Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

nije nekako me strah, ti misliš da je temp. dobar znak. danas je 26 dc i11 dnt sutra ili u utorak ću raditi betu. Danas imam isto temp. do 37,5 ali i osječaj da ću procuriti. Isto tako cure kažu da su imale implantac. krvarenje a ja niš hvata me paaaaaaanika

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj loryy prvotno napisa Vidi poruku
    nije nekako me strah, ti misliš da je temp. dobar znak. danas je 26 dc i11 dnt sutra ili u utorak ću raditi betu. Danas imam isto temp. do 37,5 ali i osječaj da ću procuriti. Isto tako cure kažu da su imale implantac. krvarenje a ja niš hvata me paaaaaaanika

Loryy, mnogo cura i nije imalo nikakvo implantacijsko krvarenje i ostale su upravo tad trudne, tako da implantacijsko može biti indikativno no ako ga nema nije znak da nisi trudna, zato ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju betu.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Joj, malo si me smirila kaduna tnx,,, znam da je sve to individualno, brine me i ova temp. koja ne prolazi strah me da nije neka infekcija ili nešto takvo, prije sam dole bila suha skroz a sad imam sluzi (bljak) stomak i dalje razara. Išla bi kupiti test, ali sam obečala MM da neću jer sutra idem vaditi betu(možda nisam trebala a ljekarna samo 50 m od mene)

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Djevojke, jucer sam imala ET i pet sati kasnije sam imala staklasti iscjedak s dvije crvene kapilarice. Nije valjda da je sve odmah iscurilo?
    ako netko nesto zna o tomu, molim da mi odgovori.

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj smj prvotno napisa Vidi poruku
    Djevojke, jucer sam imala ET i pet sati kasnije sam imala staklasti iscjedak s dvije crvene kapilarice. Nije valjda da je sve odmah iscurilo?
    ako netko nesto zna o tomu, molim da mi odgovori.
    smj, kakvi iscurilo ,ne moze to tako lako iscuriti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •