Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj venddy prvotno napisa Vidi poruku
    sandric i ja imam ovaj drugi tjedan nakon et sve PMS simptome koje uvijek imam prije M + plinovito stanje poput pinky. I gle vas obadvije dočekale betu. To mi ponovno daje malo optimizma barem dok ne stigne M kojoj je termin sutra (ako je hormoni ne poremete) ili beta koju vadim u srijedu. Čestitam cure još jednom baš mi je drago zbog vas
    Držim fige za tebe da beta bude pozitivna Prije par dana sam kontaktirala sa još jednom curom koja je čekala betu i imala je menstrualnu bol pa sam je tješila da je dobar znak s obzirom na moju situaciju. Javila mi se sa pozitivnom betom
    Još da napomenem ja sam 3 dana plakala kao kiša, jecala i gušila se u suzama. Imala sam osjećaj kao da se srušio cjeli svjet na mene pa sam posle pomislila u sebi i ako je došlo do trudnoće pitaj Boga šta je sad nakon onoliko isplakanih suza i jecaja. To je bilo nešto jače od mene. Otišla sam po nalaze bete kao da idem po običan papir koji trebam baciti u kantu za smeće čim izađem iz bolnice. Ali nije bilo tako, kad sam vidjela cifru sjela sam na klupu ispred bolnice i ostala sat vremena ne znajući šta se ovo dešava oko mene. Povjerovati u uspjeh je bilo jako teško.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj sandric prvotno napisa Vidi poruku
    Držim fige za tebe da beta bude pozitivna Prije par dana sam kontaktirala sa još jednom curom koja je čekala betu i imala je menstrualnu bol pa sam je tješila da je dobar znak s obzirom na moju situaciju. Javila mi se sa pozitivnom betom
    Još da napomenem ja sam 3 dana plakala kao kiša, jecala i gušila se u suzama. Imala sam osjećaj kao da se srušio cjeli svjet na mene pa sam posle pomislila u sebi i ako je došlo do trudnoće pitaj Boga šta je sad nakon onoliko isplakanih suza i jecaja. To je bilo nešto jače od mene. Otišla sam po nalaze bete kao da idem po običan papir koji trebam baciti u kantu za smeće čim izađem iz bolnice. Ali nije bilo tako, kad sam vidjela cifru sjela sam na klupu ispred bolnice i ostala sat vremena ne znajući šta se ovo dešava oko mene. Povjerovati u uspjeh je bilo jako teško.
    ovako je slično i meni... a još tjedan dana do bete...uf..
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 28.11.2010. at 11:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •