Stranica 74 od 75 PrviPrvi ... 246472737475 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,651 do 3,700 od 3728

Tema: Nakon transfera

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj smj prvotno napisa Vidi poruku
    LilyOfTheValley, ok je to sto spavas oko 14.30. Ja sam spavala normalno, kao i uvijek, cijelu noc, a po danu me hvatalo oko 13.30-14.30 kao neko stanje omame i potreba za snom (utrice sam stavljala oko 15 h tako da nije od njih).
    Maternica se prokrvljava, da, i osjetis samo tu jednu noc ili dan nesto iza transfera kao neki mali ubod, grc kad se primi - inace nista - tek tu i tamo, na recimo 20 dana, dva jaca probadanja, ali takva da se slozis po podu.
    Ono sto je stalno aktivno, sto od utrica, sto od zutog tijela su jajnici - i njih moras osjecati. Ni moje cicke nisu bile aktivnije do petog tjedna, a onda...

I moja struka je trazila nocni rad cesto - to ne vodi ka imanju bebe. Promijeni lijecnicu, uzmi si karton i odnesi ga kod nekoga tko je normalan i moze shvatiti sto prolazimo mi s toliko pokusaja, neuspjeha i uspjeha.
    I sad vise ne smijem pisat. Pusa i pozdrav svima.
    Ma za mene je normalno da spavam danju jer nocu radim, svaku noc i to tako tri godine. U krevetu sam nesto prije pet ujutro a tada stavljam utrogestan. Sto se moje dr. opce prakse tice, pratila me od malih nogu i vrlo je ugodna i strucna osoba koja mi je uvijek dala sto god sam ju trazila (zna mi i familiju i tako...) ali ona ne moze po zakonu pisati N98 ili bilo sto slicno na teret HZZO-a. Ma necu o tome ovdje spamati jer sam tu temu izmasakrirala uzduz i porijeko na topicu o tome.
    Meni su ovo ionako zadnji dani na poslu....ili dobivam negativnu betu i otkaz zbog viska (otkaz sam sama zatrazila) ili ce beta bit pozitivna pa odoh na komplikasije ASAP!! Noci ce uskoro biti iza mene, i konacno cu prvi puta osjetiti kako je to leci s muzem na spavanje i ustati da mu pripremim zalogajcic prije odlaska na posao
    Da ne spominjem kako ce nasu kucu napokon ugrijat i obasjat sunce jer nece biti zabarikadirana dekapa po prozorima i tendama i skurama, a postar ce ponovo imati dozvolu da mi pozvoni na vrata ako mi nosi nekakav paketic
    Jedva cekam.......(po mogucnosti drugi scenarij)
    Btw. danas cijeli dan mjeruckam temperaturu i poslijepodnevne su mi bile preko 37....znam da nije relevantno, a opet drzim se za slamku dok ne pocne da pada......
    Posljednje uređivanje od LilyOfTheValley : 20.04.2011. at 22:53

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj patuljchica prvotno napisa Vidi poruku
    Ali, sreća, ili kako god to želite nazvati, nas je pomazila i u 12,40, 16.04. vraćen nam je 1 kromosomski zdrav i morfološki dobar embrij.
    patuljchica, citam tvoju PGD-pricu; tako je to znaci izgledalo... i na kraju krajeva jedan pravi embrij. jedan ali vrijedan. zaista se nadam da je to vas dobitni embrij. sretno, sretno, sretno!!!

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku
    Meni danas 7dnt poceo smedji iscjedak i trbuh bolucka ko pred mengu, izgleda da opet nista
    draga, nadam se da ce prestati. za bolove mi je jasno, sve smo imale takve pms bolove, a saljem ti puuuno vibrica da brljavljenje prestane!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Lilly, prekrasno, konačno da se riješiš tih noćnih! Oporavit ćeš se. Ja sam nekoliko godina radila u smjenama koje su uključivale i noćne i nakon što je to prestalo oporavila sam se dušom i tijelom! Bit ćeš nova curka - i mamica!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

bugaboo nemoj još otpisati postupak, mnogima je baš tako počela trudnoća. Među ostalima i meni. ~~~~~~~~~~~ da je to to!
    Patuljchica taj vaš jedan pravi neka bude borac i nek se čvrsto primi za mamicu!

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

bugaboo nemoj crno misliti, to bi vrlo lako mogao biti i dobar znak, možda kasnija implementacija, za koju ti šaljem ~~~~~~~~~
    Sretno, idemo malo optimizma na sunce

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Da sam barem prije iščitala čitav ovaj topic , nego što sam jutros popiškila test Dakle danas 9 DNT test je pokazao - i to onaj pravi na kakve sam navikla, bez sjena ili tankih crta. Pala sam u totalni bed, pa sam sad ubila čitavo jutro detaljno iščitavajuči sve postove na ovom topic-u i zaključila da mi to baš i nije bilo pametno.

Uglavnom, krvarenja ili bilo kakvog brljanja nema, i to mi je trenutno najbitnije. 6 i 7 DPT mislila sam da ću procurit istog časa, ali evo jučer i danas je poprilično mirno, nema prejakih PMS grčeva, cicke više nisu jako bolne, i ne osjetim ništa. Ponekad se pitam jesam li uopće bila na transferu

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Držim fige svima da je ovaj transfer vaš zadnji! Meni je danas 3dnt( danAs bi po svemu sudeći trebala biti implantacija pošto su mi vraćene blastocide) i ne osjećam ništa,ništa me ne boli niti mi temp. raste. Bojim se da će se ostvarit ono čega se najviše bojim Pozdrav svima i SRETNO!!!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Evi ni 7 dnt kod mene i dalje nema nikakvih simptoma osim nekoliko koji su mi tipicni za PMS...npr. cim sam otvorila oci ulovila me nervoza i pocela sam mozgati o prasenju tepiha i brisanju podova
    BT mi je 36,8 i nazalost to me vise ne ohrabruje bas jer kad sam zavirila u neke svoje starije dijagrame uocila sam da je bilo i dosta ciklusa gdje se BT drzala visokom i do dan-dva pred m.

Vala Mala hvala ti na ohrabrenju i podrsci
    I ja se nekako nadam da ce neke stvari bolje kliknuti kad prestanem s ovim ludilom. Spermiogram nam je sve bolji i bolji, a mozda ce nam uskladjeniji bioritam prizvati rode
    Ovako smo se doslovno "hvatali" izmedju njegove dnevne i moje nocne, nisamo zapravo nikad ni imali postenu priliku da radimo na potomstvu, jer otkad smo zajedno ja sam u nocnoj i sad bas kad mislim unatrag to mi se cini tako tuzno i evo placem, *****u, jel ovo PMS???

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

LOTV može biti i jedan od prvih simptoma T (promjena raspoloženja) Sretno!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

LOTV, b.a.b.y., kia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ od neka vrijeme brzo prođe, do vaše ogromne bete!!!
    Uskoro ću vam se i ja pridružiti, sutra je punkcija...

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Sumskovoce sretno sutra!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sumskovoce, za puno kvalitetnih pisanica!!! Sretno, draga!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Sumskovoce, za puno kvalitetnih pisanica!!! Sretno, draga!
    Sneki nema me puno više ovdje ali šaljem ti jedan ogroman kiss i mislim na tebe

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

drage moje, samo da objavim, danas na uzv dva mala srceka kucaju! bebe imaju 8 mm i jako su lijepe! pozdravi svima, sumskovoce, sretno sutra! svima, svima puno srece!

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Makica, prekrasne vijesti čestitam

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

SIJEČANJ 2011.
    Marina25 , 1. ICSI, Cito
    Zvončica1976, prirodno (nakon 2x IVF, Petrova)
    Mpac2006, 3.ICSI, poliklinika Vili (nakon 2xICSI, Pol. Vili)
    DANAS, 1. stimulirani IVF (nakon 6x klomifenski IVF)
    Lili75, 2 x prirodno (nakon 1. ICSI, 2x FET, 1.prir.trudnoča)
    Vojvođanka, prirodno (nakon 4x AIH, 3x IVF, 1x sek. IVF)
    Zimzalabim, 2. IVF, poliklinika Vili (nakon 1. IVF)
    Marinči, prirodno (nakon 2xICSI, VV)

VELJAČA 2011.
    Mojca, 1. ICSI, Cito
    Dani82, sek. ICSI, KBC Rijeka (nakon 3. ICSI)
    Lela77, prirodno
    Mare157, 4. IVF, IVF Centar (nakon 2 x ICSI KBC Rijeka, 1x ICSI Mb)
    Potočnica 4. AIH, Sv.Duh (nakon 3 x AIH Sv.Duh, 1. trudnoča)
    Maja Lena, 1. IVF, Kinderwunschklinik Wells
    Seka35, 1.ICSI Ljubljana (nakon 1XIVF, 3x FET Mb)
    Linaxx, 2. IVF, Vinogradska (nakon 1x prir.IVF, Vinogradska)
    Watson, 7. IVF, Cito (nakon 6.IVF, VV)
    Tally, sek. ICSI, Cito (nakon 2x stim.ICSI, 1x sek. ICSI)
    Gianna, prirodno (nakon 5X AIH, KB Osijek)

OŽUJAK 2011.
    Sign, 1.IVF, Vinogradska
    Tanjam, 4.ICSI, Sv.Duh (nakon 3. ICSI VV)
    Jesen82, 1.IVF, IVF Centar (nakon 2XAIH, IVF Centar)
    Delfin, 2.IVF, Vinogradska (nakon 1x IVF, Vinogradska)
    Matto, 5. IVF, Cito ( nakon 3xAIH, 4xIVF, Cito)
    Pretorija,X. IVF PFC Prag
    Tikica, 1. IVF, CITO (nakon 4X AIH)
    Katica, 3. FET, Mb, (nakon 6x IVF, 2x FET (1.beba Mb), Cito i Mb)
    Makica, 4. IVF, Vinogradska ( nakon 1 stim.x IVF, 2x prir., Vinogradska)
    Kiki30, 1. FET Mb (nakon 3xIVF Rijeka, 1XIVF Mb)
    Magnoli, 3. ICSI, Vili (nakon 2xICSI, Pol. IVF)

TRAVANJ 2011.
    Hrabrica 29, 2. IVF KBC Rijeka (nakon 1. IVF, KBC Rijeka)
    TOMISLAVA, 1.IVF, VV (nakon 2x AIH VV)
    Reny 76, 11.IVF, VV (nakon 2XAIH, 4 X stim. IVF, 6 x prir.IVF)
    Smj, 1. IVF, VV
    Missixty, 4.ICSI, PFC Prag (nakon 3x ICSI)
    ANGEL_26, 2. ICSI, IVF poliklinika (nakon 1xICSI IVF poliklinika)
    Arizona311, 1. ICSI Sv.Duh
    Nata, 2. IVF, VV (nakon 2xAIH, 1xIVF, VV)
    Tina2701, 1XAIH, KB Osijek
    Marchie37, 3. ICSI, Mb (nakon 1xICSI Sv. Duh, 1xICSI Mb)
    Bebica_2, prirodno (nakon 1xIVF KBC Rijeka)
    Bab, ~~~~~~~~~~~~~~

Čekalice bete~~~~~~~~~~

Ptica1, 23.04.(Petrova)
    Nety, 25.04. (Petrova)
    Goga69, 26.04. (PFC Prag)
    Miari, 26.04. (KBC Rijeka)
    Bugaboo, 27.04. (Mb)
    Aurora blu, 28.04.(Cito)
    LilyOfTheValey, 28.04. (KBC Rijeka)
    Charlie, 28.04.
    Bubana, 29.04. (Prag)
    Aurora*, 29.04. (KBC Rijeka)
    Venddy, 29.04. (Cito)
    Kia, 29.04. (Prag)
    Nora, 01.05. (PFC)
    b.a.b.y., 02.05.(Vili)
    Patuljchica, 03.05. (Prag)
    Chris, 03.05. (PFC)
    Mia Lilly,

Čekalice F(ET), sekundarni ICSI~~~~~~~~~~
    Milla2, 20.04 (Petrova)
    marija_sa, (Mb)
    alma_itd, (Belgija)
    Inana (Sv.Duh)
    Slava77 (CITO)
    dudadudaduda

Čekalice punkcije~~~~~~~~~~
    Šumskovoće, 23.04. (KBC Ri)
    Opa, (Pronatal)
    čuftica, (Petrova)
    tika08, (PFC)

Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
    marnie, Ela28, marisela, majalena, n&a, iva15, Crvenkapica 77, tikki, metkovk@, zlatta,

Klomifenke/ femarke, AIH, prirodni IVF/ICSI ~~~~~~~~~~
    MASLINA1973, ježić, ruža82, katja35, Olea77, (PFC)

ON-GO~~~~~~~~~~~~
    4. mjesec: anddu, aleksandraj, Iberc, Lily, mare77, NINA30, Sanela-Naja, Sonja29, Sela, Tasha, tlatincica, vedre,
    5. mjesec: Andream, artisan, BlaBla123, Cannisa, dhea, darmar, dorina199, eva133, ivka13, jelena, kaja82, kitty, MINI3, mury, mala bu, marincezg, matahari, nora77, Ona koja nije pisala, pirica, prag, rikikiki, Sali, tlukaci5, tajna30, the margot, vala mala,
    6. mjesec: ambra, faith79, sara38, sanja1, tantolina, ptica1,
    7. mjesec: medena8,
    9. mjesec: kiara79, gošparka, frodo, vita22, MANNY,

Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
    Aslan, Anabanana, amyx, brigitta, believes, ciklama1, Chiara, corinaII, dani39, Dona, deniii, Dada-55, dadyakBda, đurđa76, hop, inaa, inna28, ivanchi78, innu, Iva Mia 2009, Ivana0409, kriistiina, linalena, lasta, jopam, jadro, ja.sam.xyz., kordica, kiša, lasta, Lua, Leva, miba, maca papucarica, martinstoss, Mare41, m arta, modesty4, Mery0908, maza975, morskavila, Mrvica7, Maja_st, Nikolina-Zagreb, Niki, nina977, palcicazg, plavuša 007, pinny, Pea, sonječka, sezen, snekica, sildad, slatkica, šiškica, taca70, tinkica, TrudyC, Tiki_a, vanchriban, Vuki, Zeena, zlatica,

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Draga Gizmos, mene mozes staviti u 5. mjesec. M nikako da stigne

goga69 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Draga Gizmos hvala na listi !!!

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Makica prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje, samo da objavim, danas na uzv dva mala srceka kucaju! bebe imaju 8 mm i jako su lijepe!
    Super za 2

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jesen draga Kako si mi? Kako tvoj trbuščić? Piši šta ima da nam uliješ malo nade, pogotovo novim curama! I ja na ovaj pdf često zalutam, iako sam daaaaaaaleko od transfera, čak 4-5 mj.!
    Makica wooooow čestitam!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Gizmos stalno zaboravljam napomenuti da se moj FET pomaknuo za sam pocetak svibnja.
    Makica suuper!!
    Svima u akciji big kiss

b.a.b.y avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala na listi. Danas mi je 4dnt (transfer 5 dan) i ne osjećam ništa, temperatura ne raste a navodno bi već sad trebala bit malo povišena, implantaciju nisam osjetila,jedino me malo boli kao da trebam dobit i to je to Odlučila sam sa M proći danas na more do utorka. Uskrs kod kuće bi mi bio prestresan. Pošto neću nosit laptop želim svima ogromnu betu i sretan Uskrs!!!!!!!!!! Pusaaaaaaaaaaaaa

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

baby ,samo ti uživaj i ne misli na ništa,pogotovo na temp. ni ja je nisam imala
    sretan uskrs i tebi i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

drage moje, samo da objavim, danas na uzv dva mala srceka kucaju! bebe imaju 8 mm i jako su lijepe! pozdravi svima, sumskovoce, sretno sutra! svima, svima puno srece!
    Draga Makice, velike, ogromen cestitke. Samo sam tvoje vijesti jos cekala. Za velike, prekrasne dvojceke kod Mame MAkice....jeeeeee....

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Gizmos, nama je to upsjelo iz 9-og pokusaja, 1-og na VV.
    Pa popravi, molim te, statisku u travnju, vazno je da ljudi znaju da ne treba odustajati.

Makica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

drage moje, hvala vam na cestitkama, na podrsci i razumijevanju! svima

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj smj prvotno napisa Vidi poruku
    Gizmos, nama je to upsjelo iz 9-og pokusaja, 1-og na VV.
    Pa popravi, molim te, statisku u travnju, vazno je da ljudi znaju da ne treba odustajati.
    svaka cast na srpljenju i snazi....a ja mislila da odustanem posle dva IUI i jednog IVF....

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

drage moje, hvala vam na cestitkama, na podrsci i razumijevanju! svima
    i ja cestitam, mogu da zamislim tvoju srecu...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Sumskovoce jedva cekam tvoj report za stanice! Nadam se da ce ti biti lijepe i brojne
    Makice os drca cestitam i suze radosnice su potekle na ono "jako su lijepi..." Prekrasno

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

U vrijeme ovulacije jako osjecam lijevi jajnik, dr. kaze da to moze biti od povecanja jajnika uslijed rasta folikula. Nakon ovulacije se to obicno smiri. Od jucer ponovno osjecam istu bol pa ,me zanima da li i razvoj zutog tijela uzrokuje povecanje volumena jajnika?
    Trazila sam animacije po youtubeu ali nisam nis nasla.... Isto tako, da li oba jajnika razvijaju zuto tijelo nakon ovulacije ili samo onaj jajnik koji je ovulirao?
    I jos nikako da skontam cemu utrogestan kad ga zuto tijelo proizvodi ovako ili onako nakon ovulacije? Mislim nije da ga ja ne zelim, uopce me ne smeta jer bar imam super izliku da legnem nakon sto ga stavim, nego me bas zanima....Mislim znam da ima zena koje imaju slabije/nedovoljno lucenje progesterona (tko zna mozda sam i ja jedna od njih bo!) ali me zanima zasto se utrici po defaultu daju svima u IVF-u? Sad se pitam sto ce biti ako jednog dana prirodno zatrudnim a ne znam a nisam uzela utrice :D
    Isto, citam da zuto tijelo pocne da propada otprilike sedam dana od ovulacije ukoliko ne dodje do oplodnje i implantacije (pretpostavljam da ga trigerira Hcg) ali nije li onda vec prekasno za vraceni embrij koji pocinje s implantacijom negdje 5 dnt. Znaci to je tri dana od oplodnje+5 dnt=8, a da ne spominjem da za neko lucenje Hcg-a koje ce tijelo prepoznati i dati signal treba jos dodatni dan-dva i tu smo vec na 10 dana i ode zuto tijelo u tri lijepe......

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj LilyOfTheValley prvotno napisa Vidi poruku
    U vrijeme ovulacije jako osjecam lijevi jajnik, dr. kaze da to moze biti od povecanja jajnika uslijed rasta folikula. Nakon ovulacije se to obicno smiri. Od jucer ponovno osjecam istu bol pa ,me zanima da li i razvoj zutog tijela uzrokuje povecanje volumena jajnika?
    Trazila sam animacije po youtubeu ali nisam nis nasla.... Isto tako, da li oba jajnika razvijaju zuto tijelo nakon ovulacije ili samo onaj jajnik koji je ovulirao?
    I jos nikako da skontam cemu utrogestan kad ga zuto tijelo proizvodi ovako ili onako nakon ovulacije? Mislim nije da ga ja ne zelim, uopce me ne smeta jer bar imam super izliku da legnem nakon sto ga stavim, nego me bas zanima....Mislim znam da ima zena koje imaju slabije/nedovoljno lucenje progesterona (tko zna mozda sam i ja jedna od njih bo!) ali me zanima zasto se utrici po defaultu daju svima u IVF-u? Sad se pitam sto ce biti ako jednog dana prirodno zatrudnim a ne znam a nisam uzela utrice :D
    Isto, citam da zuto tijelo pocne da propada otprilike sedam dana od ovulacije ukoliko ne dodje do oplodnje i implantacije (pretpostavljam da ga trigerira Hcg) ali nije li onda vec prekasno za vraceni embrij koji pocinje s implantacijom negdje 5 dnt. Znaci to je tri dana od oplodnje+5 dnt=8, a da ne spominjem da za neko lucenje Hcg-a koje ce tijelo prepoznati i dati signal treba jos dodatni dan-dva i tu smo vec na 10 dana i ode zuto tijelo u tri lijepe......
    Koliko sam čula Utrogestan se daje u svim IVF postupcima jer se punkcijom nešto ošteti tako da je funkcija žutog tijela slabija. A možda i baš zbog ovog šta si napisala da se da veća šansa embrijima koji se kasnije implantiraju.

Makice čestitam na dvije prekrasne bebice

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Da, punkcijom se ošteti žuto tijelo i zato su obavezni utrići. Lilly u slučaju prirodne trudnoće to neće biti slučaj, tako da nemaš što brinuti! Držim fige da su ovi bolovi koje osjećaš neki lijepi prvi simptomi.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Jesen draga Kako si mi? Kako tvoj trbuščić? Piši šta ima da nam uliješ malo nade, pogotovo novim curama! I ja na ovaj pdf često zalutam, iako sam daaaaaaaleko od transfera, čak 4-5 mj.
    Makica wooooow čestitam!
    draga moja... mislim ja na tebe i povirim svako malo da vidim što ima s tobom

ja sam dobro.. danas sam 11+1..tj. u 12-om tjednu...imam za tjedan dana pregled i molim se da sve bude dobro kao i do sada...

još sam puna straha tako da mi se teško opustiti ali dobro... sve je to za ljude

svima želim jako jako puno sreće i da što prije vaše čekanje se završi

sneki javi se još na pp.. da ne zachetavam ovdje...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Kod mene kucni test negativan. To sam i ocekivala u posljednja dva dana.
    Puno srece svima ostalima, a ja se ovdje vracam na jesen....dat cu sama sebi malo godisnjeg odmora

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Lily koji ti je dnt? Mozda je prerano za test.

Meni smeđi spotting bio 7-9dnt pa jedan dan prestao i danas 11 dnt se opet pojavio. Niti sama ne znam sto da mislim, samo cekam da procurim, ali ipak se pomalo nadam cudu...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ma taj spoting znam da uzasno izgleda, ali ne mora znaciti da je postupak propao, dapace bas sam na pun prica ovdje naletila u kojima se spominje kontinuirano brljavljenje pred betu pa je opet to zavrsilo trudnocom i bilo sve OK. Meni se kosa na glavi digne kad vidim da mi bazalna pada, po tome znam da je gotovo. Doduse ovaj put bih vise od svega voljela bit u krivu ali sumnjam...vjestica je satima daleko
    10 dnt. mi je.
    Zasto ti ne uradis test? Ako nisi primila brevactid ili pregnyl u posljednjih 6 dana test bi mogao vec objektivno pokazati trudnocu ako je osjetljiv i ako se skolski izvede.
    Tko zna, mozda je tebi zeko nesto donio
    Sretno ti!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Lily ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da si pre rano napravila test!
    Mene jedna stvar zanima, čitam da se u nekim klinikama Utrići daju odmah nakon punkcije, u mom centru tek nakon transfera...pa me zanima zašto.. evo imam utrića doma, pa sve si ga mislim stavit koji

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Lily ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da si pre rano napravila test!
    Mene jedna stvar zanima, čitam da se u nekim klinikama Utrići daju odmah nakon punkcije, u mom centru tek nakon transfera...pa me zanima zašto.. evo imam utrića doma, pa sve si ga mislim stavit koji
    mene ti je moj doc stavio odmah na dan punkcije na utriće i od tada sam na njima 3x2 dnevno vaginalno...e sad zašto? ja ne znam... nisam nikada pitala...ali moj doc daje i štopericu (brevactid 1500) na dan punkcije, pa 3 dan nakon transfera, i 8 dan.. a 4 dnt ide jedan decapeptyl... koliko znam drugi to tako ne rade... e sad... kao i uvijek.. koliko doktora toliko i metoda tako da...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala na odgovoru Jesen, pitala sam mog doca za te štoperice nakon punkcije i rekao mi je da on smatra da to meni ne treba, da mi je sluznica jako zadebljana, da je stanje super i da on ne želi uvodit opasnost za HS. A Utriće idem umetnut neće škodit...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na odgovoru Jesen, pitala sam mog doca za te štoperice nakon punkcije i rekao mi je da on smatra da to meni ne treba, da mi je sluznica jako zadebljana, da je stanje super i da on ne želi uvodit opasnost za HS. A Utriće idem umetnut neće škodit...
    i najbolje da ga slušaš što ti kaže... jedino što moj doc ih ne daje koliko sam shvatila u svrhu zadebljanje sluznice.. već kao podršku žutom tijelu... ali opet možda i ja nisam dobro shvatila

u svakom slučaju želim ti puno puno sreće i uspjeha

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj LilyOfTheValley prvotno napisa Vidi poruku
    Zasto ti ne uradis test? Ako nisi primila brevactid ili pregnyl u posljednjih 6 dana test bi mogao vec objektivno pokazati trudnocu ako je osjetljiv i ako se skolski izvede.
    Tko zna, mozda je tebi zeko nesto donio
    Sretno ti!!
    Nisam primila nista nakon transfera, ali sam odlucila da test necu raditi ovaj put. U utorak vadim betu, a do tada sam trudna ukoliko u medjuvremenu bas ne prokrvarim!

Nemoj niti ti posustati, drzim nam fige za velike bete u utorak
    Posljednje uređivanje od bugaboo : 24.04.2011. at 19:35

elen avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Pozdrav svima!!!
    Prijavljujem transfer 3 osmostaničnih mrvica...veli dr. da su prekrasne
    Sad slijedi odmor i puuuuuno spavanja...beta je 10.05.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Lijepo pazi na svoje mrvice Elen i puno srece ti zelim

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Makica čestitam
    Elen čuvaj svoje mrvice, želim da nam objaviš jednu trocifrenu betu 10.05.!

Eh da, u petak sam krenula sa decapeptylom, pa u Božije ruke sada

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Bugabo vidis da je tebi zeko nesto donio
    Cestitam
    Posljednje uređivanje od LilyOfTheValley : 26.04.2011. at 19:51

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala!

Jos uvijek ne vjerujem, sada slijede drugi strahovi, nikad kraja...

Jesi ti vadila betu?

goga69 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

cestitke bugaboo na beti....i ostavi te strahove,opusti se i misli samo pozitivno!!!

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Jesam, upravo sam ishod dodala u potpis. Bila sam potpuno spremna, tijelo mi je rekllo i prije, ali ipak sam golemu knedlu progutala kad sam vidjela nalaz
    Vama je ovo bio mariborski postupak?
    Bas prekrasno

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bas mi je zao

Nadala sam se da cemo se pratiti, znam da te nista sada ne moze utjesiti, ali glavu gore

Ovo nam je bio 4. postupak, u Mariboru.

Prije toga smo imali 3 postupka na SD, uvijek transfer 3. dan i uvijek negativna beta, sad u MB smo imali transfer 2 blastice 5. dan i bingo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •