Citiraj sildad prvotno napisa Vidi poruku
Margot, dobro ti cure govore, ja na tvom mjestu ne bi čekala godinu dana, puno je to, pokušaj nešto iskombinirati. Ne mogu zaključiti točno kakva je situacija kod tebe (ne znam kakve si sve pretrage napravila) i zašto se samo jedna oplodila, da li je u pitanju smanjena rezerva JS ili jednostavno bi ti trebala drugačija stimulacija. Ne znam kakva ti je financijska situacija, ali se stvarno raspitaj i o drugim opcijama. Jedan IVF je stvarno premalo da bi se po njemu moglo nešto suditi.
Mimi svakako javi drugu betu.
ja bih pokušala u SLO opet u svakom slučaju - tamo negdje 5-6 mj. Financijaska situacija nije bajna, ali ćemo nekako iskopati taj novac.

imala sam sada 9 folikula, ali su mi punktirali samo 4 (jer mi je jedan jajnik na čudnom mjestu, a to su skužili tek na punkciji). nisam bila pod narkozom - ubili bi me da su morali rovati do tog jajnika...
Možda ćemo u Ljubljanu ili Postojnu jer u MB možemo idući termin dobiti tek u 10.-11. mj 2011.
Nemamo nikakvu dijagnozu, a napravili smo sve pretrage osim imunoloških.

Ne ide mi se na prirodne cikluse jer se bojim da ću si tako nabiti još veći stres i presing da bih dobila jednu ili dvije stanice. Mislim da je to pogodnije za mlađe "kandidatkinje" koje imaju vremena eksperimentirati.

Ne znam da li zvučim suvislo.