Sign častitam!!!!!
Valma mala ma to je to
Jasen 82: jedva čekam tvoju betu....
Sretno svim čekalicama.....
Sign častitam!!!!!
Valma mala ma to je to
Jasen 82: jedva čekam tvoju betu....
Sretno svim čekalicama.....
Jesen, očekujemo tvoju veeeliku betu!
Slatkice, za tvoje mrve ~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Meni je jučer bio 7dpt3d, navečer sam na gaćicama primjetila tri svijetlosmeđe točkice. Inače se jako trudim ne razmišljati o potencijalnim simptomima,ali ovo mi je zapelo za oko.
Drage moje suborke,
evo malo i mog izvještaja. Meni danas 9dnt5d i 28 dan ciklusa;počeli neki malli svijetli smeđi tragovi,a osjećaj već dva dana kao da ću procuriti....Inače prošli put i jesam procurila baš na ovaj 28 danbez obzira na utriće tako da sam danas luuuuda
.Svaki put kad idem u wc muka mi je.
Drž' te se cure i naravno sretno svim čekalicama![]()
Lua, od srca se nadam da nije vještica!
delfin, kako to meni prekrasno zvuči, draga!!!
Ja danas brojim 5dpt3d, dolje grčevi skoro stalno, neka, neka...
Jesen, ValaMala, vidjet ćemo da li je to bio simptom ili samo lažna nada.
Lua, toliko smo sve u tome da već prepoznajemo svaki signal našeg tijela, no...u nadi je spas.
ValaMala, da grčići budu tvoj simptom!
Tiki_a, nemoj da se zezaš s nama! Ajde ti fino opet preksutra ili piški novi test ili vadi betu, please!![]()
Jeftinih testića imam dovoljno do dolaska M tak' da će još par dana biti u opticaju, a utrići samo na usta![]()
aslan -žao mi je što ovaj put nije uspjelo ,al doći će i naše vrijeme!
čestitke trudnicama!
Jesen82, ValaMala ~~~~ za vaše velike ß
Evo cure da se i ja javim sa svojim stanjem. Danas mi je 35.dc, 18dnp,13dnt i 9 dana od zadnje injekcije brevactida i danas sam popiškila 2 crtice na testu. Sutra idem vaditi prvu betu.
tanjam
čekamo sutra tvoju lijepu betu, još čekamo i ~~~~jesen, ValaMala, delfin, Lua, tiki_a
tanjam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude o.k. !
Hvala cure na lijepim željama i podršci. Javim sutra rezultate.
tanjam, kako prekrasno, čestitam, jako sam sretna zbog tebe! Curke, idemo svi ovim lijepim stopama što su nam utabale naše trudnice ovdje!!!
tanjam čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za super betu!
Vidim ja da će od sutra biti puno punopravnih trudnica na ovom forumu!
Tanjam, čestitke!!!![]()
Curke, nakon što mi se prekjučer ( 7dnt3d ) pojavilo smećkasto točkasto krvarenje na gaćicama, pa ništa do jučer navečer kada sam opet primjetila jednokratan svijetlo roskasti iscjedak, danas, dakle 9dnt samo kad se obrišem vidim svijetlo rozu boju na papiru.
Mislom da je M bliži iako je 26 dc.
cure... znam da sam rekla da neću raditi test... ali betu sutra čekam na poslu i ipak jutros kada sam se probudila sam si htjela dati dan da prožvačem sve i da se pripremim...
meni je danas 15dpt, danas mi je 8mi dan poslije zadnjeg brevactida od 1500, i 33dc, moji ciklusi su 29 dana
javljam ovo sa ogromnim strahom...moj test na trudnoću je prvi put u ove tri godine pokušavanja pozitivan....druga crta mi se pojavila u roku 3 sekunde... zapravo u isto vrijeme kada i kontrolna... i to na treći urin jutros... što je najbolje od svega sad me još više strah bete sutra..ništa si nisam pomogla... ne mogu vjerovati... otplakala sam rundu i sad sam tupa da ne mogu biti tuplja... uopće se ne usudim veseliti
ne mogu.. u šoku sam totalnom
Jesen, tako mi je drago. Nadam se da će beta biti lijepa kao i kontrolna crtica!
Jesen, to je to, čestitkeeeeeee, beta će samo to potvrditi!
Mare iz tvojih usta u Božje uši.... ja sam toliko tupa...još sam mislila da li bih išta napisala da se ne ureknem... kaže meni moja jako jako draga prijateljica jučer da sam toliko navikla na negativne ishode da jednostavno ne znam razmišljati na drugačiji način... da je to moj obrambeni mehanizam... ali da mora doći i moj dan....ali čovjek ne popiški svoj prvi pozitivan test u životu baš svaki dan...... zamišljala sam ovaj trenutak toliko... sanjala ga.. a sada kad je tu ja se ne mogu pomaknuti od šoka...o Bože daj mi snage sutra
delfin draga želim ti da gadura od m ne dođe... želim ti od srca![]()
Jasen82, samo naprijed hrabro, to je to, ne brini. Beta je samo potvrda pozitivnog i samo ovisi koja će biti troznamenkasta vrijednost.![]()
Mislim se već par dana, kako bi ja već na dupe pukla ali bi pišnula test, samo sam čekala kad ćeš objavit plus.![]()
jesen bravo, od prvih tvojih dana sam znala da je ovo uspješan mjesec za tebe, a neznam zašto
još jednom čestitam
tanjam-čestitam...super je nekako ovaj mjesec...da nam barem do kraja ožujka bude barem još duplo trudnica kolko je bilo do sada
delfin - nema predaje...dok ne krene M na veliko
[QUOTE=snow.ml;1833122]jesen bravo, od prvih tvojih dana sam znala da je ovo uspješan mjesec za tebe, a neznam zašto
još jednom čestitam
/QUOTE]
![]()
JESEN!!!
ipak ćemo odbrojavat skupa do termina, ako Bog da!
Tanja, čestitke i tebi također!
ja sutra idem ponovit betu, nakon 4 dana (upao mi vikend), nadam se da će bit sve ok!
Ooooo jesen, mi ćemo se veseliti ako se ti ne usudiš, ČESTITAM!!!![]()
![]()
tanjam, veeeeelika čestitka![]()
![]()
Jesen, ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš... neopisivo sam sretna zbog tebe! Ja ću piškiti test sljedeći petak 11dpt ili subotu 12dpt, ako se ne ustrtarim previše. Onaj osjećaj kad nema druge crtice je nešto tako strašno, tužno i jadno i znam što kažeš da već imaš obrambeni mehanizam koji ti ne da da povjeruješ u ovu divotu i usudiš se radovati... Ni ja ne mogu zamisliti trenutak kada konačno druga crtica najavi da u meni raste moja beba...
Kad smo kod obrambenih mehanizama, ja se počinjem tako bojati tog testa i bete, kad bih barem i meni ovo proljeće osvanulo s pupoljkom u buši... I svima vama moje suborke, naravno!
Bok curke!
Prvo bi željela svima čekalicama ogromne bete i da nastavite uživati sa svojim bebicama.
I sama sam donedavno osluškivala svoje tijelo i brojala dane do vađenja bete no unatoč utrićima vještica je
po prvi puta u mom životu došla na vrijeme.Tuga i razočaranje su bili i još uvijek jesu ogromni.Inače imam blago
naznačeni PCOS ostalo je sve ok,i nalaz MM je ok.Nakon konzultacije sa dr.L trebam se javiti prvi dan sljedećeg ciklusa,a
do tada mi je predložio da razmislim o polustimuliranom IVF-u ili da se napravi driling jajnika.Ja sam već imala histeroskopiju
zbog mioma i laparoskopiju da se vidi prohodnost i stanje jajovoda i to je također sve uredu.Prošli IVF je bio stimulirani sa samo 10 Gonala i
jako sam burno reagirala.Bila sam kako je dr. rekao bomba.Sada sam u dilemi i ni sama neznam što da odlučim.Nakon koliko vemene nakon drilinga
se može u postupak?Jajnici su mi još uvijek povećani i gotovo da mi je sve preusko u struku,nadam se da je to u redu.
Sorry na podužem postu i što sam uvela malo tuge na ovu temu.
Velika pusa svima!
JA"75-blagi PCOS
MM"74-sve ok
1 AIH VV-ništa
2 AIH IVF centar-ništa
1 IVF IVF centar-nismo dočekali betu
jesen82 juuuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! joj draga uljepsala si mi dan, tako mi je drago zbog tebe i vjerujem da ce ti sutra beta biti cetveroznamenkasta
tako je lijepo cuti dobre vijesti ovdje na rodi jer to znaci da za sve nas ima nade i da ce sreca stici kad-tad!
aslan, vala....hvala vam cure....možda, možda povjerujem kada vidim betu sutra... ovako je strah i dalje veelik
![]()
čestitam jesen i tanjam, znači ima nade za sve samo je treba dočekati, cure uživajte!