jo1974,crvenkapica i ostala ekipa ...znam kako vam je...o znaaam! ja sam imala punkciju 6.11. i nikad docekat tu THE betu! nista cekat jer u nadi je spas...kupila sam si ja test najrade bi ga sutra testirala,al cemu.sve to znamo da nista se ne moze postici do THE bete- nema svercanja i to je to! ako ce nam tako biti lakse i jedna drugoj bit podrska i jadne jaukat to mile volje e pa to nam nitko ne moze oduzet i sva sreca za ovo mjestopa pocinjem s time....mene ne Boli vec me rastura desni jajnik,kicma i bubrezi me cak bole od ovog lezanja,stomak mi proizvodi cedne bolove i da mi netko na njega sjedne ne bi bilo dobro(ni za jedno) grizem ko pes po kuci sve mi smeta i pocinjem se gadit sama sebi-cas se smijem cas placem,uvijek me nesto boli od malog prsta na dalje,pa onda dode povremeno to pitanje- joj dal ce uspijet ili sve ispocetka?... sva sreca pa imam prekRasnog muza sta bi mi bez njih
oooo ja znam kako vam je i zato vas od srceka sve pozdravljam!

pa pocinjem s time....mene ne Boli vec me rastura desni jajnik,kicma i bubrezi me cak bole od ovog lezanja,stomak mi proizvodi cedne bolove i da mi netko na njega sjedne ne bi bilo dobro(ni za jedno) grizem ko pes po kuci sve mi smeta i pocinjem se gadit sama sebi-cas se smijem cas placem,uvijek me nesto boli od malog prsta na dalje,pa onda dode povremeno to pitanje- joj dal ce uspijet ili sve ispocetka?... sva sreca pa imam prekRasnog muza sta bi mi bez njih
oooo ja znam kako vam je i zato vas od srceka sve pozdravljam!