Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Venndy slažem se s Pinky kad kaže da se ne bediraš oko kućnih testova...nemoj si to radit...beta je najtočnija i mi mpo žene se trebamo pouzdati samo u nju....ovi testovi zbune bezveze.... ja ti od ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prekrasnu ogromnu betu!
    alma_itd ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta lijepo podupla i krvarenje stane! Sad polako i uživaj u opijenosti utrićima
    The Margot lagano krvarenje ne mora ništa značiti, cure koje su trudne su uvijek pisale da imaju pritisak kao da će M stići svaki čas, tako da mislim da će bit sve OK i držim ti fige i vibram ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~ za veeeeeeeeeeeeeliku betu!
    Sad sam guglala Utrogestan..da samo jedna vrsta...ima cijela paleta različitih utrića... Mislim da alma ima one crvene na kojima piše vaginal.... (http://www.apotheekmeysen.be/fr/Prod...2020020MG.aspx)
    Kod mene 4dnt maternica se i dalje grči, osjećam stijenke maternice svako malo...jučer sam se malo zaboravila i krenula žustrije ispuhati nos, kad ono cijela maternica boli i steže. Nadam se da se nešto lijepo događa....i da to nije samo nuspojava utrića već da se naše mrve smještaju...
    Zanima me da li vi mirujete ili ste nastavile normalne aktivnosti?

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

))

Bilo bi lijepo postati majka, konačno; imamo sada čak i sobu viška! No dobro...

Curke, svima sretno i hvala!

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Drage moje, i ovdje prijavljujem FET dva zametka i betu 14.12.

Imam samo jedno pitanje, prije sam uvijek uzimala 3x2 utrogestana od 100 mg, a sada mi je rečeno da uzimam 3x1 od 100 mg vaginalno. U trenutku kad mi je to dr. govorio nisam uopće reagirala jer nisam o tome puno ni razmišljala, ali sada kad sam se sjetila da sam prije uzimala po 2, malo mi je čudno, tim više što vidim da i sve vi uzimate po dva.

Doduše, ja uzimam i estrofem pa možda je to razlog?

venddy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Kod mene 4dnt maternica se i dalje grči, osjećam stijenke maternice svako malo...jučer sam se malo zaboravila i krenula žustrije ispuhati nos, kad ono cijela maternica boli i steže. Nadam se da se nešto lijepo događa....i da to nije samo nuspojava utrića već da se naše mrve smještaju...
    Zanima me da li vi mirujete ili ste nastavile normalne aktivnosti?[/QUOTE]

Ja sam na dan transfera stvarno mirovala doma i sutradan također, ono, minimalno kretanja samo po kući, naravno nisam radila ništa za to imam M. Treći i četvrti dan sam zaključila da nisam invalid i nema smisla tako se ponašat pa sam bila u šetnji od sat vremena i na kavi. Peti dan bio je ponedjeljak i išla sam na posao. Meni je dr rekao da se ponašam kao stara bakica, sve mogu samo polako i umjereno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •