Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

[QUOTE=The Margot;1753682] Sada polako ludim i osjećam onaj prokleti pritisak u križima kao pred menzis i evo nisam spavala skoro cijelu noć.
    Može biti mnogo dobar znak I meni je bilo tako u drugoj sedmici čekanja do bete. Jaki bolovi kao pred ciklus, trčkarala sam svaki minut u kupatilo jer sam imala osjećaj da će sve krenuti iz mene. Kako je bol bio jači tako je moja nada za uspjehom sve više tonula. Ali kako dođe tako i prestade za par dana i dođoh do bete. Dalje se sve vidi u potpisu.
    Sad smo sve veći i veći ( po 800gr. ) i guramo se u maminom stomaku po cjelu noć i dan.
    Svim čekalicama bete želim sve najljepše

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

[QUOTE=sandric;1753788]
    Citiraj The Margot prvotno napisa Vidi poruku
    Sada polako ludim i osjećam onaj prokleti pritisak u križima kao pred menzis i evo nisam spavala skoro cijelu noć.
    Može biti mnogo dobar znak I meni je bilo tako u drugoj sedmici čekanja do bete. Jaki bolovi kao pred ciklus, trčkarala sam svaki minut u kupatilo jer sam imala osjećaj da će sve krenuti iz mene. Kako je bol bio jači tako je moja nada za uspjehom sve više tonula. Ali kako dođe tako i prestade za par dana i dođoh do bete. Dalje se sve vidi u potpisu.
    Sad smo sve veći i veći ( po 800gr. ) i guramo se u maminom stomaku po cjelu noć i dan.
    Svim čekalicama bete želim sve najljepše
    A vidjet ćemo, hvala Sandrić, tvoje iskustvo zvuči utješno Čestitke na ostvarenoj trudnoći - to je stvarno jako lijepo

Zapravo, ja se uopće ne osjećam "trudno", a i grudi kao da su mi se od jučer "ispuhale".
    Jedini lijek za sve nas koje čekamo blaženu betu je strpljenje, strpljenje, strpljenje...

Gledanje filmova, čitanje...

Pozdrav svima!

Margot

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •