snješka, jo i crvenkapice jako mi žao i želim vam da što prije stignete do svog sna. Pinky čestitam od srca na lijepim vjestima
snješka, jo i crvenkapice jako mi žao i želim vam da što prije stignete do svog sna. Pinky čestitam od srca na lijepim vjestima
Ja ne razumijem, jednostano ne razumijem... Bila sam tako cool nakon transfera i spavala sam 12 sati dnevno. Kao da mi se veliki teret skinuo sa srca... Tako je bilo prvih 7 dana. Sada polako ludim i osjećam onaj prokleti pritisak u križima kao pred menzis i evo nisam spavala skoro cijelu noć U čet. idem vaditi betu - ako je uopće dočekam.
Nema pravila, pretpostavljam da su simptomi kod svake žene drugačiji, neke imaju bolove, neke nemaju, neke imaju čak i krvarenja, a na kraju ime je beta pozitivna..
Kako mi to uopće sve izdržimo a da ne poludimo? E kad bi muškarci to trebali prolaziti![]()
[QUOTE=The Margot;1753682] Sada polako ludim i osjećam onaj prokleti pritisak u križima kao pred menzis i evo nisam spavala skoro cijelu noć.
Može biti mnogo dobar znakI meni je bilo tako u drugoj sedmici čekanja do bete. Jaki bolovi kao pred ciklus, trčkarala sam svaki minut u kupatilo jer sam imala osjećaj da će sve krenuti iz mene. Kako je bol bio jači tako je moja nada za uspjehom sve više tonula. Ali kako dođe tako i prestade za par dana i dođoh do bete. Dalje se sve vidi u potpisu.
Sad smo sve veći i veći ( po 800gr. ) i guramo se u maminom stomaku po cjelu noć i dan.
Svim čekalicama bete želim sve najljepše![]()
[QUOTE=sandric;1753788]A vidjet ćemo, hvala Sandrić, tvoje iskustvo zvuči utješnoČestitke na ostvarenoj trudnoći - to je stvarno jako lijepo
Zapravo, ja se uopće ne osjećam "trudno", a i grudi kao da su mi se od jučer "ispuhale".
Jedini lijek za sve nas koje čekamo blaženu betu je strpljenje, strpljenje, strpljenje...
Gledanje filmova, čitanje...
Pozdrav svima!
Margot