Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Iscitala sam sve....ama bas sve i niko ne spominje ucestalo mokrenje. Danas mi je 10 dpt i jedino od simptoma je bas to, bas precesto sam pocela da idem u wc. Hmmmm....treba sacekati jos 7 dana, jer si mi u Pragu rekli 17.dana od et da vadim betu. Od ostalih simtoma, pa ne znam....

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj AkiS prvotno napisa Vidi poruku
    Iscitala sam sve....ama bas sve i niko ne spominje ucestalo mokrenje. Danas mi je 10 dpt i jedino od simptoma je bas to, bas precesto sam pocela da idem u wc. Hmmmm....treba sacekati jos 7 dana, jer si mi u Pragu rekli 17.dana od et da vadim betu. Od ostalih simtoma, pa ne znam....
    ne znam točno kad ti je bio ET od punkcije, odnosno kakve su ti vratili embrije, 3. dan ili blastice (5. dan), ali je 17. dan od transfera stvarno vrlo, vrlo, vrlo kasno, a zašto tako kasno preporučuju.... ne znam.

Ti bi komotno danas mogla napraviti test ako ti je ET bio 5. dan od punkcije. SREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETNOOOOOOOOOOOOOOOOOO i nisam prijatelj simptoma zato što masa cura nije imala nikakve simptome i bile su trudne, druge pak su imale neke simptome i nažalost nisu bile trudne, ja sam prijatelj testova na trudnoću ili bete............. Drzim ti fige i javljaj ishod.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •