Nestrpljivo čekamo betu iza 14h.
I mi smo si dozvolile da mislimo da si trudna!Cmok
Nestrpljivo čekamo betu iza 14h.
I mi smo si dozvolile da mislimo da si trudna!Cmok
Sela
Suzzie2 isprazni inbox![]()
Pa naravski da si trudna, kako možeš samo i pomisliti da nisi?!?!?!?! Još 15 min...![]()
Posttransferuse,sto kazete na broj 358,20 IU/L?Jel dobro,jel dobro??????
Sela koji dnt ti je ?????????????
Sela ČESTITAM !!!!!!!!!!!!
![]()
Sela ti si taman malo ispred mene, ako sam dobro shvatila objema nam je 12dnt, ali kod tebe su bile blastice, a kod mene 8 i 6 stanični!
Sela čestitam! Broj je fenomenalan!Juuuuupppppiiiiiii!!!!!!!!
ps. Pinny, očistila inbox![]()
Sela , ako ti je danas 12dnt..... MOGLI bi biti dvojčeki.... jer je meni 12dnt beta bila 153 IU/L
12dnt4d,bile su 4dnevne blastice,zurile su i dozurile do danas.Modesty nisam gledala,kolika je tvoja beta?
Sela beta je prekrasna![]()
Ja sam već sutra na Sv. duhu na kontroli, pretpostavljam da ću ponovo vaditi u petak!!
Čestitam cure drage.....evo čitam vaše prijašnje postove gdje ste brljavile,mrljavile,odtugovale,sekirale se.....ipak ništa nije nemoguče ,od srca vam želim sve najbolje i vama i vašim bebicama i da mi jednog dana isto to doživimo!!!!!primjer da nije svako brljarenje loše....čestitam,čestitam,čestitam....ja sutra vadim betu radi reda jer moramo javit u MB...
Modesty4 cestitam i tebi na prekrasnoj beti!![]()
Klara,Vulkan dodjite u moj vlakic!!!!Sve cure...http://www.youtube.com/watch?v=w0DehuzHj4U![]()
Sela, Modesty
!!! Juuuuuhuuuhhhhuuuu!!! Čestitam do neba!!! A sad dosadnu i školsku trudnoću vam želim od sveg srca!!!
![]()
Cestitke za mamice!!!
Opet ja
Ja neznam da li je netko imao ovaj simptom ako jeste nek mi pomogne.jucer sam primila choragon i sinoc sam mislila da cu odapeti.neko ggrcenje,stezanje,boli i boli. E danas drugi simptom kao da mi je netko svezao sve u stomaku na cvor.danas 7 dnt,25dnc...
prije svega jedno veliko jupiiii za današnje trudnice
meni danas 8dnt3d i vidjela sam ali ono stvarno malu crvenu žilicu na papiru (doslovno par mm i to je sve) i cijelo popodne imam neki čudni pritisak u leđima i trbuhu, nije ono baš bol kao da trebam dobiti m ali nešto slično, sadsa me hvata panika da ću prokrvariti prije bete
od ostalih simptoma ama baš ništa
od totalnog optimizma hvata me panika da će sve i ovaj put biti negativno,trebala bi vadit betu u petak ili ponedjeljak a mene strah ko nikad u životu....
čestitke trudnicama!
lijepo je vidjeti da se nešto događa!
sretna sam jer ćete biti mame!![]()
Sele od srca mi je drago zbog vas!!!!a drugim curkama želim sreću kao i našoj Seli!!!
Veliki pozdrav od tvoje cimerice sa posljednjeg transfera! Evo konačno se I ja registrirala, što mi je zadalo puno muke, jer sam na netu preko "iphona"! I ja Sam već totalno Luda od neizvjesnosti! Jedino što osjećam posljednjih tri dana, osim nervoze, su povremeni slabi grčevi kao pred menzis I povremeni bolovi u donjem dijelu kralježnice! Mislim da sam u PMS-u i da sljedi ono najgore! Nema nikakvih naznaka trudnoće, a ovaj put čak niti nemam bolne grudi! Jedino za što se hvatam je veliko "MOŽDA IPAK"! Kako si ti?
Posljednje uređivanje od anchie76 : 05.11.2010. at 09:28
Cure, svima kojima je beta visoka čestitke! Molila bih Vas pomoć(nadam se da pitanje ovdje spada)-danas mi je 13dnt3d-1 6st zametak i beta mi iznosi 1.20. Znam, negativno je, ali pošto još nisam dobila tj. 15 dan nakon transfera će mi biti tek prekosutra liječnik mi je rekao da uzimam utrogestane i dalje(3*2) i da za 4 dana ponovim nalaz krrvi. Pa zar se mogu još nadati? Jel ima koja kakvo iskustvo, molim vas? Inače, nemama nikakvih simptoma, u početku jesam(bolne grudi, grčevi...), al sad ništa.
Puno hvala unaprijed.
Možda ti ovaj post od Mravak može pomoći:
http://forum.roda.hr/threads/54020-j...=1#post1727327
Po mojoj računici nema baš razloga za nadu, ali doktor sigurno ima neki razlog. Nije sve u matematici.
![]()
Slavica, a di si ti na MPO-u? Iskreno, ja to ne kužim - to zašto te šalje vadit betu? Doduše, ja niti ne kužim preporuke od nekih klinika da se beta radi 17 dana nakon transfera...
Hvala, da znam da nema baš puno nade, već sam i otplakala sve, ali ipak lovim se za bilo što. a ništa, čekam još 3- 4 dana, čini se kao 3-4 godine pa možda bude sve ok. Puno hvala još jednom
poliklinika vili
taj dan beta bi ti trebala biti već vidljiva. ne znam zašto ti je dao da i dalje uzimaš utriće, oni ti mogu samo još više odgoditi menstruaciju. meni je sad u ovom stimuliranom doktor čak napisao da vadim betu 12 dana nakon tranfera (trodnevni embrij).
I dalje mi nije jasno. Neke cure ne dobiju mengu sve dok stavljaju utrogestane. Ne bih tu davala puno nade, najiskrenije, da sam na tvom mjestu, ali postupi kako je dr. rekao.
Posljednje uređivanje od ina33 : 04.11.2010. at 15:50
Dakle, što se tiče bete 17. dan, hm, neki jednostavno misle da je prije prerano, a ni ja ne procurim pod utrićima, sad s betom 17. dan trajalo mi je 20 dana nakon transfera do menge. To produžavanje bete je iz čiste predostrožnosti, za svaki slučaj, a takve iznimke-koji prorade malo kasnije, su jako rijetke.
I meni utrići uvijek odgode mengu. uvijek sam je do sada dobivala dva dana nakon prestanka uzimanja. evo danas je stigla, što je 17. dan nakon tranfera.
Je... slažem se... Čovječe, meni je i 13 dana puno, ja sam znala vadit 10 dan... Ovo 17 dan. meni je to... nemoguće za odčekat, poživčanila bih. Ako se dogodi čudo i žena ne procuri, par utrića gore-dole neće bit ključni za očuvanje trudnoće, a ranije razrješenje je poštednije za živce... Tako barem u mojoj glavi.
Posljednje uređivanje od ina33 : 04.11.2010. at 16:59
ha ha, ina, a kod mene baš obrnuto... ti dani očekivanja bili su mi uvijek sveti i posebni, ufurali bi se u priču da smo trudni (dok se ne dokaže suprotno). A to suprotno opet nekako je uvijek na kraju realno za očekivati, svim nadanjima usprkos, pa eto na kraju krajeva čak i statističi vjerojatnije...
Hvala bogu, ja prokrvarim pod utricima (m tocna kao sat) pa nemam briga niti iznenadjenja....i ja mislim da je beta preniska. moja je beta zadnji put u MB (16 dan, trodnevni embrij) bila 116 pa mi je sestra M. rekla da je niska i bila je biokemijska
Ja sam dobila M pod utrićima i to na 28 dan, inače kako imam PCO nemam redovite cikluse tako da mi je to bio još veći apsurd!
stvarno ovo iščekivanje je...za izludit...kad će 10/11, mala bol u grudima,ludi grčevi...kao i svima
ja prijavljujenm danas 10dnt3d i jučer navečer na papiru smeđi tragovi i sve moje nade padaju u vodu
tako je identično bilo prošli put i drugi dan je došla m tako da još danas možda napravim test ali realnost me doslovno šupila u glavu
neće me i neće![]()
Uh, Ninochka, ne daj se! Ako m.ipak dođe, za 10 dana si u prirodnjaku. A možda baš ovaj put ne bude kao prošli i smeđe se ne pretvori u crveno!![]()