Venndy slažem se s Pinky kad kaže da se ne bediraš oko kućnih testova...nemoj si to radit...beta je najtočnija i mi mpo žene se trebamo pouzdati samo u nju....ovi testovi zbune bezveze.... ja ti od~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prekrasnu ogromnu betu!
alma_itd ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta lijepo podupla i krvarenje stane! Sad polako i uživaj u opijenosti utrićima
The Margot lagano krvarenje ne mora ništa značiti, cure koje su trudne su uvijek pisale da imaju pritisak kao da će M stići svaki čas, tako da mislim da će bit sve OK i držim ti fige i vibram ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~ za veeeeeeeeeeeeeliku betu!
Sad sam guglala Utrogestan..da samo jedna vrsta...ima cijela paleta različitih utrića... Mislim da alma ima one crvene na kojima piše vaginal.... (http://www.apotheekmeysen.be/fr/Prod...2020020MG.aspx)
Kod mene 4dnt maternica se i dalje grči, osjećam stijenke maternice svako malo...jučer sam se malo zaboravila i krenula žustrije ispuhati nos, kad ono cijela maternica boli i steže. Nadam se da se nešto lijepo događa....i da to nije samo nuspojava utrića već da se naše mrve smještaju...
Zanima me da li vi mirujete ili ste nastavile normalne aktivnosti?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prekrasnu ogromnu betu!