan dana pregled i molim se da sve bude dobro kao i do sada...

još sam puna straha tako da mi se teško opustiti ali dobro... sve je to za ljude

svima želim jako jako puno sreće i da što prije vaše čekanje se završi

sneki javi se još na pp.. da ne zachetavam ovdje...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Gizmos stalno zaboravljam napomenuti da se moj FET pomaknuo za sam pocetak svibnja.
    Makica suuper!!
    Svima u akciji big kiss

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala na listi. Danas mi je 4dnt (transfer 5 dan) i ne osjećam ništa, temperatura ne raste a navodno bi već sad trebala bit malo povišena, implantaciju nisam osjetila,jedino me malo boli kao da trebam dobit i to je to Odlučila sam sa M proći danas na more do utorka. Uskrs kod kuće bi mi bio prestresan. Pošto neću nosit laptop želim svima ogromnu betu i sretan Uskrs!!!!!!!!!! Pusaaaaaaaaaaaaa

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

baby ,samo ti uživaj i ne misli na ništa,pogotovo na temp. ni ja je nisam imala
    sretan uskrs i tebi i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Gizmos, nama je to upsjelo iz 9-og pokusaja, 1-og na VV.
    Pa popravi, molim te, statisku u travnju, vazno je da ljudi znaju da ne treba odustajati.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Gizmos, nama je to upsjelo iz 9-og pokusaja, 1-og na VV.
    Pa popravi, molim te, statisku u travnju, vazno je da ljudi znaju da ne treba odustajati.
    svaka cast na srpljenju i snazi....a ja mislila da odustanem posle dva IUI i jednog IVF....

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

drage moje, hvala vam na cestitkama, na podrsci i razumijevanju! svima

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

drage moje, hvala vam na cestitkama, na podrsci i razumijevanju! svima
    i ja cestitam, mogu da zamislim tvoju srecu...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sumskovoce jedva cekam tvoj report za stanice! Nadam se da ce ti biti lijepe i brojne
    Makice os drca cestitam i suze radosnice su potekle na ono "jako su lijepi..." Prekrasno

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

U vrijeme ovulacije jako osjecam lijevi jajnik, dr. kaze da to moze biti od povecanja jajnika uslijed rasta folikula. Nakon ovulacije se to obicno smiri. Od jucer ponovno osjecam istu bol pa ,me zanima da li i razvoj zutog tijela uzrokuje povecanje volumena jajnika?
    Trazila sam animacije po youtubeu ali nisam nis nasla.... Isto tako, da li oba jajnika razvijaju zuto tijelo nakon ovulacije ili samo onaj jajnik koji je ovulirao?
    I jos nikako da skontam cemu utrogestan kad ga zuto tijelo proizvodi ovako ili onako nakon ovulacije? Mislim nije da ga ja ne zelim, uopce me ne smeta jer bar imam super izliku da legnem nakon sto ga stavim, nego me bas zanima....Mislim znam da ima zena koje imaju slabije/nedovoljno lucenje progesterona (tko zna mozda sam i ja jedna od njih bo!) ali me zanima zasto se utrici po defaultu daju svima u IVF-u? Sad se pitam sto ce biti ako jednog dana prirodno zatrudnim a ne znam a nisam uzela utrice :D
    Isto, citam da zuto tijelo pocne da propada otprilike sedam dana od ovulacije ukoliko ne dodje do oplodnje i implantacije (pretpostavljam da ga trigerira Hcg) ali nije li onda vec prekasno za vraceni embrij koji pocinje s implantacijom negdje 5 dnt. Znaci to je tri dana od oplodnje+5 dnt=8, a da ne spominjem da za neko lucenje Hcg-a koje ce tijelo prepoznati i dati signal treba jos dodatni dan-dva i tu smo vec na 10 dana i ode zuto tijelo u tri lijepe......

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

U vrijeme ovulacije jako osjecam lijevi jajnik, dr. kaze da to moze biti od povecanja jajnika uslijed rasta folikula. Nakon ovulacije se to obicno smiri. Od jucer ponovno osjecam istu bol pa ,me zanima da li i razvoj zutog tijela uzrokuje povecanje volumena jajnika?
    Trazila sam animacije po youtubeu ali nisam nis nasla.... Isto tako, da li oba jajnika razvijaju zuto tijelo nakon ovulacije ili samo onaj jajnik koji je ovulirao?
    I jos nikako da skontam cemu utrogestan kad ga zuto tijelo proizvodi ovako ili onako nakon ovulacije? Mislim nije da ga ja ne zelim, uopce me ne smeta jer bar imam super izliku da legnem nakon sto ga stavim, nego me bas zanima....Mislim znam da ima zena koje imaju slabije/nedovoljno lucenje progesterona (tko zna mozda sam i ja jedna od njih bo!) ali me zanima zasto se utrici po defaultu daju svima u IVF-u? Sad se pitam sto ce biti ako jednog dana prirodno zatrudnim a ne znam a nisam uzela utrice :D
    Isto, citam da zuto tijelo pocne da propada otprilike sedam dana od ovulacije ukoliko ne dodje do oplodnje i implantacije (pretpostavljam da ga trigerira Hcg) ali nije li onda vec prekasno za vraceni embrij koji pocinje s implantacijom negdje 5 dnt. Znaci to je tri dana od oplodnje+5 dnt=8, a da ne spominjem da za neko lucenje Hcg-a koje ce tijelo prepoznati i dati signal treba jos dodatni dan-dva i tu smo vec na 10 dana i ode zuto tijelo u tri lijepe......
    Koliko sam čula Utrogestan se daje u svim IVF postupcima jer se punkcijom nešto ošteti tako da je funkcija žutog tijela slabija. A možda i baš zbog ovog šta si napisala da se da veća šansa embrijima koji se kasnije implantiraju.

Makice čestitam na dvije prekrasne bebice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •