-
aneri znam kako ti je... ubiše me ovi jutarnji...sat zvoni u 7, pa ga malo ugasim do 7 i 10...pa kad opet zazvoni se nekako natjeram, ali nikad ne zaspim ponovo onako slatko....
5dnt3d - Kod mene se maternica i dalje zateže i bocka, ne mogu se ni namjestit u krevetu kak spada jer me zateže - svi pokreti mi moraju biti slow motion.... konstantan feeling PMS-a, kao da će M procurit svaki čas (a znam da neće, prerano je) Nuspojave utrića nemam, osim što mrzim kad iscijedi nakon nekog vremena... Sanjam...uf koliko sanjam od početka postupka.... i naravno da si svako jutro obećam da neću virnut u sanjaricu, i svaki put ponovo virnem...pa kad bi bar pogađalo, ali ništa, samo živce vadi...
Margot ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju ogromnu beturinu....neka se skače od veselja tebi u čast!
linalena brzo će proći to iščekivanje....iščekivanje bete je još duže....stoga živce na godišnji i pozitiva do daske!
alma_itd ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta ipak pravilno, matematički poraste ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
iskusne curke - ina33, MaliMimi, Sildad baš ste sjajne i jako nas lijepo učite, tješite i vodite kroz nama zasada nepoznato!!!! Super ste i šaljem vam
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma