Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja inseminacije nikada nisam shvačala ozbiljno pa nikada nisam ni mirovala. Prvi IVF sam doslovno preležala i od kućanskih poslova sam samo kuhala svakodnevno, a ostalo sam prepustila MM. Nakon ovog postupka, točnije nakon transfera, sam se tumbala 3 sata od Zagreba do Poreča i nije mi padalo na pamet nikakvo ležanje (osim nakon stavljanja utriča). Pazila sam jedino da baš ne teglim neke prevelike terete, a s ostalim si nisam razbijala glavu. Kad sam imala prvi postupak u Mb upoznala sam tamo jednu curu iz Bg koja mi je nabila toliko paranoje da me bilo strah kihnuti, obaviti veliku nuždu, sagnuti se i svašta nešto...Mislim da je to pak pretjerivanje i da nema baš nikakve veze sa konačnim rezultatom, ali u neznanju svašta radimo samo da se ne bi kasnije grizli...
    Šumskovoće, ja baš nekako vjerujem da će tebi ovaj postupak biti dobitni i to najviše zbog te neke tvoje smirenosti i prepuštenosti svemu tome. Za razliku od tebe, ja sam prvi put stvarno bila u velikom grču, strahu, panici...i doslovno mi je falilo ovog tvog optizma! Svaka čast i stvarno ti želim velik + za desetak dana
    Posljednje uređivanje od GIZMOS : 01.12.2010. at 10:53

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

i nije mi padalo na pamet nikakvo ležanje (osim nakon stavljanja utriča)

Ja nigdje nikada nisam čula, a niti pročitala da treba odležati nakon stavljanja Utrogestana. <niti od dr, niti sam pročitala u uputstvima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •