Stranica 73 od 75 PrviPrvi ... 23637172737475 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,601 do 3,650 od 3728

Tema: Nakon transfera

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

arizona, odlična beta,čestitam!

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala vam svima.

mimi, vraćena su mi 3 embrija, svi jako dobri, tako su rekli. Vidjet ću sutra sa dr. jedva čekam pregled. Malo me trta

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

cestitam, hvala Bogu

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure, ima tu na forumu tema Bolovanje nakon transfera, tj za vrijeme postupka IVF-a, odnos sa poslodavcem po tom pitanju, objašnjavanje dijagnoza, zadiranje u privatnost itd...? Ako netko zna, jer ja sam sve pročešljala, ali očito ne vidim dobro...

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Meni je danas 7 dan nakon transfera (ako transfer računam kao nulti dan)....danas nakon stavljanja utrogestana primjetila na ulošku neke smeđe žilice....ufff ne sprema mi se valjda menga.....a za betu mi je još rano ????

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Arizona, super ß čestitam.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj arizona311 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobila sam rezultate druge bete 17dnt, 3000
    Čestitam, biti će da ćeš imati ubrzo gužvanac u buši! Sretno!

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Arizona

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Drage djevojke, prvo ogromen cestitke Arizoni - moja je beta 17 dan bila 612, pa pretpostavljam da ona nosi tri male mrvice. Brdo vibri za njihov sretan i napredan razvoj.

Sezen, veliki zagrljaj i puse, uvijek mozes i moras ponovo - budi kao Scarlett O'Hara, isplaci se danas, i onda promisli: "Sutra je novi dan!"

Makica, Bugaboo, Pirica - sve su Vase rijeci bile tocne, spotting koji me spopao nije unistio malog misa koji raste u mojem trbuhu i trenutno je velik 3 mm i kuca.
    Makice, malo sam plakala i sjetila se tebe na onom stolu, i Seke 35....
    Kao i uvijek, imam pitanje. Prije pregleda sam bila toliko zivcana od straha je li sve ok da sam "trgnula" jedan 2mg Normic.
    Moze li to jako utjecati na razvoj bebinog mozga (razvija se bas sad s 5 na 6 tjedan?!).

Vibre za sve nove cekalice...

Reni76, MH ima moj mob., srele smo se danas u cekaonici, nazovi me kad stignes...

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Smj super za mrvicu, samo neka raste dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Moja frendica cijelo 1. tromjesjece drmala po Normicima i rodila 2 zdrave bebe pa ne brini, bolje da si ti smirena makar drogirana nego da se nerviras jer to nikako nije dobro za mrvicu.

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

smj, prekrasne, najljepse vijesti! normabel nece naskoditi ni tebi ni bebi i preporucuje se trudnicama, mozes slobodno popiti kad god si malo nervozna! meni ga na terapiju stavio dr tomic, i budi bez brige! sigurno je divno vidjeti srce koje kuca, a ja se tako nadam da cu to ugledati u petak. sto se vise blizi, vise me strah,tako se jaaaaako nadam da ce kucati......
    corinaII, ne vjerujem da je menga, mozda samo spoting,moras biti strpljiva i mirovati!

ANGEL_26 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Arizona čestitke na krasnoj beti...Pretpostavljam da su duplići. Pogledaj u mom potpisu kolika je meni bila 11 dan nakon transfera pa isto mislim da su duplici dok dr ne dokaze suprotno.

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Danas mi je 6 dnt i boli glava otkad sam se probudila, poludit cu

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pozdrav svima, eto ja sam ovdje nova ali kao i da nisam, jer svi imamo iste probleme i želje. Jučer sam bila na transferu, vraćene su mi dvije blastocide i danas sam na wc papiru primjetila smeđu žilicu. Da li itko od vas zna što bi to moglo biti. Bojim se i pomislit na ono najgore

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj ANGEL_26 prvotno napisa Vidi poruku
    Arizona čestitke na krasnoj beti...Pretpostavljam da su duplići. Pogledaj u mom potpisu kolika je meni bila 11 dan nakon transfera pa isto mislim da su duplici dok dr ne dokaze suprotno.

meni je beta na 19dan bila 8392 i nisu bili duplici..ali ja sam sva neka van formata ..hahah..

bugaboo mozes si popiti lupocet za glavobolju..
    sretno svima.. *

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku
    Danas mi je 6 dnt i boli glava otkad sam se probudila, poludit cu
    Bugaboo, to bi moglo nesto znaciti.
    Jesi li i nekako sva kao omamljena i teska?!
    E onda tu netko trazi svoj stan za dvete mjeseci...

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

baby- nista ne znace dvije zilice nakon transfera. Svi to imaju. Samo lezi i miruj dva tri dana. To je jako vazno.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Makice moja,jedva cekam tvoj ultrazvuk.
    Vidjet ces kako je to malo, sicusno, ali mrda se i pumpa kao veliko.
    Joj, jedva cekam da dobijes prve slike.
    Meni su sad slike stalno pored mene, iako, znas, doktor je rekao da se sad ide polako, mjesec po mjesec, da vidimo kako ce se sve razvijati i vodi li dobru.

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

bugaboo, i mene je cesto boljela glava tih dana nakon transfera!
    smj, da, uvijek kazu da se ide korak po korak, ali i polako, ali tako sam jako sretna da je to za poludit. jos samo da prokucaju....nema vece srece....
    dobila sam i ja slikicu sa prvog uzv, ali je bilo jako rano i vidjele su se samo dvije gest.vrecice, ali tako su slatkeeeeee!
    pozz svima i vibre za sve sto nam treba!

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

AB ni ja nemam nekih simptoma stimulacije kao prošli put. Grudi su malo malo otečene od Utrogestana ali to je gotovo zanemarivo, takve su mi bile i u sekundarnom IVF-u. Jajnike uopće gotovo ne osjećam a prošli put su me bolili cijelo vrijeme od stimulacije.
    A bila sam na potpuno istom protokolu. Pa sad budi pametan

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Vratila se sa prvog uzv. Vide se dvije ges. vrečice, jedna lijepa, druga malo kaska.

Još je jako rano, tek 18dnt, tako da sam naručena za tjedan dana. Tada će biti oko 25dnt da li je moguće da će se čuti srčeka, još je to jako rano, je da?

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

smj, tako mi je drago što se sve smirilo. Vidiš da je sve dobro. Čuvaj se dalje i pazi na malog mišeka.

angel, kada si naručena za uzv. Bete sa nam slične na 11 dan, jesi li vadila još jednom?

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj smj prvotno napisa Vidi poruku
    Bugaboo, to bi moglo nesto znaciti.
    Jesi li i nekako sva kao omamljena i teska?!
    E onda tu netko trazi svoj stan za dvete mjeseci...
    Teska sam ja kako god se okrene

Imam niski tlak pa mi se cesto zna zavrtit, ali ja to nista ne prepisujem simptomima.

U svakom slucaju rijeci ti se pozlatile

ANGEL_26 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj arizona311 prvotno napisa Vidi poruku
    smj, tako mi je drago što se sve smirilo. Vidiš da je sve dobro. Čuvaj se dalje i pazi na malog mišeka.

angel, kada si naručena za uzv. Bete sa nam slične na 11 dan, jesi li vadila još jednom?
    Vadila sam samo 9dnt i 11dnt, dupla se za sad pravilno i to mi je bilo bitno. A na uzv idem za tjedan dana i tada ce mi bit 22dnt i nadam se da bi se tad trebalo cut
    Jeli se ti osjecas nekako napuhnuto?

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

arizona, ja sam isto bila na prvom uzv 18dnt, i narucili me za dva tjedna, to je sad u petak.cinilo mi se dugo, ali valjda znaju sto rade!!!!!!

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Evo... prijavljujem se i ja na pdf koji od milja zovem "grupna panika"
    Da ne histerziram sama i osluškujem nepostojeće i postojeće simptome...
    Uglavnom, bila na ICSI/PGD u PFC-u u Pragu, uz jaku stimulaciju dobila 25 js, od kojih 20 zrelih, 2 nezrele i 3 morfološki neispravne (ponedjeljak).
    Drugi nam dan (utorak) javili da imamo 18 embrija.
    Treći dan (srijeda) od punkcije rađen PGD. U subotu naručeni za transfer - dočekale nas šokantne vijesti - od 18 srijedu je dočekalo 12 morfološki ispravnih embrija, ali samo 2 nisu imala translokaciju.
    Ta 2 išla su na još jedno testiranje u subotu ujutro (za ostale kromosomske malformacije). Doktorica me pregledala, rekla nam da se javimo za 3 sata kada će imati rezultate testiranja, ali da su male šanse da i jedan bude zdrav... Rekla nam je da bi trebali početi razmišljati o donaciji, jer rezultati novog postupka najvjerovatnije neće biti puno različiti od ovih, a da misli da mi još jedna ovakva stimulacija ne bi bila dobra.
    Ali, sreća, ili kako god to želite nazvati, nas je pomazila i u 12,40, 16.04. vraćen nam je 1 kromosomski zdrav i morfološki dobar embrij.
    Sada štrikamo... sve do bete, koju nam je rečeno vaditi 03.05.
    I osluškujem... I histeriziram... I mirujem ... I pijem 6 utrića dnevno... I surfam po netu i tražim statistiku koja nam ide u prilog...ali takve nema.
    Eto, da sam barem podjelila s vama...
    Pozdrav i čestitke svim pozitivnim i duplajućim betama!

goga69 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Zaista pravi naziv...."grupna panika",svaka cast na dosjetljivoscu!!!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj patuljchica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo... prijavljujem se i ja na pdf koji od milja zovem "grupna panika"
    Da ne histerziram sama i osluškujem nepostojeće i postojeće simptome...
    Uglavnom, bila na ICSI/PGD u PFC-u u Pragu, uz jaku stimulaciju dobila 25 js, od kojih 20 zrelih, 2 nezrele i 3 morfološki neispravne (ponedjeljak).
    Drugi nam dan (utorak) javili da imamo 18 embrija.
    Treći dan (srijeda) od punkcije rađen PGD. U subotu naručeni za transfer - dočekale nas šokantne vijesti - od 18 srijedu je dočekalo 12 morfološki ispravnih embrija, ali samo 2 nisu imala translokaciju.
    Ta 2 išla su na još jedno testiranje u subotu ujutro (za ostale kromosomske malformacije). Doktorica me pregledala, rekla nam da se javimo za 3 sata kada će imati rezultate testiranja, ali da su male šanse da i jedan bude zdrav... Rekla nam je da bi trebali početi razmišljati o donaciji, jer rezultati novog postupka najvjerovatnije neće biti puno različiti od ovih, a da misli da mi još jedna ovakva stimulacija ne bi bila dobra.
    Ali, sreća, ili kako god to želite nazvati, nas je pomazila i u 12,40, 16.04. vraćen nam je 1 kromosomski zdrav i morfološki dobar embrij.
    Sada štrikamo... sve do bete, koju nam je rečeno vaditi 03.05.
    I osluškujem... I histeriziram... I mirujem ... I pijem 6 utrića dnevno... I surfam po netu i tražim statistiku koja nam ide u prilog...ali takve nema.
    Eto, da sam barem podjelila s vama...
    Pozdrav i čestitke svim pozitivnim i duplajućim betama!
    Nikad en reci nikad.
    Samo naprijed po svoju bebu.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Arizona, vidis da ih je vise.
    Sta to znaci jedna lijepa, druga malo kaska....
    Ma ona/onaj sve "znjopa" brze, pa ovom drugom sto ostane, ali stigne ona/on u veliku bebu, pa kad izadje van i stekne prednost ravnopravnog terena pod maminom paskom - vidjet cemo tko kaska...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Evo, nocas sam usla u 6 dan nakon transfera i prijavljujem se tu tek sad.....
    U drugom mjesecu sam tu stalno visila nakon transfera i kad postupak nije uspio sanjala sam samo o tome kad cu opet na ovj topic a onda me ulovila panika od ponavljanja scenarija pa sam se oko "nakon transfera" vrtila ko macak oko vruce kase i naposlijetu eto popustila
    Cestitam svim sljavljenicama s velikim betama i prvim slicicama s UZV-a a svima nama zelim da im se cim prije pridruzimo
    Ince, imala sam sekundarni IVF/ICSI u prirodnom ciklusu i vracena su mi na 3 dan dva embrija koja su nastala iz smrznutih (vitrificiranih) jajnih stanica. Bili su 4 i 5 stanicni sto ne ulijeva puno nade ali embriologinja mi je rekla da je bitno to sto su imali pravilan rast i da ih ocjenjuje kao vrlo dobre. Ipak, znam kako je sansa mala a ja sam da stvar bude gora jos od folikulometrija na dalje bila prilicno pod stresom...
    No dok vjestica ne pokuca ima nade
    Nemam nikakve simptome, malo osjetim jajnike kao pred m. i spava mi se cijelo vrijeme ali mislim da je to od utrica. U stimulaciji su mi bar cicke bile velike i bolne i sve me bolilo od punkcije pa sam si barem mogla umisliti neki simptom, a ovako-nista....
    Ostaje mi samo bazalna temperatura kojoj najvise od svega vjerujem ali ni ona jadnica nije bas porasla....jos od dana ovulacije mi je oko 36,6 i tek jutros mi je porasla na 36,8 s tim da meni obicno dosegne takav vrh 6-7 dana pred m (sto bi bilo danas). kad pocne lagano i nezaustavljivo padati do krvarenja.
    Ako mi i sutra ostane povecana malo cu se ponadati....drzite mi fige!!
    Hahah sad gledam sta sam sve namljela i sumnjam da me itko procitao cijelu ali glavno da sam se ja pojavila na 6 dan transfera i nicim izazvana sve pojasnila
    Da li su ovakvi ispadi mozda toliko prizeljkivani simptom rane trudnoce?

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

lily of the valley, sretno, od srca! procitala sam te cijelu, he, he ma saljem ti milijun vibrica za tvoje male mrvice!
    patuljchica, sretno i tebi, da se malac cvrsto primi!

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

patuljchice, ~~~~~~~do neba za tog zdravog malca!!!

Kad citam ovu tvoju pricu, onda mi tek pozli od Zakona, hrvatske medicine i nakaradnog svjetonazora koji onemogućavaju ljudima da budu roditelji!!
    Puj!! Sramota!!!!

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ANGEL_26 prvotno napisa Vidi poruku
    Vadila sam samo 9dnt i 11dnt, dupla se za sad pravilno i to mi je bilo bitno. A na uzv idem za tjedan dana i tada ce mi bit 22dnt i nadam se da bi se tad trebalo cut
    Jeli se ti osjecas nekako napuhnuto?
    Onda ćemo isti dan na uzv, ja idem poslije blagdana u utorak.
    Napuhnuta nisam, skoro pa i nemam simptoma osim povremenog probadanja dole i u cickama.

arizona311 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Makica prvotno napisa Vidi poruku
    arizona, ja sam isto bila na prvom uzv 18dnt, i narucili me za dva tjedna, to je sad u petak.cinilo mi se dugo, ali valjda znaju sto rade!!!!!!
    U petak kažeš, super još malo. Baš se veselim za tebe

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj LilyOfTheValley prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, nocas sam usla u 6 dan nakon transfera i prijavljujem se tu tek sad.....
    U drugom mjesecu sam tu stalno visila nakon transfera i kad postupak nije uspio sanjala sam samo o tome kad cu opet na ovj topic a onda me ulovila panika od ponavljanja scenarija pa sam se oko "nakon transfera" vrtila ko macak oko vruce kase i naposlijetu eto popustila
    Cestitam svim sljavljenicama s velikim betama i prvim slicicama s UZV-a a svima nama zelim da im se cim prije pridruzimo
    Ince, imala sam sekundarni IVF/ICSI u prirodnom ciklusu i vracena su mi na 3 dan dva embrija koja su nastala iz smrznutih (vitrificiranih) jajnih stanica. Bili su 4 i 5 stanicni sto ne ulijeva puno nade ali embriologinja mi je rekla da je bitno to sto su imali pravilan rast i da ih ocjenjuje kao vrlo dobre. Ipak, znam kako je sansa mala a ja sam da stvar bude gora jos od folikulometrija na dalje bila prilicno pod stresom...
    No dok vjestica ne pokuca ima nade
    Nemam nikakve simptome, malo osjetim jajnike kao pred m. i spava mi se cijelo vrijeme ali mislim da je to od utrica. U stimulaciji su mi bar cicke bile velike i bolne i sve me bolilo od punkcije pa sam si barem mogla umisliti neki simptom, a ovako-nista....
    Ostaje mi samo bazalna temperatura kojoj najvise od svega vjerujem ali ni ona jadnica nije bas porasla....jos od dana ovulacije mi je oko 36,6 i tek jutros mi je porasla na 36,8 s tim da meni obicno dosegne takav vrh 6-7 dana pred m (sto bi bilo danas). kad pocne lagano i nezaustavljivo padati do krvarenja.
    Ako mi i sutra ostane povecana malo cu se ponadati....drzite mi fige!!
    Hahah sad gledam sta sam sve namljela i sumnjam da me itko procitao cijelu ali glavno da sam se ja pojavila na 6 dan transfera i nicim izazvana sve pojasnila
    Da li su ovakvi ispadi mozda toliko prizeljkivani simptom rane trudnoce?
    Zanimljivo, i ja sam 6dpt bila u bedu (vodim mini dnevnik sa svim kemikalijama koje sam u sebe koji dan ukrcala i jednom rjecju opisem stanje razuma). Bazalna ti nije bas nikakvo mjerilo. Jedino sto trebas osjecati su probudjeni jajnici koji pocinju s zutim tijelom, napuhnute i bolne cicke i tu i tamo kakvo probadanje. sa 6dnt ja nisam osjecala gotovo nista ni od toga i stalno bila u brizi kako nista ne osjecam. Mislim da moras jako, jakoooo zeljeti i vjerovati, i biti ce to ...

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Makice, Arizona i Angel, Seka35 i ostale trudnice, do kad mi smijemo smetati na forumu Nakon transfera - do 12 tjedna?!
    Jel obicaj prebacivanje na neki drugi forum, i koji bi to onda bio?!
    Super mi je i ovako, ali ne znam je li pristojno prema onima koji su tu tek nakon transfera prvi dana do bete?!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

smj, koliko ja znam nema nekih strogih pravila kad, tko, gdje ili koliko dugo smije biti ili ostati.

Nakon transfera je stvarno nakon transfera, bar po mom shvaćanju.

Ja o svojoj trudnoći uopće više nisam pisala, ustvari je na ovom forumu nikada nisam ni zvanično objavila a rodila sam prije 9 tj. No ono što sama zaključila (govorim u svoje ime) je da na ovom cijelom podforumu potpomognute nije baš ok za dnevno pisanje o svojoj trudnoći, o dnevnim, mijenjajućim simptomima, o egocentričnom JA I MOJA TRUDNOĆA senzacijama, ovo ipak nije normalni trudnički podforum nego mjesto na kojem se izmijenjuju žene muškarci koji često teškom mukom i dugogodišnjom borbom dođu ili čak ne dođu nikada to trudnoće.

ima gore još jedan topic koji se zove pa možde se tamo nađeš više nego nakon transfera........................
    MPO trudnoca nakon svega i kako se osjecamo.............
    http://forum.roda.hr/threads/58242-M...7amo.../page19
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 20.04.2011. at 10:10

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Lilly, za tebe navijam najviše na svijetu! Bit će to to!!!

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

pozdrav drage moje ...htjela sam vas pitati da li je bitno ako sam ja A+ krvna grupa, a muž (još nije vadio krvnu grupu), ako se desi da bude -?...nisam baš dobro složila pitanje, ali mislim da me razumijete....

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj mrvica7 prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav drage moje ...htjela sam vas pitati da li je bitno ako sam ja A+ krvna grupa, a muž (još nije vadio krvnu grupu), ako se desi da bude -?...nisam baš dobro složila pitanje, ali mislim da me razumijete....
    ako si ti plus, uopce nije vazno koji ce biti + ili ' djeteta. Ako si ti minus, e onda nastaju problemi ...

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    smj, koliko ja znam nema nekih strogih pravila kad, tko, gdje ili koliko dugo smije biti ili ostati.

Nakon transfera je stvarno nakon transfera, bar po mom shvaćanju.

Ja o svojoj trudnoći uopće više nisam pisala, ustvari je na ovom forumu nikada nisam ni zvanično objavila a rodila sam prije 9 tj. No ono što sama zaključila (govorim u svoje ime) je da na ovom cijelom podforumu potpomognute nije baš ok za dnevno pisanje o svojoj trudnoći, o dnevnim, mijenjajućim simptomima, o egocentričnom JA I MOJA TRUDNOĆA senzacijama, ovo ipak nije normalni trudnički podforum nego mjesto na kojem se izmijenjuju žene muškarci koji često teškom mukom i dugogodišnjom borbom dođu ili čak ne dođu nikada to trudnoće.

ima gore još jedan topic koji se zove pa možde se tamo nađeš više nego nakon transfera........................
    MPO trudnoca nakon svega i kako se osjecamo.............
    http://forum.roda.hr/threads/58242-M...7amo.../page19
    Hval ti Kaduna na odgovoru. I meni se ucinilo neprimjerenim smetati nakon prvog sigurnog uzv prije dva dana po forumu Nakon transfera.

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ako si ti plus, uopce nije vazno koji ce biti + ili ' djeteta. Ako si ti minus, e onda nastaju problemi ...
    e super, hvala...onda mm ne mora ići vaditi krv...

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pathuljchica sviđa mi se tvoj naziv ovog PDF-a "grupna panika" mislim da nam najbolje odgovara

Meni je danas 8 DPT i još uvjek ne osjećam ništa šta bi upućivalo na trudnoću. Jučer i prekjučer su me na trenutke lovili takvi PMS grčevi da sam mislila da neću dočekati vikend bez krvarenja i laganini se pomirila s tim da od ovog pokušaja nema ništa.
    Danas se to sve nekako smirilo čak mi se čini da mi ni cice nisu tak jako bolne, tako da neznam šta sad to znači, jel to nešto dobro ili tek zatišje pred buru

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Meni je danas 4 dnt, pa ne znam je li još prerano za bilo kakve zaključke... Znam samo da se moj mozak opako igra sa mojim tijelom... O blažena bila moć samo autosugestije!
    Dakle, jučer me je nešto na trenutak "uštipnulo" a poslije sam osjetila lagano "škakljanje" u trbuhu. Popodne sam zaspala kao da sam cijeli dan kopala... tako da nisam ni čula muža kad je došao s posla. Jel to bila implantacija? Ili je još prerano? Inače se osjećam dobro, osim laganih mučnina i bolnih prsa, i stalne pospanosti, ali ove divne simptome pripisujem utrićima.
    Ajde cure s "iskusnim betama", recite mi da je to to!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam B- i tražila sam od dr da dá mm da vadi krv jer neznamo koju Kg i rh ima (žalosno ali istinito) i nije mu htjela dati, a kad je išao na operaciju to su mu obavili u bolnici pred samo operaciju i opet nije saznao jer su mu rekli da nije bitno I stalno je povuci-potegni za to!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Mala Vala, Smj, Makica

I da, vi koje ste vec u fazi UZV-a sic odavdje na neki trudnicki topic heheheh, samo nam zazubice radite

Smj ja zapravo jucer nisam ni bila u bad-u...nakon sto mi je dr. rekla da nemam pravo na sifru GO (oko toga se vodila vecina mojih drama koje su opisane na nakim drugim topicima) jednostavno sam prihvatila sudbinu. Opcenito reagiram ko da sam na praxitenu, sva sma usporena i nemam snage da se nerviram, valjd autrici.... Imam velik prist na obrazu, nije gnojan, nego onako cistican, vodenast, takav uvijek dobijem pred ovulaciju ili mjesecnicu, uglavnom uvijek kad se u jajnicima dogadja neka veca promjena...znaci senzacije u jajnicima su dobar znak? Ja mislila da ot ne valjda i da bih nesto treba osjecati u predjelu maternice....
    Cice nista, a nakon transfera u stimulaciji su mi bile dva broja vece i nisma ih smjela pogledat kako su bolile
    Stvarno polazem sve nade u temperaturu, puno sma to proucavala i pisala ec pa se necu ponavljati ali buduci da imam neuredan san zbog nocnog rada tesko mi j i to pratiti. Jedva cam cekala danas da ju izmjerim medjutim imam potpuno bezvrijedne podatke:
    Probudila se u 8 i pol nakon dva i pol sata spavanja sva mokra od znoja toliko da mi se kosa ukovrcala i izmjerim 36,5 i zaspim u suzama.
    U podne opet budjenje i mjerenje: 36, 85, stavim utrice i opet zacorim do 14:30 i izmjerim 37,25 i tako sad sam happy zbog ove zadnje ali znam d anis ne znaci i tjesim s eda je ova prva bila tako niska jer sam se iznojila i tako snizila temperaturu....
    Ovo je pravi triler.....
    Posljednje uređivanje od LilyOfTheValley : 20.04.2011. at 16:12

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj LilyOfTheValley prvotno napisa Vidi poruku
    Mala Vala, Smj, Makica

I da, vi koje ste vec u fazi UZV-a sic odavdje na neki trudnicki topic heheheh, samo nam zazubice radite

Smj ja zapravo jucer nisam ni bila u bad-u...nakon sto mi je dr. rekla da nemam pravo na sifru GO (oko toga se vodila vecina mojih drama koje su opisane na nakim drugim topicima) jednostavno sam prihvatila sudbinu. Opcenito reagiram ko da sam na praxitenu, sva sma usporena i nemam snage da se nerviram, valjd autrici.... Imam velik prist na obrazu, nije gnojan, nego onako cistican, vodenast, takav uvijek dobijem pred ovulaciju ili mjesecnicu, uglavnom uvijek kad se u jajnicima dogadja neka veca promjena...znaci senzacije u jajnicima su dobar znak? Ja mislila da ot ne valjda i da bih nesto treba osjecati u predjelu maternice....
    Cice nista, a nakon transfera u stimulaciji su mi bile dva broja vece i nisma ih smjela pogledat kako su bolile
    Stvarno polazem sve nade u temperaturu, puno sma to proucavala i pisala ec pa se necu ponavljati ali buduci da imam neuredan san zbog nocnog rada tesko mi j i to pratiti. Jedva cam cekala danas da ju izmjerim medjutim imam potpuno bezvrijedne podatke:
    Probudila se u 8 i pol nakon dva i pol sata spavanja sva mokra od znoja toliko da mi se kosa ukovrcala i izmjerim 36,5 i zaspim u suzama.
    U podne opet budjenje i mjerenje: 36, 85, stavim utrice i opet zacorim do 14:30 i izmjerim 37,25 i tako sad sam happy zbog ove zadnje ali znam d anis ne znaci i tjesim s eda je ova prva bila tako niska jer sam se iznojila i tako snizila temperaturu....
    Ovo je pravi triler.....
    LilyOfTheValley, ok je to sto spavas oko 14.30. Ja sam spavala normalno, kao i uvijek, cijelu noc, a po danu me hvatalo oko 13.30-14.30 kao neko stanje omame i potreba za snom (utrice sam stavljala oko 15 h tako da nije od njih).
    Maternica se prokrvljava, da, i osjetis samo tu jednu noc ili dan nesto iza transfera kao neki mali ubod, grc kad se primi - inace nista - tek tu i tamo, na recimo 20 dana, dva jaca probadanja, ali takva da se slozis po podu.
    Ono sto je stalno aktivno, sto od utrica, sto od zutog tijela su jajnici - i njih moras osjecati. Ni moje cicke nisu bile aktivnije do petog tjedna, a onda...

I moja struka je trazila nocni rad cesto - to ne vodi ka imanju bebe. Promijeni lijecnicu, uzmi si karton i odnesi ga kod nekoga tko je normalan i moze shvatiti sto prolazimo mi s toliko pokusaja, neuspjeha i uspjeha.
    I sad vise ne smijem pisat. Pusa i pozdrav svima.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj patuljchica prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je danas 4 dnt, pa ne znam je li još prerano za bilo kakve zaključke... Znam samo da se moj mozak opako igra sa mojim tijelom... O blažena bila moć samo autosugestije!
    Dakle, jučer me je nešto na trenutak "uštipnulo" a poslije sam osjetila lagano "škakljanje" u trbuhu. Popodne sam zaspala kao da sam cijeli dan kopala... tako da nisam ni čula muža kad je došao s posla. Jel to bila implantacija? Ili je još prerano? Inače se osjećam dobro, osim laganih mučnina i bolnih prsa, i stalne pospanosti, ali ove divne simptome pripisujem utrićima.
    Ajde cure s "iskusnim betama", recite mi da je to to!
    to je to!

patuljchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

to je to!

iz tvojih usta ... ...

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni danas 7dnt poceo smedji iscjedak i trbuh bolucka ko pred mengu, izgleda da opet nista

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •