Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hej curke, šta se radi? Baš mi fali ova tema, nekako sam brzo "pobjegla" a tek mi je 11 dpt...

Dalke, 11 dpt - beta najvjerojatnije preko 700 (kuc-kuc-kuc!) a ja nemam niti jedan jedini simptom trudnoće!
    - ne jedem skoro ništa već danima, niti sam gladna, samo pijem
    - potpuno su prestali bolovi u stomaku, (očito je bila blaga HS) i nakon toga se ispuhao
    - cice bole 2 / 5
    - spavam jako malo, skoro ništa, a budim se odmorna kao da sam spavala tri dana
    - nije mi muka, niti mi se vrti
    - ne gadi mi se kava, niti išta drugo,
    - nisam imala nikakve žilice-iscjetke-spotting, ništa što bi upućivalo na implantaciju
    - nisam nervozna, ne plačem, ne svađam se sa MM
    - imala sam UŽASNE menstrualne bolove sat-dva prije testa, ali su netragom nestali iste sekunde čim sam ugledala drugu crticu.
    - bazalna temperatura mi je 3 dpt bila 36,7 i od onda je više nisam mjerila jer mi je toplomjer (kojim sam mjerila temp. već pune 4 godine) slučajno upao u WC i netragom nestao, a mene je bilo strah kupiti novi da se ne razduži još 4 godine... To smo protumaćili kao znak da mi više neće trebati!

Dakle, sudeći po ovim simptomima, nije ni čudo da mi je teško povjerovati da sam opće t...!

Jedino što me pratilo od početka je ta nadutost u trbuhu i lagani grčići (uglavnom navečer. onako, kao da sam se prejela), i kasnije (nakon Choragona) još jača nadutost i bolovi. To me i natjeralo da napravim test.

Sad više nema ni toga! Ode Choragon, ode HS, ode i nadutost...
    Jedino me beta drži u uvjerenju da sam trudna!

Evo puuuuuno vibrica svima za pozitivne testiće i bete!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od Denny : 23.09.2010. at 23:41

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •