Stranica 8 od 75 PrviPrvi ... 6789101858 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 3728

Tema: Nakon transfera

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Nestrpljivo čekamo betu iza 14h.
    I mi smo si dozvolile da mislimo da si trudna! Cmok

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sela

Suzzie2 isprazni inbox

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pinny lijo transferuso jel odmaras?

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Pa naravski da si trudna, kako možeš samo i pomisliti da nisi?!?!?!?! Još 15 min...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Posttransferuse,sto kazete na broj 358,20 IU/L?Jel dobro,jel dobro??????

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sela jeeeeeeeee! Super, čestitam!!
    Naravno da je dobro!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sela koji dnt ti je ?????????????

Sela ČESTITAM !!!!!!!!!!!!

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

modesty, sela...

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sela ti si taman malo ispred mene, ako sam dobro shvatila objema nam je 12dnt, ali kod tebe su bile blastice, a kod mene 8 i 6 stanični!

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sela čestitam! Broj je fenomenalan! Juuuuupppppiiiiiii!!!!!!!!

ps. Pinny, očistila inbox

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sela , ako ti je danas 12dnt..... MOGLI bi biti dvojčeki.... jer je meni 12dnt beta bila 153 IU/L

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

12dnt4d,bile su 4dnevne blastice,zurile su i dozurile do danas.Modesty nisam gledala,kolika je tvoja beta?

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sela beta je prekrasna

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Beta je 150,3 12dnt3d!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj pinny prvotno napisa Vidi poruku
    Sela beta je prekrasna
    Bit ce i tvoja uskoro ista!!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj modesty4 prvotno napisa Vidi poruku
    Beta je 150,3 12dnt3d!
    Krasna beta,ponavljamo prekosutra?

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja sam već sutra na Sv. duhu na kontroli, pretpostavljam da ću ponovo vaditi u petak!!

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Čestitam cure drage.....evo čitam vaše prijašnje postove gdje ste brljavile,mrljavile,odtugovale,sekirale se.....ipak ništa nije nemoguče ,od srca vam želim sve najbolje i vama i vašim bebicama i da mi jednog dana isto to doživimo!!!!!primjer da nije svako brljarenje loše....čestitam,čestitam,čestitam....ja sutra vadim betu radi reda jer moramo javit u MB...

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Modesty4 cestitam i tebi na prekrasnoj beti!

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj vulkan prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitam cure drage.....evo čitam vaše prijašnje postove gdje ste brljavile,mrljavile,odtugovale,sekirale se.....ipak ništa nije nemoguče ,od srca vam želim sve najbolje i vama i vašim bebicama i da mi jednog dana isto to doživimo!!!!!primjer da nije svako brljarenje loše....čestitam,čestitam,čestitam....ja sutra vadim betu radi reda jer moramo javit u MB...
    Ako ti se neda maltretirati ne moraš vadit betu, samo javi da je kućni test negativan. Mene nikad nisu pitali brojku.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Klara,Vulkan dodjite u moj vlakic!!!!Sve cure...http://www.youtube.com/watch?v=w0DehuzHj4U

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sela, Modesty!!! Juuuuuhuuuhhhhuuuu!!! Čestitam do neba!!! A sad dosadnu i školsku trudnoću vam želim od sveg srca!!!

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sela, Modesty čestitam !!!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Cestitke za mamice!!!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Opet ja
    Ja neznam da li je netko imao ovaj simptom ako jeste nek mi pomogne.jucer sam primila choragon i sinoc sam mislila da cu odapeti.neko ggrcenje,stezanje,boli i boli. E danas drugi simptom kao da mi je netko svezao sve u stomaku na cvor.danas 7 dnt,25dnc...

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj vulkan prvotno napisa Vidi poruku
    x

klara traže nalaz radi statistike sad...
    Snekica i vulkan dok čekamo betu?

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

prije svega jedno veliko jupiiii za današnje trudnice

meni danas 8dnt3d i vidjela sam ali ono stvarno malu crvenu žilicu na papiru (doslovno par mm i to je sve) i cijelo popodne imam neki čudni pritisak u leđima i trbuhu, nije ono baš bol kao da trebam dobiti m ali nešto slično, sadsa me hvata panika da ću prokrvariti prije bete

od ostalih simptoma ama baš ništa

od totalnog optimizma hvata me panika da će sve i ovaj put biti negativno,trebala bi vadit betu u petak ili ponedjeljak a mene strah ko nikad u životu....

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ninochka28 nedaj se

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Klara,Vulkan dodjite u moj vlakic!!!!Sve cure...http://www.youtube.com/watch?v=w0DehuzHj4U
    Doći ćemo mi, doći...

Sela pred par dana sam gledala tvoj avatar i mislila si: jesli li ga promijenila, ili mi se čini. No sad nema dileme da ih mijenjaš
    (P.S. bočice su nužne kad krteki hrane zečeve, ali tebi neće trebati )

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

čestitke trudnicama!
    lijepo je vidjeti da se nešto događa!

sretna sam jer ćete biti mame!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Sele od srca mi je drago zbog vas!!!!a drugim curkama želim sreću kao i našoj Seli!!!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj ana 03 prvotno napisa Vidi poruku
    Sele od srca mi je drago zbog vas!!!!a drugim curkama želim sreću kao i našoj Seli!!!
    btw Sele super pjesmica! dan mi je odmah supač!

Melitas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj ninochka28 prvotno napisa Vidi poruku
    prije svega jedno veliko jupiiii za današnje trudnice

meni danas 8dnt3d i vidjela sam ali ono stvarno malu crvenu žilicu na papiru (doslovno par mm i to je sve) i cijelo popodne imam neki čudni pritisak u leđima i trbuhu, nije ono baš bol kao da trebam dobiti m ali nešto slično, sadsa me hvata panika da ću prokrvariti prije bete

od ostalih simptoma ama baš ništa

od totalnog optimizma hvata me panika da će sve i ovaj put biti negativno,trebala bi vadit betu u petak ili ponedjeljak a mene strah ko nikad u životu....

Veliki pozdrav od tvoje cimerice sa posljednjeg transfera! Evo konačno se I ja registrirala, što mi je zadalo puno muke, jer sam na netu preko "iphona"! I ja Sam već totalno Luda od neizvjesnosti! Jedino što osjećam posljednjih tri dana, osim nervoze, su povremeni slabi grčevi kao pred menzis I povremeni bolovi u donjem dijelu kralježnice! Mislim da sam u PMS-u i da sljedi ono najgore! Nema nikakvih naznaka trudnoće, a ovaj put čak niti nemam bolne grudi! Jedino za što se hvatam je veliko "MOŽDA IPAK"! Kako si ti?
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 05.11.2010. at 09:28

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Cure, svima kojima je beta visoka čestitke! Molila bih Vas pomoć(nadam se da pitanje ovdje spada)-danas mi je 13dnt3d-1 6st zametak i beta mi iznosi 1.20. Znam, negativno je, ali pošto još nisam dobila tj. 15 dan nakon transfera će mi biti tek prekosutra liječnik mi je rekao da uzimam utrogestane i dalje(3*2) i da za 4 dana ponovim nalaz krrvi. Pa zar se mogu još nadati? Jel ima koja kakvo iskustvo, molim vas? Inače, nemama nikakvih simptoma, u početku jesam(bolne grudi, grčevi...), al sad ništa.
    Puno hvala unaprijed.

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj slavica29 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, svima kojima je beta visoka čestitke! Molila bih Vas pomoć(nadam se da pitanje ovdje spada)-danas mi je 13dnt3d-1 6st zametak i beta mi iznosi 1.20. Znam, negativno je, ali pošto još nisam dobila tj. 15 dan nakon transfera će mi biti tek prekosutra liječnik mi je rekao da uzimam utrogestane i dalje(3*2) i da za 4 dana ponovim nalaz krrvi. Pa zar se mogu još nadati? Jel ima koja kakvo iskustvo, molim vas? Inače, nemama nikakvih simptoma, u početku jesam(bolne grudi, grčevi...), al sad ništa.
    Puno hvala unaprijed.
    Možda ti ovaj post od Mravak može pomoći:
    http://forum.roda.hr/threads/54020-j...=1#post1727327

Po mojoj računici nema baš razloga za nadu, ali doktor sigurno ima neki razlog. Nije sve u matematici.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Slavica, a di si ti na MPO-u? Iskreno, ja to ne kužim - to zašto te šalje vadit betu? Doduše, ja niti ne kužim preporuke od nekih klinika da se beta radi 17 dana nakon transfera...

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Hvala, da znam da nema baš puno nade, već sam i otplakala sve, ali ipak lovim se za bilo što. a ništa, čekam još 3- 4 dana, čini se kao 3-4 godine pa možda bude sve ok. Puno hvala još jednom

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Slavica, a di si ti na MPO-u? Iskreno, ja to ne kužim - to zašto te šalje vadit betu? Doduše, ja niti ne kužim preporuke od nekih klinika da se beta radi 17 dana nakon transfera...
    poliklinika vili

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

poliklinika vili

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

taj dan beta bi ti trebala biti već vidljiva. ne znam zašto ti je dao da i dalje uzimaš utriće, oni ti mogu samo još više odgoditi menstruaciju. meni je sad u ovom stimuliranom doktor čak napisao da vadim betu 12 dana nakon tranfera (trodnevni embrij).

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I dalje mi nije jasno. Neke cure ne dobiju mengu sve dok stavljaju utrogestane. Ne bih tu davala puno nade, najiskrenije, da sam na tvom mjestu, ali postupi kako je dr. rekao.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 04.11.2010. at 15:50

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dakle, što se tiče bete 17. dan, hm, neki jednostavno misle da je prije prerano, a ni ja ne procurim pod utrićima, sad s betom 17. dan trajalo mi je 20 dana nakon transfera do menge. To produžavanje bete je iz čiste predostrožnosti, za svaki slučaj, a takve iznimke-koji prorade malo kasnije, su jako rijetke.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I meni utrići uvijek odgode mengu. uvijek sam je do sada dobivala dva dana nakon prestanka uzimanja. evo danas je stigla, što je 17. dan nakon tranfera.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Je... slažem se... Čovječe, meni je i 13 dana puno, ja sam znala vadit 10 dan... Ovo 17 dan. meni je to... nemoguće za odčekat, poživčanila bih. Ako se dogodi čudo i žena ne procuri, par utrića gore-dole neće bit ključni za očuvanje trudnoće, a ranije razrješenje je poštednije za živce... Tako barem u mojoj glavi.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 04.11.2010. at 16:59

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ha ha, ina, a kod mene baš obrnuto... ti dani očekivanja bili su mi uvijek sveti i posebni, ufurali bi se u priču da smo trudni (dok se ne dokaže suprotno). A to suprotno opet nekako je uvijek na kraju realno za očekivati, svim nadanjima usprkos, pa eto na kraju krajeva čak i statističi vjerojatnije...

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hvala bogu, ja prokrvarim pod utricima (m tocna kao sat) pa nemam briga niti iznenadjenja....i ja mislim da je beta preniska. moja je beta zadnji put u MB (16 dan, trodnevni embrij) bila 116 pa mi je sestra M. rekla da je niska i bila je biokemijska

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ja sam dobila M pod utrićima i to na 28 dan , inače kako imam PCO nemam redovite cikluse tako da mi je to bio još veći apsurd!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

stvarno ovo iščekivanje je...za izludit...kad će 10/11, mala bol u grudima,ludi grčevi...kao i svima

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ja prijavljujenm danas 10dnt3d i jučer navečer na papiru smeđi tragovi i sve moje nade padaju u vodu
    tako je identično bilo prošli put i drugi dan je došla m tako da još danas možda napravim test ali realnost me doslovno šupila u glavu

neće me i neće

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Uh, Ninochka, ne daj se! Ako m.ipak dođe, za 10 dana si u prirodnjaku. A možda baš ovaj put ne bude kao prošli i smeđe se ne pretvori u crveno!

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Uh, Ninochka, ne daj se! Ako m.ipak dođe, za 10 dana si u prirodnjaku. A možda baš ovaj put ne bude kao prošli i smeđe se ne pretvori u crveno!
    klasa optimist

Stranica 8 od 75 PrviPrvi ... 6789101858 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •