Cure,
ja teška srca i s knedlom u grlu javljam da je moja ß debela nula.
One mrljice ipak nisu bile implantacijske nego ko zna kakve mrlje
Jako sam tužna, mislim da ću se sad malo maknut od svega i probat složit kockice u glavi.
Pusa svima iˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve Vas !!!
Bab, zao mi je...
eto da se i ja malo javima na ovoj temi jer bum inace izludila...mene lagani grcevi sarafe po trbuhu od 2 dpt, a ne znam jel to bilo zbog teskog transfera ili samo onako bezveze... a ako bi bilo zbog transfera onda bi me odmah to pocelo sarafiti, zar ne?
i da, jel uopce netko zna jel ikome uspjelo sa zametkom koji je bio dvostanican na 3-ci dan od punkcije? meni se to cini stavrno mizerno pa definitivno ne polazem neke nade...![]()
bab , bas mi zao
meni je danas 6 dan i nikakvih posebnih siptoma nemam . grudima ne dajem vaznost ,jer znam da je to od utrogestane ,jedino imam tu temperaturu koja se krece oko 37 37,1,37,2 i od jucer me glava boli ,a evo i danas ,inac e nis posebno
Joj Bab strašno mi je žao. Ali čeka tebe tvoja beba sigurna sam, doći će dan kad ćeš je priviti na prsa. Samo hrabro.
Ja danas 12dpt, sve isto, grčevi, (.)(.) ko baloni, vrijeme kao da je stalo.
pirica i mare njuši mi na dobro
babžao mi je draga!!!!
Evo da se i sama pridružim na ovoj temi. Danas sam imala transfer 3 3d embrija, 2-st., 4-st. i 8-st. ß 28.02.![]()
Bab žao mi je
pirica kada ne očekuješ stvari??
mare, mare, lipa marei meni to baš nešto lijepo miriši
![]()
Mare, to jakoooooooooo miriši na dobro! ~~~~~~~~~~~~~ da je tako!
Pirica, nemoj gubit nadui hvala ti!
Posljednje uređivanje od medena8 : 14.02.2011. at 13:00
Pirica ne vidim što bi to moglo biti nego implatacijsko kada su ti ciklusi tako dugi
Medena8 ja sam ti zaželila čudo iz Cita, a sada ti želim barem trocifrenu betu za 2 tjedna.
nakon implantacije se embrij još malo namiješta i gura u endić pa i kasnije mogu pucati žilice .... ~~~~~~~~~~~ za gnježđenje![]()
btw ... 11 dana nakon transfera (ili još bolje ujutro 12. dnt) testić može pokazati lijepo vidljive crtice
... ne mogu si pomoći kad volim te lizalice![]()
Cure, pitanje o transferu. Jel koja od vas imala težak ili problematičan transfer? Naime, moj cerviks je pun zavijutaka i doktor ima problema kateterom doći do maternice. Danas (3dc) je u 2 navrata pokušavao, prvo nikako nije išlo, pa sam morala napuniti mjehur, da bi konačno nekako uspio. Uglavnom sljedeći transfer će raditi na pun mjehur uz pomoć ultrazvuka. Malo sam jadna jer težak transfer umanjuje i uspješnost cijele priče... kud uz sve ovo i takav blesavi slalom od cerviksa...![]()
ValaMala, ima cijela tema o problematicnom transferu...
ja sam jedna od tih, ali ja nemam nista posebno zavijen cerviks, samo je uvijek jako zatvoren da nemogu proci, pa me malo uvijek izrezuckaju i sire![]()
Bab žao mi je
za sve cure na čekanju puno vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bok svima!
ja sam nova na forumu. ovo mi je prvi ivf, prije toga dvije inseminacije(naravno neuspijele), punkcija 02.02. dok ET 05.02. Na bolovanju sam tako da odmaram ali ne lezim previse.
Vec 2 dana imam bolove kao prije M. i temp 37.C. dali je itko od vas imao slicne simptome. Beta 21.02 mislkim da cu poluditi
Hvala Vam puno cure na lijepim i utješnim riječima.
Znam i ja da nema predaje, ali trenutno sam tak prazna...nemam volje za ničim.
Jedva čekam da dođem doma, da me MM zagrli, da mi moja maca dođe u krilo i da se svi troje duuuugoooo mazimo i grlimo.
A ostalo će doći na svoje kroz koji dan.
Cure čekalice, želim Vam SVIMA velike, debele ß uskoro !!!
Drage cure,eto i mene.Prijavljujem današnji transfer sa 2 blastice!
Bab,žao mi je.
Medena,želim ti svu sreću
Naravno i svim ostalim curama sreću da što prije postanu mamice...![]()
hope, sretno! (može beta i mrvicu ranije, npr. 18.).
Bab![]()
pirica, žao mi je da je i kod tebe sumorna atmosfera danas.
Zagrli svoju srećicu ...drugi puta će biti bolje!!!
Ja sam danas već super...popodne zovem Petrovu da vidim šta i kako dalje
~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama
Bab, lijepo te vidjeti oporavljenu~~~~~~~za dalje!
pirica![]()
Imala sam par dana povišenu temperaturu koju sam prepisivala utrićima. Međutim sinoć sam imala 38. Jutros 37.2. Uhvatila me prehlada. Pijem čaj, jedem limun, med. Ne znam koliko će mi to pomoći. Šta mislite jel temperatura može napraviti štete, tj.da mi se zbog toga možda ne primi. E da i kašljem jako. Baš mi je to sad trebalo.
e pa neka ovaj put bude izuzetak koji će potvrditi pravilo![]()
[QUOTE=Watson;1814398]Drage cure,eto i mene.Prijavljujem današnji transfer sa 2 blastice!
Watson super, čestitam na blasticama sada puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu
Pirica baš mi je žao![]()
pirica evo ti i tu jedan virtualni, da nam se oporaviš ovako brzo ko Bab i kreneš u nove pobjede!
eva133 mislim da temperatura ne može utjecati na ishod postupka, ne brini.
A ja ću ipak ~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba za Piricu