Hvala vam cure...danas opet pozitivan...i sad čekamo betu za koji dan...dosta s testovima...sretno svima
Hvala vam cure...danas opet pozitivan...i sad čekamo betu za koji dan...dosta s testovima...sretno svima
Valerija iskrene čestitke...za mirnu i urednu trudnoću..
čestitke od srca sretno
Bravo Valerija!!!!
Meni je danas 12 dnt i nemam snage napraviti test, jutros sam ga gledala i okretala u ruci ali nisam podlegla iskušenju! Beta je za 5 dana!
ma meni je problem kaj ja ne bi apstinirala, osim ono kaj se treba od tih nekoliko dana prije punkcije pa koliko treba, ali ne i mjesec dana prije
a on se odreko od sexa od prvog pregleda na 18dc prošlog ciklusa kada smo dogovorili početak
Jel vas odbijaju muški??? Meni je to teško palo jer nisam očekivala
Svim čekalicama bete velka ~
Evo da se i ja pridruzim klubu cekalica bete.Meni je ovo drugi postupak ICSI,prosli put beta bila 18 14dnt,plakala sam kao luda,zalila moj 8stanicni embrion koji se nije uspio izboriti...U ovom drugom postupku oplodjeno 16 stanica,vracen jedan 8 stanicni embrion 3 dan,sad je tek 3 dnt a ja ni o cemu ne razmisljam.Za ostale embrione nista neznam,nisu nam iz bolnice nista javili.Inace postupak je obavljen u Belgiji kao i prvi put.Oni zamrzavaju embrije i prosli put je zamrznut bio samo jedan koji nije kasnije prezivio odmrzavanje.Ovaj put mi je biolog rekao da vec taj dan moze zamrznuti 5 a za ostale ce cekati jos jedan dan da vidi kako ce se razvijati,pa ce ih zamrznuti,tako da nemam pojma koliko ih imamo jos u ''rezervi''.Samo sam dobila Utrogestan od 200mg 3X1 vaginaletu i nista vise.Vidim da su u Hrvatskoj puno detaljniji sa objasnjavanjem samog postupka.Meni je bilo samo svaka dva dana tokom stimulacije vadjenje krvi i echo,punkcija u opstoj anesteziji(opet niko nista ne govori),javili kad da dodjem na vracanje embrija i cao.Betu vadim 29-og a do tad moram cekati sto mi naravno najteze pada.Stomak me bolio 2 dana ali sad je prestao.Grudi bole,ali mislim da je to od hormona.Jos uvijek sam ''normalna'' i ne razmisljam ni o cemu,nadam se da cu u tom raspolozenju ostati do "'dana D"'.Iz onog prvog postupka sam vidjela da od mene ne zavisi nista i ako onaj ''gore'' odluci pozitivno i beta ce takva biti.Drzim fige svim cekalicama bete i cestitke svim trudnicama.
alma, dobro došla u našu, već poveću grupu 29.11. ! nadam se da će nam svima biti jako sretan dan!
linalena, reci svom mužu da NE SMIJE apstinirati toliko, apstinencija prije punkcije mora biti od 2 do max 5 dana. dakle, neka se gospon posexa ili masturbira, ali apstinencija pred punkciju, ponavljam mora biti od 2.-5 dana. nakon svega kroz šta ti prolaziš vrlo je neodgovorno od njega da vam umanjuje šanse sa tolikom apstinencijom. pa nije se prijavio u svećenike, pobogu.
jao koliko beta 29.11
SRETNO NAM !
alma sike bole od utrogestana
linalena meni nikako nije bilo do sexa , sve me nesto bolilo
4-5dana prije punkcije a znala sam da plivaci moraju bit svjezi, pa je mm to odradio sam.....
pinky sta mislis, jesu nam se mrvice smestile vec ??
anđeo htjela si radit test 8dpt a sad neces 12pt.....a ako mozes ti cekaj betu,~~~~~~~~~~~~~sretno
valerija od srca ti čestitam i želim ti što ugodniju i lakšu trudnoću ...meni je danas 12 dpt i jutros sam radila test i negativan je, tako da čisto sumnjam da će sutra biti pozitivan, jednostavno, ništa od naše t...
mrvica zao mi je ..ali evo ja sam zivi dokaz da ne treba vjerovati testovima..10dt sam ga napravila i bio je negativan a jos 10dana poslje vadila krv i u potpisu vidis kolika mi je beta bila..zato pricekaj jos malo..
Valerija čestitam!!!!!
Cure moje MM je uveo veto na keks...danas počinje njegova apstinencija...a planirana punkcije je u srijedu... Iako se meni 4 dana čini previše, po vašim riječima je to sasvim OK...
Šumskovoće, ja sam na pukciji dan prije tebe, to znači da ćemo skupa trtariti do bete.![]()
cure, počela sam vas voditi na odbrojavanju, pa vas molim da povirite malo tamo, javite nam u kojoj ste fazi i što prije obogatite našu listu trudnica![]()
bok cure, prvi put sam tu, naravno sa zajedničkom temom. Moj ET bio je 17.11. a betu vadim 30.11. Svima koje čekate betu želim naravno što veću. Pusa![]()
mayica, hvala ti, ali vidjet ćemo, mada čisto sumnjam
, javila sam se dr.-u i sljedeći postupak je u drugom mjesecu, a onda će mi dati i jaču terapiju, nadam se i uspješniju...svima od srca želim uspjeh i da bude što više trudnica
...
Mrvice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eto i mene 12dnt test minus ko kuča malo me štreca u srcu ,ali ja se nedam,mm kaže to test ne valja ,idem vaditi betu 24 mada se ne nadam previše,pozz za sve čekalice i želim vam pozitivne bete
linić, hvala ti draga![]()
Posljednje uređivanje od mrvica7 : 22.11.2010. at 10:53
evo da i ovdje javim da nam je Betica 164.30 14dnt. jo1974 nemojte se razocaravat znam da je svaki poraz tezak al isto tako daje jos vise snage za pobjedu![]()
jo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu~~~~~~~~~~~
ana cestitam !!
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~koji cekaju betu!
meni danas 8dpt i imam takav osjecaj da od ovoga nista , nisam od volje
Ja danas napravila test, 9.dnt sa poslijepodnevnim urinom (gdje mi je pamet bila?!) i dobila veliki, debeli minus.
ajme snjeska, na tvom mjestu ja ga ne bi ni racunala, em je 9dpt em je popodnevni urin......
Ne računam ga ni ja
znala sam da je prerano, još popodnevni...ali ja ne znam čuvati test u torbici a MM navalio da ga danas kupimo i eto...
Drugi će biti bolji![]()
test vas može samo dodatno ubedirati, iz više razloga:
- test žene uvijek rade ranije pa im se dogodi par stvari:
- vide blijedu crtu i šize do bete jel trudnoća ili nije
- vide minus i šize do bete jel trudnoća ili nije
- vide ogroman plus i to je to.
scenarij br.3 je na žalost toliko rijedak (kad se test radi ranije, a u principu one koje ga rade, rade ga par dana ranije) da apsolutno ne preporučujem test. jedino ako volite šizit...
pitanje : gdje si dajem Decapeptiyl 0,1 s.c. ( tako piše) ono 5. dan nakon transfera? može u trbuh kao i gonale?!
Ma i ja napravila test 12 dnt i negativan i da znate samo kako sam ga radila... Nisam mogla piškiti, pa sam popila pola litre vode i uspjela urinirati, možda svega 0,03 i sve to oko 16 sati...
Normalno, ubedirana sam totalno i u scenariju broj 2. MM je poludio što sam ga napravila... On kaže da je siguran da test nije u redu. betu idem vaditi za 2-3 dana, ali sam totalno u bedu... Utriće stavljam i M ne dolazi (prošli put mi je došlo i preko utrića, pa se još malkice nadam)...
anđeo sa neba, nije gotovo dok beta ne kaže da je gotovo
drži se i ponašaj kao da test nije ni postojao![]()
anđeo mozes komotno betu radit 14dpt....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bete nase~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
andelak nemoj se bedirat- kak je netko napisao trudne smo dok se suprotno ne dokaze
ana 03 čestitam od srca za betu, najljepša moguća vjest na forumu i želim nam je svima ,
inače slažem se sa pinky koliko god bile nestrpljive bolje iz psiho preventive preskočit preuranjeni test i ipak sačekat 13,14 dpt za betu
ja idem ujutro vaditi betu da več završim sa ovom pričom,dan prije ili poslije mislim neigra nikakvu ulogu,makar ču znati načemu sam i da prestanem več sa ovim lopticama,nenadam se ničemu javim vam ako dobijem nalaze sutra poslije podne pozz
vibram vam curke za velike brojke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
naša priča je za sada gotova, ponovni postupak u veljači....mislila sam da ću puno lakše ovo podnijeti, ali je bilo j....o teško i još uvijek je....a proći će...sad me već počinju jajnici boliti i mislim da ću dobiti za dan dva m...ma najteže mi je zato što su svi simptomi navodili da će uspjeti i samo preko noći je sve nestalo i sutradan na testu onaj prokleti -...mislim da ću se za sljedeći put malo ležernije pripremiti i ne očekivati previše i mogu se samo moliti da se uspiju oploditi js, jer ovaj put od njih 6, samo 1 je bila oplođena...
mrvicebaš mi je žao
snješka, svaka čast ako te ne ubedira, mene uvijek je
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~jo za beturinu!!!
svima nama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Drage moje, jutros dobila vješticu!!!
Sutra za svaki slučaj idem vaditi betu, ali eto... tako je moralo biti...
andelak ne zove se bez razloga vjestica!par dana tuge a onda u novu borbu s jos vecim razlogom za pobjedom
a joj anđeo i mervice baš mi je žao
meni 9.dpt i menstrualni bolovi![]()
anđeo i mrvice
pinky nemoj mislit na pms, iš iš iš menga ~~~~~~~~~~~~~~
tjesim te a i samoj mi je tako od juce sam luda
sike bole uzasno, ne znam sta da mislim, od danas pa nadalje, mi je svaki odlazak na wc muka...sto ako vidim krv......uh....iš iš negativne misli
da menga nam ne dođe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da bar stigemo napravit betu bez krvi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jos 6 dana !!!!
pinky![]()
a ja sam ostala tek sad šokirana kad je mm donio nalaz i laba ,rezultat 8.41 po referentnim intervalima ja sam trudna isto tvrdi i moja soc.doktorica gin.,za dva dana idem opet vaditi betu,zvala lučingera kaže ničem da se ne nadam ali da obavezno izvadim betu i sad sam tek u totalnom šoku,ponalazima na ispisu piše ovako
3.tj.gest. 5.8-71.2
4tj.gest.9.5-750 itd.ja 8.41
e tek sad sam luda a jutros nisam uopče niti stavila vaginalete jer ja sam mislila to je to pozz javinm