Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja brate nisam ni napaljena, ma ništa, apsolutno ništa.... baš sam tužna.... da bar 'oće jajnik da me prožiga, ma ni to

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ja brate nisam ni napaljena, ma ništa, apsolutno ništa.... baš sam tužna.... da bar 'oće jajnik da me prožiga, ma ni to
    pinky ja sam u svom 1ivf imala sve simptome kao da sam trudna aono šipak 0,sad osim leđa ništa i šta sad da vidim kako če ovaj scenarij da se završi a to slijedi za sv.katu,ja svaki puta različite simptome imam

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    18 tjedana bez keksa........ OMG!!!!
    Svaka ti čast Cranky....mi se noćas u polusnu pohvatali, zaboravili i na špunte i na postupak...ma na sve... hjuuuuuuuuuuu....majko moja...
    Kako stvari stoje bit će tako do 40+ tjedana (iskreno ja uopće nemam volje, valjda od straha)

Anđeo sa neba ne brini za (.)(.) meni su se isto skroz ispuhale i skoro pa prestale bolit pa vidi sad

klara avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Kako stvari stoje bit će tako do 40+ tjedana (iskreno ja uopće nemam volje, valjda od straha)
    ...
    Ovo je ok ako nemaš volje. Ali ako te apstinencija frustrira, a trudnoća je uredna, onda ne vidim smisla. Ali i liječnici se tu razilaze u mišljenjima. Meni se sviđa pristup da je IVF trudnoća ista kao i bilo koja druga trudnoća.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •