Drage moje.... evo da vas malo umirim...
Meni su vraćene dvije blastociste...
7dnt i 8dnt me trbuh lagano probijao kao da će dobiti mengu... ta dva dana sam po cijele dane plakala...
Ovo mi je 4 Transfer i obično prokrvarim 9 dnt kada su u pitanju blastociste..
10dnt i 11 dnt sam radila ujutro kućni test koji bi mi nakon sat vremena pokazalo blagu crtu... MM mi je rekao da u test piše da nakon 20min test nije ispravan... nije htjeo da dobijem nadu jer poslije kada dobije M dobijem živčani slom i jedva izađe sa mnom na kraj... Ali mene jo kopkalo... nikada nisam imala nikakvu drugu crtu !! I ta dva dana sam se smješkala...
12dnt lagano smeđkasto krvarenje sa žilicama... ja luda ... rekoh sama sebi... očito je gotovo...idem izvaditi betu... kad ono beta 153 !! Krvarenje mi je taj dan stalo... nije bilo svježe krvi samo nešto smeđe...
Zvala svog dr. MPO i rekao mi je strogo mirovanje, stavljeti utriće kakvo god imala krvarenje i napraviti betu onaj dan koji mi je on rekao... znači 17dnt... sve je bio upitno... doma sam ležala po cijele dane, jela u krevetu... sva sam bila na iglama tih 5 dana...i naravno beta 17dnt 1494... Dr, je rekao da je jedna mrva odustala i to je bilo to krvarenje a druga je kod mamice i neka se čuvam
Koja sreća kada mi je to rekao... Još nisam obavila prvi ultrazvuk... nadam se da će mi na tom pregledu reći da je sve OK !!
Znači, bolovi i smeđkasto krvarenje ništa ne znače... samo beta...
Od srca vam želim svima velike bete !!!!!!!
![]()