Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Alma draga moja, znam šta prolaziš, možeš pročitati moju priču i moram ti reći, a to je ono šta mi ni samoj nije bilo drago čuti, da vjerovatno neće završiti dobro. Ja sam sad nedavno kad je moja situacija bila isto takva pročitala na tu temu valjda sve šta se dalo pročitati o tome i gotovo uvijek je priča završavala loše. Ja bi dala šansu još jednoj beti i ako se ne dupla završila bih s tom agonijom. Znam da ti je teško, ako ti treba razgovor ili nešto slično možeš mi se javiti na privatnu poruku pa ću ti ostaviti broj telefona.
    Margot napravi sutra test, možda će ti biti lakše ako nemaš živaca čekat betu i nemaš drugog izbora. Ono šta ti prolaziš sve smo valjda prošle, euforija nakon transfera, a onda ona polako počinje padati kako se bliži beta, jer očekujemo neke znakove trudnoće a njih zapravo nema ili su identični PMS-u. Znaci trudnoće su zapravo niš koristi tako rano i oni zapravo počinju kad smo već debelo sigurne da smo trudne.
    Cure držite mi se.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj sildad prvotno napisa Vidi poruku
    Alma draga moja, znam šta prolaziš, možeš pročitati moju priču i moram ti reći, a to je ono šta mi ni samoj nije bilo drago čuti, da vjerovatno neće završiti dobro. Ja sam sad nedavno kad je moja situacija bila isto takva pročitala na tu temu valjda sve šta se dalo pročitati o tome i gotovo uvijek je priča završavala loše. Ja bi dala šansu još jednoj beti i ako se ne dupla završila bih s tom agonijom. Znam da ti je teško, ako ti treba razgovor ili nešto slično možeš mi se javiti na privatnu poruku pa ću ti ostaviti broj telefona.
    Margot napravi sutra test, možda će ti biti lakše ako nemaš živaca čekat betu i nemaš drugog izbora. Ono šta ti prolaziš sve smo valjda prošle, euforija nakon transfera, a onda ona polako počinje padati kako se bliži beta, jer očekujemo neke znakove trudnoće a njih zapravo nema ili su identični PMS-u. Znaci trudnoće su zapravo niš koristi tako rano i oni zapravo počinju kad smo već debelo sigurne da smo trudne.
    Cure držite mi se.
    Bas sam sad citala tvoju pricu i taman se zaletim da cestitam a onda procitam kraj i rasplacem se po osmi put danas.Mislim da ce i kod mene biti slican zavrsetak,mozda cak i brze nego kod tebe,a mislim da cu ostati i bez posla jer je uzimanje bolovanja kod mene jednostavno nemoguce.Ali dobro ko zna zasto je to dobro.Barem cu onda moci mirovati u narednom postupku,a ne trcati na posao i traziti slobodno dok ''oni'' kolutaju ocima.Uglavnom ne odustajem od postupka.imam 9 zaledjenih embrija,valjda ce jedno prezivjeti odmrzavanje.Stalno sebi govorim da Bog zna sta je za mene najbolje i da ovo ima neki svoj razlog,ali ga molim da mi da snage da sve prebrodim a da ostanem u pameti.MM se pokusava drzati kao muskarac,a mislim da bi najradije plakao zajedno samnom.evo sad me polako ''voza vainaleta koju sam popila,najradije bi pila svaka 2 sata,ova obamrlost mi bas sad godi.Hvala ti draga na podrsci,ti ces mi biti zvijezda vodilja.kad si uspjela sve to prebroditi moram, i ja,nema mi druge.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •