Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

joj cure, vi ste bas sve super! iskreno bas sam ugodno iznenadena koliko pozitivne energije tu ima na jednoj hrpici )

meni se onaj iscjedak smirio, zapravo to i nije bilo tako strašno; više kao da svakih par sati netko pusti neki slabašan mlaz. nije mi niti jedan cijeli uložak trebao.
    još jedino povremeno osjećam pritisak u donjem dijelu trbuha, oko jajnika.

ja sam očekivala ono pravi menzis; šta nije menzis nakon neuspješnog ET jak, bolan i obilan - sa onim komadićima tkiva itd?

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj The Margot prvotno napisa Vidi poruku
    joj cure, vi ste bas sve super! iskreno bas sam ugodno iznenadena koliko pozitivne energije tu ima na jednoj hrpici )

meni se onaj iscjedak smirio, zapravo to i nije bilo tako strašno; više kao da svakih par sati netko pusti neki slabašan mlaz. nije mi niti jedan cijeli uložak trebao.
    još jedino povremeno osjećam pritisak u donjem dijelu trbuha, oko jajnika.

ja sam očekivala ono pravi menzis; šta nije menzis nakon neuspješnog ET jak, bolan i obilan - sa onim komadićima tkiva itd?
    ma da je to bio menzis, bio bi menzis.
    to je bilo implantacijsko.
    ja sam prokrvarila 1odpt, nešto kao 7-8 kapi krvi razbacanih okolo. dušu sam isplakala. onda stalo... dva dana ništa...i beta 859.
    tako će i tebi biti

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ma da je to bio menzis, bio bi menzis.
    to je bilo implantacijsko.
    ja sam prokrvarila 1odpt, nešto kao 7-8 kapi krvi razbacanih okolo. dušu sam isplakala. onda stalo... dva dana ništa...i beta 859.
    tako će i tebi biti
    ma Pinky hvala ti, ali ja nisam baš sigurna da je bilo implantacijsko jer jučer mi je bio 13 dan nakon et... malo mi je to kasno za implantaciju.
    ja brijem da su to oni folikulići njih 4-5 koje mi nisu punktirali pa su prsnuli i morali su negdje otići (vjerojatno je ova moja teorija suluda...)

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E moja Ina, netko je na forumu bio napisao "nemilosrdan je zakon bete" i nakon moje 2 trudnoće gdje se beta nije duplala sad potpuno vjerujem u to.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •