Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj smj prvotno napisa Vidi poruku
    LilyOfTheValley, ok je to sto spavas oko 14.30. Ja sam spavala normalno, kao i uvijek, cijelu noc, a po danu me hvatalo oko 13.30-14.30 kao neko stanje omame i potreba za snom (utrice sam stavljala oko 15 h tako da nije od njih).
    Maternica se prokrvljava, da, i osjetis samo tu jednu noc ili dan nesto iza transfera kao neki mali ubod, grc kad se primi - inace nista - tek tu i tamo, na recimo 20 dana, dva jaca probadanja, ali takva da se slozis po podu.
    Ono sto je stalno aktivno, sto od utrica, sto od zutog tijela su jajnici - i njih moras osjecati. Ni moje cicke nisu bile aktivnije do petog tjedna, a onda...

I moja struka je trazila nocni rad cesto - to ne vodi ka imanju bebe. Promijeni lijecnicu, uzmi si karton i odnesi ga kod nekoga tko je normalan i moze shvatiti sto prolazimo mi s toliko pokusaja, neuspjeha i uspjeha.
    I sad vise ne smijem pisat. Pusa i pozdrav svima.
    Ma za mene je normalno da spavam danju jer nocu radim, svaku noc i to tako tri godine. U krevetu sam nesto prije pet ujutro a tada stavljam utrogestan. Sto se moje dr. opce prakse tice, pratila me od malih nogu i vrlo je ugodna i strucna osoba koja mi je uvijek dala sto god sam ju trazila (zna mi i familiju i tako...) ali ona ne moze po zakonu pisati N98 ili bilo sto slicno na teret HZZO-a. Ma necu o tome ovdje spamati jer sam tu temu izmasakrirala uzduz i porijeko na topicu o tome.
    Meni su ovo ionako zadnji dani na poslu....ili dobivam negativnu betu i otkaz zbog viska (otkaz sam sama zatrazila) ili ce beta bit pozitivna pa odoh na komplikasije ASAP!! Noci ce uskoro biti iza mene, i konacno cu prvi puta osjetiti kako je to leci s muzem na spavanje i ustati da mu pripremim zalogajcic prije odlaska na posao
    Da ne spominjem kako ce nasu kucu napokon ugrijat i obasjat sunce jer nece biti zabarikadirana dekapa po prozorima i tendama i skurama, a postar ce ponovo imati dozvolu da mi pozvoni na vrata ako mi nosi nekakav paketic
    Jedva cekam.......(po mogucnosti drugi scenarij)
    Btw. danas cijeli dan mjeruckam temperaturu i poslijepodnevne su mi bile preko 37....znam da nije relevantno, a opet drzim se za slamku dok ne pocne da pada......
    Posljednje uređivanje od LilyOfTheValley : 20.04.2011. at 22:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •